Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5276 Re:

2015-11-05 18:05

#5274: -  

 COŽE Luhanska,Doněcka,Osétie,Abcházie JO DO VÁLEČNICH ZON CO FU.... OF


Nepřihlášený uživatel

#5277 USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku

2015-11-05 18:14

USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku. Byly však odmítnuty, a tak přešly k činům. Prohlásil to bývalý ukrajinský premiér Nikolaj Azarov v rozhovoru pro italský list Il Giornale.

„Na jedné straně, demonstranti, kteří se objevili prakticky odnikud, začali obsazovat státní instituce, a na druhé straně, začala naprosto neuvěřitelná intervence USA do vnitřních záležitostí suverénního státu. Přišla ke mně Victoria Nulandová, diplomatická poradkyně prezidenta Obamy a dala mi ultimátum: buď sestavím novou vládu národní jednoty, která uspokojí protiruské síly, nebo Amerika nebude stát stranou událostí", řekl Azarov.

Bývalý premiér, podle svých slov, při rozhovoru s Nulandovou zdůraznil, že jeho vláda je zákonně zvolena a dvakrát získala důvěru.

„Já jí přímo řekl, že ukrajinskou politiku určuje ukrajinský lid a ona nemůže jednat takovým tónem s jeho zákonným zástupcem", prohlásil Azarov.

VICE-Putin: reálnými „loutkáři“ loňských události na Ukrajině byly USA

Když Kyjev odmítl podepsat asociační dohodu s Evropskou unií, USA, podle Azarovových slov, daly ukrajinským úřadům ultimátum: „souhlasit se sestavením vlády národní jednoty, kterou vytvoří protiruské síly". V opačném případě Amerika slíbila, že „nebude stát stranou událostí".

Poté se po celé zemi začala šířit vlna protestů proti ukrajinské vládě, přičemž, podle informací ukrajinských tajných služeb, protestující dostávali příkazy bezprostředně od Američanů.

„… Hlavní štáb demonstrantů se nacházel na Velvyslanectví USA v Kyjevě, které převrat ve značné míře financovalo", poznamenal Azarov.

Více: USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku


Nepřihlášený uživatel

#5278

2015-11-05 18:15

Kyjev postupuje k eskalaci napětí na hranici s Ruskem, k militarizaci a ozbrojenému řešení vnitřních problémů, řekl novinářům zástupce tajemníka rady bezpečnosti RF Michail Popov.

„Kyjev postupuje sebejistě k militarizaci, i nadále sází na ozbrojené řešení současných vnitřněstátních neshod a eskalaci napětí bezprostředně na hranici s Ruskem", řekl Popov v komentáři nové vojenské doktriny Kyjeva.

 Koncem září prezident Ukrajiny Petr Porošenko podepsal novou vojenskou doktrinu země, podle které „aktuální vojenskou hrozbu" pro Ukrajinu znamená Rusko.

Více: Kyjev postupuje k eskalaci napětí na hranici s Ruskem, k militarizaci a ozbrojenému řešení vnitřních problémů


Nepřihlášený uživatel

#5279 V USA odbavují teroristy jako VIP, ale obyčejné Američany jako…

2015-11-05 18:21

Obamovy obavy

Spojené státy jsou teď v situaci, kdy jakékoli odhalení a spojení tragédie ruského letu s Muslimským bratrstvem bude vodou na mlýn Kremlu, který tvrdí už několik měsíců, že islamisty v Sýrii nedělí na umírněné a radikální, protože mezi nimi nevidí žádný rozdíl. A právě Muslimské bratrstvo je „umírněný“ spojenec č. 1 americké administrativy v regionu (vedle „neumírněného“ Islámského státu), protože Washingtonu stálo toto spojenectví i za podražení samotného Husního Mubaraka, bývalého neomezeného vládce Egypta. Ten šel po Muslimském bratrstvo jako vzteklý pes a zakazoval jejich činnost, protože o Muslimském bratrstvu tvrdil (a zřejmě správně),  že to jsou teroristé.

Američané jsou ve volbě svých spojenců diletanti, zdálo by se. Ale to je velký omyl. Američané nemají žádné spojence, jenom subjekty k momentálnímu použití. Tato tzv. „toaletní politika“ americké administrativy, kdy je schopna a ochotna z hodiny na hodinu odepsat jakéhokoliv spojence a spláchnout ho jako použitý toaletní papír na záchodě, je doslova pověstná. Podstata je v tom, že se to zrovna americké vládě hodí, a to je varovným prstem pro každého, kdo by chtěl s Američany kolaborovat.

Podívejte se, jak dopadl spojenec americké CIA z 80. let v Afghánistánu, jistý pan Bin Ládin. Všimněte si, jak skončil jistý spojenec v Iráku, pan Saddám Husajn. Není potřeba zapomínat ani na jistého vládce z Libye, který se vzdal zbraní hromadného ničení, vzdal se podpory terorismu, odškodnil oběti z Lockerbie a bláhově si myslel, že dobré vztahy s USA přinesou jeho zemi ještě lepší budoucnost. A podobný osud čeká co nevidět i jistého pana Porošenka, pár stovek kilometrů na východ od českých hranic.

Plán na destabilizaci Blízkého východu a severní Afriky stál Američanům za zničení mnoha letitých spojenectví a ještě více lidských životů. Jenže kauza zříceného ruského Airbusu na Sinaji je jiná káva. Je to útok na Rusko. Muslimské bratrstvo zřejmě propašovalo skrze technický personál letiště do letadla trhavinu a poté dali echo filmovému štábu v poušti, aby explozi letadla natočili. Věděli, kudy poletí, v kolik hodin, věděli přesně, co mají natočit.

V USA odbavují teroristy jako VIP, ale obyčejné Američany jako…

Hrozivá spolupráce mezi americkou administrativou a Muslimským bratrstvem zašla až tak daleko, že USA udržují tzv. „hands off“ (doslova „ruce pryč!“) registr členů Muslimského bratrstva [4] a při cestách do Spojených států v roce 2012 procházeli členové a aktivní teroristé této skupiny na amerických letištích v Minneapolis, v New Yorku a ve Washingtonu DC speciálním odbavením, aby je běžná kontrola nezadržela a nespustila poplach na letišti, že do země přiletěli lidé na seznamu teroristů. Zato obyčejní Američané si na letišti musí připadat jako dobytek. Níže jsem připojil několik výživných videí z amerických letišť.

Až takto daleko zachází americká hra s ohněm. Zatímco obyčejné lidi na amerických letištích osahávají pracovníci ostrahy při kontrole jako devianti a chovají se k cestujícím jako nacisti, americká vláda si do země zve teroristy a odbavuje je ve VIP zónách [5]. V roce 2012 navštívil vůdce Muslimského bratrstva Mohamed Mursi USA spolu s delegací, přičemž dokonce jeden z členů jeho delegace byl v USA vyšetřován kvůli pedofilii.

VICE-Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“


Nepřihlášený uživatel

#5280

2015-11-05 19:59

Souhlasim za vystoupeni z EU i z NATO

Nepřihlášený uživatel

#5281 Re:

2015-11-05 20:05

#5274: -  

... pan provokatér se ozval ! ... však čas ukáže ! ... Sluníčkářům zhasne sluníčko, provokatérům zjihne, až budou tady bandy nepřizpůsobivých migrantů a od nich právě oni dostanou do držky ! ... Pak budou moci provokatéři uprchnout někam do Abcházie, nebo jiné prdele ! ... a nepřeji si, aby došlo na má slova, ale pamatujte si Vy, všichni sluníčkáři, provokatéři, že to máte spočítané ! ... Jen díky odporu národa se to, před čím varuji, neuskuteční ! ...

Ale to Vy nejsre schopni pochopit, protože si z toho zatím děláte prču, a ti, kterým byste nohy měli líbat, ti, kteří i Vás chtějí chránit před hordami násilníků Vy tak hezky zrazujete ! ... Ale dojde na Vás  a úsměv Vám zjihne !!!

Pro Hňupa Trapně Upjatého

#5282 Re: pro Hňupa Nejapného, čili Hňupa Trapného

2015-11-05 20:16

#5274: -  

= Koukám, že nějaký provokatér zvaný Hňup Nejapný ze ZOO OSTRAVA podepsal petici jako 69 624 podpis a to 5.11. v 18.11 hodin = historický čas:

čas hňupů všech, trapných, i nejapných, právě nastal, aby se spojili, a to přesně podle slov:

všichni hňupi spojte se ! ... hňupi celého světa spojte se ! ... všichni, co máte v hlavě nasráno, čili hňupi Nejapní, spojte se !

Ostravo, hlídej si lépe ZOO, utíkají Ti tam ze ZOO hňupi !!!

(byl jednou jeden Hňup, a ten si řekl, že zdiskredituje ostatní poctivé lidi svým podpisem, ale protože všichni viděli, jaký je to hňup, nepodařilo se mu to, a všici se mu vysmáli a poslali ho do prdele !)


Nepřihlášený uživatel

#5283 Re:

2015-11-05 21:03

#5275: -  podpis nutny na papire

 Dobry den,

Podpis petice je nutny na papie, aby byl pravne zavazny. Pokyny viz titulni strana. K projednani vladou je zapotrebi 10 000 podpisu.


Nepřihlášený uživatel

#5284 Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove

2015-11-05 21:21

Demonstrace na podporu názorů prezidenta republiky na imigraci a islám 17.11. 2015

Přijďte na demonstraci Bloku proti islámu dne 17. listopadu 2015 od 14. 00 hodin do Prahy na Albertov, bude to velké!

Pan prezident Miloš Zeman 17.11.2015 se rozhodl navštívit demonstraci ve 14,00 na Albertově. Již v loňském roce pan prezident oznámil, že se na Albertov vrátí a proto jeho rozhodnutí chápeme a podporujeme jej. Naše demonstrace na Hradčanském náměstí byla svolána na podporu prezidenta republiky a jeho snahy bránit naší zemi. Proto jsme se rozhodli jít za svým prezidentem. Vyjádřít mu podporu ústy našich řečníků Martina Konvičky, Marka Černocha a dalších přímo na Albertově. Jsme si vědomi. že je třeba v našem úsilí spojovat síly i my spojíme síly s ostatními a sejdeme se s ostatními příznivci prezidenta republiky 17.11. ve 14,00 na Albertově.

odkaz

---

To budou zase media a dobroserove cintat, kvicet, prskat, jecet :-) Muj plan byl sice Okamura, ale tohle je ryzi historie, to si nenecham ujit. Tesim se na ty cinty v Evropsky komisi. Doufam, ze to vyjde :-)


Nepřihlášený uživatel

#5285 Re: Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove

2015-11-05 21:40

#5284: - Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove 

Dobroserove uz kvici a vyhrozuji, ze si na prezidenta doslapnou. Uz se z neho pomatli natolik, ze vykrikuji Tahle zeme neni nase! V tom pripade jen skoda, ze uz davno nejsou jinde:

5.11.2015 TYDEN

Ovčáček potvrdil, že se Zeman 17. listopadu odpoledne na Albertov chystá. Zda se zúčastní demonstrace, ale nekomentoval s tím, že Hrad žádnou demonstraci nepořádá. Poznamenal, že "Albertov je otevřený" pro všechny demonstranty.

Účast Zemana na akci Bloku proti islámu iniciativa Proti projevům nenávisti kritizuje. "Tento krok hodnotíme jako velmi nebezpečný precedens, kdy hlava státu spolupracuje s organizací, která mimo jiné chce rušit ústavní hodnoty v této zemi," uvedla iniciativa v prohlášení.

Chystá proto protiakci. Průvod s názvem "Tahle země není naše" s podtitulem "Refugees welcome" (Uprchlíci vítejte) měl původně mířit z náměstí Míru na Václavské náměstí a dál na náměstí Republiky. "Teď je jisté, že se projdeme i na Alberov, abychom panu prezidentovi ukázali, že není možné se spojovat s extremisty," uvedl mluvčí iniciativy Jakub Hein. Jejich cílem prý bude, aby byli vidět a slyšet, ne však vyvolávat konflikty.


Nepřihlášený uživatel

#5286 Vase deti se budou modlit k Alahovi, jinak zemrou

2015-11-05 22:00

Na most přes dálnici A46 na západě Německa někdo vyvěsil transparent s kontroverzním sloganem. Vaše děti se budou modlit k Alláhovi, nebo zemřou,“ napsal neznámý pachatel. Úřady spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko vyšetřují, kdo za transparentem incidentem stojí. Podle serveru RP Online se podobné plakáty objevily i v jiných spolkových zemích, například v Bádensku-Württembersku.

Idnes 5.11.15

Skvela prace, media! Goebbels zavidi. Co kdyby tam bylo - Vase deti se nebudou modlit k Alahovi, jinak zemrou. To by bylo taky kontroverzni? Anebo nacisticke, xenofobni, rasisticke, nenavistne? Bozinku, ono je to jenom kontroverzni! Bile Evropany zabijet je jenom kontroverzni. Fakt uz jdete do pr, zumpo jedna rasisticka medialni!


Nepřihlášený uživatel

#5287

2015-11-05 22:10

Kdy vstoupí do EU?

LOL VAM VSEM

#5288 Lol vam vsem

2015-11-06 13:08

Precte si co si o referendech mysli pan dienstbier vy naivito:D 


Nepřihlášený uživatel

#5289

2015-11-06 14:18

Video: Ruská letadla v Sýrii – „Úryvek z Vojenského tajemství“

Video s názvem  „Úryvek z Vojenského tajemství s Igorem Prokopenkem z 10.10.2015″ opatřila českými titulky Irena Aneri a patří jí velké poděkování. Video přibližuje ruská letadla používána v Sýrii i leteckou techniku, která je ve vývoji.

VICE-Video: Ruská letadla v Sýrii – „Úryvek z Vojenského tajemství“


Nepřihlášený uživatel

#5290 Re: Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove

2015-11-06 14:21


Nepřihlášený uživatel

#5291

2015-11-06 14:26

„Nejvyšší představitel státu mluví nahlas o tom, o čem si obyčejní lidé a politici pouze šeptají: o tom, že uprchlíky posílají do Evropy záměrně, o následcích islamizace, o tom, že by tito lidé neměli dostat volební právo“.

Tak zhodnotil v interview pro radio Sputnik nedávná slova Miloše Zemana z jeho vystoupení na oslavách na počest výročí vzniku nezávislého Československa a během právě ukončené cesty do Pardubického kraje bývalý poradce exprezidenta Václava Klause, šéfredaktor portálu Protiproud Petr Hájek:

Není to poprvé, co prezident mluví o zcela očividných věcech, které část evropských politiků prostě přechází mlčením, a tváří se přitom, jako by nynější migrační vlna byla jevem spontánním. Zeman má bezesporu ve svých předpokladech pravdu, hlavní ale je, že má odvahu k tomu, aby to vyslovil nahlas.

© AFP 2015/ MICHAL CIZEK

V tisku můžeme najít tvrzení, že Rusko svou vojenskou účastí v Sýrii záměrně provokuje odchod migrantů do Evropy.

Myslím si, že všechno je právě úplně naopak. Víme, že v důsledku úspěšných akcí ruských vojenských sil v Sýrii se začala situace poprvé, po dlouhém čase stabilizovat. Objevila se možnost najít mírovou cestou řešení syrského problému. Podle různých svědectví se už do svých domovů vrátilo přes sto tisíc lidí. Takže výmysly o vině Ruska jsou hrou s falešnými kartami.

 

Viděl jste sám ty uprchlíky?

 

Jsou to vesměs mladí, silní a dobře oblečení lidé, mnozí mají ty nejmodernější gadgety. Prezident naprosto správně upozorňuje na to, že se jako živým štítem chrání ženami a dětmi, čímž vytvářejí patřičný obrázek pro české a evropské sdělovací prostředky. Jsou mezi nimi samozřejmě i tací, kteří prchají před válkou. Těch je ale minimum. Jsme svědky nezastřené mediální manipulace.

Více: Nejvyšší představitel státu mluví nahlas o tom, o čem si obyčejní lidé a politici pouze šeptají


Nepřihlášený uživatel

#5292

2015-11-06 15:28

Prezident Běloruska Alexandr Lukašenko žádá, aby republika nebyla rozdělována, aby nebyla postavena ani proti Rusku, ani proti Západu.
 
„Bělorusko je mírumilovná, přátelská země bez žádných fantastických ambicí. Máme jen jedno prosté a pochopitelné přání: budovat klidný a šťastný život ve vlastním domu za spolupráce a spojenectví se všemi sousedy", prohlásil Lukašenko ve svém inauguračním projevu hned po složení přísahy.

Vice-Lukašenko je znepokojen „procesem destrukce tradiční rodiny“ v zemích Západu

Lukašenko připomněl, že republika je otevřena pro spolupráci se všemi státy, a vyzval, aby vztahy mezi Běloruskem a Západem nebyly stavěny proti vztahům s Ruskem. „Někteří z těch, kdo slyšeli nebo viděli, že vedeme jednání s představiteli USA nebo EU, začínají křičet až do Vladivostoku: „Lukašenko dělá obrat!" Jakmile Západ vidí naše bratrské vztahy s Ruskem, s Ukrajinou a dalšími postsovětskými republikami, hned se staví na zadní", řekl.

Více: Prezident Běloruska Alexandr Lukašenko žádá, aby republika nebyla rozdělována, aby nebyla postavena ani proti Rusku, ani proti Západu.


Nepřihlášený uživatel

#5293

2015-11-06 15:34

Pentagon vydal 384 milionů dolarů na program výcviku oddílů „syrské umírněné opozice“, které měly bojovat s teroristickou skupinou Islámský stát, informuje USA Today.

Minulý měsíc bylo rozhodnuto vzdát se projektu, poněvadž výsledky byly nezáviděníhodné. Avšak na výcvik každého vojáka již byly vydány dva miliony dolarů, praví se v článku.

Původně vyčlenilo ministerstvo obrany USA 500 milionů dolarů v roce 2015 a slíbilo vycvičit a vyzbrojit tři tisíce vojáků „umírněné syrské opozice". V roce 2016 měl počet Syřanů vycvičených Američany činit již 5 tisíc, připomíná USA Today.

© REUTERS

Z vyčleněného rozpočtu bylo již utraceno 384 milionů dolarů a vycvičeno pouhých 180 lidí, z nichž 145 se účastní bojových akcí. Z toho 95 v Sýrii. Přitom ve dvou ze čtyř cvičných táborů, jež Pentagon určil pro svůj blízkovýchodní projekt, nikdy nebyl ani jeden cvičící voják, píše USA Today.

Více: Pentagon vydal 384 milionů dolarů na program výcviku oddílů „syrské umírněné opozice“, které měly bojovat s teroristickou skupinou Islámský stát, informuje USA Today.

CVIČI BRATRSTVO ISIS HLAVNI OPOZICI KTERA SE AJ PRESOUVA DO EVROPY ABY TU PROSADILA ISLAM A DŽIHAD A SHARYA


Nepřihlášený uživatel

#5294

2015-11-06 15:38

Pentagon vydal 384 milionů dolarů na program výcviku oddílů „syrské umírněné opozice“, které měly bojovat s teroristickou skupinou Islámský stát, informuje USA Today


Více: Pentagon vydal 384 milionů dolarů na program výcviku oddílů „syrské umírněné opozice“, které měly bojovat s teroristickou skupinou Islámský stát, informuje USA Today.


VICE-Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“


Nepřihlášený uživatel

#5295

2015-11-06 15:42

Kde se nacházíme v proudu času? Analýza konceptuálního řízení světa pohledem skrze Bibli

Je důležité vědět v jaké historické době dnes žijeme? Na tuto otázku se pokusím odpovědět v tomto pojednání. Dnes je 16.9.2015, když píši tento článek, den, kdy mnoho lidí v Evropě přemýšlí nad obrovskou vlnou uprchlíků, která se k nim valí ze všech stran Afriky, blízkého východu, Afghánistánu a podobně. Proč se to děje? Propaganda nám říká, že je to z důvodu válečného utrpení, které v oblastech domoviny uprchlíků probíhá. Je zde ale jedna zvláštnost. Proč tak neučinily tito lidé už před třemi čtyřmi lety, kdy u nich válečný konflikt vznikl? Je také zvláštní, jak je většina z nich oblečena, co mají v rukách, kolik mají finančních prostředků. Logika rozumu tedy předkládá pouze dvě možná vysvětlení.

Za prvé, čekali tito lidé na dobu, až nashromáždí dostatečné množství finančních prostředků v uprchlických táborech, kde se po celou dobu většinou skrývali, protože mohli v těchto uprchlických táborech čile obchodovat. A pak mohli vyrazit na cestu.  Za druhé, našel se nějaký velmi bohatý sponzor, který je na takovou cestu vybavil. První možnost je z mého pohledu nepravděpodobná, protože proč bych utíkal z místa, kde se mi tak dobře ekonomicky daří. U druhé možnosti mne musí napadnout, kdo a proč má takový zájem na přemístění tak velkého množství lidí na Evropský kontinent. Vím, že je na internetu mnoho komentátorů, které tyto události vysvětlují. Jejich pohled se také opírá o mnoho událostí, které nastaly daleko dříve, než k těmto migračním vlnám začalo docházet.

VICE-Kde se nacházíme v proudu času? Analýza konceptuálního řízení světa pohledem skrze Bibli


Nepřihlášený uživatel

#5296 VAROVAL SEM NIKDO NEBRAL NAVEDOMI AJ FARNYM SEM RIKAL NEBRALI SLOVA NAVEDOMI AJI LIDEM

2015-11-06 17:14

SROVNÁNO S UKRAJINOU NOVA DOKTRINA SE UKAZUJE NA UKRAJINE VE VŠEM MA NOS USA TAM JE TA BYTOST A SPOUSTA POLITIKU A BEJVALICH PREZIDENTU SOU POSEDNUTE OSOBY KTERE NEJSOU LIDSKE!!!TA DOKTRINA MA ZNIČIT ŠECKY NABOŽENSTVA A BUDE SE CTIT JEDEN KTERY DA NARODUM SVE ZNAKY 666 NA ČELO A NA ZAPESTI ZNAČKU ČIP RFID TY KTEŘI NECHCOU NIC BUDOU ZAJATI NEBO UMUČENI CI ZABITI PROTOZE KDO ODMITNE BUDE MIT ZNAK BOŽI A TEN ZNAK BOŽI JE VEČNEJ ŽIVOT A TY KTERI ODMITNOU ZNACKY PADLEHO RFID A 666 NA ČELO A NA ZAPESTI TAK MOŽNA SE JIM V TEHLE DOBĚ SNIŽEJ DAVKY SOCIALNI A PENIZE DUVOD NEBUDES MOC KUPOVAT A PRODAVAT KDYZ NEMAS ZNAČKY PADLEHO TA BYTOST MA V USA SVE PODDANE V LIDSKYCH TELECH TIRANU JA VAROVAL FANRE AJ LID VYSMAL SE ((A REDAKTOR ZAPOMEL JESTE NA MATOUŠ KAPITOLA 24 ))

Nechci zacházet do dalších podrobností, protože by to bylo na celou knihu, ale raději se zaměřím na to co je před námi. Všichni, kteří se zabývají podrobněji dnešními událostmi, ví, že se blíží vrcholné valné shromáždění OSN, a že bude na něm z největší pravděpodobností odhalena nová celosvětová doktrína. O čem se však ví jen velmi málo, je to, že stejné valné shromáždění přijalo v roce 1985 tajný plán, který má odstranit náboženské organizace, tedy i samotného Papeže. Má o takovém plánu nějaké informace Bible?

Má a najdete je v 17. a 18. kapitole knihy Zjevení. Zkuste prosím na chvíli připustit, že ta temná osobnost v pozadí je skutečně Satan, tak jak nám ho Bible popisuje. Velmi inteligentní bytost, která ví, že má velmi krátké období před sebou. (Zjevení 12. kapitola 12. verš). Dlouho jsem přemýšlel, proč se najednou tak rozšířili informace o pozadí všech těch tajných společností, proč? Vždyť se jim ty věci dařilo tak dlouho tajit. To nedává smysl. Jenže dává a svědčí to o inteligenci bytosti v pozadí. On totiž ví o všech proroctvích, která se mají ještě splnit a samozřejmě musí postupovat tak, aby vše vypadalo jinak.

Podívejme se teď na Danielovo proroctví, tak jak je to zapsáno ve verších 40 až 45: 40 A v čase konce se s ním bude král jihu strkat a král severu proti němu zaútočí s dvoukolými vozy a jezdci na koních a s mnoha loděmi, a jistě vstoupí do zemí, a zaplaví a projde. 41 Skutečně také vstoupí do země Okrasy a bude mnoho (zemí), jež budou přivedeny ke klopýtnutí. Ale tihle uniknou z jeho ruky, Edom a Moab a hlavní část synů Ammona. 42 A bude napřahovat ruku proti zemím, a pokud jde o egyptskou zemi, ta neunikne. 43 A opravdu bude panovat nad schovanými poklady zlata a stříbra a nad všemi žádoucími egyptskými věcmi. A v jeho krocích půjdou Libyjci a Etiopové. 44 Budou však zprávy, které ho rozruší, z východu slunce a ze severu, a jistě vyjde ve velikém vzteku, aby vyhladil a aby mnohé zasvětil zničení. 45 A nasází své palácové stany mezi velikým mořem a svatou horou Okrasy, a bude muset zcela dospět ke svému konci a nebude, kdo by mu pomohl.

VICE-Kde se nacházíme v proudu času? Analýza konceptuálního řízení světa pohledem skrze Bibli

 

„Splnil se sen Hitlera a dalších nenávistníků — poštvat proti sobě navzájem národy ruského světa. Při vší absurdnosti, nereálnosti a nesystematičnosti této doktríny bude kyjevský režim i nadále rozvíjet téma přípravy na válku s Ruskem", napsal Azarov na své stránce na Facebooku.

Jestli Ukrajina rozpoutá válku proti Rusku, způsobí to strádání národům obou zemí, říká politik.

Více: UKRAJINA NOVA DOKTRINA!!!!


Nepřihlášený uživatel

#5297 Papež Jan Pavel II. líbající Korán…

2015-11-06 17:58

Papež Jan Pavel II. líbající Korán…


Nepřihlášený uživatel

#5298 Znamenie Antikrista HD

2015-11-06 18:40


Nepřihlášený uživatel

#5299

2015-11-06 20:58

Maďarsko chce vyhostiť stovky migrantov, nemá ale kam: "Súdom vyhostených cudzincov, ktorí ilegálne vstúpili na územie Maďarska, niet kam poslať, informoval v pondelok denník Népszabadság. Srbsko, cez ktoré prišli do Maďarska, ich totiž odmieta prijať, a do krajiny pôvodu kvôli tamojšej situácii nikoho z nich nemožno vrátiť."

To bude bohužel realita statisíců běženců v celé Evropě. Většina přijela buď bez dokladů nebo s falešnými syrskými. Také by mne zajímalo, kam a jakým způsobem budou nelegálové vyhoštěni. EU sice zasedá, uvažuje, schvaluje a odmítá, ale reálné představy nikdo nemá, neřekne. To je bude někdo honit po lesích, polích, násilím nakládat do vlaků, busů a s doprovodem odvážet kam? V centrech pro běžence se začnou bránit, tak, jako to bylo vidět i jen na hranicích, kde prokopli zátarasy. Policie a vojsko jen přihlíželo, zbraň asi použít nesmí. Tak na co tam jsou? Takže naivita Merkelové o vysílání speciálů a vyhošťování, které nefunguje už roky u nich ani s tou relativní trochou, která tady byla doteď, je do nebe volající. Jediné řešení je postavit ploty a nikdy je nevpustit. A tvrdě a velmi hlasitě vyslat signály, že jejich cesta bude zbytečná a nebudou vpuštěni. Ne je tady přebírat, živit, chránit před nimi samotnými a vyhošťovat. Jenom ti debilní ignorantští politici to pořád nepochopili. A statisíce jezdí, přistavujeme jim vlaky, autobusy, taxíky, lodě, brzy i letadla..


Nepřihlášený uživatel

#5300 Re: Papež Jan Pavel II. líbající Korán…

2015-11-06 21:53

#5297: - Papež Jan Pavel II. líbající Korán… 

 To je od nejvyššího představitele největší křesťanské církve zrada! Dvoří se arabákům, kteří to berou jako slabost a tím celou Evropu staví do submisivní pozice arabského otloukánka! Pak si dovolují na křesťanské menšiny u nich, protože vědí, že patolízalští papežové a halíkové se bojí ozvat a dále se jim budou dvořit. Pochybuji, že by kdy jaký nadutý arabský kozomrd líbal Bibli! Hanba! Kam se poděl Husův duch bojovat za křesťanské hodnoty i vlastním životem?!