Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5285 Re: Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove

2015-11-05 21:40

#5284: - Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove 

Dobroserove uz kvici a vyhrozuji, ze si na prezidenta doslapnou. Uz se z neho pomatli natolik, ze vykrikuji Tahle zeme neni nase! V tom pripade jen skoda, ze uz davno nejsou jinde:

5.11.2015 TYDEN

Ovčáček potvrdil, že se Zeman 17. listopadu odpoledne na Albertov chystá. Zda se zúčastní demonstrace, ale nekomentoval s tím, že Hrad žádnou demonstraci nepořádá. Poznamenal, že "Albertov je otevřený" pro všechny demonstranty.

Účast Zemana na akci Bloku proti islámu iniciativa Proti projevům nenávisti kritizuje. "Tento krok hodnotíme jako velmi nebezpečný precedens, kdy hlava státu spolupracuje s organizací, která mimo jiné chce rušit ústavní hodnoty v této zemi," uvedla iniciativa v prohlášení.

Chystá proto protiakci. Průvod s názvem "Tahle země není naše" s podtitulem "Refugees welcome" (Uprchlíci vítejte) měl původně mířit z náměstí Míru na Václavské náměstí a dál na náměstí Republiky. "Teď je jisté, že se projdeme i na Alberov, abychom panu prezidentovi ukázali, že není možné se spojovat s extremisty," uvedl mluvčí iniciativy Jakub Hein. Jejich cílem prý bude, aby byli vidět a slyšet, ne však vyvolávat konflikty.

Odpovědi

Realista

#5301 Re: Re: Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove

2015-11-06 22:06:36

#5285: - Re: Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove 

 Nevolil jsem ani Miloše, ani Karla. Oba pro mě byli parta nepřijatelných dinosaurů. Zeman se mi však stále více zamlouvá a jsem rád, že vyhrál právě on. Nechci domýšlet, co by následovalo, zvolili-li bychom šišlu. Naštěstí prezident nemá tolik pravomocí, aby tady ten aristokratický břídil nadělal paseku, ale i tak by škodil, kudy by chodil.

"Teď je jisté, že se projdeme i na Alberov, abychom panu prezidentovi ukázali, že není možné se spojovat s extremisty," Aha a proč se toho tedy pan Hein nedrží a spojuje se s muslimy, jejichž ideologie je v přímém rozporu s evropskými hodnotami a listinou práv a svobod? Sere si do hbuby, magor vylízaný.

"Jejich cílem prý bude, aby byli vidět a slyšet, ne však vyvolávat konflikty." Ne vůbec, jen budou narušovat poklidný chod cizích demonstrací, záměrně je přehlušovat píšťalkama a provokovat, ubožáci. Možná mezi nás nasadí svoje provokatéry, aby celou akci zdiskreditovali. Kdo je holt břídil a nic nedokáže, tak musí alespoň záškodničit a ničit dílo ostatních. Jsou toho ukázkovým příkladem.