Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5376 Slezská církev evangelická pořádá finanční sbírku na pomoc uprchlíkům

2015-11-09 16:42

Slezská církev evangelická a. v. pořádá finanční sbírku na pomoc uprchlíkům

Obdržené finanční prostředky budou předány Diakonii Evangelické luterské církve v Maďarsku, která pomoc uprchlíkům organizuje.

Své dary můžete zaslat na číslo účtu: 621246791/0100, VS: 911596. Finanční sbírka bude probíhat do konce roku 2015.

Kromě finančních darů můžete pomoci také darováním těchto potřebných věcí (pokud možno nových): oblečení a boty (dětské, dámské, pánské), hračky, přikrývky a spacáky, základní zdravotnické potřeby (obvazy, krytí, rukavice, dezinfekce, náplasti atd.), prostředky pro osobní hygienu. Tato sbírka bude trvat do konce října 2015. Místem sběru jsou farní sbory Slezské církve evangelické a. v.

Za poskytnuté finanční i materiální dary srdečně děkujeme!

www.sceav.cz


Nepřihlášený uživatel

#5377 Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-09 17:07

Papežská rada pro mezináboženský dialog: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

Vatikán. Vzhledem k událostem poslední doby se mnozí dotazují: „Existuje vůbec ještě prostor pro dialog s muslimy?“ Odpověď zní: Ano, a to více než kdy jindy. Zejména kvůli tomu, že většina muslimů se neztotožňuje s probíhajícím barbarstvím.
Tato slova uvozují dnešní prohlášení Papežské rady pro mezináboženský dialog, která věřící vyzývá ke zvěstování míru a nenásilí v dnešním světě, který pojem náboženství často spojuje s násilím. „V posledních dnech jsme bohužel svědky radikalizace společenského a náboženského diskursu, s následným rizikem stupňujícího se násilí, nenávisti a terorismu a s rostoucí, zcela banální stigmatizací muslimů a jejich náboženství“, čteme dále v prohlášení.

„V tomto kontextu jsme povoláni k posílení bratrství a dialogu“, vyzývá papežská rada a vysvětluje: „Věřící tvoří obdivuhodný mírový potenciál, pokud věříme, že člověk byl stvořen Bohem, že lidstvo je jediná rodina, a tím spíše, jestliže jako my, křesťané, věříme v Boha, který je láska. Pokračovat v dialogu, i když zakoušíme pronásledování, může být znamením naděje“, připomíná vatikánské prohlášení a zve ke zpytování svědomí: „Musíme se osmělit a zrevidovat kvalitu rodinného života, způsob, jakým vyučujeme dějiny a náboženství, obsah našich kázání při bohoslužbách. Zejména rodina a škola jsou klíčem k tomu, aby zítřejší svět spočíval na základech vzájemné úcty a bratrství“, píše Papežská rada pro mezináboženský dialog v závěru dnešního tiskového prohlášení.
http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=21778

---

Vnesme do výuky dějin a do obsahu našich kázání při bohoslužbách více lásky k muslimům a jejich náboženství, vyzývá papežská rada. Skončeme se zcela banální stigmatizací muslimů a jejich náboženství! 


Nepřihlášený uživatel

#5378 Re: Slezská církev evangelická pořádá finanční sbírku na pomoc uprchlíkům

2015-11-09 17:10


Nepřihlášený uživatel

#5379 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-09 17:30

#5377: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 TEN PAPEŽ CO SE VYDAVA ZA OTCE BOŽIHO CO NECHAL ZMENIT BOŽI DESATERO TEN PAPEZ TOHLE KAŽE PROMIN JA SEM VERICI A NEMA PRAVO MENIT BOZI ZAKON A VYDAVAT SE ZA OTCE BOZIHO A POVYSOVAT SE NAD BOHA A SYNA KRISTA!!!!JE TO ŠELMA O KTERE JE PSANO V BIBLI NEMA PRAVO ANI NOSIT PRSTEN CO MU NENALEŽI A NOSI TROJITOU KORUNU ((TIARU))

Trojitá koruna, kterou nosí papež, je perského původu. Ten, kdo jí byl korunován, byl prohlášen za “krále nebes, země a podsvětí“. Není velkým překvapením, že spolu s trojitou korunou si papež nárokuje i tento pohanský titul.

„Papež je korunován trojitou korunou, jako král nebes, země a podsvětí.“ (Lucius Ferraris, Prompta Bibliotheca, vol. VI, Papa II,

A nikomu na zemi nedávejte jméno »Otec«: jediný je váš Otec, ten nebeský. (Mat 23,9)


Nepřihlášený uživatel

#5380 Českobratrská církev evangelická pomáhá uprchlíkům

2015-11-09 17:35

16.10.2015

CHCI POMOCI UPRCHLÍKŮM

Jak to mohu udělat?

PAMATUJTE NA CELOCÍRKEVNÍ SBÍRKU

Výtěžek sbírky pro sociální a charitativní pomoc bude mj. určen na pomoc uprchlíkům na území ČR. číslo účtu 7171717171 / 2700, var. symbol 911140  

VYHLASTE SBÍRKU VE SBORU

Vyhlaste ve svém sboru finanční sbírku na pomoc lidem, kteří uprchli do Evropy, nebo lidem, kteří žijí v uprchlických táborech v zemích okolo Sýrie. číslo účtu 292949292 / 0300  Pomáhejte uprchlíkům v Evropě: var. symbol 320 Pomáhejte uprchlíkům v jordánském táboře Za ́atari: var. symbol 314 Pomáhejte uprchlíkům v severním Iráku: var. symbol 318 Garantem sbírky je Diakonie ČCE – Středisko humanitární a rozvojové spolupráce. V Evropě pracujeme s uprchlíky v Řecku, Maďarsku a Srbsku. Z Vašich peněz jim pomáháme zajistit stravu, hygienu, ubytování, psychosociální pomoc i vzdělání. V jordánském Za´atari podpoříte obzvlášť rodiny s malými nemocnými dětmi či nemohoucími členy. Nově spolu s Vámi pomáháme také uprchlíkům v táborech v severním Iráku. Díky Vašim darům zlepšujeme podmínky přímo v těchto zemích, aby se lidé nemuseli vydávat na velmi nebezpečnou cestu do Evropy. Další informace na webu www.spolu.diakonie.cz/uprchlici.  

ZAPOJTE SE DO DOBRÉ HODINY

Vyzvěte členy svého sboru, aby se zapojili do programu Dobrá hodina a věnovali jednu hodinovou mzdu za měsíc na pomoc uprchlíkům. Ne každý může jet pomáhat do uprchlického tábora, ale každý můžeme věnovat jednu hodinu měsíčně. Další info na webu www.dobrahodina.cz. Garantem programu Dobrá hodina je Diakonie ČCE – Středisko humanitární a rozvojové spolupráce. Zapojit se mohou i ti, kdo ještě nebo už nevydělávají. Kontaktujte paní Michaelu Stachovou, stachova.spolu@diakonie.cz, mobil 730 182 571.  

NABÍDNĚTE KONKRÉTNÍ POMOC

Pokud můžete například nabídnout ubytování uprchlíkům v České republice nebo víte, jak jinak konkrétně pomoci , obraťte se na Středisko celostátních programů a služeb Diakonie ČCE v Praze, na paní Alenu Fendrychovou, která s migranty dlouhodobě pracuje. Kontakt: fendrychova@diakonie.cz, mobil 739 244 668. 

Děkujeme, že myslíte na ty, kdo jsou v nouzi.

---

Křesťani nejsou xenofobní fašisti. Pomáhají uprchlíkům v Evropě i mimo ni. Dávají jim stravu, hygienu, ubytování, psychosociální pomoc i vzdělání, zprostředkovávají uprchlíkům ubytování v České republice a jinou konkrétní pomoc. Sluníčkář pro křesťana není nadávka, ale konstatování faktu.


Nepřihlášený uživatel

#5381 Římskokatolické kulturní obohacení

2015-11-09 17:57

#5379:

Pánové římští katolíci, tak Vás tady oba už chvilku čtu a dovoluji si Vám oběma poděkovat za dokonalé kulturní obohacení.

Zaplať pámbu, že mi víra není dána. Ale každopádně pokud bych měla volit mezi dvěma osobami, které se přou o to, kdo je autentičtější římský katolík, pak bych přece jen raději sáhla po tom, kdo se zběsile ohání papežem, než po tom, kdo ho zatracuje jako šelmu pyšnící se kradeným prstenem a trojpatrovou tiárou. Apropos - já měla za to, že tiáru už Vatikán někdy po válce odložil do muzea a polská megastar ji nahradila praktičtějším papamobilem?

Ale prosím, nedejte se rušit a pokračujte v relevantním římskokatolickém diškurzu zde na stránkách Petice za referendum o vystoupení z EU. Co do bojovnosti předčíte i rozpravu mezi Mutti Merkel a Viktorem Orbánem na téma technických bariér :-)

 

co Vy na to !?

#5382 Re: Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!!

2015-11-09 18:05

#5377: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 pláčete na nesprávném hrobě !!!

To je třeba zdůrazňovat muslimům, a ne křesťanům !!! ... Když se to pořád omílá křesťanům, trochu to smrdí !!! Jsou to přece křesťané, kteří milují i muslimy, ba i ty zmrdy džíhádistické, a nechají si uřezat hlavu !!! Křesťané jsou nejpronáslrdovanější skupinou ve Světě, čili na Zemi !!!

doporučuji na gloria.tv list, který posílají křesťané, lidé kříže džihádistům: http://gloria.tv/media/4Je2PzvAvHW

Proč tato slova směřují zase na křesťany, a proč nesměřují na mulimy, džihádisty a pod !!!

Dopručuji na youtube.com: https://www.youtube.com/watch?v=AmHqjtOWoIQ

(tam koptský kněz varuje před muslimy: "Muslimové předstírají, že jsou hodní lidé")

muslimové ? (není problém muslim, ale islám, do prčic !!! s islámem není možné dělat ekumenizmus !!!

Doporučuji na youtube.com: https://www.youtube.com/watch?v=P13AL1CmUIU

 


Nepřihlášený uživatel

#5383

2015-11-09 18:08

Požadavek vystoupení z Evropské unie považuji za rozumný a správný, protože nám Brusel nepřináší nic dobrého.

distancuji se od

#5384 Re: Římskokatolické kulturní obohacení

2015-11-09 18:08

#5381: - Římskokatolické kulturní obohacení 

 je tu i 3. katolík, napadaný jako fašista, xenofob, antikrist, který (já jsem) napsal i tento komentář: 

"Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!!"

... a já rozhodně nepodporuji islamizaci !

Je to jen smutný obraz toho, kam jsme došli a jaký bordel panuje


Nepřihlášený uživatel

#5385 Re: Re: Římskokatolické kulturní obohacení

2015-11-09 19:18

#5384: distancuji se od - Re: Římskokatolické kulturní obohacení 

 Helejte katolici a jim podobny krestansky slunickari, kvuli tomuhle bordelu udelala evropska spolecnost po francouzske revoluci postupne jednu super vec, ze ktere dosud Evropa tezi - odluku cirkve od statu. Diky tomu to tu ted neni jako nekde v muslimskem svete. Zatim.

Tak si to nejdriv v tech cirkvich vyrikejte, a pak to teprve prezentujte. Do ty doby sorry budu verit vasim predakum a ne jednotlivcum. Anebo si ty svy predaky vymente za jiny, jestli se vam ty papezove, patriarchove, papezske rady, koncily, biskupove apod. nelibi. 

Takze kdyz papezska rada tvrdi, ze musite ve skolach a z kazatelen kazat bludy o muslimech a musite se s nima pusinkovat, tak tomu budu verit. A az bude mit Vy titul papez nebo patriarcha nebo papezsky rada, tak teprve zacnu verit Vam.


Nepřihlášený uživatel

#5386 Re: Re: Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!!

2015-11-09 19:27

#5382: Proč tato slova směřují zase na křesťany, a proč nesměřují na mulimy, džihádisty a pod !!!

 Na to se snad ptejte ty papezsky rady, to jsou jeji slova - a neotravujte s tim na strankach petice za vystoupeni z unie. Je to tu samy zjeveni a sama cirkvevni sbirka na uprchliky, dete s tim do brusele!


Nepřihlášený uživatel

#5387 Podporujte uprchliky, vyzval papež František

2015-11-09 19:42

Unie je stará babička, řekl papež ve Štrasburku. Řešte imigranty, vyzval

25. listopadu 2014 
 
Štrasburk (Od zpravodaje iDNES.cz) -Papež František v úterý promluvil v Evropském parlamentu ve Štrasburku. Při projevu během krátké čtyřhodinové návštěvy vyzval unii, aby se zaměřila na slabší a znevýhodněné a postavila se také důsledkům konzumní kultury. Připomněl také otázku imigrantů a náboženského extremismu.
 
Papež posléze rozvedl také kritickou situaci stovek tisíc uprchlíků, kteří každý rok směřují k pobrezi Itálie přes Středozemní moře. „Není možné tolerovat, aby se Středozemní moře stalo velkým hřbitovem. Na lodích, které připlouvají každý den, jsou muži a ženy, kteří potřebují přijetí a pomoc. Absence vzájemné podpory může vyvolat elementární řešení problému, která nebudou napomáhat posílení lidské důstojnosti imigrantů, ale budou naopak podporovat otrockou práci,“

Zdroj:vystoupeni-papeze-frantiskat

Vlastenec

#5388 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-09 21:24

#5377: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 Ta papežská rada se musela dočista zbláznit. Jejich souvěrcům řežou saracéni krky jak na běžícím páse a oni orodují za jejich práva a ještě z nich dělají svatoušky. Tak tomu říkám pořádná retardace. Zajímalo by mě, kdo je za to platí, protože tohle nemůže být z jejich hlavy. Ani papeženci přece nejsou tak blbí, aby strkali hlavu do oprátky a dvořili se svýmu katovi. Každopádně s takovými názory se vůbec nedivím, že 95 % Čechů nemůže přijít církvi na jméno. Možná že by se hodil nějaký ten teroristický útok přímo ve Vatikánu, aby se jim v těch pravdoláskařských kebulích konečně rozsvítilo. I když tam už zůstane asi navěky zhasnuto. Kde je ta církev, která po staletí Evropu bránila před invazí barbarského islámu? Naši předci, kteří proilili krev u Tours, Lepanta, Moháče, na Kosově poli, při obraně Vídně, musí rotovat v hrobech jak turbíny, jestli tohle ekumenické kolaborantství vidí.

zajímavá zkušenost

#5389 Alžírsko a islamismus

2015-11-09 21:34

Teď jsem se dodíval na ČT 24, hostem byl alžírský novinář a řekl, že v Alžírsku zvítězili ve volbách islamisté, a Alžírsko muselo omezit občanské svobody a volby anulovat, protože: "jak chcete proti politickému islámu, islamismu bojovat demokracií !?"

Tato historická zkušenost Alžírska by měla být pro nás poučná !!!

U nás Sobotkova vláda odmítla návrh p. Okamury, aby byl u nás zakázán zákon šaria !!!

a na otázku reportéra, má-li Alžírsko potíže s imigranty odpověděl ve smyslu: oni k nám nejdou, protože vědí, že bychom je tak nepřijali (jako je přijímají v Evropě !)

Vlastenec

#5390 Re: Alžírsko a islamismus

2015-11-09 21:48

#5389: zajímavá zkušenost - Alžírsko a islamismus 

 No v Egyptě také zvítězilo islamistické Muslimské bratrstvo a než aby tam vládli tihle pošuci, tak armáda (o něco menší pošuci) provedla puč a Mursí šel za katr.


Nepřihlášený uživatel

#5391 Re: Re: Re: Římskokatolické kulturní obohacení

2015-11-09 21:55

#5385: - Re: Re: Římskokatolické kulturní obohacení 

 věřte komu chcete, jen máme společný cíl: nedospustit islamitaci Evropy!


Nepřihlášený uživatel

#5392 Re: Re: Re: Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!!

2015-11-09 21:56

#5386: - Re: Re: Jejich náboženství = Islám ! ... Islám je ten satanismus !!! 

... tak hele, někdo sem dává ty příspěvky typu sbírky a pod. Nevím, proč se pořád rozčiluješ! Všimni si, že najednou se objevila tady celá vlna jednoho typu "křesťanských" příspěvků:

ve 13.27 ... 13.29 ... 13.33 ... (antireakce na to) a dále pak 13.43 ... (pak zase nějaké nesouhlasné reakce) a dále 15.49 ... 16.23 ... 16.33 ... 16.41 ... 17.42 ... 18.07 ... 18.35

papežova výzva, ... papežská rada, ... sbírky od evangelíků, ... možnost katolických sbírek, ... atd. a to v krátkém časovém sledu!

Proto podezřívám, že to napsal jeden aktivní provokatér, ... a všimni si, že jsou to věci staré (papežova výzva ze zač. září, papežská rada z října, a výzvy ke sbírkám podobně!

Všechno znovu otevíráno, aby rozeštvalo věřící a národ a nás rozdělilo! Čti všechny komentáře, a najdeš tu i nesouhlasné s tím a reakce, takže neházej všechny do jednoho pytle!

Podaří-li se nepříteli nás rozeštvat mezi sebou, bude to v pytli! Přečti si, co jsem tu už psal v 

#5351

ale neříkej, že věřící tady nemají reagovat! Protože (můj hlavní důvod, proč chci z EU vystoupit je právě náboženský = islám) Islám je ten největší nepřítel Evropy! Islám je ideologie, a bohužel i náboženství! Ale samozřejmě mám i jiné důvody k vystoupení z EU, a proč jsem petici podepsal a také sháním podpisy pod papírovou variantu této petice (poněvadž jen podpis na papíře má váhu a sílu, tyto podpisy elektonické petice vláda nemusí vůbec brát v úvahu!) Agrese a lži od USA! Genocida lidí v Sýrii, Podpora ISIS ze strany USA, a jiné: ... smlouva TTIP, a snahy NWO, postoj Německa v EU, a mnoho dalších důvodů.

Ale hlavně bych se nechtěl dožít toho, aby muslimové (islámci) u nás škodili, vypalovali kostely, znásilňovali, a jednou, nedej Bože měli i volební právo a zvítězili, nastolili šariju a ...

nevím proč

#5393 Proč je jen křesťanům (a Čechům) připomínáno, že mají milovat !?

2015-11-09 22:14

... Proč je stále jen křesťanům připomínáno, že mají milovat!? ... my (křesťané) to přece víme !!!

Proč slova papežské rady o lásce a pravdoláskařské aktivity různých sluníčkářů, integristů islámu do Evropy, pražských kavárníků, PEHEů, Mitrofanů, a Halíků, Kocábů, a jiných nejsou připomínána, adresována a nesměřují k muslimům, k islamistům a k džihádistům, že oni, islámisté mají Také milovat !? ... oni to nevědí !!!

(Vlastně ano, existuje jeden takový vzkaz ISISu od křesťanů, a je to síla, takhle milovat !!! ... Byl už tady někde i odkaz: http://gloria.tv/media/4Je2PzvAvHW ... ale to bohužel není oficiální vzkaz církve islámistům. Možná by zabralo takový vzkaz odeslat oficiálně za církev, za papežskou radu?! Místo toho jsme my, křesťané napomínáni, abychom nexenofobovali, nefašizovali, ne... a ne...ovali, a více milovali! ... jak absurdní!)

 

... ačkoliv Bůh řekl: NEZABIJEŠ !!!

Nevím, neznám odpověď na tyto otázky, nějak mi to uniká !!!

"malá" nesrovnatelnost v pohledu a zkušenosti

#5394 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-09 22:45

#5377: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 cituji: "Zejména kvůli tomu, že většina muslimů se neztotožňuje s probíhajícím barbarstvím." ... !!!???

Ať nás tedy ta většina muslimů přesvědčí o mírumilovnosti!!! Promiňte, páni preláti, ale asi jste spadli k nám z Jupitera?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů, kteří se neztotožňují s probíhajícím barbarstvím" (a tím barbarstvím je myšleno asi IS, ISIL, ISIS, a džihád, šária a podobné islámské výdobytky!?) ... viděli jste tedy někde ve světě tuto většinu muslimů ... proti onomu barbarství protestovat, demonstrovat, bouřit se!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... hájit lidská práva, vítat ve svých zemích v rámci multikultury křesťanství!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... prosazovat demokratické principy!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... přijímat desetitisíce migrantů odlišných kultur!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... štědře podporovat menšiny!?

(máme, cituji: "Vnesme do výuky dějin a do obsahu našich kázání při bohoslužbách více lásky k muslimům a jejich náboženství, vyzývá papežská rada. Skončeme se zcela banální stigmatizací muslimů a jejich náboženství!)

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... kázat v jejich mešitách o více lásky ke křesťanům a jejich náboženství!? (tedy více lásky ke křesťanství!?)  Co kážou muslimové v mešitách v Brně a Praze!? ... více lásky!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... aby se aspoň někdo z nich omluvil za násilnické činy islámu za staletí expanze islámu, za genocidy, vraždy, pronásledování ve jménu Alláha!? (a přitom katolíci se omlouvají kdekomu)

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... aby se oficiálně distancovali (ne od Alláha, to je věc jejich víry, to nikdo od nich nechce) ale od džihádu a šárii!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... aby sami si zpacifikovali extrémistické souvěrce, soukmenovce v Německu, Francii, Švédsku, Velké Británii, kde působí islámský terorismus, a udělali tam pořádek!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... se plně integrovat v zemích zde již jmenovaných!?

... Já tedy ne!!!

Takže, jak můžete lidem tvrdit, že: "Zejména kvůli tomu, že většina muslimů se neztotožňuje s probíhajícím barbarstvím." !!!??? Je to absudní!


Nepřihlášený uživatel

#5395 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-10 08:43

#5377: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 Vskutku zajímavé. Zbabělí křesťani se snaží dvořit panovačným muslimům a myslí si, že je oni budou někdy brát jako sobě rovné, ale to je velký omyl. Muslimové vidí každý projev soucitu jako slabost, které náležitě zneužijí. Zatímco křesťané budou sluníčkařit a v rámci multikulti se s mohamedány bratříčkovat, oni budou dál vést genocidy křesťanských menšin (Nigérie, Súdán, Egypt, Sýrie, Irák, Pákistán).

Korán v tom má jasno: Věru jsou nevěřící ti, kdož říkají: "Zajisté je Bohem Mesiáš, syn Mariin!" Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech. Vy, kteří věříte! Neberte si židy ani křesťany jako přátele, neboť oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten stane se jedním z nich.

Jen si hřejte hady na prsou, pánové ekumenici, ale muslimským hrdlořezům jste vy šášulové k smíchu.


Nepřihlášený uživatel

#5396

2015-11-10 09:12

Čeho nabyl občan pilný ... má teď migrant batoh plný !

Silně, pilně a dochvilně pracuje ... jen pro islámistu, lážo, plážo, džihádistu tu je ? !

Ne, to občan je tu za potížistu, ... světe div se, neb má svou vlast zde, v rodném listu !

A tak platí daně na ně, ... a sám má hovno za ně !

O azyl mnohý žadatel: ... dostane vše zadarmo, a darmo, i mnohem více jen za pakatel !

Nový den, ... jak chmurný sen: ... o noční můře z Elm Street jen ! ... Muslimové sem, a domácí ven !?

Nový řád světový nám svítá: ... zahulením omámená ... Evropa zástupy vítá !

Houfně vítá houfy, lidské masy, ... budou přínosem téměř asi, z jiného těsta, rasy, ... obilí nám plné plodit klasy !!?

Kdekdo: ... Ten, kdo ... nabádá Tě, bys miloval, ... sám faleš lží Ti z medů kol huby maloval !

Politici, samá zrada, ... dveřmi islám se k nám vkrádá ! ... (v naivní důvěře: ... otevřeli dveře !) ... jaká rada ?

Sliby chyby, by neřeklo se, ... tak jen naoko, ... politické bláboly, zdobené však bohatě, jak rokoko !

Páteř křivá, ... demokracie nám mře a skomírá, což již není živá !? ... z médií se valí slova lživá, ... a člověk se dívá !

Zbláznil se svět, nebo já, či jiní !? ... to autoritám snad v hlavě jeblo !? ... na zvracení mi, a je mdlo !!

Pravdy slovo: ... těžké vyslovit, jak olovo ! ... za slovo se platí: ... vysokou cenou, obsah v dým se tratí !? ... a čas se nám krátí !

Kdo nám právo vrátí , ... necháme-li vlajku modři s hvězdami i dále vláti !?

Opustili Krista, ... za Jidášský groš, a duše křišťálově čistá !? ... svá koryta mají jistá !

Prodali by vlastní matku, ... Evropu vystavili zmatku !

Zaprodali národ, ba i vlast, ... za prachy a za pochybnou slast ! ... Je třeba na tělo jim otázky klást !

Slunce nad oblohou zrádcům září, ... oni s nezakrytou tváří: ... škodí dosud, a dokud se jim daří ! ... pokud lid jim tyto pikle nezmaří !

Pozdě, li přijde k účtování čas, ... zda hrdost národa se ještě ozve zas, ... přispěje, li každý z nás !?!

Umírají ideály na oltáři pseuda, ... příliš jsme spoléhali, co nám EU dá !

Lež vítězí nad pravdou ... nenávist nad láskou ... ? ... někdo spokojen se sázkou ?

A někdo zase obrací se v hrobě jako vrtulník !? ... že by rytíři z Blanic ... bylo jim na nic !?

Ani slůvko proti islámu !? ... zato budeme mít: ... s nenávistí plno Imámů, ... ve jménu alejkum salamu !

Co na tom, že znásilní Ti dceru, zabijí mámu: ... ve jménu Alláha a alejkum salamu !

Čas absurdit nám nastal, ... a by lid povstal, ... protože se ...

... nasral, ... čili poctivě řečeno, se naštval !!!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5397

2015-11-10 10:11

Syrská armáda za podpory vzdušných a kosmických sil RF a za účasti místní obrany osvobodila od teroristů obec Ghmam na severu Lázikíjie. Podívejte se na video, jak probíhaly boje a co zůstalo na místě obce.

Ruské útočné letectvo použilo 250-kilogramové bomby ke zničení podzemních opevnění teroristů v obci. Kromě toho ruským letadlům se podařilo poškodit dělostřelectvo bojovníků a zastavit postup do Ghmamu jejich posil, zbraní a proviantu ze sousedního městečka Rabbia.

Po bombardování syrští vojáci zahájili útok.

Více: Syrská armáda za podpory vzdušných a kosmických sil RF


Nepřihlášený uživatel

#5398

2015-11-10 10:12

Letectvo ruských vzdušných a kosmických sil uskutečnilo 137 bojových startů a zasadilo údery 448 objektům infrastruktury teroristů v Sýrii, oznámil v pondělí oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Za uplynulé tři dny uskutečnila letadla ruské letecké skupiny v Syrské arabské republice 137 bojových startů a zaútočila na 448 objektů teroristické infrastruktury v provinciích Aleppo, Damašek, Idlíb, Lázikija, Rakka, Hamá a Homs", řekl Konašenkov novinářům.

Kromě toho zdůraznil, že „všechna ruská letadla se po splnění bojových úkolů vrátila na letiště na základně Hmeimim.

Více: Letectvo ruských vzdušných a kosmických sil uskutečnilo 137 bojových startů a zasadilo údery 448 objektům


Nepřihlášený uživatel

#5399 USA ve skutečnosti tvoří přibližně 65 bilionů dolarů, a ne uveřejňovaných 18,5, sděluje The Hill.

2015-11-10 10:14

Ex-šéf vládního zúčtovacího úřadu USA Dave Walker prohlásil, že státní dluh USA ve skutečnosti tvoří přibližně 65 bilionů dolarů, a ne uveřejňovaných 18,5, sděluje The Hill.

K takovému závěru Walker došel, když vypočítal částku všech nezajištěných pohledávek USA.

VICE-Washington Times: Obama po sobě zanechá USA s dvacetibilionovým státním dluhem

Když přidáte k těmto 18,5 bilionům nezajištěné občanské a vojenské penze a závazky ohledně péče o vojáky ve výslužbě, nedofinancování v oblasti sociálního zabezpečení a státního zdravotního pojištění, a také různé závazky a nepředvídatelné výdaje federální vlády, reálná částka se bude rovnat přibližně 65 bilionům, a při neexistenci reforem roste automaticky", prohlásil.

Více: USA ve skutečnosti tvoří přibližně 65 bilionů dolarů, a ne uveřejňovaných 18,5, sděluje The Hill.


Nepřihlášený uživatel

#5400 Politika západních států v nejbližší době může přivést evropskou společnost k násilným revolucím

2015-11-10 14:21

Politika západních států v nejbližší době může přivést evropskou společnost k násilným revolucím a úplnému zbavení ekonomických a politických práv, domnívá se americký politolog Paul Craig Roberts.

Příčinami takové katastrofy bude hned několik faktorů, především jde o ekonomickou politiku Západu, předpokládající růst finančního sektoru jako podílu hrubého domácího produku. Dalším faktorem je vytvoření takzvaných ofšorních pracovních míst — například v USA se snižuje účast ve výrobě zboží a službách, které se uskutečňují na trhu. Podle slov Robertse tyto dva faktory připraví lidi o ekonomické perspektivy. A ke ztrátě perspektiv politických přivede vytvoření Transatlantického a Transtichooceánského obchodního partnerství, která „odstraňují politickou suverenitu a mění vlády v globální korporace", domnívá se politolog.

VICE-Roberts: pro západní média je snadnější vymýšlet o Rusku pohádky

„Demokracie je prostě nahrazována korporativní mocí", píše Roberts a zdůrazňuje, že podobná partnerství nezastupují zájmy společnosti, ale slouží zájmům korporací". Poté, co bylo uzavřeno partnerství, vládu je možné považovat za privatizovanou. Už nemají smysl zákonodárné orgány, prezidenti, premiéři a soudy", říká politolog

Více: Politika západních států v nejbližší době může přivést evropskou společnost k násilným revolucím a úplnému zbavení ekonomických a politických práv