Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

"malá" nesrovnatelnost v pohledu a zkušenosti

#5394 Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-09 22:45

#5377: - Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 cituji: "Zejména kvůli tomu, že většina muslimů se neztotožňuje s probíhajícím barbarstvím." ... !!!???

Ať nás tedy ta většina muslimů přesvědčí o mírumilovnosti!!! Promiňte, páni preláti, ale asi jste spadli k nám z Jupitera?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů, kteří se neztotožňují s probíhajícím barbarstvím" (a tím barbarstvím je myšleno asi IS, ISIL, ISIS, a džihád, šária a podobné islámské výdobytky!?) ... viděli jste tedy někde ve světě tuto většinu muslimů ... proti onomu barbarství protestovat, demonstrovat, bouřit se!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... hájit lidská práva, vítat ve svých zemích v rámci multikultury křesťanství!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... prosazovat demokratické principy!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... přijímat desetitisíce migrantů odlišných kultur!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... štědře podporovat menšiny!?

(máme, cituji: "Vnesme do výuky dějin a do obsahu našich kázání při bohoslužbách více lásky k muslimům a jejich náboženství, vyzývá papežská rada. Skončeme se zcela banální stigmatizací muslimů a jejich náboženství!)

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... kázat v jejich mešitách o více lásky ke křesťanům a jejich náboženství!? (tedy více lásky ke křesťanství!?)  Co kážou muslimové v mešitách v Brně a Praze!? ... více lásky!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... aby se aspoň někdo z nich omluvil za násilnické činy islámu za staletí expanze islámu, za genocidy, vraždy, pronásledování ve jménu Alláha!? (a přitom katolíci se omlouvají kdekomu)

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... aby se oficiálně distancovali (ne od Alláha, to je věc jejich víry, to nikdo od nich nechce) ale od džihádu a šárii!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... aby sami si zpacifikovali extrémistické souvěrce, soukmenovce v Německu, Francii, Švédsku, Velké Británii, kde působí islámský terorismus, a udělali tam pořádek!?

Viděli jste někde tuto "většinu muslimů: ... se plně integrovat v zemích zde již jmenovaných!?

... Já tedy ne!!!

Takže, jak můžete lidem tvrdit, že: "Zejména kvůli tomu, že většina muslimů se neztotožňuje s probíhajícím barbarstvím." !!!??? Je to absudní!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5445 Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-12 13:18:37

#5394: "malá" nesrovnatelnost v pohledu a zkušenosti - Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 Ne, ale viděl jsem většinu muslimů oslavujících pád dvojčat 11.9, viděl jsem tu většinu zvolit v egyptských volbách islamisty, apod.