Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5426 Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů

2015-11-11 11:04

Uprchlíci v Drahonicích pokračují v hladovce. Tři se na protest poranili

11. listopadu 2015  11:28

Zdroj: uprchlici-v-drahonicich-pokracuji-v-hladovce

„Máme čerstvé informace, že lidé v Drahonicích pokračují v protestní hladovce. Zaměstnanci zařízení jim to rozmlouvají, ale nemá to žádný smysl. Tři lidé se poranili. Dva jsou v nemocnici a jeden je na ošetřovně,“ uvedl pro iDNES.cz evangelický farář Mikuláš Vymětal, který s uprchlíky v Drahonicích spolupracuje.

Farář vyzývá k řetězovému půstu

Vymětal zároveň zveřejnil výzvu k držení řetězového půstu na vyjádření solidarity s lidmi v Drahonicích. „Každý, kdo se chce dále připojit, se může postit - nejíst - 24 hodin. Během této doby ať si najde čas k pomoci uprchlíkům. Ta může mít různou podobu - od modlitby a přispění do jedné z mnoha sbírek až po požadavky vládě, aby uprchlíky propustila,“ uvádí se v závěru zprávy, kterou mohou lidé sdílet na sociálních sítích.

-------------------------------------------------

Bohudíky, že to tady komančové od těch křesťanských hodnot trochu vyčistili! Nestačí, že nás s nimi masíruje Evropská komise a papež - ono to frčí i u evangelíků! Evropská komise i křesťané demagogicky a propagandisticky zamlčují, že moderní Evropa nestojí na křesťanských, ale na liberálních hodnotách - striktní odluka církve od státu, racionalismus a nacionalismus nahrazující náboženství. Jen díky tomu se Evropa dostala ven ze středověkých náboženských válek, sociální nerovnosti, nerovnosti žen.

Křesťanství stojí a padá s přikázáním lásky k bližnímu (včetně muslimů, samozřejmě) až do sebeobětování. Proto se také církve řadí k nejhorlivějším bojovníkům za muslimské migranty.


Nepřihlášený uživatel

#5427 lidi prosim zbudte se nenechte naší zem zničit uprchliky ISIS a neobracejte se zady k Rusku

2015-11-11 14:46

Jaký pak okupent Krymu Rusku Krym patrí sou na to aji smlouvi a sak uvidite sami jak lid je spokojen s Ruskem ze je na Krymu lidi Krym nebyl nasilne prevzat on krym zachranil od Praveho sektoru Kyjevske armady rizene USA aby tam nebylo to co je ted v Ukrajine!!!a plus Rusko pomaha Evrope tim ze niči ISIS jediná zem ktera se postavila ISIS ktere je dotovano USA Rusko jako jediná zem bojuje proti ISIS a USA zas zavadi sankce ted na sport pak na to ze ISIS patri Rusku lež pak další lži sami uvidite brzo v TV jak tam vám budou lhat plus aji na netu na Novinkach,Idnes,Topkach,atd
 
PROJEV který vám byl utajen-Krymský projev Vladimira Putina

VICE CO VÁM BYLO UTAJENO-Putin : Krym podobný Kosovu , Západ je přepisování její vlastní pravidlo Book ( Celý projev )

Italský politik Silvio Berlusconi navštívil 11. září Krym.  Tam se bývalý italský premiér setkal s Vladimirem Putinem. Silvio Berlusconi  přijel na Krym na soukromou návštěvu. Prezidentův mluvčí Dmitrij Peskov již dříve oznámil, že zde dojde k soukromé schůzce prezidenta Putina a Berlusconiho. Před návštěvou Krymu strávil Berlusconi dva dny v Soči a návštěva Krymu vyšla z jeho iniciativy.

VICE-„Okupant“ Putin na Krymu. A setkání s Berlusconim. Videa

neobracejte se k zady k Rusku vime sami kdo je vinikem vseho je to zapad sami vidime furt v TV agresi vuči Rusku az je to uz k smichu!!!!!od USA jak se snaži lhat vsem zamim


Nepřihlášený uživatel

#5428 Re: Tak to už je moc! Kostel v Německu musí odstranit křesťanské symboly, aby neurážely ubytované mu

2015-11-11 14:58

#5414: - Tak to už je moc! Kostel v Německu musí odstranit křesťanské symboly, aby neurážely ubytované muslim 

... no, sice pokud vím, tak protestanti moc nemusejí kříže, svaté obrázky a pod. tak nevím!? ... (ale jako myšlenka: "Protestantský kostel v Oberhausenu odstraní křesťanské symboly, kříže, monstrance, svaté obrázky a výzdobu oltáře, aby neurážely muslimské uprchlíky a jejích víru během pobytu v kostele" o urážení víry muslimů je sama o sobě urážející! alarmující! a absurdní!)

Tak bratříčkům muslimům se nelíbí v kostele křesťanské symboly, a oni se urážejí!? ... A my se s nimi budeme bratřit a páříčkovat, sbližovat!? ... spíše se naskýtá otázka, zda samotné protestanty ze jmenovaného města neurážejí křesťanské symboly a náhodou, zda je neuráží sám Ježíš!?

Protože si neumím představit, že by se křesťan (ať už z jakýchkoliv důvodů, natož tak malicherných a trapných, jako: ... aby neuráželo muslimy v jejich víře) tak snadno vzdal své víry, symbolů víry a Krista! ... vzdal svého kostela a lezl přímo slimákům do prdele! ... to není láska, to není solidarita, to není pomoc a humanita, to není projev křesťanského milosrdenství, ale projev blbosti a zrady na víře a Kristu! (pokud jim to někdo nenařídil z jejich papalášů, nebo papalášů obce!? Pak by to ovšem bylo přímo varovné!

(protestanté sice nemají svatostánek s eucharistií, jako katolíci, - to by byl mnohem horší kalibr, protože my katolíci věříme v přítomnost Krista v eucharistii, a pro nás by něco takového bylo naprosto nemyslitelné a jasná zrada: ... vyšoupnout Krista ven!)

A ještě podobně: ... co kdyby mě, jako křesťana uráželo a mému přesvědčení víry vadilo, že potkám na ulici nějakou anonymní mumii, zabalenou od hlavy k patě v burce!? ... to asi by už nikoho nezajímalo, protože "na nás, domácích, na křesťanech a ostatních jim nezáleží" ... je třeba přece lézt do prdele muslimům ! Vyslouží si jen od muslimů za tuto zbabělost pohrdání!


Nepřihlášený uživatel

#5429

2015-11-11 15:22

Globalizace – hlavní destruktivní plán USA na zničení Evropy

     Ve světě se na různých místech a různými způsoby pomalu, nenápadně, o to víc razantně realizují zvrhlé myšlenky globalizace podle scénáře USA, resp. jejich predátorů. Lidé si jen stěží uvědomují, že události, odehrávající se na Ukrajině, mnohem dříve v Gruzii, Jižní Osetii, Iráku, Afghánistánu, Libyi, Egyptě, nebo naposledy v Sýrii pod taktovkou teroristického bloku ISIS jsou něco víc, než obyčejné, dnes už běžné dobyvačné války za účelem získání nějaké nadvlády nad lidmi nebo státem, jehož bohatství (ropa, plyn aj.) by se takto chtěli zmocnit. Není tomu tak, ale také tomu není ani proto, že by teroristé z ISIS bojovali proto, že jim to přikázal sám Prorok (tedy Alláh).

Je samozřejmé, že propaganda vydatně používá či zneužívá náboženskou motivaci ve smyslu islamizace dobývaných území a jeho obyvatelstva, ale jakkoliv se tomu dá téměř věřit je to jen klasická zástěrka pro naprosto jiné účely a cíle. Ty mají dlouhodobý charakter, který je systematicky realizován podle vývoje a stavu, který se nachází v oblasti zájmu. Zřejmě se čtenář bude pídit po tom, čí je to zájem. Není na místě někoho urážet z nevědomostí, neznalostí nebo chabé orientace v mezinárodní situaci (ne každý je schopen to vnímat, notabene hodnotit), takže možná pro někoho to bude překvapení, pro někoho nikoli. Tím, kdo sleduje tyto cíle a má zájmy na politické, ekonomické a potažmo sociální destabilizaci vytipované země není nikdo jiný, než samotné USA.

K dosažení cíle „jediného státu“ (rozumí se USA) má být realizováno čtyřmi kroky:

  1. krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur. Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy.Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény.
  2. krok: Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin. Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.
  3. krok: Ničím neomezené finanční toky do USA. Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly existovat samy o sobě. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett k tomu suše poznamenává: „Kritiky zabijeme“.
  4. krok: Žádný stát se nesmí postavit proti tzv. „mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „trhy“.Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „válku proti terorismu“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vkročila noha amerického vojáka. Strategický cíl je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace!

VICE-Globalizace – hlavní destruktivní plán USA na zničení Evropy

tak

#5430 Re: jiný Farář nevyzývá k bezhlavé, nekritické podpoře nelegálních migrantů

2015-11-11 15:30

#5426: - Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

... a já jsem jiný farář, a já zase demonstruji proti islamizaci! Svůj názor Vám nevnucuji, je to diskuse a odpověď, a můžete se zase do ni všichni nenávistní ateisté jako vosy strefovat a útočit, ale můj názor je tento:

Moc toho nevíte o křesťanských hodnotách, na kterých stojí Evropa. Kdo asi "vymyslel" manželství a stávající model rodiny!? A pro ateisty je člověk jen výplodem hmoty a evoluce. Křesťanství ale hájí hodnotu života už před narozením, a nakonec i po smrti (že se člověk jen tak neztratí a neshnije v hrobě) čili lidskou důstojnost člověka (jako: odpusťe mi tady ten výraz: dítěte Božího). Tak šmahem odsoudíte i charitu (nemyslím tu sluníčkářskou, ale tu, která tady byla už před invazí vetřelců), starost řeholních sester o nemocné a staré, solidaritu, modlitbu za potřebné, snahu kultivovat prostředí = desatero a zodpovědnost ne jen před voliči, ale i před Bohem, ... vzdělání ve školách, impuls ke zrušení otroctví, vykupování otroků v cizině na svobodu, ... architekturu a umění, a pod. Myslíte, že křesťanství jsou jen milosrdenství a papež a církev? ... A to mi odpusťte, s tou podřízeností žen jste mimo, protože se ani ve snu nedá srovnávat jak se má žena v křesťanské rodině a žena v muslimské rodině (o dětech ani nemluvě) I křesťané podporují vícedětné rodiny! ... A co tak manželská věrnost, ... krása lásky a vztahu, která není pouhým tělesným sexem, chtíčem, ale vztahem = nesesmilníš!? ... a mnoho dalšího. Znáte snad nějaký případ zotročování žen v klsické rodině (křesťanské)?

I v církvích jsou různé proudy a názory. Milostrdenství se má poskytovat potřebným a ne nepotřebným! Bude-li se podporovat štědré odměňování nemakačenkům, ještě více jich tu přijde! To není milosrdenství, ale pokroucené milosrdenství, farizejské, pokrytecké! A odpusťe mi, ale jako křesťan nebudu podporovat šíření islámu!

Jako se mají vychovávat děti: moudře, a nepodporovat je ve zlém, taková má být politika vůči migrantům, jinak se zvrhne v totální zneužívání a deformaci tzv. milosrdentví! Čisté svědomí nebudeme mít tím, že pomáháme bohatším migrantům a přehlížíme zy nejpotřebnější, nejubožejší, kteří ovšem ani nemají peníze na to, aby se do Evropy dostali.

Radujete se, že to tady komanči trochu vyčistili od všeho křesťanského !? ... a kolik jste osobně poznal křesťanů, že nás házíte do jednoho pytle a že Vám tak vadíme? Ateisté mi nevadí! Dokonce Vás ani nebudu nutit k víře! ... ale, kdybyste malinko připustil, že existuje nějaký Bůh (dobrý a milující), pak byste pochopil snahu křesťanů: ne nutit k víře, ale svědčit o ni pro ty, kdo chtějí uvěřit. Protože, kdyby nakonec byl Bůh, a nedozvěděl jste se o Něm, vyčítal byste, že Vám o Něm nikdo neřekl. Ovšem, máte pravdu v tom, když namítnete, že: není-li Bůh!? ... pak je ovšem naše snaha křesťanů marná! ale o tom jsou tisícileté dějiny lidstva o hledání pravdy a odpovědí, o smyslu života.

A tak znovu: nevadíte mi jako ateista, dokonce můžete mít i svůj svobodný názor (samo, že nepotřebujete mít k tomu moje povolení :-) ), ale prosím, ať je nezaujatý apriori proti křesťanství a proti křesťanům, protože nás všechny neznáte!


Nepřihlášený uživatel

#5431 Věřící si to sami navrhli i vystěhovali - přestaňte už manipulovat

2015-11-11 15:41

#5428: - Re: Tak to už je moc! Kostel v Německu musí odstranit křesťanské symboly, aby neurážely ubytované mu 

Tak jak to čtu znovu a i na dalších webovkách v angličtině i němčině, tak symboly se neodstraňovaly - věřící sami navrhli, že kostel vyklidí od lavic, křtitelnice a kazatelny (ani jedno z toho není křesťanský symbol) a nastěhujou tam uprchlíkům postele. Sami to taky provedli. Nechali tam varhany a na zdi kříž. Tak co to už aspoň podruhé překrucujete? Udělali si to sami křesťani, protože mají vymyté mozky "milosrdenstvím vůči bližnímu". Proto taky pořád apeluje Merkelová a spol. na křesťanskou solidaritu, abychom jak blbci podle křesťanského příkladu muslimy milovali.

-----------------------------------------------

Konkrétní webovky konkrétní farnosti, která na nich uvedené DOBROVOLNĚ NABÍDNUTÉ a realizované vyklizení vlastního kostela inzeruje, máte níže. Dnes 11.11 v 19.15 mají první koordinační sraz celé farnosti, aby zkoordinovali budování podpůrné sítě pro uprchlíky. 16.11. od 19 hod. se pak sejdou už i s ubytovanými uprchlíky z Eritreje, Afghánistánu a Sýrie, aby jim uprchlíci sdělili své pohnuté osobní příběhy. 

Takhle se vymývají křesťanům hlavy už od mala. Jaký div, že se z nich rekrutují fanatičtí sluníčkáři.

www.ev-kirche-ks.de

Kirche wird vorübergehend Flüchtlingsquartier

Veröffentlicht am 28. Oktober 2015 von Ruth Levin November 3, 2015

Einladung zur „offenen Tür“ am 3.11.

Flüchtlinge willkommen zu heißen und aufzunehmen ist ein Gebot der Humanität und ein Gebot christlicher Verantwortung (Erklärung der Ev. Kirche in Deutschland) - Vítat uprchlíky a přijímat je je příkazem lidství a příkazem křesťanské odpovědnosti (Prohlášení Evangelické církve v Německu)

Gemeinsam mit der Stadt Oberhausen informieren wir Sie über unsere momentan anlaufende Aktion:

Oberhausen steht wie alle Gemeinden im Bundesgebiet vor der großen Herausforderung, die Menschen, die bei uns Schutz suchen, unterzubringen, zu versorgen und zu integrieren.

In einer schwierigen Situation, in der der ansteigende Zustrom von Flüchtlingen erforderlich macht, auch über außergewöhnliche Maßnahmen nachzudenken, möchte die Evangelische Kirche einen maßgeblichen Beitrag leisten, um eine Unterbringung in Zelten oder gar drohende Obdachlosigkeit zu vermeiden.
Insofern wurde der Entschluss gefasst, die Kirche an der Kempkenstr. in Schmachtendorf für die vorübergehende Unterbringung von Flüchtlingen zur Verfügung zu stellen. Die Stadtverwaltung Oberhausen trifft aktuell die notwendigen Vorbereitungen, einen vorübergehenden Aufenthalt von insgesamt 50 Flüchtlingen im Kirchengebäude zu ermöglichen.

Hierzu gehört die Ergänzung mit einer mobilen Sanitäreinrichtung, die Organisation einer Mittagsverpflegung, dem Einsatz eines haustechnischen Dienstes und eines Sicherheitsdienstes, so dass eine entsprechende Präsenz rund um die Uhr gewährleistet ist.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5432 Re: Věřící si to sami navrhli i vystěhovali - přestaňte už manipulovat

2015-11-11 15:50

#5431: - Věřící si to sami navrhli i vystěhovali - přestaňte už manipulovat 

... díky, ale to je spíš aktuální jako reakce ne na moji reakci (5428), ale na původní příspěvek (5414), to je: http://www.petice24.com/forum/143383/start/5400#5414


Nepřihlášený uživatel

#5433 Re: Re: jiný Farář nevyzývá k bezhlavé, nekritické podpoře nelegálních migrantů

2015-11-11 15:51


Nepřihlášený uživatel

#5434 Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!

2015-11-11 16:27

Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!

Každý den tady v Německu přinášejí média znepokojující zprávy o nasunování systémových prvků NWO do struktur a procesů řízení země. Poslední zpráva je doslova jako vystřižená ze 30. let minulého století. Poslanec německého Bundestagu za CDU Eckhardt Rehberg totiž navrhl, aby absolventi německých univerzit po ukončení studií nastoupili povinně do jednoroční služby na pomoc uprchlíkům [1]. De facto by šlo o nucené práce, protože současný právní systém v Německu něco takového neumožňuje.

Poslanec doslova prohlásil: Potřebujeme povinnou službu, protože nemáme žádný jiný způsob, jak zvládat masivní vlny uprchlíků a jejich integraci. Zároveň dodal, že mládež by měla možnost „volby“, buď nástup do prezenční služby v armádě, anebo nástup do těchto nucených prací. De facto by tak šlo o kopii českého modelu civilní služby z doby, kdy v Česku fungovala základní vojenská služba. Poslanec ovšem už jaksi nedodává, že tato volba je pouze iluzorní, protože hlavní břemeno služby ve prospěch uprchlíků teď leží právě na bedrech Bundeswehru, takže je to taková ta volba typu poloprázdné anebo poloplné sklenice, kterou si vyberete raději. Rozumějte, není v tom žádný rozdíl, budete totiž sloužit uprchlíkům povinně buď v uniformě, anebo v civilním oblečení.

Tento plán by měl ulevit především pracovníkům charit, neziskovek a dobrovolnickým organizacím, které pod obrovským náporem migrantů už nezvládají svojí práci a systém organizace a pořádku kolabuje. Zpráva de facto říká, že pokud by takový zákon prošel, tak by odvedenci byli v podstatě nuceni sloužit uprchlíkům jako služky. Každý, kdo si myslí, že toto nemůže fungovat, bude mluvit jinak za 6 měsíců…, dodává poslanec.

VICE-Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!


Nepřihlášený uživatel

#5435

2015-11-11 17:51

Radary NATO jsou oslepené, činnost elektronických systémů navádění je narušená a navíc je nainstalováno rušení satelitního příjmu v „pytli“ o rozměru 600 km se střediskem na ruské základně v syrské Lázikíji, píše Daily OSNet s odvoláním na generála NATO.

 Informuje se o tom, že Rusko nasazuje nový systém elektronických rušiček. Zároveň se systémem protiraketové obrany S-300 instalovaným na palubě ruského křižníku u břehů Lázikíje vytvářejí oba tyto systémy to, co vrchní velitel NATO, generál Philip Breedlove, popisuje jako „ruský pytel" v Sýrii, píše Daily OSNet.

Autor článku se snaží pochopit, jakou tajnou zbraň nasadili Rusové v Sýrii. Vyslovuje předpoklad, že daná technologie se podobá systému Richag, je ale zřejmě vybavena funkcemi mnohem většího rozsahu. S taktickou variantou tohoto systému seznámili novináře v Rusku už v dubnu roku 2015.

Více: Radary NATO jsou oslepené, činnost elektronických systémů navádění je narušená a navíc je nainstalováno rušení satelitního příjmu v „pytli“ o rozměru 600 km

 

Ruské vojenské letectvo, bojující v Sýrii proti organizaci IS, zakázané v mnoha zemích, zaútočilo během posledních dvou dnů asi na 300 objektů IS, odblokovalo vojenské letiště v provincii Aleppo a zmařilo útok bojovníků na město Hamá, prohlásil na letecké základně Hmeimim v Lázikiji oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov.

„Během uplynulých dvou dnů uskutečnila letadla ruské letecké skupiny v Sýrii 85 bojových startů a zaútočila na 277 objektů v provinciích Aleppo, Damašek, Lázikija, Hamá, Homs a Idlíb".

„V důsledku akcí ruského letectva syrská vládní vojska odblokovala vojenské letiště Kvaires (provincie Aleppo). Toto letiště bylo po více než dva roky obklíčeno banditskými útvary teroristů IS", řekl Konašenkov na středečním briefingu.

Když mluvčí ministerstva obrany podával zprávu o zlikvidovaných objektech, uvedl mezi nimi muniční skladiště v provincii Damašek, tanky, obrněné vozy pěchoty a velký podzemní muniční sklad skupiny Fronta an-Nusrá v provincii Homs, o němž dostali informaci od zástupců syrské opozice, kromě toho připravily bombardéry Su-24M Frontu an-Nusrá o minometní baterii poblíž města Kafer Zaita v provincii Hamá.

Více: Ruské vojenské letectvo, bojující v Sýrii proti organizaci IS, zakázané v mnoha zemích, zaútočilo během posledních dvou dnů asi na 300 objektů IS, odblokovalo vojenské letiště v provincii Aleppo

miro

#5436 Re: Re: jiný Farář nevyzývá k bezhlavé, nekritické podpoře nelegálních migrantů

2015-11-11 18:16


Nepřihlášený uživatel

#5437

2015-11-11 18:59

Hm, jasné je, že islám je sám o sobě netolerantní k jiným náboženstvím, islám nabádá doslova k pohrdání k jiným vírám, k neúctě k ženám, oblbuje už tak méně vzdělanou část obyvatel světa tím, že když budete bezbřeze poslouchat Alláha, tak vkročíte v příštím životě nebo spíše po smrti do RÁJE... Slyšel jsem, že víra, jakákoli víra je lenivost, zhnilost utvořit si vlastní názor, bádat, zkoumat. Je na tom trochu pravdy i nepravdy, pravda v tom, že lidé nepoužívají mozek a nepravda, že víru si má každý z nás pěstovat v sobě, víru ve zdravý rozum, víru v dobro, že když se budu chovat slušně ke svému okolí i k sobě samému, tak by se vytořil základ k hezkému žití.

Problém je, že jsme po roce 1989 myslelia bylo nám sdělováno, že Východní blok byl to horší, bohužel dějiny se posunuly, USA je vrcholem lži, arogance a kde je jejich SVOBODA? Poskokové Merkel a současná EU leze válečným zločincům z USA do zadku a celá uprchlická krize? Vina NATO, OSN!!! Syřanyv nouzi by měla přijmout USA, Saudové, snad ještě ty země, které Bushe a Obamu podpořily  bombardování Jugoslávie, Libye, Iráku, Sýrie. USA po konci II. světové války na základě vymyšlených informací měnily a zasahovaly do vnitřních záležitostí Koree, Chile, Vietnamu, Iránu, Nikaraguy, Salvadoru, Kuby, Venezuely, Grenady, Iráku, Jugoslávie,Syrie, Libye, Egyptu, Afgánistánu a to nemusíme ještě zmínit země, které si podrobili ekonomicky. Další osa zla podle USA je Rusko, Irán, Čína, Severní Korea. Pokud se znelíbí kdokoli, tak Američan vymyslí problém a vybombarduje kohokoli.

Ano taky musíme říct, že samotné Syřany by člověk přijmout mohl, je tam válka a potřebují pomoct, ale co Albánci, mladí muži z Kosova, Somálci, Afghánci, Pakistánci, chlapi, kteří chtějí pouze podpory a prd dělat, většina z nich umí jen držet zbraň, klacek nebo znají jen zahálku a Alláha, který vše zařídí.

Hladovku může a měl by začít držet každý obyvatel Evropy, za odchod NELEGÁLNÍCH imigrantů, kteří se nikdy nepřízpůsobí našemu stylu života a to je jádro pudla. Všichni emigranti se vždy přizpůsobovali zůsobu života země, která je přijala. To je úcta, vděčnost a správná odpověď za pomoc, kterou mi někdo poskytl. A pan farář je komediant a narcis, bude první koho si vyznavači islámu vyberou jako nepřítele, jakmile se jim něco znelíbí.   


Nepřihlášený uživatel

#5438 Proc mame prijmat Syrany?

2015-11-11 20:16

#5437: -  

Proc bychom meli prijimat Syrany - existuje pro to jediny rozumny duvod?

Pokud nekoho, pak dejme tomu vnitre vysidlene Ukrajince na omezenou dobu plus pripadne prodlouzeni. Ale co mame spolecneho se Syrany? Jazyk? Kulturu? Je snad padnym duvodem k presidleni a moralnimu naroku na podporu to, ze si nekdo zacne systematicky rozbijet zemi? Poslouchala jsem je na BBC od sameho zacatku arabskeho jara. Syrani ten bordel vyslovene chteli, tak ho maji. Na demonstracich vykrikovali proti prezidentovi, pak nalezli do Free Syrian Army a zase vykrikovali, ze jim musime dat zbrane, jinak nam to tu v Evrope vyhodi do vzduchu - to si tam zacali nicit sami. Stejne tak maji tabory v sousednich bezpecnych zemich. Maji kolem sebe dalsi zeme se stejnym jazykem i kulturou. U nich at hledaji domov.

Jedna z tech Syranu, co je sem Sobotka bere na Univerzitu Karlovu, v rozhlase klidne vykladala, no to je fajn, ze me tu nechate vystudovat pocitace, doma bych to tak snadne nemela, no a az vystuduju, tak uvidim, kam pujdu, co bude v tu dobu pro me nejlepsi. Tyhle mame prijimat? Sobce na n-tou? Proc se behem studii nebude sama zivit? Proc si nevezme na studia pujcku? Proc s ni vlada neuzavre smlouvu, ze tu bude povinna skolne odpracovat, a ne hned zdrhnout za lepsim? Proc se ty prachy nedaji na nase deti a na jejich deti at zase daji Arabove? Penez maji Arabove dost.

A to jeste nemluvime o Syranech s odlisnym nabozenstvim nebo detmi, ktere naposledy chodily do skoly pred x lety. Ne ze by v taborech neslo zorganizovat vyuku. Ale proc se drit, radsi budem vykrikovat, abychom se dostali do Evropy - a vsechno nam tam zaplati.

Proc Syrany - jenom proto, ze nam s nimi Evropska komise a OSN vymyvaji mozek?

Mimochodem, zrovna na BBC recni naka Africanka ze summitu ve Wallette, ze migrace musi byt legalni. A samozrejme placena nami. 


Nepřihlášený uživatel

#5439 Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář

2015-11-11 20:29

Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář

11. listopadu 2015  18:10
 
Evangelický farář Mikuláš Vymětal byl první, komu se uprchlíci ze záchytného zařízení v Drahonicích svěřili se svou protestní hladovkou. Jejich důvěru si získal již dříve, protože se jim dlouhodobě snaží pomahat.

Je to vaše osobní iniciativa, či církve?
Obojí. Českobratrská církev evangelická mě pověřila dělat faráře pro menšiny. V rámci tohoto úkolu jsem počátkem srpna pořádal demonstraci za propuštění uprchlíků z Bělé, což vedlo k tomu, že jsme je v pracovní skupině začali také navštěvovat.

Na protestních akcích zaznívají radikální názory o okamžitém vyhoštění uprchlíků, uzavření hranic. Vyslovuje to i řada politiků. Jak tento postoj vnímáte?
Já se především osobně setkávám s přesným opakem - s lidmi, kteří cítí s uprchlíky soucit a chtějí jim pomáhat, což je podle mého názoru normální a většinový evropský přístup. Podle mého názoru se radikalizuje jen malá část společnosti. Prezident a ministerstvo vnitra vychází právě této extremistické menšině nepoměrně vstříc a strach ve společnosti spíše posilují. Domnívám se, že většina české společnosti pociťuje spíše soucit spojený s obavami, a je na politicích i církvích, aby nepodložené obavy rozptylovali a přiměřeně reagovali na ty podložené.

Zdroj: farar-mikulas-vymetal-o-uprchlicich-v-drahonicich


Nepřihlášený uživatel

#5440 Řízená migrace jako prevence neřízené? O suchu, vodě, migraci a hloupém homo sapiens

2015-11-12 05:06

Řízená migrace jako prevence neřízené? O suchu, vodě, migraci a hloupém homo sapiens

K uprchlické vlně letošního roku nejeden politik mezi řečí pronesl větu, že příští rok přijde uprchlíků mnohem více – a to kvůli suchu a nedostatku vody.  Jinými slovy, že kvůli vodě uprchlíci do Evropy přijdou tak či tak. A vyznělo to jako jako nenápadné sdělení, že řízená migrace je lepší, než migrace neřízená, ke které tak či tak dojde, a to z důvodu klimatických změn.

Že problematika sucha a zásobování vodou začíná být vážná, o tom svědčí nejen rok co se opakující horká léta a celoroční nedostatky srážek v podobě deště a sněhu, ale i fakt, že tématikou se letos velmi zaobíral i Senát České republiky a nadále se jí věnuje (zde, zde).  A v jiných evropských zemích tomu zřejmě nebude jinak.

Náš známý klimatolog Václav Cílek na jedné ze svých přednášek hovoří nejen o vodě, ale o souvislosti mezi klimatickými změnami a vlnami migrace, a to nejen napříč lidskou historií, ale především v souvislosti se současností.

Evropa a migrace

Na Maltě právě začal summit EU a afrických zemí (zde), řešena má být m.j. evropská podpora zemědělství na území Afriky tak, aby původní obyvatelstvo neodcházelo. Evropa se chystá vydat na pomoc africkým zemím miliardy.

Může se zdát, že jsem v článku smíchala tři zdánlivě nesouvisející témata – migraci, ubývání vody a požáry v Indonésii. Opakuji, že si netroufám tvrdit, že za horkými léty, suchem a nedostatkem srážek stojí činnost člověka a že by srážek i bez lidského zásahu neubývalo, netroufám si ani tvrdit, že současná sucha nejsou pouze záležitostí několika let a pominou jak přišla.

Ale trvám si na tom, že tempo, jakým lidstvo v posledních sto letech ničí základní – tzn. biologickou podstatu své existence – nemá v lidské historii obdoby. A stokrát mohou národy chtít jiné vůdce a jiné vlády, ale pokud lidstvo nezmění postoj k hodnotám, požene se do záhuby.

Jestli je naše atlantická kultura – současný vrchol 26-ti tisíciletého vývojového cyklu lidstva, započatého po vymření neandertálců – právě v ohrožení vlivem migrace či vlivem klimatických změn anebo vlivem souhrnu obojího, nepovažuji za tolik důležité, jako to, že lidstvo je ve fázi velké transformace.

A možná tu transformaci chce někdo mít pod kontrolou tak, že v očekávání velké neřízené migrace ji preventivně organizuje, aniž by hovořil o pravém důvodu a způsobil tím paniku. A mezitím Evropě nařídil m.j. šetrné splachování… A nejspíš především ve svém zájmu, ale to by bylo na jiný článek…

Související: Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát

VICE-Řízená migrace jako prevence neřízené? O suchu, vodě, migraci a hloupém homo sapiens


Nepřihlášený uživatel

#5441

2015-11-12 05:12

Velký zájem o ruské systémy PVO S-400 Triumf a zainteresovanost v jejich nákupu jsou vyvolány jedinečnými charakteristikami těchto systémů, domnívá se vojenský expert Konstantin Sivkov.

„Komplex S-400 nemá analogy mezi západními vzory. Je to komplex jedinečný co do svých bojových možností, a nemá ve světě rovnocennou obdobu. Například americký systém THAAD má menší dostřel a nestřílí za horizont. Je výhradně protiraketový, a může střílet jen na balistické cíle", podotkl doktor vojenských věd a pozorovatel novin Vojenno-promyšlennyj kurjer Konstantin Sivkov.

Více: Velký zájem o ruské systémy PVO S-400 Triumf a zainteresovanost v jejich nákupu jsou vyvolány jedinečnými charakteristikami těchto systémů, domnívá se vojenský expert Konstantin Sivkov.

Rusko posílá zdokonalené protiletadlové raketové komplexy S-400 Triumf k hranicím NATO, a toho by se měly Spojené státy obávat, píše pozorovatel časopisu National Interest.

 V tomto týdnu některá masmédia s odvoláním na prohlášení náčelníka tiskové služby Západního vojenského okresu plukovníka Olega Kočetkova oznámila, že v Západním vojenském okruhu Ruska roste počet protiletadlových raketových komplexů S-400 Triumf a protiletadlových raketových a dělových komplexů Pancir-S. Podle informace pozorovatele ohrožuje tato skutečnost převahu NATO ve vzduchu.

„S-400 je nejpokrokovějším systémem protiraketové obrany, a jejich rozmístění podél hranice s NATO může zpochybnit schopnost aliance dominovat v případě konfliktu s Ruskem", praví se v článku.

Jak vysvětlil vojenský expert Robert Farley, má baterie komplexů S-400 ve výzbroji rakety tří typů určených pro zasažení vzdušných cílů v různé výšce. Maximální bojový dolet rakety země-vzduch dosahuje 400 kilometrů, rakety kratšího doletu však nahrazují tento nedostatek větší rychlostí a lepší schopností ničit pohyblivé cíle. S-400 mohou také sestřelovat balistické rakety.

Podle informace experta, rozmístění S-400 v Kaliningradu by mohlo ohrožovat vzdušné operace NATO v Evropě.

Více: Rusko posílá zdokonalené protiletadlové raketové komplexy S-400 Triumf k hranicím NATO, a toho by se měly Spojené státy obávat

VICE-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC


Nepřihlášený uživatel

#5442 PUTIN O NOVEM RADU NWO A PRAVIDLECH KDYBY TO BYL DIKTATOR SPOZE USA TAK BY TAK NEMLUVIL

2015-11-12 05:23

TO JE TEN STATNIK TEN POLITIK CO SE RIDI SAM SEBOU TO JE TEN PUTIN KTEREHO MA SVED RAD 90% OBLIBENOST VE SVETE STATNIK KTEREHO BYCH VOLIL 


VICE-Vladimir Putin Světový řád: nová pravidla nebo hra bez pravidel? Valdaj 2014 - Diskuse titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#5444 Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11.

2015-11-12 11:24

Prezident se vyjádřil, že 17.11. bude mezi 14.00 a 15.00 na Albertově, kde případně pronese projev k občanům na téma migrace. Podporu mu přijde vyjádřit Blok proti islámu a další subjekty.

Dobroserové neunesli šok ze samostatnosti nejvyššího ústavního činitele a hned přispěchali s řadou protiakcí.

iDnes se dnes statečně zařadila bok po boku nenávistným paskvilům typu iniciativy Proti projevům nenávisti (viz její facebookové stránky - obvyklá protidemonstrace s jediným účelem, kterým je narušení průběhu demonstrace na Albertově, plus červené karty prezidentovi a volba prezidenta na Národní třídě) a zplodila hned dva příspěvky k diskreditační kampani proti prezidentovi:

-------------

Chtěli byste jiného prezidenta, nebo Zeman vyhovuje? Hlasování začíná

12. listopadu 2015  0:01,  aktualizováno  12:00

Chtěli byste jiného prezidenta, nebo vám vyhovuje Miloš Zeman? Redakce MF DNES a iDNES.cz připravily internetové volby prezidenta nanečisto. Toho, koho byste rádi viděli na Hradě, si budete moci vybrat ze 13 kandidátů ve čtvrtek od 12:00.

Zdroj: hlasovani

----------

Pomozte najít Zemana na Národní, říká TOP 09. Vítězi dá Peroutkovu knihu

12. listopadu 2015  7:00
 
Připomenout si výročí 17. listopadu 1989 se rozhodla TOP 09 i specifickou soutěží pro účastníky akce, která skončila policejním zásahem na pražské Národní třídě, jenž vedl k pádu bývalého komunistického režimu. Kdo podá svědectví, že tam v ten den byl i Miloš Zeman, tomu TOP 09 slibuje hodnotnou cenu: knihu Budování státu od Ferdinanda Peroutky.

Zdroj: top-09-hleda-svedky

-----------

Cíl je jasný - ať dopadnou všechny diskreditační aktivity jakkoliv, média jim věnují cca 95% prostoru, jen aby zatlačila případný prezidentův projev proti migraci a EU do pozadí.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5445 Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-12 13:18

#5394: "malá" nesrovnatelnost v pohledu a zkušenosti - Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

 Ne, ale viděl jsem většinu muslimů oslavujících pád dvojčat 11.9, viděl jsem tu většinu zvolit v egyptských volbách islamisty, apod.


Nepřihlášený uživatel

#5446 Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů

2015-11-12 13:31

#5426: - Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

 1. Ať si klidně drží hladovku, aspoň ušetříme na jídle, už tak nás stojí zbytečné miliardy.

2. Křesťané ve středověku bránili Evropu před islamizací, prolévali krev, aby udrželi Evropu čistou od téhle barbarské saracénské sběře, aby udrželi naše tradice, to jen ti současní srandakřesťani dávají celý náš kontinent všanc islamistům. Stejně tak činí komančové z Bruselu, takže nic není tak jednoznačné.


Nepřihlášený uživatel

#5447 Re: Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář

2015-11-12 13:41

#5439: - Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář 

 Které extrémistické menšině? Pokud vím, tak extrémistické menšině islamistů vycházejí vstříc především Zelení, Piráti, Žít Brno, Hate free a jiná pochybná uskupení podporující hnutí podtlačující práva a svobody evropských občanů. Pan farář v tom má poněkud nejasno, zřejmě už mu to neustálé inhalování kadidla rozleptává šedou kůru mozkovou. Doporučil bych mu změnit působiště na Bohnice, tam mu bude fajn, tam je teploučko, miloučko a útulňoučko.


Nepřihlášený uživatel

#5448

2015-11-12 14:17

Němečtí ministři se už nepokoušejí přistoupit na kompromis s nesmiřitelnou migrační politikou kancléřky a jednají tajně. Angela Merkelová ztratila kontrolu nad vlastní vládou – bývalí „přátelé“ se pokoušejí zbavit kancléřku moci, píše Der Spiegel.

 Migrační krize se stala krizí vlády, píše časopis. V rezortu kancléřky panuje chaos: nejdříve koordinovala koalice novou politiku vůči migrantům, a pak ministr vnitra Thomas de Maiziere prohlásil najednou o značném zpřísnění dříve domluvených mechanismů. Pak musel okamžitě vzít svá slova zpět, a zvláštní zplnomocněnec kancléřky oznámil, že dříve zkoordinované rozhodnutí platí i nadále. A konečně ministr financí SRN Wolfgang Schäuble způsobil ještě větší zmatek, kdy podotkl, že de Maiziere učinil „nezbytné" rozhodnutí o omezení počtu migrantů.

VICE-Německý politik: Merkelová vyprovokovala chaos, když slibovala nemožné

Podle kompromisního rozhodnutí, které bylo přijato minulý týden, mohou uprchlíci pobývat v Německu tři roky a musejí získat možnost sjednocení se svými rodinami. De Maiziere však prohlásil, že tzv. subsidiární ochrana — pouhý jeden rok pobytu a odmítnutí sjednocení rodin — má být uplatněna také pro syrské běžence.

„Nasnadě jsou špinavé hry mocipánů na úkor desetitisíců žen a dětí", zdůrazňuje Der Spiegel. Nebude-li rodinám uprchlíků zajištěna legální cesta ke sjednocení, budou si hledat nezákonné cesty, nebezpečné, a možná i smrtelně nebezpečné

Více: Angela Merkelová ztratila kontrolu nad vlastní vládou – bývalí „přátelé“ se pokoušejí zbavit kancléřku moci, píše Der Spiegel.


Nepřihlášený uživatel

#5449

2015-11-12 14:22

Kurdské osvobozenecké síly pešmergů (ozbrojené milice) zahájily zátah ve městě Sindžáru na severu Iráku, podařilo se jim obsadit pozice podél trasy, po níž byli zásobování bojovníci z radikální skupiny Islámský stát. Tato trasa spojuje hlavní opevněná centra bojovníků – syrskou Rakku a irácký Mosul, oznámila mezinárodní koalice v čele s USA.

 „Pozemní operace byla zahájena 12. listopadu brzy ráno, kdy se oddílům pešmergů podařilo obsadit blokující pozice podél silnice číslo 47, poté začaly osvobozovat Sindžár. Pešmergové budou pokračovat v operacích, jejichž cílem je obnovení státní kontroly nad klíčovými územími", praví se v prohlášení koalice v čele s USA, z níž uvádí výňatek agentura Reuters.

Dříve ve čtvrtek zahájily kurdské ozbrojené síly rozsáhlou vojenskou operaci proti Islámskému státu ve městě Sindžár, kterým vede jedna z klíčových tras dodávek pro bojovníky. Do operace je zapojeno asi 7,5 tisíce pešmergů. Jejich cílem je osvobození Sindžáru a vytvoření dostatečného bezpečnostního pásma k ochraně města a jeho obyvatel před ostřelováním z děl.

Více: (ozbrojené milice) zahájily zátah ve městě Sindžáru na severu Iráku, podařilo se jim obsadit pozice podél trasy, po níž byli zásobování bojovníci z radikální skupiny Islámský stát


Nepřihlášený uživatel

#5450

2015-11-12 14:31

Ministr financí USA Jacob Lew vyslovil naději, že Rusko přešetří svůj postoj vůči dluhu Ukrajiny, protože je to na jedné straně důležité kvůli obnovení její platební schopnosti, a na druhé straně se u věřitelů objeví možnost, že jim dluhy budou vráceny.

„Myslím si, že by to mohli udělat, mohli by přiznat, že restrukturalizace poskytuje Ukrajině možnost vrátit se k ekonomickému růstu. Pro Ukrajinu, která dokáže automaticky plnit své závazky, je to kriticky důležité", prohlásil Lew v interview pro BBC ve středu.

VICE-Rerstrukturalizace dluhu?

„Doufám, že Rusko přešetří svůj postoj k restrukturalizaci dluhu", dodal americký ministr. Kromě toho zdůraznil, že produktivní práce Ukrajiny a Ruska při řešení sporných otázek a implementaci minských dohod je kriticky důležitá jak pro obě strany, tak i pro světovou geopolitiku jako takovou.

Více: UKRAJINA DLUH RUSKU USA MA STAROST

 

PLAT UKRAJINO ZA KONFLIKT KTEREJ SI NECHALA ZBUSOBIT UKRAJINCUM A RUSKU KTERE NENI U VAS ALE NA SVOJICH HRANICACH TAK PLAT PLAT NEBO TECE VODA DO BOTICEK POROSENKOVI