Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kdo nechce vidět, nevidí ! Kdo nechce slyšet, neslyší !

#5501 Re: REKLAMA NA PALESTINSKÉ TV

2015-11-13 14:38

#5500: dětský pořad - REKLAMA NA PALESTINSKÉ TV 

Koukej, koukej, ... papežská rado !!!

Koukejte, koukejte, ... sluníčkáři !!!

Koukejte, koukejte, ... Pražská kavárno, alias kavárenští povaleči !!!

a jiní: ... "neziskovky" ... komentátoři typu PEHE, MITROFANOV, HALÍK, a spol. !!!

Koukejte, koukejte, ... lidi !!! ... na toto, na jiná videa (jsou jich tam desítky, jsou jich tam stovky !!!

A POUČTE SE O MÍRUMILOVNÝCH ZÁMĚRECH ISLÁMU !!!

a máte to černé na bílém

#5502 Saudská Arábie (přítel USA) a lidská práva !

2015-11-13 15:02

https://www.youtube.com/watch?v=8dX6cn5wzyE

je to sice hlavně o manželství náctiletých dívek (10 roků, 13, ...) ale závěr toho imáma, kterej hovoří o právu šaria vyznívá poněkud šířeji (týká se i jiných oblastí): "Jsme svázáni mezinárodním právem jen pokud neporušuje islámské právo, deklaraci, která porušuje islámské právo, bychom měli vyhodit, protože takové právo není hodné inkoustu, kterým bylo napsáno. Se vší úctou, mezinárodní právo je bezcenné. Kdo je zodpovědný za mezinárodní právo? Ateisté, křesťané a hříšníci."

Brutální pravda o islámu ?!

#5503 Brutální pravda o islámu !?

2015-11-13 15:12


Nepřihlášený uživatel

#5504

2015-11-13 15:20

Ruské vojenské letectvo vykonalo ve dnech v Sýrii 11. a 12. listopadu 107 bojových letů, v jejichž průběhu zničilo 289 objektů teroristů, oznámil v pátek novinářům oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF generálmajor Igor Konašenkov.

„11. a 12. listopadu vykonala letadla 107 bojových letů, v jejichž průběhu zničila 289 objektů v provinciích Aleppo, Damašek, Idlib, Lázikíja, Hamá, Daraa, Homs a Dajr az-Zaur", řekl.

Mezitím podle zpráv MO v poslední době byly údery zasazovány po šesti provinciích, a teď se zvýšil jejich počet na osm.

Podle slov Konašenkova bylo v důsledku útoků zničeno 184 upevněných prostorů a obranné pozice teroristů, 50 opěrných bodů s bojovou technikou a zbraněmi, a 34 velitelských stanovišť.

Více: Ruské vojenské letectvo vykonalo ve dnech v Sýrii 11. a 12. listopadu 107 bojových letů, v jejichž průběhu zničilo 289 objektů teroristů, oznámil v pátek novinářům oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF

 

Ukrajina vyhlásí moratorium na zaplacení třímiliardového dluhu, nepřistoupí-li RF na restrukturalizaci, prohlásil premiér Ukrajiny Arsenij Jaceňuk.

„Bohužel, měli jsme návrh na jednání 29. října, Rusko však jednat odmítlo. Teď záleží na Rusku, jestli bude chtít v jednáních pokračovat. Nepřistoupí-li na to, vyhlásí kabinet ministrů moratorium na zaplacení třímiliardové dluhu RF", řekl Jaceňuk na tiskové konferenci v pátek. Ještě jednou zdůraznil, že Rusko nedostane lepší podmínky, než jiní věřitelé.

Ukrajina provádí nyní restrukturalizaci části svého zahraničního dluhu. Rusko nejednou prohlásilo, že se restrukturalizace nezúčastní, protože dluh Ukrajiny v částce 3 miliard USD je státní, a nikoli komerční.

Více: Ukrajina vyhlásí moratorium na zaplacení třímiliardového dluhu, nepřistoupí-li RF na restrukturalizaci

Prezident RF Vladimir Putin nechápe příčiny schválení Kongresem USA rozhodnutí, která otevírají cestu k dodávkám Kyjevu smrticích zbraní, a to v době, kdy byly na Donbasu zastaveny bojové akce a prakticky se nestřílí.

 V úterý Bílý dům oznámil, že prezident USA Barack Obama podepíše Kongresem schválený obranný rozpočet. Zákon předpokládá povolení výdajů na pomoc Ukrajině zbraněmi v částce 300 milionů USD, bude-li to administrativa pokládat za nutné.

„V podmínkách, kdy byly bojové akce zastaveny a k ostřelování dochází jen ojediněle, není jasné, proč přijímá americký Kongres rozhodnutí, která umožňují dodávky Ukrajině smrticích zbraní. Naskýtá se otázka, jestli není přání znovu rozdmýchat válku a vyprovokovat bojové akce", řekl Putin v interview pro ruská a turecká masmédia v předvečer summitu G20.

Více: Prezident RF Vladimir Putin nechápe příčiny schválení Kongresem USA rozhodnutí, která otevírají cestu k dodávkám Kyjevu smrticích zbraní, a to v době, kdy byly na Donbasu zastaveny bojové akce


Nepřihlášený uživatel

#5505

2015-11-13 16:30

Prezident RF Vladimir Putin hovořil v interview pro ruská a turecká masmédia v předvečer summitu G20 o vojenské operaci VKS RF v Sýrii proti teroristům fronty Islámský stát, o reakci Západu na akce ruských vojsk v arabské republice a o postoji Moskvy v souvislosti se syrským konfliktem vcelku. Hlava státu komentoval kromě toho situaci na Ukrajině.

 RF spočítala všechna možná rizika operace v Sýrii

Moskva spočítala všechna možná rizika a následky provedení operace v Sýrii, všechny potřebné finanční a technické zdroje, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

VICE-Vzdušné a kosmické sily Ruska rozšiřují akční pásmo v Sýrii

„Naše akce v Sýrii a rovněž možná rizika a následky byly předem pečlivě a mnohokrát spočítané, stejně jako všechny potřebné pro operaci zdroje, jak finanční, tak technické", řekl Putin.

Co se týče termínů provedení operace v Sýrii, pak, podle prezidenta, byl před ruskými sílami vytýčen přesný úkol: poskytovat leteckou podporu ofenzívě syrské armády proti teroristům.

„Proto bude doba pobytu našich vojáků stanovena výhradně podle dosažení tohoto cíle," poznamenal Putin.

RF je ochotna přihlédnout ke všem datům o místě pobytu teroristů v Sýrii

RF je ochotna přihlížet ve svých akcích ke všem hodnověrným informacím o místě pobytu teroristických skupin v Sýrii, spolupracovat s Washingtonem, nehledě na to, že jeho akce v Sýrii jsou prováděny za narušení mezinárodního práva, prohlásil prezident Vladimir Putin.

Více: Prezident RF Vladimir Putin hovořil v interview pro ruská a turecká masmédia v předvečer summitu G20 o vojenské operaci VKS RF v Sýrii proti teroristům fronty Islámský stát, o reakci Západu na akce ruských vojsk v arabské republice a o postoji Moskvy v souvislosti se syrským konfliktem vcelku


Nepřihlášený uživatel

#5506

2015-11-13 16:36

RF je ochotna přihlédnout ke všem datům o místě pobytu teroristů v Sýrii

RF je ochotna přihlížet ve svých akcích ke všem hodnověrným informacím o místě pobytu teroristických skupin v Sýrii, spolupracovat s Washingtonem, nehledě na to, že jeho akce v Sýrii jsou prováděny za narušení mezinárodního práva, prohlásil prezident Vladimir Putin.

VICE-Islámský stat v detailech

„Mezitím RF je ochotna přihlížet ve svých akcích ke všem hodnověrným informacím o místě pobytu teroristických skupin. Máme dokonce jisté zkušenosti ze spolupráce se Svobodnou syrskou armádou. Ruské letectví zasadilo několik úderů na uvedené jí cíle. Přitom jsme vyloučili místa vyznačené veliteli SSA jako nacházející se pod její kontrolou", sdělil Putin.

„Mimochodem to potvrzuje, že nebombardujeme tak zvanou umírněnou opozici a civilní obyvatelstvo", dodal prezident.

Zdůraznil, že Moskva je připravena ke spolupráci s Washingtonem,"nehledě na to, že se jeho akce v Sýrii konají za narušení mezinárodního práva: nemá ani příslušnou rezoluci Rady bezpečnosti OSN, ani žádost syrského vedení."

Více: Prezident RF Vladimir Putin hovořil v interview pro ruská a turecká masmédia v předvečer summitu G20 o vojenské operaci VKS RF v Sýrii proti teroristům fronty Islámský stát, o reakci Západu na akce ruských vojsk v arabské republice a o postoji Moskvy v souvislosti se syrským konfliktem vcelku. Hlava státu komentoval kromě toho situaci na Ukrajině.


Nepřihlášený uživatel

#5507 Re: Re:

2015-11-13 16:40

#5496: - Re:  Ještě, že mají normální věřící selský rozum a a cit pro věrnost Kristu a víře

 No já s tím selským rozumem a věrností Kristu u těch věřících nevím - jestli nepřijímají migranty bez ohledu na vyznání, tak jdou výslovně proti učení církve (v lásce k migrantům jedou svorně všechny církve bez rozdílu) i Krista (uhodí-li tě někdo na pravou tvář, nastav mu i druhou; požádá-li tě někdo o sukni, nech mu i plášť; když tě někdo nutí, abys ho doprovázel jednu míli, jdi s ním dvě; odpouštěj ne sedmkrát, ale až sedmdesát sedmkrát; miluj bližního svého jako sebe sama), a pak ovšem nejsou věřící. Anebo - a to spíš - jsou v pomoci už dávno angažovaní. Farář Vymětal není výjimka. Konkrétní pomoc migrantům nabídla v ČR řada farností, v Německu se v posledních pár týdnech hodně zviditelnila farnost v Oberhausenu, která vyklidila kostel a ubytovala v něm migranty z Eritreje, Somálska a Afghánistánu, a není zdaleka jediná. To jsou "normální věřící", ne církevní hierarchie. Do činnosti různých charit či diakonií se zapojují tisíce věřících. Prostě buď to myslí s vírou vážně, a pak se v sluníčkaření angažují, anebo jsou jenom pokřtěnými milovníky církevního folklóru a navštěvovači kostela, ale ne věřícími s citem pro věrnost Kristu a víře, jak píšete.

Navzájem se dokonce obě skupiny obviňují z toho, kdo je ten pravý věřící. Už i tady je řada příspěvků, kdy jeden římský katolík obviňuje druhého, že není správný římský katolík, nebo se přispěvatelé prohlašují za křesťany, a přitom odsuzují Vymětala nebo charitu nebo farnosti, které pomáhají muslimům, ačkoliv jde také o křesťany, kteří navíc dodržují učení církve i Krista. Já se na to dívám tak, že si to nejdřív mají srovnat v hlavě i srdci, dohodnout se navzájem, a teprve pak ventilovat jednotný názor. Takhle jsou pro mě křesťané jenom smečka rozhádaných psů. 

 


Nepřihlášený uživatel

#5508

2015-11-13 17:30

Volby nanečisto jsou snahou o odvedení pozornosti od uprchlíků, odvedení zájmu od situace v ulicích evropských měst, které jedno po druhém podléhají náporu islamistického exodu ze zemí Blízkého východu a severní Afriky. Refugees Welcome má obrovský dosah až do českých médií, kdy naše redakce dostává informace, že zástupci české buňky této organizace už mají své zástupce dokonce v České televizi, na vysokých školách v ČR a v neposlední řadě v mainstreamových médiích. Organizace pouličního protestu proti prezidentu Zemanovi v této chvíli působí jako bizarní úkaz. O to více je znepokojující, že server Andreje Babiše spolupracuje s organizací Refugees Welcome na rozkladné činnosti proti prezidentu republiky ve chvíli, kdy prezident je jediným jasným a hlasitým odpůrcem migrace ze všech současných vrcholných představitelů českého státu.

VICE-Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Poslanec doslova prohlásil: Potřebujeme povinnou službu, protože nemáme žádný jiný způsob, jak zvládat masivní vlny uprchlíků a jejich integraci. Zároveň dodal, že mládež by měla možnost „volby“, buď nástup do prezenční služby v armádě, anebo nástup do těchto nucených prací. De facto by tak šlo o kopii českého modelu civilní služby z doby, kdy v Česku fungovala základní vojenská služba. Poslanec ovšem už jaksi nedodává, že tato volba je pouze iluzorní, protože hlavní břemeno služby ve prospěch uprchlíků teď leží právě na bedrech Bundeswehru, takže je to taková ta volba typu poloprázdné anebo poloplné sklenice, kterou si vyberete raději. Rozumějte, není v tom žádný rozdíl, budete totiž sloužit uprchlíkům povinně buď v uniformě, anebo v civilním oblečení.

Tento plán by měl ulevit především pracovníkům charit, neziskovek a dobrovolnickým organizacím, které pod obrovským náporem migrantů už nezvládají svojí práci a systém organizace a pořádku kolabuje. Zpráva de facto říká, že pokud by takový zákon prošel, tak by odvedenci byli v podstatě nuceni sloužit uprchlíkům jako služky.Každý, kdo si myslí, že toto nemůže fungovat, bude mluvit jinak za 6 měsíců…, dodává poslanec.

VICE-Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!

Legálové pomáhají krýt finančí toky do neziskovek

Na tuto otázku známe odpověď. Jedná se podle našich informací o tzv. legály. Legál je označení nejen pro operátora tajných služeb v režimu neaktivní rezervy, ale i pro osobu, která figuruje v pozici „bílého koně“ při procesu finacování neziskových organizací z těžko deklarovatelných zdrojů, privátních fondů, jejichž majitelé nechtějí být dáváni do spojitosti s programy, které daná neziskovka provozuje. Jak jsme byli v redakci AE News informováni, a tento poznatek bude jistě zajímat i čtenáře, legálové jsou v systému implementace prvků NWO velmi často používaní v poslední době.

Varování, že se do Prahy chystají operátoři německé pobočky Refugees Welcome, jasně ukazuje, že Praha je opět na černé listině a problémy, které Česko způsobilo svým odporem a aktivitou uvnitř Višegrádu proti migrantům, přerostly určitou akceptovatelnou mez. Zajímavé je zjištění, že Miloš Zeman se dostal pod ochranu mocných elit euroasijského křídla GP. České neziskovky mají od poloviny října vystavený generální stop proti přímým útokům na prezidenta. Znamená to, že americkou ambasádu někdo klepl přes prsty.

 VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#5509

2015-11-13 17:34

Ruské bojové letectvo zničilo sklad Islámského státu v oblasti Damašku, kam se tajně přemísťovaly rakety k obnovení ostřelování syrského hlavního města. Řekl o tom v pátek oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF generál-major Igor Konašenkov na základně Hmeimin.

 "V oblasti Mgar, provincii Damašku, byl nanesen úder na sklad střeliva banditské formace IS. Během dvou dnů byly na daný objekt v malých partiích dodávány tajně rakety, které měly být využity pro obnovení ostřelování syrského hlavního města", řekl generál.

Více: Ruské bojové letectvo zničilo sklad Islámského státu v oblasti Damašku, kam se tajně přemísťovaly rakety k obnovení ostřelování syrského hlavního města


Nepřihlášený uživatel

#5510

2015-11-13 17:37

U rádia po setmění jako za války… dnes večer na SVCS!

Máme tu opět pátek a odbojový rozhlas Svobodného Vysílače CS opět přivítá od 19:00 našeho šéfredaktora. Jako již tradičně, i dnes během vysílacího maratonu se proberou všechny důležité události za uplynulý týden jak z domova, tak i ze zahraničí a dojde také na emaily zaslané do naší redakce AE News. Ve druhé části pořadu bude opět možné volat do vysílání a pokládat dotazy. Všichni jste srdečně zváni, dnes toho bude opravdu hodně. Záložní stream bude během vysílání k dispozici zde.


Nepřihlášený uživatel

#5511 USA PROVOKACE A AGRESE VUČI EVROPE

2015-11-13 17:48

Vysocí úředníci z Pentagonu začali bít na poplach kvůli posílení Ruska a Číny a mluvit o nutnosti příprav na možnou konfrontaci s těmito státy, píše Bloomberg View.

„Existují dvě velmoci. Situace se celkem změnila: za posledních 25 let jsme s ničím podobným neměli do činění," přiznal na Reaganově Fóru národní obrany náměstek ministra zahraničí USA Robert Work, když charakterizoval „hrozbu," kterou budou jednou představovat Čína a Rusko.

Work vyložil novou strategii národní obrany, tak zvanou Třetí protiváhu, připravenou s cílem nepřipuštění konfrontace s Ruskem a Čínou. Jejím základem je zavedení nových způsobů válčení, jež by umožnily USA omezit posílení těchto dvou zemí.

 Pentagon žádá aktivnější opatření pro čelení možným hrozbám ze strany Ruska a Číny, avšak nemá právo dělat to, co pokládá za nutné, kdežto Bílý dům jedná v otázce nasazení vojenských prostředků velmi opatrně a nejčastěji se zpožděním, míní Bloomberg View.

Ruská vojenská rozvědka: USA se snaží obklíčit RF a ČLR ohnisky napětí

Ministr obrany USA Ashton Carter je zastáncem radikálních opatření, které ale jiné vysocí úředníci nepodporují. Carter otevřeně schvaluje poskytnutí Ukrajině letálních obranných zbraní a rovněž se skepticky vyslovuje ohledně spolupráce s Ruskem v urovnání syrské krize. Navíc Pentagon vyvíjí nátlak na Bílý dům a Ministerstvo zahraničí zevnitř ve snaze přesvědčit o nezbytnosti tvrdší reakce na akce Číny ve výstavbě vojenských objektů na ostrovech Spratly, píše autor článku.

Více: Vysocí úředníci z Pentagonu začali bít na poplach kvůli posílení Ruska a Číny a mluvit o nutnosti příprav na možnou konfrontaci s těmito státy, píše Bloomberg View.


Nepřihlášený uživatel

#5512

2015-11-13 17:55

MZV RF vyslovilo pobouření v souvislosti s odmítnutím českých úřadů prodloužit akreditaci v zemi novináři MIA Rossija Segodnia Alexandru Kuranovovi.

„Jsme pobouřeni odmítnutím českých úřadů prodloužit akreditaci v České republice zpravodaji Mezinárodní informační agentury Rossija Segodnia Alexandru Kuranovovi. Hodnotíme to jako nepřátelský, politicky motivovaný a absolutně neodůvodněný krok Prahy, který poškozuje dvoustranné vztahy", praví se v zprávě MZV.

MZV RF: odmítnutí Prahy akreditovat reportéra agentury Rossia Segodnia je projevem cenzury

„Odporuje to rovněž závazku ČR respektovat světové normy v sféře svobody slova a práv novinářů a rovněž celkovým principům organizace demokratické společnosti, jejíž závažnou součástí je ochrana svobody uskutečnění novináři jejich profesionální činnosti", zdůraznil zahraničněpolitický úřad.

Více: MZV RF vyslovilo pobouření v souvislosti s odmítnutím českých úřadů prodloužit akreditaci v zemi novináři MIA Rossija Segodnia Alexandru Kuranovovi.

JÁ OBČAN ČR SE STYDÍM ZA NAŠÍ VLADU ZAPRODANCU A VLASTIZRADCU NARODA ČR TAK JAK ZASAHOVANÍ USA DO NAŠI ZEMĚ A POLITIKY SE TYDÍM A OMLOUVÁM SE RF ZA NAŠÍ VLADU BL... 


Nepřihlášený uživatel

#5513

2015-11-13 19:06

Má nějakou perspektivu návrh primátorky Prahy Adriany Krnáčové obnovit partnerství s Moskvou a zrušit sankce, které zavedl vůči ruské metropoli předchozí primátor Tomáš Hudeček?

 Sáma primátorka okomentovla perspektivy obnovení spolupráci takovým způsobem:

„Usnesení Výboru pro kulturu, památkovou péči, výstavnictví, cestovní ruch a zahraniční vztahy ZHMP mají pouze doporučující charakter, takže se rozhodně nejdná o definitivní stanovisko mě, ani nikoho jiného. Na Radě o tom budeme teprve jednat a já v tuto chvíli nemohu předjímat žádné závěry."

Návrh na obnovení vztahů už vyvolal ostrou kritiku opozice v osobě TOP 09. Spuituaci komentuje Sputniku ředitelka Institutu slovanských strategických studií Radka Zemanová-Kopecká:

Více: Má nějakou perspektivu návrh primátorky Prahy Adriany Krnáčové obnovit partnerství s Moskvou a zrušit sankce


Nepřihlášený uživatel

#5514

2015-11-13 20:45

Nejvyssi cas !
Co je správné !?
Nepřihlášený uživatel

#5515 Re: Není lehké se orientovat

2015-11-13 21:39

#5507: - Re: Re:  

Tak: ... a ateistická část společnosti je např. jednotná? ... jsou mezi nimi odpůrci i sluníčkáři! (ať si to nejdříve srovnají v hlavě a mezi sebou a pak projeví jednotný názor!?) ... a pokud vím, tak církev říkala, že přijme Syrské křesťany, tak proč tady furt někdo cpe muslimy, když to tak nebylo myšleno!?

a je tu dilema: odvoláváte se citací Krista o lásce k bližnímu (ovšem to neznamená, že se má pomáhat všem, i těm, kteří si to nezaslouží, protože mají např. peníze na cestu, neutíkají před válkou - nemířili by až do Německa, silní chlapi nechají doma rodiny s dětmi ve válce, místo aby své rodiny a vlast před válkou bránili, tak zbaběle utíkají, většinou mladíci mezi 20 a 30 lety, silní, dobře živení a situovaní do Evropy!? ... kdežto opravdu chudí a nejpotřebnější na cestu do Evropy nemají, a musejí zůstávat někde blízko jejich vlasti v uprchlických tábotech, daleko od Evropy ! ... ale to už tady taky bylo v komentářích. Nebo přijaté věci odhazují, nebo arogantně si žádají pomoc a značkové věci !?)

a pak je tu otázka ochrany víry a hodnot kultury v Evropě. ... Má křesťan pomáhat v šíření islámu? ... milovat a ctít jejich islám, když islám jen nenávidí křesťany a křesťanství !?

Problém nejsou lidi jako takoví, ale zcela naprosto odlišná kultura, způsob myšlení, a nenávistný islám, který přinášejí ! Pak vzniká tento nevýslovný bordel v přístupu, hodnocení a způsobu náhledu na věc !

Naše myšlení a kultura, nabízející pomoc jaksi předpokládá z druhé strany kompatibilní kulturu a přístup ! (obdarovaný si daru váží, použije pro sebe a pro děti, začlení se do naší kultury a prostředí, do naší společnosti, a pak to jaksi funguje !) V tomto smyslu jsou začlenitelní do naší společnosti, a pro ni, pro křesťany, ale i pro ateisty např. nepředstavují žádné nebezpečí uprchlí křesťané, jezídi, ať ze Sýrie, nebo odkudkoliv.

Pokud se ale setkají naprosto odlišné kultury: 1. naše, tzv. Evropská (nazvěme ji křesťanská): ... ochota pomáhat potřebným a projevit soucit, solidaritu, štědrost (co snad se snaží charita, církev a možná i naivně sluníčkáři a dobrovolníci) ... a ... 2. islámská (žena je v islámu méně, než pes, ... na dětech až tak nezáleží, ... přicházejí nás ovládnout jménem Alláha, ... mnohoženství, ... šaria, ... jediný přijatelný postoj života je islám, ... nenávist a boj proti nevěřícím, ... zotročení křesťanů, a pokud islám (a je to v koránu - vybízí k džihádu a zabíjení nevěřících), pokud islám bere nabízenou pomoc jen jako povinnost otroků jim sloužit, a považuje charitu jako slabost, naše ustupování jim ne jako dobrou vůli, ale jako naši slabost, a námi pohrdá!? - viz komentář Jiřího Kobzy, bývalého diplomata v islámských zemích)

Jak se na svět dívá islám? ... dost videí o tom je na netu (z oficiálních prohlášení jejich imámů!):

 

... potom je otázka, jak se zachovat!?

A kdo má pravdu!? ... ta situace je tak složitá, zorganizovaná zlými silami se zlými úmysly (placená migrace, aby se celé skupiny lidí vydaly do Evropy, a rozvrátily ji!?) ... Pomoci se může tisícům, ne statisícům a miliónům - z čeho? ... na úkor sociálních dávek, důchodů, zdravotní péče? ... na úkor domácího obyvatelstva? ... čili podtrženo, sečteno:

jeden velký, organizovaný, záměrný: BORDEL !

a ještě k tomu opět citát již zde uveřejněný:

 

JE TO KOMENTÁŘ od TOMÁŠE cituji zde):

... "Nechápu, že s takovou razancí neapelujete na přijímání uprchlíků apriori muslimskými zeměmi, především bohatými ropnými teokraciemi Perského zálivu jako jsou Saúdská Arábie, Katar, Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Kuvajt apod? Jsou tak bohatí, že nevědí, co s penězi, tak jimi mrhají na takové nesmyslné prokjekty jako budování umělých ostrovů, stavby kilometr vysokách mrakodrapů, budování umělých lyžařských sjezdovek uprostřed pouště apod, ale aby tihle nabubřelí egoističtí xenofobové přijali pár trpících bližních souvěrců, to ani omylem. V Mekce jsou desetitisíce klimatizovaných stanů pro poutníky, ale aby tyto využili jako azylové tábory a přijali tak pár nebohých muslimských imigrantů z bratrské země, kteří utíkají před válkou, kterou oni sami rozpoutali svojí štědrou podporou syrských rebelů, to ani omylem. Raději budou sponzorovat stavbu mešit v Evropě a podporovat její postupnou islamizaci. Jsem pro to, aby uprchlíky přijímaly přednostně země z jejich kulturního okruhu, tedy Evropa se s radostí postará o trpící blízkovýchodní křesťany, muslimové by zase měli držet ochranou ruku nad svými bratry, když stále proklamují, jak je islám mírumilovné a láskyplné náboženství překypující dobročinností. Já klidně přijmu syrské křesťany, přijmu i jezídy, já přijmu uprchlíky z Ukrajiny, přijmu i Vietnamce, když přijde na věc, ale nevidím jediný důvod, proč v Evropě tolerovat agresivní a expanzivní islám, který se nás snaží za celých 1400 let svojí existenci podrobit a nejinak je na tom i dnes."

 

a jiný citát od Jiřího Kobzy, bývalého diplomata, který roky působil v islámských zemích:


"Pro všechny humanistické, multikulturní, soucitné a pomáhající duše, co se mohou přetrhnout, aby se nějak zavděčily „uprchlíkům“:

Uvědomte si prosím, že podle Koránu, jste jenom jejich služebníci a cokoliv pro ně uděláte, cokoliv jim dáte, je z jejich strany považováno za pouhé splnění vaší povinnosti jako otroka svým pánům.

Vaše soucitnost a milosrdenství je chápáno (a interpretováno) Koránem, jako výraz ponížení, podřízenosti a přiznání nadřazenosti muslimů ostatním lidem. Čím lépe a více jim sloužíte, tím více jich bude chtít přijet a užít si dobrovolných otroků a (zejména) otrokyň.

Od malička je to takto učí. Po příchodu do Evropy se v jejich očích toto učení potvrzuje. Tak už toho propána vy pitomci nechte, dostanete nás všechny do maléru !"

Vlastenec

#5516 Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 00:34

Nejméně sto čtyřicet lidí zemřelo a další desítky byly zraněny při pátečních útocích ve francouzské metropoli. Uvedly to agentury AP a Reuters. Střelci zaútočili na nejméně dvou místech. Při jednom z útoků byli zajati jako rukojmí desítky návštěvníků rockového koncertu v centru města. Policie potvrdila, že navíc došlo ke dvěma sebevražedným pumovým atentátům a k jednomu bombovému atentátu.  

Již není pochyb o tom, že Evropa je ve válce. Po dnešním večerním útoku v Paříži skončila jakékoliv diskuse o tom, zda Evropa má či nemá jakoukoliv morální povinnost postarat se o miliony tzv. uprchlíků. Dnešním dnem mají všechny evropské vlády jedinou povinnost. Starat se o bezpečnost občanů svých zemí. Končí jakákoliv diskuse o hloupostech, jako jsou uprchlické kvóty, ale začíná čas činů. Všechny vlády všech evropských zemí musí okamžitě začít konat. Uzavřít neprodyšně své hranice před všemi nelegálními migranty, uvést armády do stavu zvýšené bojové pohotovosti, vyslat vojenské kontigenty k ochraně vnější hranice schengenského prostoru, vyhostit všechny nelegální migranty, zajistit nepřetržitý dohled nad všemi osobami hlásajícími a propagujícími nelidské principy islámského práva šaría, uzavřít mešity, ve kterých je hlásána nenávist a jsou verbováni lidé do teroristických džihádistických organizací, zajistit všechny osoby napojené na teroristické muslimské organizace, nevpouštět na území Evropy nikoho, kdo necestuje s platnými doklady. Vyzýváme vládu České republiky, Ministerstvo obrany a Bezpečnostní radu státu, aby okamžitě přijaly opatření k úplnému uzavření státních hranic a zároveň aby byla provedena revize mobilizačních plánů. Teď již nemáme čas poslouchat žvanění neziskových organizací, ani hlupáků z Amnesty International, jde o naše přežití. Pokud vláda ČR ani teď nebude jednat tak, aby chránila občany České republiky, ztrácí jakoukoliv legitimitu.  


Nepřihlášený uživatel

#5517

2015-11-14 07:15

Dobrý den,

dnes jsme vám na jeden den zablokovali přístup do názorového fóra na službách Novinky.cz a Sport.cz kvůli příspěvku:

"bylo by lepší nakopat tadyty mladý šmejdy,co utíkají jako největši zbabělci do Evropy namísto toho,aby pomohli ve své zemi vybojovat válku s islámským státem a těmi muslimskými barbary.Co nejdřív je poslat zpět,aby je tam soudili za velezradu proti vlasti."

Tento příspěvek odporuje pravidlům názorového fóra Novinky.cz.
Pokud budete i nadále vkládat příspěvky, které jsou v rozporu s pravidly, přístup do názorového fóra vám již nebude obnoven.
Hezký den .....redakce  

TAK ZA TOTO JSEM BYL ZABLOKOVÁN!!!!!nEZNÁTE JMÉNA TĚCH,CO PROVOZUJÍ A STOJÍ ZA TÍM VŠÍM V TÉTO RÁDOBY ČESKÉ REDAKCI?RÁD SI JE POZNAMENÁM DO BUDOUCNA!

Co Vás ještě přesvědčí ? Na co dalšího čekáte !?

#5518 události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 07:58

Paříž, terorismus ve jménu Alláhu akbar 156 mrtvých, president v šoku, vyjímečný stav, atd.

!!! JSOU VAROVÁNÍM, ABY SE UŽ KONEČNĚ PROBUDILI POLITICI? SLUNÍČKÁŘI? A JINÍ BEZMEZNÍ VÍTAČI A ZRÁDCI A ZAČALI UŽ KONEČNĚ NĚCO DĚLAT !!!

aneb: ... Bordel na EN-tou !

#5519 Re: Re: Není lehké se orientovat

2015-11-14 08:05

#5515: Co je správné !? - Re: Není lehké se orientovat 

 ... a navíc, aby ten bordel byl dokonalý: 

v reakci na Makrelu, která kdysi řekla, že přijme všechny Syřany: ... všichni odhodili doklady a stali se z nich (běženců) Syřané

reakcí na církev, která chce pomoci syrským pronásledovaným křesťanům: ... všichni se stali přes noc křesťany

tak, a teď je ten bordel dokonalý !

vlastně ještě ne, když připočítáme jak se migranti a jejich totožnost ověřují nebo vůbec neověřují na hranicích ...

tak teprve teď je ten bordel kompletní !!!


Nepřihlášený uživatel

#5520 Teroristický útok v Paříži na fotbalovém utkání Francie-Německo, 140 mrtvých, videa

2015-11-14 08:10

Teroristický útok v Paříži na fotbalovém utkání Francie-Německo, 140 mrtvých, videa

aříž se v pátek večer stala terčem zřejmě bezprecedentního teroristického útoku: při sérii násilných incidentů, při nichž zněla střelba i výbuchy bomb přišlo podle různých francouzských zdrojů o život nejméně 140 lidí. Počet zraněných se odhaduje také na desítky. A možná až stovka osob je držena jako rukojmí.

Francouzského prezidenta Françoise Hollandea musela evakuovat ochranka ze stadionu Stade de France, kde se právě konal přátelský fotbalový zápas mezi Francií a Německem. Tento krok následoval poté, co v komplexu došlo k zřejmě dvěma explozím. Na místě zahynuli asi čtyři lidé.

Nyní je Hollande na ministerstvu vnitra, kde spolu s ministrem vnitra Bernardem Cazeneuvem řídí krizový štáb.

Kolem půlnoci vyhlásil výjimečný stav, který má platit po celém území Francie. Zároveň se rozhodl uzavřít francouzské hranice. Zvlášť mimořádná bezpečnostní opatření platí pro oblast pařížské aglomerace.

Mnoho obětí je po střelbě v místní kambodžské restauraci před stadionem. Dalších 15 obětí si vyžádala střelba v koncertní síni Bataclan, kde byli podle posledních informací diváci zajímáni jako rukojmí. Hovoří se až o stovce zadržovaných osob. Podle zpravodajství BBC bylo či je na místě šest desítek osob.

VICE-Teroristický útok v Paříži na fotbalovém utkání Francie-Německo, 140 mrtvých, videa

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 9.11.2015

Úvod – O pádu ruského airbusu A321 nad Sinají a o jeho vyšetřování, o prohlášeních USA a VB, že letadlo havarovalo v důsledku teroristického útoku, o účelu těchto informací. O rozdmýchávání emocí a na rozdíl od toho o klidném vyšetřování příčin Egyptem a Ruskem. O prohlášení J. Kerryho z 29. září, že ruská letadla začnou padat, bude-li Rusko s IS stát bojovat samo a o zahájení ruských operací v Sýrii 30. září bez ohledu na plány USA.  O americkém sestřelení íránského letadla v roce 1988. O roli VB v informacích.

07:22 – O Egyptu a jeho odolnosti proti Muslimskému bratrstvu a o destabilizaci Egypta

10:56 – O 1. listopadu jako Dni smutku v Rusku a sdělení Putina, že nikomu se nepodaří Rusko zastrašit

12:17 – O karikaturách Charlie Hebdo, zesměšňující pád A321 a o postoji Evropy k Rusku

14:35 – O Banderovcích a demonstracích v Černé Hoře.

16:51 – O Ukrajině a telemostu mezi Kyjevem a Doněckem

18:08 – O vyostřování situace na Donbasu

19:06 – O USA a jejich roli četníka, o Obamovi a americké politice expanze a kolonizace

22:05 – O Ćíně a měně bitcoin, o BRICS

23:38 – O Číně a Tchaj-wanu a jejich setkání v Singapuru

25:52 – O konfliktu na hranicích Arménie a Ázerbájdžánu

27:22 – O Katalánsku a Španělsku a možné přeměně hranic EU. O historickém islámu, o migraci a roli Íránu. O Kurdistánu a Turecku a roli ISIL a USA. O celosvětovém islámském chalífátu

 VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 9.11.2015


Nepřihlášený uživatel

#5521

2015-11-14 08:46

Děkuji za to co děláte, pevně věřím, že se začne zajímat více lidí.. Setkala jsem se s názorem, že je za peticí pol.strana a proto ji nepodepíšu, věřím, že dobrá energie zvítězí. Mohu Vám nabídnout dobrovolnou pomoc. Ještě jednou diky!

Nepřihlášený uživatel

#5522 Evropská komise: je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy

2015-11-14 08:49

 

Proč trvám na vystoupení ČR z EU:

„Jsem na živu...masakr...všude mrtvá těla.“

„Lidé křičeli, jako by je mučili. Všude byla spousta krve, mrtvých lidí, zraněných lidí. To není pravda, je to noční můra,“ popsala otřesená žena.

„Dva nebo tři útočníci přišli s automatickými zbraněmi typu kalašnikov a začali střílet do naslepo do davu,“

Podle očitých svědků pachatelé stříleli naplno do davu s pokřikem: "Alláhu Akbar" (Bůh je veliký).

Jeden ze zatčených z koncertní haly Bataclan uvedl, že patří k Islámskému státu.

Reakce sluníčkářů:

Na Twitteru se hojně objevuje vzkaz TERRORISM HAS NO RELIGION (terorismus nemá víru) na obranu muslimů.

Reakce prezidenta Evropské komise:

Jean-Claude Juncker 13.listopadu 2015

Jsem hluboce šokován událostmi v Paříži. Cítíme plnou solidaritu s lidmi Francie.

Juncker by měl snad cítit něco jiného než solidaritu - spolu se zbytkem Evropské komise má cítit vinu: 

Juncker, který velkou část svého projevu o stavu Evropské unie věnoval nynější migrační krizi, prohlásil, že je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy. Příslušnou legislativu navrhne komise na počátku příštího roku.

„Málokdy jsme hrdí na naše hodnoty a evropský odkaz. I přes její slabé stránky je Evropa považována za místo, kde lze najít útočiště, je to místo naděje pro lidi z Blízkého východu a Afriky. Na to máme být pyšní, ne se bát,“ prohlásil v projevu Juncker. Více na: zpravy.e15.cz/zahranicni/


Nepřihlášený uživatel

#5523 proto petici nepodepíšu, věřím, že dobrá energie zvítězí

2015-11-14 08:58

#5521: -  Setkala jsem se s názorem, že je za peticí pol.strana 

Dobrý den,

Váš příspěvek trochu vyznívá, jako že autoři petice svou politickou příslušnost tají. Možná by stálo za to přečíst si titulní stranu petice (záložka Podepsat tuto petici) - jinak by to mohlo vypadat, že všech téměř 70 000 petentů vůbec neví, komu sedla na lep.

Hlavně doufám, zejména ve světle včerejšího teroristického útoku v Paříži, že Vám víra ve vítězství dobré energie vydrží - aspoň do prvního teroristického útoku v České republice. Já osobně tuto víru v dobrou energii nemám, a proto jsem petici za referendum o vystoupení z EU podepsala a přijdu na demonstraci na Albertov 17.11. od 14 hodin.

-----

Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Schválení povinných kvót pro přerozdělení imigrantů Evropskou unií představuje zásadní porušení suverenity a nezávislosti České republiky. Jde o akt srovnatelný s událostmi března 1939 a srpna 1968. Po tomto násilí k právům naší země bude následovat útok na demokratická práva a svobodu občanů. Půjde především o znemožnění referenda jako projevu vůle občanů. Je dnes zřejmé, že probíhá cílená destrukce českého státu. Politické hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) již třikrát prosazovalo v Parlamentu České republiky přijetí ústavního zákona o referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. Odpovědí je arogance vládních stran i stran takzvané opozice. České politické elity zradily vlastní občany a prodaly naši státnost. Slyšíme jen plané sliby a vidíme prázdná gesta.

Sliby a gesta, které mají oklamat občany. Imigrační krizi vyvolala politika Evropské unie a USA. Cílem je likvidace národních států, islamizace a vytvoření evropského superstátu. Hnutí Svoboda a přímá demokracie povede nekompromisní politický zápas proti těmto plánům.

V souladu s Petičním zákonem č. 85/1990 Sb. vyhlašujeme petici za referendum o 
vystoupení České republiky z Evropské unie.

Text petice:

„Žádám parlament České republiky, aby přijal ústavní zákon umožňující
občanům České republiky rozhodnout v referendu o vystoupení České
republiky z Evropské unie.“

Vážení spoluobčané, žádáme Vás o podporu této petice. Je to naše země,
země Česká, náš domov.

Tak jak jsme slíbili, spouštíme i papírovou a právně závaznou verzi této petice, která při dostatečném počtu podpisů bude předmět jednání v Parlamentu. Postup: stáhněte si PDF kliknutím na tento odkaz, vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel a známých, případně zřiďte podpisové místo, a poté zašlete podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 - Malá Strana. Každý podpisový arch, třeba i s jedním jediným podpisem, hraje ve výsledku nesmírnou roli. Můžete si být jistí tím, že nenecháme vaše podpisy zapadnout a že budeme na základě těchto podpisů v Poslanecké sněmovně iniciovat hlasování o vypsání referenda za vystoupení z Evropské unie!

Za parlamentní hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD),

Tomio Okamura - předseda hnutí SPD

Radim Fiala - místopředseda hnutí SPD

Jaroslav Holík - poslanec za SPD 

 


Nepřihlášený uživatel

#5524 Re: Evropská komise: je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy

2015-11-14 09:03

#5522: - Evropská komise: je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy 

  Evropa považována za místo, kde lze najít útočiště, je to místo naděje pro lidi z Blízkého východu a Afriky. Na to máme být pyšní, ne se bát,“ prohlásil v projevu Juncker

Hlavně by měla být Evropa místo naděje pro Evropany! Aby se nemuseli bát! Ven z EU!!!


Nepřihlášený uživatel

#5525 Re: Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 09:09

#5516: Vlastenec - Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!! 

 Pátek třináctého, smutným milníkem pro celou Evropu. A to byli ti mírumilovní Syřané, které sem Makrela cpe! Kterých by sem vlastizrádce Kohout vzal milion, Dienstbier jen pro tento rok nějakých 15 000! Sluníčkáři, refugees welcome, hate free a všichni další proimigrační provokatéři musí ihned skončit za katrem za rozvracení republiky!!!!