Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5508

2015-11-13 17:30

Volby nanečisto jsou snahou o odvedení pozornosti od uprchlíků, odvedení zájmu od situace v ulicích evropských měst, které jedno po druhém podléhají náporu islamistického exodu ze zemí Blízkého východu a severní Afriky. Refugees Welcome má obrovský dosah až do českých médií, kdy naše redakce dostává informace, že zástupci české buňky této organizace už mají své zástupce dokonce v České televizi, na vysokých školách v ČR a v neposlední řadě v mainstreamových médiích. Organizace pouličního protestu proti prezidentu Zemanovi v této chvíli působí jako bizarní úkaz. O to více je znepokojující, že server Andreje Babiše spolupracuje s organizací Refugees Welcome na rozkladné činnosti proti prezidentu republiky ve chvíli, kdy prezident je jediným jasným a hlasitým odpůrcem migrace ze všech současných vrcholných představitelů českého státu.

VICE-Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Poslanec doslova prohlásil: Potřebujeme povinnou službu, protože nemáme žádný jiný způsob, jak zvládat masivní vlny uprchlíků a jejich integraci. Zároveň dodal, že mládež by měla možnost „volby“, buď nástup do prezenční služby v armádě, anebo nástup do těchto nucených prací. De facto by tak šlo o kopii českého modelu civilní služby z doby, kdy v Česku fungovala základní vojenská služba. Poslanec ovšem už jaksi nedodává, že tato volba je pouze iluzorní, protože hlavní břemeno služby ve prospěch uprchlíků teď leží právě na bedrech Bundeswehru, takže je to taková ta volba typu poloprázdné anebo poloplné sklenice, kterou si vyberete raději. Rozumějte, není v tom žádný rozdíl, budete totiž sloužit uprchlíkům povinně buď v uniformě, anebo v civilním oblečení.

Tento plán by měl ulevit především pracovníkům charit, neziskovek a dobrovolnickým organizacím, které pod obrovským náporem migrantů už nezvládají svojí práci a systém organizace a pořádku kolabuje. Zpráva de facto říká, že pokud by takový zákon prošel, tak by odvedenci byli v podstatě nuceni sloužit uprchlíkům jako služky.Každý, kdo si myslí, že toto nemůže fungovat, bude mluvit jinak za 6 měsíců…, dodává poslanec.

VICE-Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!

Legálové pomáhají krýt finančí toky do neziskovek

Na tuto otázku známe odpověď. Jedná se podle našich informací o tzv. legály. Legál je označení nejen pro operátora tajných služeb v režimu neaktivní rezervy, ale i pro osobu, která figuruje v pozici „bílého koně“ při procesu finacování neziskových organizací z těžko deklarovatelných zdrojů, privátních fondů, jejichž majitelé nechtějí být dáváni do spojitosti s programy, které daná neziskovka provozuje. Jak jsme byli v redakci AE News informováni, a tento poznatek bude jistě zajímat i čtenáře, legálové jsou v systému implementace prvků NWO velmi často používaní v poslední době.

Varování, že se do Prahy chystají operátoři německé pobočky Refugees Welcome, jasně ukazuje, že Praha je opět na černé listině a problémy, které Česko způsobilo svým odporem a aktivitou uvnitř Višegrádu proti migrantům, přerostly určitou akceptovatelnou mez. Zajímavé je zjištění, že Miloš Zeman se dostal pod ochranu mocných elit euroasijského křídla GP. České neziskovky mají od poloviny října vystavený generální stop proti přímým útokům na prezidenta. Znamená to, že americkou ambasádu někdo klepl přes prsty.

 VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!