Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5601

2015-11-15 10:09

Teroristická hrozba se dá zvládnout pouze společným úsilím celého světového společenství, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

 „Dobře si uvědomujeme, že zvládnout teroristickou hrozbu a pomoci milionům lidí, kteří přišli o své domovy, je možné pouze spojením úsilí celého světového společenství," řekl Putin na neformální schůzce lídrů zemí BRICS.

Označil přitom za hrůzu teroristické útoky ve Francii.

„Soucítíme s postiženými lidmi, vždy vystupujeme pro spojení úsilí, abychom dokázali účinně bojovat s teroristickou hrozbou," poznamenal prezident.

Zároveň zdůraznil, že je třeba jednat v souladu s chartou OSN, mezinárodním právem a respektovat suverenitu a zákonité zájmy každého státu.

Putin připomněl, že tyto základní zásady byly zakotveny v deklaraci BRICS schválené v Ufě v roce 2015.

Více: Teroristická hrozba se dá zvládnout pouze společným úsilím celého světového společenství, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.


Nepřihlášený uživatel

#5602 Re: Tak tohle nepodepíšu ani náhodou

2015-11-15 10:10

#5599: Pryč s Okamurou - Tak tohle nepodepíšu ani náhodou 

Můj ty bože, hodně jste se včera večer radostí nad útoky v Paříži ožral? To je zase výblitek. Jenom kvůli tomu, že mocímermo chcete zachovat EU, je Okamura agent USA? Toť logika hodná dobrosera.

Jděte do brusele, kterou tak toužíte zachovat. Když Vás neponaučí ani společná reakce Bruselu a vlád členských států na smrt či zranění skoro pěti set lidí (společné prohlášení: "Dobro je silnější než zlo" - a pravda zvítězí nad lží, to taky známe, "Uděláme, co bude zapotřebí, k porážce extrémismu a nenávisti" - tj. zlikvidujeme veškerý odpor a nenávist proti migrační politice EU, aby sem mohly volně proudit další desítky milionů muslimů), když Vás neponaučí ani 5 miliard euro pro Afriku a Turecko jenom na další rok až dva plus plánovaná legalizace migrace pro Afričany, bezvízový styk pro 80 milionů Turků a urychlené přistoupení Turecka do EU, abyste z EU mazal sviňským krokem, pak je i zbytek Vašich výblitků stejně nevěrohodný. Buď jste ožralý, blbý, nebo provokatér. Vyjde to nastejno.

Mimochodem - Policie už identifikovala prvního atentátníka.Je jím devětadvacetiletý Omar Ismail Mostefai. Další dva útočníci podle policie do Evropy přišli v říjnu přes Řecko.

Pozvala je sem právě EU - a příchod dalších desítek milionů "uprchlíků před válkou" EU financuje a chce ho udělat legálním! Stejně jako vstup 80 milionů tureckých muslimů do EU - to znamená v rámci Schengenu volně i do ČR, když zůstaneme v EU, po jejímž zachování tak úpěnlivě voláte. Asi nemáte děti a vnoučata - nebo je upřímně nenávidíte.


Nepřihlášený uživatel

#5603 Re: Zakulkení náckové jsou stejně nebezpeční jako teroristi, možná jednají domluveně

2015-11-15 10:21

#5600: - Zakulkení náckové jsou stejně nebezpeční jako teroristi, možná jednají domluveně 

I božínku, tak přece agent provokatér :-)

Zalez čumáčku zpět do iniciativy Proti projevům nenávisti, kde jste se museli radostí po pátečním večeru ožrat - není právě tohle to, po čem jste volali?! Víc Evropy! Víc muslimů! Víc ubohých syrských uprchlíků před válkou! Díky - dva ubozí syrští uprchlíci přišli v říjnu přes Řecko a už stačili popravit desítky až stovky lidí.

Ať žije humanita! Smrt nebezpečným "zakulkeným" domluveným náckům = xenofobům = pravičáckým extrémistům = fašistům = hnědému moru atd.! To oni jsou teroristé, to oni pod hrozbou smrti přinutili ty ubohé syrské uprchlíky k sebevraždě, při které omylem pozabíjeli spoustu dalších lidí - však to určitě taky byli "zakulkení" domluvení náckové, dobře jim tam v tý Paříži, měli radši být na neomarxistické islamofilní demonstraci nebo vítat další ubohé syrské uprchlíky.

Shrnuto - jdi do brusele a neonanuj tady na stránkách petice.


Nepřihlášený uživatel

#5604 Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

2015-11-15 11:11

#5576: - Re: Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík 

 Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

Země Evropské unie by neměly začít odmítat uprchlíky v reakci na útoky v Paříži. Na okraj summitu zemí G20 v Turecku to v neděli řekl šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker.

Podle něj není potřeba, aby osmadvacítka nějak měnila svůj přístup k řešení migrační krize. Juncker také zdůraznil, že pachatelé atentátů nebyli uchazeči o azyl, ale zločinci.

„Neměli bychom směšovat dvě různé kategorie lidí přicházejících do Evropy,“ řekl Juncker. „Ten, kdo je zodpovědný za útoky v Paříži... je zločinec a ne uprchlík nebo žadatel o azyl,“ doplnil předseda EK v souvislosti se zatím prvním identifikovaným útočníkem, kterým byl 29letý Francouz.

„Chtěl bych vyzvat ty v Evropě, kdo se snaží měnit přijatou migrační agendu, aby ji brali vážně a nepodléhali zjednodušeným reakcím, které se mi nelíbí,“ uvedl dále Juncker. Podle něj se nyní sice unie bude potýkat s určitými obtížemi, není to prý ale důvod měnit základní postoj k řešení migrační krize.

---------------

Bezostyšný nelidský hajzl - jak tohle dokáže říct tváří v tvář pozůstalým po těch, které uprchlíci popravili! To už se vyrovná nacistům, kteří také jenom "plnili rozkazy", ale jinak to mysleli s těmi podlidmi a ne-lidmi dobře. A tohle je naším lídrem!!!

Podle policie dva teroristé přišli v říjnu přes Řecko jako syrští uprchlíci před válkou. O azyl zřejmě už nepožádali, protože německé úřady samy tvrdí, že jim v Německu z registračních center ještě před registrací odjíždí taxíky nebo se známými nebo odchází pěšky VĚTŠINA uprchlíků. Německé úřady neví, kam mizí.

PRYČ Z EU!!!!

-------------------- 

Kam všichni uprchlíci mizí? To je otázka, která znepokojuje čím dál víc lidí. V budově určené pro nově příchozí téměř nikdo nezůstává, imigranti odchází na vlastní pěst mnohdy ihned po příjezdu. Kam? To nikdo neví. A často ani to, o koho se vlastně jedná, mnozí se totiž odmítají i registrovat.

„Registrace probíhá vždy následující den po příjezdu do zařízení, a to je většina z nich už pryč. Na některé čekají před ubytovnou již auta, jiní odjíždí taxíkem nebo odchází pěšky. Když se ptáme, kam odchází, dovídáme se, že do Švédska, Dánska, nebo do větších německých měst, kde mají často již příbuzné či známé. Nechtějí zůstávat tady na venkově,“ konstatuje Ingrid Gleißner-Kleinová z okresního úřadu Bayreuth, která má za okres záležitosti s uprchlíky na starost.

Kolik uprchlíků se celkem po Německu pohybuje, úřady nevědí. „Víme o těch, kteří se registrují a čekají v ubytovnách na azyl. Ale nemáme vůbec přehled o tom, kolik je zde neregistrovaných příchozích“

Zdroj: idnes 7.11.15


Nepřihlášený uživatel

#5605

2015-11-15 11:13

Byli identifikováni tři sebevražední útočníci, jež se zúčastnili pátečního masakru ve francouzské metropoli.

Je to 29letý Ismail Omar Mostefai, francouzský občan, jehož otec a bratr byli dříve vzati do vazby. Jeho jméno sdělil na své stránce na Facebooku člen francouzského parlamentu a starosta města Chartres Pierre Gorges. Podle jeho zprávy, terorista žil v Chartres přinejmenším do roku 2012.

Předtím uveřejnil srbský list Blic jméno dalšího teroristy, občana Sýrie Ahmeda Almohammeda, který se dostal do Západní Evropy přes Srbsko.

Více: Byli identifikováni tři sebevražední útočníci, jež se zúčastnili pátečního masakru ve francouzské metropoli.

Prezident USA Barack Obama v pátečním interview televiznímu kanálu ABC News řekl, že teroristickou skupinu Islámský stát (IS) se podařilo „zbrzdit“.

Jak uvádí Washington Times, za několik hodin po tomto prohlášení IS spáchal sérii teroristických útoků v Paříži.

Obama nesouhlasil s názorem novináře ABC News, že teroristé se stávají silnějšími. „Nemyslím, že nabírají sílu. Od samého počátku bylo naším cílem především jejich zbrždění, a my jsme je zbrzdili", řekl prezident USA.

„Oni nepostupují v Iráku. V Sýrii budou útočit a odejdou, ale systematický pohyb vpřed vidět není", dodal Obama.

Více: Prezident USA Barack Obama v pátečním interview televiznímu kanálu ABC News řekl, že teroristickou skupinu Islámský stát (IS) se podařilo „zbrzdit“.

USA JAK PROHLASILA V PARIZI ZE ZBRDILI ISIS TO SOU LŽI SPIS JE PODPORILI A DALY SIGNAL TYM SVOJIM PROJEVEM V PARIZI K UTOKU TAK JAK BYL SIGNAL KE ZNIČENI DVOJCAT JENZE TEN SIGNAL BYL DANEJ BUSHOVI DO SKOLE KDE VYUCOVAL O KOZLU OCELI ATD TO VOTVIRALO TA VIUKA KATASTROFU 7MIN PO PADU BYL INFORMOVAN SATANISTA ZK......


Nepřihlášený uživatel

#5606

2015-11-15 11:38



PARIZ,LETADLO RUSIA ,A MH17 TO VSE MA SPOLECNE USA V TOM PRSTY STALE VAM TO NEDOCVAKLO


VICE-11. září 2001 byl podvod, vysílán podle připraveného scénáře - 100% důkaz




 

Nepřihlášený uživatel

#5607 PROJEV USA V PARIZI BYL SIGNAL PRO UMIRNENOU OPOZICI KONAT CINY

2015-11-15 11:46

Pentagon vydal 384 milionů dolarů na program výcviku oddílů „syrské umírněné opozice“, které měly bojovat s teroristickou skupinou Islámský stát, informuje USA Today.

Minulý měsíc bylo rozhodnuto vzdát se projektu, poněvadž výsledky byly nezáviděníhodné. Avšak na výcvik každého vojáka již byly vydány dva miliony dolarů, praví se v článku.

Původně vyčlenilo ministerstvo obrany USA 500 milionů dolarů v roce 2015 a slíbilo vycvičit a vyzbrojit tři tisíce vojáků „umírněné syrské opozice". V roce 2016 měl počet Syřanů vycvičených Američany činit již 5 tisíc, připomíná USA Today.

Více: Pentagon vydal 384 milionů dolarů na program výcviku oddílů „syrské umírněné opozice

VYCVIK REBELU S UMIRNENE OPOZICE TO SOU ISIS UZ VAM TO DOCVAKLO A TO CO BYLO V PARIZI BYL SIGNAL DIKY PROJEVU USA V PARIZI 


Nepřihlášený uživatel

#5608 EU SANKCE OHROZENI EVROPY SANKCEMA

2015-11-15 12:06

Evropská unie a Austrálie potvrdily, že osud sankcí proti Rusku je těsně napojen na splnění Minských dohod, praví se v společném prohlášení hlav Rady Evropy a Eurokomise Donalda Tuska a Jeana-Clauda Junckera a také australského premiéra Malcolma Turnbulla k závěrům jejich schůzky mimo rámec summitu G20 v Turecku.

„Potvrdili jsme naši podporu překonání konfliktu na východě Ukrajiny a dospěli jsme ke shodě, že sankce proti Rusku, jež byly přijaty jako odpověď na tento konflikt, jsou zcela jasně napojeny na naprosté splnění minských dohod," prohlásili lídři EU a Austrálie.

Rusko víckrát prohlásilo, že není stranou vnitřního ukrajinského konfliktu, neúčastní se událostí na jihovýchodě Ukrajiny a má zájem na tom, aby Ukrajina překonala politickou a ekonomickou krizi mírovou cestou.

Více: Evropská unie a Austrálie potvrdily, že osud sankcí proti Rusku je těsně napojen na splnění Minských dohod, praví se v společném prohlášení hlav Rady Evropy a Eurokomise Donalda Tuska a Jeana-Clauda Junckera a také australského premiéra Malcolma Turnbulla k závěrům jejich schůzky mimo rámec summitu G20 v Turecku.

PRO LID ČR UTAJENO MEDIAMA-Tisková konference Vladimíra Putina k sankcím a Ukrajině.Titulky CZ

 

Nepřihlášený uživatel

#5609

2015-11-15 12:13

Lakyn
Nepřihlášený uživatel

#5610

2015-11-15 13:11

Jedině dobře.Nic dobrého nám vstup do unie nepřinesl !!!!


Nepřihlášený uživatel

#5611

2015-11-15 13:13

Chci pro svou rodinu život v klidu a bez strachu.

Nepřihlášený uživatel

#5612 Nebezpečí od českých muslimů nám nehrozí - už nejméně dva roky

2015-11-15 13:33

Nebezpečí od muslimů žijících na území České republiky podle Sobotky nehrozí. Podle něj zde máme jen malou muslimskou komunitu, která je umírněná a není radikalizovaná. „Nemáme poznatky o nějakém propojení s Islámským státem,“ dodal premiér (15.11.2015 v Rozhovorech Václava Moravce).
---
Takhle umírněná, Bohoušku, byla česká muslimská komunita už před dvěma roky. Jak daleko od té doby asi postoupila na cestě umírněnosti?:

Pojďte bojovat do Sýrie, svolávají se čeští mudžahedíni

 
Pojďte do Sýrie podpořit svatý džihád, svolávají se na Facebooku někteří čeští muslimové. Na veřejně přístupných stránkách dokonce nabízejí pomoc s vyřízením všech formalit. V Sýrii už přes dva roky panuje občanská válka. Z bojovníků, kteří by se po výcviku a boji vrátili do Česka, má obavu i česká tajná služba.

Facebookové stránky využívají někteří muslimové k získání podpory případně rovnou bojovníků do války v Sýrii.

"Otevřeně vyzýváme bratry a sestry v ČR i jinde, aby se zapojili do boje v Sýrii jak jen mohou a kdekoli mohou. A vynasnažíme se každému v tom pomoci," uvádí se například v jednom příspěvku na facebookových stránkách Cesta k víře pro Česko. Výzva je doplněna i mailovou adresou, kam se mohou případní zájemci o svatý boj hlásit a konzultovat, jak vyřídit potřebné náležitosti.

Proti prezidentovi Asadovi bojují v Sýrii skupiny opozice, ke kterým se řadí také muslimští radikálové a příslušníci mudžahedínů.

"A kdo může, ať se přímo do takové pomoci zapojí v ČR nebo zahraničí. A kdo může a vydá se přímo do Sýrie pomáhat v boji, to je nejsilnější skutek," píše další přispěvatel. Některé další příspěvky se nesou v méně radikálním duchu, ale jejich vyznění je téměř totožné.

Facebookové stránky využívají někteří muslimové k získání podpory případně rovnou bojovníků do války v Sýrii.

Samotné stránky Cesta k víře nicméně k aktivnímu boji nevyzývají. Propagují podobu islámu jako tolerantní víry a navenek odsuzují jeho extrémní podoby. Například se otevřeně zastávají vzdělávání žen a odsuzují násilné přesvědčování "bezvěrců" na islám. Přesto ale poskytují prostor pro komunikaci potencionálních extremistů.

Nebezpeční budou, až se vrátí do Česka

V kyberprostoru jsou i další podobné stránky. Jednou z nich je Syrská revoluce-mujahidan fi sabilillah. Ta na Facebooku propaguje Evropany, kteří už bojovat do Sýrie odjeli. Na jedné z fotografií bojovníků se zakrytými tvářemi a kalašnikovy v rukou je zobrazena společně s dalšími i česká vlajka.

Facebookové stránky využívají někteří muslimové k získání podpory případně rovnou bojovníků do války v Sýrii.

Podobné výzvy přímo zaměřené na české občany  bedlivě sleduje tajná služba."Víme, že podobné výzvy se objevují v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Lidmi, kteří nejsou z ničeho podezřelí a legálně odjíždějí z naší republiky do zahraničí, se nezabýváme. Jiná situace nastane, pokud by se člověk, který vycestuje, spojil v zahraničí s teroristy, případně se účastnil jejich akcí a za nějaký čas se vracel domů. Pro takové případy podnikáme a připravujeme kroky, abychom o případných návratech takových lidí věděli," řekl iDNES.cz mluvčí civilní kontrarozvědky BIS Jan Šubert.

Zda se o Čechy v Sýrii zajímá také Úřad pro zahraniční styky a informace, tedy tajná služby operující za hranicemi České republiky, nelze zjistit. "Vzhledem k tomu, že podrobnější vymezení priorit a témat, kterými se Úřad zabývá, jsou utajovanými informacemi podle zákona, nemůžeme jej veřejně publikovat a sdělovat. Proto není možné, abychom Vám poskytli komentář k danému tématu," odpověděla rozvědka na dotaz iDNES.cz.

Džihádisté z Evropy

Analytici a odborníci na mezinárodní situaci před přívalem příznivců džihádu z Evropy varují už od počátku syrského konfliktu. Podle odhadů se do války již zapojili dobrovolníci ze čtrnácti evropských zemí a jejich počet může překročit tisícovku. Výzvy k českým muslimům se začaly na stránkách objevovat na konci léta.

A v čem je jejich nebezpečí? "Představte si, že se do západní a střední Evropy za nějakou dobu vráti lidé s pasem EU, kteří jsou ale přesvědčeni o zkaženosti evropské civilizace. Zároveň mají výcvik, zkušeností z boje a kontakty na militantní skupiny muslimů. To je smrtící kombinace," řekl iDNES bývalý důstojník zpravodajské služby.

A že si někteří lidé píšící na stránky jsou vědomi problematičnosti svých příspěvků, svědčí i jeden z nich. "Jedna rada pro muslimské bratry a sestry - otázky typu: kam poslat peníze na podporu mudžahedínů, jak se dostat do Sýrie a bojovat nepatří na Facebook a všeobecně do online komunikace," varuje své kolegy.


Nepřihlášený uživatel

#5613 Re:

2015-11-15 13:47

#5611: -  

 Na ČT24 před chvilkou běžel titulek, že německé bezpečnostní služby zaznamenaly oslavy útoků islamistů v táborech imigrantů.

Taky chci život v klidu a bez strachu - ale kvůli EU to už je v kategorii přání zlatých hodinek s vodotryskem nebo modrého z nebe.

A naše vláda je svými činy jasně proevropská. Žvaní o obraně venkovních hranic schengenu, místo aby postavila plot na národních hranicích. Co mi je po venkovních hranicích, když už je tady skutečných a potenciálních teroristů víc než dost.

Já jdu aspoň v úterý od dvou na Albertov si poslechnout prezidenta, jestli má k tomu co říct.


Nepřihlášený uživatel

#5614 Proč chci pryč z EU

2015-11-15 14:00

Proč chci pryč z EU:

Země EU by neměly začít s odmítáním uprchlíků v reakci na útoky v Paříži, řekl šéf EK Juncker. Měnit přístup k řešení migrační vlny prý není potřeba.

Podle německého tisku by se Berlín měl připojit k Paříži v boji proti IS. Společnost by se ale po útocích neměla obracet proti běžencům.

Podle předsedy opoziční TOP 09 Karla Schwarzenberga je pro bezpečnost Evropy důležité, aby nevznikla ghetta, jako ve Francii, Belgii či Německu. Příkladem je Rakousko, kde migranty rozptýlí do malých městeček a musí se integrovat.

 

Nechci být součástí experimentu v sociálním inženýrství.


Nepřihlášený uživatel

#5615 Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala přísná opatření proti islamizaci v České republice

2015-11-15 16:52

Tomio Okamura 15.11.2015 zabranme-islamizaci-ceske-republiky/

Zabraňme islamizaci České republiky

Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala přísná opatření proti islamizaci v České republice. Je nutné:

1. Definovat islám de iure jako ideologii neslučitelnou s demokracií
2. Zrušit registraci islámu jako církve či náboženství a i do budoucna zabránit registraci islámu v ČR
3. Nepovolit stavbu či provoz mešit, modliteben, madras či „islámských kulturních center“ a stávající zrušit
4. Důsledně sledovat finance plynoucí islámským spolkům na území naší republiky a důsledně zabavovat všechny prostředky z nejasných zdrojů (např. dar od velvyslanectví Saudské Arábie)
5. Důsledně sledovat všechny imámy a muftí nalézající se na území ČR a jejich činnost
6. Zavést NULOVOU TOLERANCI NEZÁKONNÉ IMIGRACE a zároveň tvrdě trestně stíhat nelegální překročení hranice ČR a nelegální pobyt na území ČR
7. Důsledně uplatňovat současný azylový zákon na všechny žadatele o azyl bez výjimek
8. Obnovit kontrolu hranic České republiky

Vlastizrádná vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL již bez odporu odsouhlasila kvóty EU, kdy k nám přijde v nejbližších dvou letech tisíce imigrantů z islámských zemí, a vyčlenili na to již více než čtyři miliardy korun na úkor sociálního zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany.

Já za sebe a za naše hnutí SPD říkám na rovinu, že děláme a budeme dělat vždy maximum pro to, aby islám v České republice nikdy nezakořenil, jelikož se jedná o nenávistné, nadřazenecké a mimořádně agresivní náboženství, které odporuje demokracii. Buď tady bude islám, nebo svoboda a demokracie. Jedno, nebo druhé. Není nic mezi tím.


Nepřihlášený uživatel

#5616

2015-11-15 17:05

Jsme Česko a nechceme islám.

 


Nepřihlášený uživatel

#5617 Sluníčková německá kontrašpionáž se diví, že by balkánskou cestou přicházeli teroristé

2015-11-15 17:15

o islamskem-vrahovi-ktery-se-vetrel-do-Evropy-jako-uprchlik 15-11-2015

Srbský deník Blic v neděli jako první médium na světě zveřejnil fotografii a indentitu člověka, který se v pátek večer podílel na krvavém teroristickém útoku v Paříži. Útočník, který při tom i zahynul, se jmenoval Ahmad Almohammed a bylo mu 25 let.

Do Evropy se dostal přes Řecko, kde se 3. října spolu s dalšími 69 běženci registroval na ostrově Leros jako uprchlík. Dále pokračoval tzv. balkánskou cestou. O čtyři dny později, 7. října, se registroval na srbsko-makedonském hraničním přechodu Preševo –Tabanovce. Na srbském území, jak píše Blic, prošel kontrolou a tehdy ještě nebyl ozbrojen. V Srbsku také formálně požádal o azyl.

Podle srbského ministerstva vnitra jde o člověka, o kterého se zajímá francouzská tajná služba, a tutéž osobu, která se 3. října registrovala v Řecku, a do Evropy se tedy dostala v rámci proudu uprchlíků. Podle stejných zdrojů nebyla tato osoba v hledáčku Interpolu.

Deník Blic dále uvádí, že informace se dostaly na veřejnost poté, co „francouzská tajná služba požádala o pomoc od srbských kolegů, protože je známo, že naše bezpečnostní služby registrují všechny migranty, kteří se dostanou na území Srbska a mají nejkompletnější databázi o migrantech na balkánské cestě,“ píše nejčtenější srbský deník.

Zprávu v plném znění naleznete zde

Zpravodajský portál srbské televize B92 dále k věci doplňuje, že se Almohammed ze Srbska dostal do Chorvatska, kde se 8. října registroval v uprchlickém středisku v chorvatském Opatovci. Odtud byl propuštěn, protože, jak píše záhřebský Večernji list, o něm ze strany Interpolu nebyly dostupné žádné alarmující informace.

---

Sluníčková německá kontrašpionáž nad tím jenom kroutí hlavou - to je ale divné, že to risknul, to jsme ale nečekali:

s-uprchliky-mohou-do-evropy-proudit-i-teroriste 15-11-2015

S uprchlíky mohou do Evropy proudit i teroristé. Německá tajná služba chce větší kontrolu

Při zvládání tisíců běženců, kteří míří do Evropy, by mělo Německo zavést „řádné procedury“. V rozhovoru pro nedělní vydání německého regionálního tisku to prohlásil předseda Spolkového úřadu pro ochranu ústavy (BfV) Hans-Georg Maassen. Reagoval tak na páteční masakr v Paříži, při němž teroristé zabili téměř 130 lidí.

"Není vyloučeno, že s uprchlíky přicházejí do země i teroristé, i když to považujeme za méně pravděpodobné," konstatoval šéf německé kontrarozvědky. Šéf BfV uvedl, že uprchlická trasa ze Sýrie a Iráku přes Turecko, Řecko a Balkán je mimořádně nebezpečná. "Pro osoby s bojovým posláním by bylo riskantní a netypické, pokud by se chtěly dostat z Turecka do Řecka na lodi, která je může pohřbít," prohlásil Maassen.

Předseda BfV zároveň varoval, že radikální islamisté usazení v Německu se mohou pokusit zverbovat čerstvé mladé síly z řad imigrantů. "Pozorujeme, že islamisté speciálně oslovují uprchlíky v azylových táborech. Víme už o víc než stovce takových případů," řekl.


Nepřihlášený uživatel

#5618

2015-11-15 18:42

Jsem zásadně proti islamizaci Evropy a v tomto směru zrůdné politice Bruselu. 


Nepřihlášený uživatel

#5619 Re: Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

2015-11-15 19:09

#5604: - Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker 

 To je opravdu bezpáteřní zmrd, ten Juncker. Škoda, že ti teroristi nezastřelili jeho!! To se mu to kecá ze své vilky se svou ochrankou, ale jako příbuzný některé z obětí bych mu za tenhle výrok rozmlátil držku!!!


Nepřihlášený uživatel

#5620

2015-11-15 19:10

Tohle byla poslední kapka, at ty zpropadení zavšivení následovníci prasečí držky mohameda táhnou z EVROPY zpátky do pouště!

kdo chce kam, pomozme mu tam
Nepřihlášený uživatel

#5621 Re: Reakce na hladovku (a páter ať si hladoví)

2015-11-15 19:15

#5590: 

... já bych je klidně nechal vyhladovět (mohou trénovat na ramadán)

Podepsal bych, chtěl bych, moc chtěl a proto nepodepíšu !

#5622 Re: Tak tohle nepodepíšu ani náhodou, je mi to stašně líto

2015-11-15 19:23

#5599: Pryč s Okamurou - Tak tohle nepodepíšu ani náhodou 

 "Varianta A je sice dobrá, ... ale varianta B má prioritu - přednost, ... takže, když nebude varianta B, nepodepíšu ani A, a tak vlastně nic nepodepíšu, jen budu žvanit, jak bych podepsal, kdyby ...

mohu se jít ožírat do hospody, chlastat a nadávat, jak my češi jsme hloupí ... !?"

Tato logika vpravdě "nemá chybu" !

Když nechcete, nepodepisujte, ... ale nemlžete !

odhalte zakuklené provokatéry

#5623 Re: Zakulkení náckové jsou stejně nebezpeční jako teroristi, říká provokatér

2015-11-15 19:28


Nepřihlášený uživatel

#5624

2015-11-15 19:29

Doba pomoci skončila. Bitva o Evropu začíná

Merkelismus dostal další ránu

Útoky v Paříži ukazují, že boj s islamisty se nedá vyhrát ani přijímáním migrantů, ani úplatky africkým státům ani dohodou s Tureckem, které slibuje, že migranty bude do EU pouštět postupně. Merkelismus, jako evropská politika „dobra“ je politikou nemající žádné úspěchy. První, kdo se této politice vzpříčil jsou státy ve východní části Evropské unie. Vynucenou „politiku dobra“ známe ze socialismu a víme, jaké to mělo důsledky. Plán německé kancléřky Merkelové na trvalé přijímání migrantů a jejich trvalé rozdělování pomocí kvót je stejně tak absurdní, jako je absurdní očekávat, že Spolková republika Německo díky migrantům zažije svůj druhý hospodářský zázrak. Země, která vydává více jak polovinu rozpočtu na sociální dávky je zemí s velmi nejistou a hrozivou budoucností.

Juncketův myšlenkový orgasmus

#5625 Re: Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

2015-11-15 19:35

#5604: - Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker 

 Vevezrádný, veleblb Juncker! ... Co k tomu dodat!? ... snad jen: ... "Pane Bože, chraň nás před blbci!!!"

"Jeho myšlenkový orgasmus, ideový výron, výtrysk mentálního semene, multikulti myšlenkové spermie, uvolněny do prostoru: ... hledají tam nějaké to vajíčko, kde by se mohly usadit !" (obrat požit z jíného příspěvku)