Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5551 Re: Terorismus budou spojovat pouze s IS

2015-11-14 11:46

#5545: Jak odlišit mírumílovného džihádistu od nemírumilovného džihádisty !? - Terorismus budou spojovat pouze s IS 

Proč odlišovat? Prostě podat žalobu proti kvótám, postavit plot, zavést tvrdé pohraniční kontroly, zakázat šaríu a pečlivě kontrolovat existující muslimy v republice. Prevence je vždycky daleko levnější. Pokud bude EU něco namítat, vystoupit z EU. Ve hře jsou naše životy, v "lepším" případě doživotní zmrzačení. Psychicky zmrzačení už jsme - kdo teď bude žít bez strachu?

o islámu, jaký je

#5552 bývalý muslim_obrácený na křesťanství_o islámu

2015-11-14 11:46

Tady: (1 hod a čtvrt, český překlad): https://www.youtube.com/watch?v=FUyKYc6eucY

 


Nepřihlášený uživatel

#5553 pravá tvář islámu

2015-11-14 11:48

Tady: (přes 2 hodiny přednáška s překladem): https://www.youtube.com/watch?v=QFG_P_6NF50

 


Nepřihlášený uživatel

#5554 Re: Re: Terorismus budou spojovat pouze s IS

2015-11-14 11:52

#5551: - Re: Terorismus budou spojovat pouze s IS 

 souhlas, ale s těmi, co tady už jsou (a, nebudeme-li si hlídat hranice, a budou-li volné hranice Shengenu: k nám ještě přilezou) je třeba segregovat a zjišťovat, např. plivnutím na korán, nebo nějak jinak, ... prověřené třeba čipovat, neprověřené bez pardonu vyhnat mimo EU!


Nepřihlášený uživatel

#5555

2015-11-14 11:56

Jsem pro propuštění imigrantů z detenčních center a okamžitý převoz do jejich vytouženého Německa, ať si tam s nimi Makrela poradí. Ty miliardy, které nás provoz všech azylových táborů a na to nabalených zadarmo drahých neziskovek stojí, raději investovat rozumněji - na podporu našich občanů - bezdomovců, exekucí stižených lidí s nejistými existenčními podmínkami, důchodců, kteří přepočítávají každou korunu, matek samoživitelek, na další provoz Klokánků, na speciální pomůcky pro postižené, na drahé operace pacientů trpících vzácnými chorobami apod. Rozhodně se od nich dočkáme většího vděku než od muslimských kobylek, pro které jsme jen živné médium pro expanzi islámu na náš kontinent.


Nepřihlášený uživatel

#5556 Re: Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 11:59

#5516: Vlastenec - Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!! 

 Muslimáci opět uřadovali. Je třeba neprodleně uzavřít hranice a postavit praktikování islámství mimo zákon! 


Nepřihlášený uživatel

#5557 Re:

2015-11-14 12:04

#5555: -  Ty miliardy raději investovat rozumněji

 Prostě stručně řečeno, jsem pro okamžité vystoupení z EU. Protože EU se od svého vysněného plánu na legální, námi financovanou invazi desítek milionů muslimů odradit nedá ani smrtí tisíců bílých Evropanů. Pro EU jsme póvl, který snadno nahradí Araby, Afričany a Afghánci. Zatím jsme EU dobrý jako zdroj peněz. Jen co dojdou, klidně nás Evropská komise i Evropský parlament - a klidně i naše současná vláda - nechá střílet a trávit jak otravný hmyz. Sami si zalezou za ochranné zdi a nechají se hlídat armádou.


Nepřihlášený uživatel

#5558

2015-11-14 12:16

Muslimové v Česku chtějí islámské právo šaria

Bouřlivou debatu na internetu vyvolal vznik diskusní komunity na facebook.com pod názvem Šaria pro Česko. Tato skupina se inspiruje u jiných Evropských skupin a volá po zavedení islámského práva v České republice. Správcem této skupiny není nikdo jiný než Lukáš Větrovec (alias Alija Harisovič).

Štěstím v neštěstí České republiky je, že byť se zde vytváří radikální muslimská komunita není počet muslimů zatím příliš veliký. Proto si mohou státní orgány tvrdit, že problém neexistuje a společnost se tvářit, že je vše v pořádku a to do chvíle než to zde bouchne nebo bude muslimská komunita natolik zradikalizovaná a veliká, že se pokusí o převrat. Ono kdysi před staletími v takové Sýrii nebyli muslimové ve většině, ale poté co ji dobyli a terorem vyhnali, konvertovali či ujařmili původní obyvatelstvo …

Skupina je zde na facebook.com 

VICE-Muslimové v Česku chtějí islámské právo šaria


Nepřihlášený uživatel

#5559 Re: Re: Re: Terorismus budou spojovat pouze s IS

2015-11-14 12:18

#5554: - plivnutím na korán, nebo nějak jinak,

Díky za pobavení při četbě těch hrůz. Zkuste si něco přečíst o fanatismu obecně. Fanatik udělá cokoli jen aby dosáhl cíle. Zvlášť islámský fanatik, který má lhaní nevěřícím v náplni práce. Klidně Vám korán poplive, kdyby už snad čirou náhodou něco takového bylo připuštěno.

Pojďme radši uvažovat v rámci reálných možností - teď máme jako jedinou možnost bohužel jenom demonstrace. Za rok pak krajské volby jako výraz toho, které straně obecně dáváme přednost, za dva parlamentní. Takže nashle v úterý ve dvě na Albertově a pak na dalších demonstracích


Nepřihlášený uživatel

#5560 Ministerstvo školství propaguje islám

2015-11-14 12:41

#5558: -  

Stránky byly k 1.8.2015 zrušeny. Co je ale horší a plíživější, je propagace islámu na školách. Vypadá to nevinně, že? Stačí zblbnout české děti od malička "specifickým úhlem pohledu" - mládežničtí dobroserové nás o tom přesvědčují na každé demonstraci, a už se většinová společnost rozloží zevnitř. Mimochodem - zatím jsou na školách lektory jen neomarxističtí islamofilové. Poturčenec horší turka, umí se líp vcítit do mentality domorodce a líp tak zaútočit na city. Děti se ještě bránit citové manipulaci neumí.

Ministerstvo školství převzalo nad proislámským projektem záštitu. Proč ale ministerstvo zároveň nepropaguje ateismus, křesťanství, budhismus, židovství, hinduismus a další náboženství? Proč naše vláda prostřednictvím MŠMT zaštítila výhradně náboženství, ke kterému se hlásí absolutní většina všech teroristů?

_________________________

tp://muslimove.cz/o-projektu/

Muslimové jsou v České republice co do počtu takřka zanedbatelnou skupinou, přesto však vzbuzují značné emoce. V televizních zprávách, novinách a internetových diskuzích se témata spojená s muslimy či islámem objevují takřka denně. V rámci výuky ale žáci toto téma probírají povětšinou jen velmi okrajově, a nejsou tak většinou schopni informace podávané médii kriticky hodnotit. Tento stav vede k přejímání a následnému upevňování předsudků a stereotypů, které jsou podpořeny i latentní islamofobií, která se v české společnosti, podle slov Českého helsinského výboru, vyskytuje. Česká muslimská komunita je velmi malá a jak mladá generace, tak ani generace jejích rodičů proto nemají možnost konfrontovat stereotypy s osobní zkušeností. Rádi bychom tímto projektem přispěli ke zlepšení tohoto stavu. Poskytujeme informace, za jejichž faktickou správností stojí nejen autoři, ale i přední čeští odborníci na islám, kteří všechny publikované texty kontrolují, komentují a opravují nedostatky. Kromě toho nabízíme školám i dalším institucím workshopy a další programy a i pro širokou veřejnost připravujeme materiály a akce, během nichž budou mít možnost se setkat s muslimy i odborníky zabývajícími se islámem, poznat je a teprve poté si utvořit názor.

Projekt je financován z grantu Americké ambasády v Praze a za přispění Anna Lindh Foundation, dále spolupracujeme se zastoupením Evropské komise v ČR a s Městskou knihovnou v Praze, která nám umožnila ve svých prostorách pořídit ilustrační fotografie k projektu. Za podporu děkujeme i Insaanu, centru česko-arabského kulturního dialogu. Projekt není financován žádnou z muslimských zemí či ambasád ani institucemi, které jsou s islámem úzce spjaté. Od ledna do září 2014 byl projekt “Muslimové očima českých školáků” držitelem záštity Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.

Primární cílovou skupinou jsou však střední školy, pro něž byl projekt připravován:

Projekt Muslimové očima českých školáků ve své první fázi analyzoval informace v učebnicích dějepisu, zeměpisu a společenských věd a mapoval úroveň výuky o islámu na vybraných českých gymnáziích a ostatních středních školách. V druhé fázi pak nabízíme školám možnost tuto úroveň zvýšit.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5561 Re: Ministerstvo školství propaguje islám

2015-11-14 12:55

#5560: - Ministerstvo školství propaguje islám 

 Primární cílovou skupinou jsou však střední školy, pro něž byl projekt připravován:

Projekt Muslimové očima českých školáků ve své první fázi analyzoval informace v učebnicích dějepisu, zeměpisu a společenských věd a mapoval úroveň výuky o islámu na vybraných českých gymnáziích a ostatních středních školách. V druhé fázi pak nabízíme školám možnost tuto úroveň zvýšit.

 No už vidím, jak ministerstvo připravuje projekt, ve kterém bude moc agitovat na středních školách třeba Konvička nebo Okamura. Když můžou agitovat islamofilové, proč nemůžou normální lidi?! Pak se není co divit, když na každé demonstraci je hafo uřvaných dobroserů podporujících Antifu a Refugees Welcome z řad zlaté mládeže.

 Po komunistickém puči v 48. to bylo némlich to samý, taky se děti stavěly proti rodičům, protože jim komančové vymyli ve škole mozky. Teď aby člověk nepouštěl dítě do školy, aby ho tam nenutili se modlit k Aláhovi.


Nepřihlášený uživatel

#5562

2015-11-14 13:05

Totožnost minimálně dvou ze sedmi teroristů, kteří spáchali v pátek sérii teroristických útoků v Paříži, byla zjištěna, říká se ve zprávě rozhlasové stanice Europel v síti mikroblogů Twitter.

Podle údajů rozhlasové stanice jedním z teroristů byl Syřan, druhý — Francouz.

Již dříve se zjistilo, že na těle jednoho z mužů, kteří provedli výbuch na stadionu Stade de France u Paříže, byl nalezen pas občana Sýrie. V současné době se provádí verifikace dokladu, která umožní určit jeho pravost a získat maximum informací.

Více: Totožnost minimálně dvou ze sedmi teroristů, kteří spáchali v pátek sérii teroristických útoků v Paříži, byla zjištěna, říká se ve zprávě rozhlasové stanice Europel v síti mikroblogů Twitter.


Nepřihlášený uživatel

#5563 Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci

2015-11-14 13:34

„Jsem hluboce otřesen tím, co se stalo během včerejší noci v Paříži. Myslím v modlitbě na všechny, kteří ztratili život, všechny, kteří o něj dosud bojují, jejich rodiny a blízké. Prožíváme velkou bolest. Věřím však, že i tuto bolest provází naděje, naděje v živého Boha, který se postaví proti všem, kteří znevažují chrám Ducha svatého, jímž je každý živý člověk,“ uvedl k útokům kardinál Dominik Duka.

-----------------

To je síla - už vidím, jak se pámbů postaví proti všem teroristům a bleskem božím je smete ze světa. Je ten Duka blbej, nebo jenom hulí silnej matroš? Jak to koresponduje s tím, co vyhlásil - a co neustále platí! - v souvislosti s bezvýhradní podporou věřících migrantům?! Hlavně ať nás po přečtení prohlášení neopanuje blbá extrémistická nálada, aby se živý Bůh nepostavil i proti nám!

Prohlášení České biskupské konference k situaci migrantů

12.9.2015

10. září proběhla na pražském arcibiskupství koordinační schůzka kardinála Dominika Duky (předsedy ČBK) a Mons. Jan Graubnera (místopředsedy ČBK) s pracovníky Charity ČR k aktuálnímu postupu a prioritám v oblasti pomoci v rámci současné migrantské vlny. Uvádíme Prohlášení předsedy a místopředsedy ČBK k současné situaci migrantů.

V reakci na nedělní výzvu papeže Františka, kterou plně podporujeme, znovu potvrzujeme naši připravenost podílet se na pomoci lidem, kteří jsou nuceni utíkat ze svých domovů, a zapojit se do procesu integrace uprchlických rodin do české společnosti.

V oblasti akutní pomoci jsme již jako církev zapojeni a na déle trvající proces integrace cizinců do české společnosti se připravujeme v rámci expertní skupiny ministerstva vnitra.

Děkujeme za modlitební semknutí všech křesťanů i lidí dobré vůle a za prosby o útěchu těm, kterým sami nedokážeme pomoct. Zároveň vyjadřujeme radost ‎z aktivního přístupu věřících, z jejich odvahy a ochoty pomoci lidem v krizi. Nelze totiž zůstat jen u pasivních debat, je třeba jednat.

Morálním garantem ČBK pro uprchlíky z krizových oblastí byl jmenován předseda rady pro lidská práva Iustitia et Pax biskup Václav Malý. V rámci našich příprav aktivní pomoci jsme dnes pověřili Charitu ČR, aby byl nejpozději ke dni 24. září 2015 spuštěn registrační web, kde budou shromažďovány nabídky pomoci.

Charita ČR v současnosti hledá cesty, jak pomoci lidem v oblastech vzniku migrační vlny a spolu s Caritas Internationalis se zde podílí na finanční i materiální pomoci. Důležitá je také její pomoc uprchlíkům, kteří se již dostali do Evropy a ČR.

Plně respektujeme roli státu, který má v procesu přijímání a integrace uprchlíků primární roli a jsme si vědomi toho, že nelze ignorovat migrační legislativu a bezpečnostní hlediska. V souladu s prohlášením ČBK a předsednictva ERC ze dne 4. července 2015 jsme však v rámci našich kapacit stále připraveni nabídnout maximální pomoc. Znovu apelujeme na příslušné mezinárodní a státní autority (především OSN, EU), aby nezůstávaly u snahy řešit pouze aktuálně viditelné důsledky, ale zaměřily se na koncept dlouhodobé a komplexní pomoci včetně odstranění příčin migrační vlny. Klademe také důraz na nezbytnou podporu postižených v jejich domovských zemích a vyzýváme k podniknutí dalších kroků zabraňujících nuceným útěkům. Jsme připraveni přispět k diskusi při hledání nejlepšího řešení.

Žádáme farnosti a řády, aby cestou připravovaného registračního formuláře nabídly svou pomoc, kterou předem projednají  i na úrovni místních samospráv a charit.

Závěrem chceme všechny vyzvat: prověřujme pravdivost informací a šiřme pouze informace pravdivé a ověřené. Vyvarujme se příklonu k iracionálním projevům ze strany extrémistů a nenechme se opanovat strachem. Hledejme cesty pomoci uprchlíkům, ve kterých uvidíme konkrétního člověka s jeho životním příběhem. Zodpovědně zvažme dobrou vůli pomoci potřebným s přihlédnutím k dlouhodobosti a náročnosti závazku.

Také prosíme všechny křesťany, aby neustávali v modlitbách za všechny lidi, kteří v zoufalství z různých příčin opustili své domovy.

viz tisk.cirkev.cz

kardinál Dominik Duka, OP předseda ČBK  
Mons. Jan Graubner   místopředseda ČBK


Nepřihlášený uživatel

#5564 Agentura AP informovala o tom, že u těla jednoho z útočníků byl v Paříži nalezen syrský pas

2015-11-14 14:01

Merkelová v rozhovoru pro ZDF jen hodinu před útokem:

"Dívám se na běžence jako na jednotlivé bytosti s jednotlivými osudy."

„Na svém kurzu absolutně trvám,“ zdůraznila.

Německo usiluje o vytvoření stálého mechanismu pro rozdělování běženců mezi členské státy EU, protože v současnosti většina uprchlíků míří jen do tří zemí - Německa, Švédska a Rakouska. Mezi odpůrce tohoto mechanismu patří mimo jiné Česko. Spolkový ministr vnitra Thomas de Maizièr uvedl už dříve, že by si státy mezi sebou měly v příštích měsících rozdělit 160 tisíc uprchlíků. Podle Merkelové to však nebude stačit. “Čekala jsem víc,” přiznala kancléřka.

----------------

K atentátům se přihlásil IS. Agentura AP již informovala o tom, že u těla jednoho z útočníků byl v Paříži nalezen syrský pas. Jednotlivá bytost s jednotlivým osudem, která změnila osud obětí i pozůstalých.

Zanedlouho sem těch bytostí vezme naše vláda tisíce, aby změnila osud každého z nás.

Nejbližší demonstrace je 17.11. od 14.00 na Albertově

 


Nepřihlášený uživatel

#5565 Re: Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci

2015-11-14 14:15

#5563: - Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci 

 MY NEBUDEM ČEKAT A DIVAT SE MY NEBUDEM PODPOROVAT MIGRACI PROTO PODPISUJEM TUHLE PETICU A AJI PAPIROVE SE PROBER A NEJDI PODLE NOTIČEK VATIKANU FEDU PLUS ZA VSIM HLEDEJ DVA USA A PAPEŽ FRANTIŠEK  TY MAJ VE VŠEM PRSTIKY CO SE TED DEJE 


Nepřihlášený uživatel

#5566

2015-11-14 14:17

Prezident Sýrie Bašár Asad vyjádřil soustrast francouzským poslancům v souvislosti s řadou teroristických činů v Paříži a podotkl, že totéž se děje na území Sýrie už pět let.

 „Ve Francii se včera stalo to, co se děje v Sýrii už pět let", cituje rozhlasová stanice Europe 1 Asadova slova na setkání s francouzskými poslanci v Sýrii.

Více: Bašár Asad vyjádřil soustrast francouzským poslancům v souvislosti s řadou teroristických činů v Paříži a podotkl, že totéž se děje na území Sýrie už pět let.


Nepřihlášený uživatel

#5567 Asad: Evropští představitelé bohužel neposlouchali. Pouze protiteroristická prohlášení nestačí

2015-11-14 15:32

#5566: -  

 Asad atentáty spáchané v pátek v Paříži odsoudil. Současně ale dodal, že jsou podobné těm, jimž čelí Syřané už roky.

"Divokému teroru, jaký poznala Francie, čelí syrský národ pět let," citovala Asada libanonská televize Majádín.

K útokům se přihlásila organizace Islámský stát (IS). U těla jednoho z osmi útočníků byl nalezen v Paříži syrský pas. [celá zpráva]

Asad obvinil Paříž a Západ obecně z chybné politiky na Blízkém východě. "Na šíření terorismu má podíl chybná politika západních zemí, zejména Francie," řekl Asad. Francouzského prezidenta Hollanda vyzval, aby tuto politiku změnil „a pracoval v zájmu francouzského lidu”, píše AP.

Před útoky v Evropě prý varovali před třemi lety

"Teroristické útoky zaměřené na francouzskou metropoli nelze oddělovat od toho, co se nedávno stalo v Bejrútu, ani od toho, co se děje pět let v Sýrii. My jsme před tím (útoky v Evropě - pozn.red.) varovali už před třemi lety. Říkali jsme, aby bylo to, co se děje v Sýrii, bráno vážně. Evropští představitelé bohužel neposlouchali. Pouze protiteroristická prohlášení nestačí," řekl Asad.

--------

A naše vláda v souladu s Evropskou komisí celou tu dobu produkuje jenom ta protiteroristická prohlášení. Babiš, Sobotka, Bělobrádek a skoro celá sněmovna se vychechtali Okamurovi i Úsvitu, když chtěli postavit šaríu a džihád mimo zákon. S plotem na hranicích to samý. Akorát udělali naoko gesto, že nechtějí kvóty - kdyby je fakt nechtěli, podpořili by Maďary a Slováky a odvolali by se proti nim! A i to gesto s kvótami udělali teprve tehdy, když viděli, že většina z voličů je proti migraci - jinak by rovnou hlasovali pro kvóty. Teď stejně nic neudělají - akorát budou zase prohlašovat a komentovat a vyzývat! A místo aby před Syřany a dalšími migranty zabarikádovali dveře, ještě je sem berou - tahají sem teroristy a vymlouvají se na potenciálně nevinné profesory a jaderné vědce, ubohé Aslany a stopětileté stařenky putující pěšky z Afghánistánu.

Ven s takovou vládou, která dává přednost jakýmkoliv migrantům před bezpečností vlastních občanů - a ven z EU!

Přijďte na Albertov 17.11. od 14 hodin vyjádřit podporu prezidentovi! Když nás bude hodně, nebudou to média moct jako obvykle zamést pod stůl!

 

 

 

 

 

nejen IS je naším nepřítelem, ale ISlám

#5568 Re: Re: Re: Re: Terorismus budou spojovat pouze s IS

2015-11-14 15:39

#5559: - Re: Re: Re: Terorismus budou spojovat pouze s IS 

Díky, to já samzřejmě vím, že muslim, aby dosáml svého, může (a bude) lhát, a klidně i zapře Alláha, když to pomůže islámu a aby se zabránilo odhalení jeho pravých cílů. Ale napsal jsem to skutečně jako humor, černej, kterej mezi řádky má poukázat na to, jak je těžké, ba absudní, či zhola nemožné odhalit toho "míriúmilovného" od džihádisty, a Vy jste mi to svou reakcí jen potvrdil, díky.

Měli by si to uvědomit všichni! ... skoro nemožné rozlišit mezi muslimy toho dobrého a zlého, nedá se jim věřit už ze zásady, protože lžou, a protože i ten, kdo se tzv. "začlení do společnosti" může být spící buňka, a aktivovat se kdykoliv v budoucnu. Snad jen ten, kdo proti IS a šárii bojuje se prokáže jako umírněný muslim. V tomto smyslu by si museli:

1. muslimové udělat pořádek sami mezi sebou, potrestat ty džihádisty a IS (ale kolik vidíme muslimů po celém světě protestovat proti násilí v islámu, proto islámskému terorismu a expanzi ? ... NIKOHO, skoro ani jednoho (jem muslimové z Brna s útokem v Peříži nesouhlasí, ale víme, že to je jen přetvářka, protože jim jde o obelstění ostatních, když už se muslimové u nás taky uhnízdili)

2. naši a jiní politici a vítači, sluníčka si protřít oči a vzpamatovat se, aby viděli to, co záměrně nechtějí vidět, a pročistit si uši, aby slyšeli to, co nechtějí slyšet

a konečně už Evropa začala něco pro to dělat!

(kdyby tady u nás a v Německu, Polsku, Maďarsku, Slovensku nepovstali xenofobové, a nezvedla se vlna, a kdybychom se "rasissticky a náckovsky" a jak jinak nás ještě nálepkují ... neozvali, a pořád, pořád do toho nebušili, ... byla by už dnes Evropa díky bláznům typu Holland, Junkers, Merkelová v ještě mnohem větším průseru, čili v prdeli! Ono už je to tak dost posrané, ale ještě může být hůř! Podle toho, jak mají nasráno politici v hlavě, a prachů v kapse!) 

 

evoluce myšlení

#5569 Re: Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci

2015-11-14 15:43

#5563: - Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci 

Absurdita doby, kdy je třeba se mít na pozoru a názory se mohou měnit (pokud se mění poctivě poznáním pravdy a poučením se, upřímnou lítostí a nápravou, a to směrem od blbého názoru k lepšímu)

od lží k pravdě ... od pokrytectví k upřímnosti ... od omylu k pravdě ... od apatie k činnosti ... od Mohameda ke Kristu ... od zla k dobru ... od hříchu k lítosti ... od nálepek k podstatě ... ... ... ... ... ... ... atd.


Nepřihlášený uživatel

#5570 FAKTA TAK PROC NAM MEDIA LŽOU

2015-11-14 15:49

Syrský prezident Bašár Asad souhlasil s možnou podporou Ruskem syrské opozice, která hodlá bojovat s teroristy IS, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

„Zeptal jsem se ho: jak pohlížíte na to, jestli najdeme v Sýrii dokonce i ozbrojenou opozici, ale ochotnou čelit a reálně bojovat s ISIL? Jak se podíváte na to, že podpoříme jejich úsilí v boji s teroristy, stejně jako podporujeme syrskou armádu? Odpověděl: pohlížím na to pozitivně," řekl Putin.

Více: Syrský prezident Bašár Asad souhlasil s možnou podporou Ruskem syrské opozice, která hodlá bojovat s teroristy IS, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

Rusko spolupracuje s umírněnou syrskou opozicí včetně se Svobodnou syrskou armádou, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

V interview pro turecká a ruská média Putin připomněl, že Rusko provádí v Sýrii vojenskou operaci na žádost legitimní vlády. Zdůraznil, že jejím hlavním cílem není podpora prezidenta Bašára Asada, ale boj se světovým terorismem. Ruský prezident odmítl obvinění z toho, že VKS RF bombardují umírněnou opozici. Podle jeho slov, žádné důkazy toho neexistují.

Více: Rusko spolupracuje s umírněnou syrskou opozicí včetně se Svobodnou syrskou armádou, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

Včera večer Moskvu navštívil prezident Sýrie Bašár Asad. Návštěva Asada v Moskvě byla krátká. Syrský prezident se setkal jenom s Vladimirem Putinem a projednal s ním vojensko-politickou situaci v Sýrii, oznámil Sputniku velvyslanec Sýrie v Moskvě Rijad Haddád.

 Podle tiskového mluvčího prezidenta RF Dmitrije Peskova „jednání byla dost dlouhá, téma jednání je jasné".

„Samozřejmě otázky boje s teroristickými skupinami, otázky týkající se pokračování ruské operace a podpory ofenzív syrské armády. Prezident byl detailně informován o situaci v Sýrii a perspektivních plánech. Také nejrůznější aspekty dvoustranných vztahů", řekl Peskov.

Putin: Rozhodující slovo v procesu dlouhodobého urovnání v Sýrii má mít lid této země

„Vycházíme z toho, že na základě kladné dynamiky v průběhu bojových akcí se může být v konečném důsledku přece jen dosaženo dlouhodobého urovnání na základě politického procesu za účasti všech politických sil, etnických a náboženských skupin. A v konečném důsledku má v tom mít rozhodující slovo jedině syrský lid", prohlásil ruský předák.

Asad: Jediný cíl je to, co chce syrský lid vidět ve své budoucnosti

„A samozřejmě, jediným cílem má být pro nás všechny to, co chce vidět syrský lid v budoucnosti své země", řekl Asad.

Prezident Sýrie vyslovil naději, že Moskva a Damašek budou pokračovat v ekonomickém a politickém obnovení Sýrie.

Více: Včera večer Moskvu navštívil prezident Sýrie Bašár Asad. Návštěva Asada v Moskvě byla krátká. Syrský prezident se setkal jenom s Vladimirem Putinem a projednal s ním vojensko-politickou situaci v Sýrii

absurdita doby

#5571 Re: Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci

2015-11-14 15:51

#5563: - Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci 

"Vyvarujme se příklonu k iracionálním projevům ze strany extrémistů a nenechme se opanovat strachem. Hledejme cesty pomoci uprchlíkům, ve kterých uvidíme konkrétního člověka s jeho životním příběhem."

Jeden takový

"konkrétní uprchlík a jeho životní příběh" byl nalezen se syrským pasem mezi zabitými terostisty, kteří včera zabíjeli desítky nevinných obětí v Paříži, a ovlivnil konkrétní osudy stovek lidí, včetně pozůstalých po včerejších obětech!


Nepřihlášený uživatel

#5572 Re: Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci

2015-11-14 16:41

#5563: - Duka: živý Bůh se postaví proti všem teroristům, zato my budeme podporovat migraci 

 Vůl! Bůh zůstane živej - ale já budu mrtvej! Duku budou asi vítat panny nebeské a Ježíš mu dá na hlavu věnec vítězství. Ale já nechci bejt ani mrtvej ani mrzák pro sebe ani mou rodinu!


Nepřihlášený uživatel

#5573 Re: Asad: Evropští představitelé bohužel neposlouchali. Pouze protiteroristická prohlášení nestačí

2015-11-14 16:53

#5567: - Asad: Evropští představitelé bohužel neposlouchali. Pouze protiteroristická prohlášení nestačí 

 Nebrat nikoho ani křesťany ani muslimy - obojí si sem tahají svoje války s sebou!

Povinností státu je na prvním místě zajistit bezpečnost občanů. To byla a je hlavní funkce státu.

Pomoc uprchlíkům je na druhém místě! Přes veškerý soucit je na prvním místě bezpečnost občanů.

Pacienty s nakažlivou nemocí taky nemůžu léčit tak, že je vezmu domů mezi nechráněnou rodinu, ale dám je na separaci a léčím je tam. Když se mezi sebou křesťani a muslimové na Blízkém Východě, v Africe a čertví kde všude nesnesou a my nejsme chráněni, musí zůstat od nás odseparovaní a léčit se tam - a ne si ty jejich nakažlivé války tahat domů, abychom se nakazili všichni. Už tak nakazili celou EU hádkami - a to je jich tu teprve pár milionů! Pryč z takové EU!


Nepřihlášený uživatel

#5574 Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík

2015-11-14 17:17

Jeden z teroristů, kteří v pátek útočili v Paříži, vstoupil na území Evropské unie začátkem října přes Řecko. Podle činitele řecké vlády Nikose Toscase, pod něhož patří činnost policie, jde o útočníka, u něhož byl nalezen syrský pas.

Zdroj: strujci-utoku-v-parizi

Takže doslova a do písmene:

V PÁTEK ÚTOČIL V PAŘÍŽI MINIMÁLNĚ JEDEN SYRSKÝ UPRCHLÍK!!!

Uvnitř to byla špinavá řezničina, lidé s kulkami v hlavě, stříleli je shora do hlavy, zatímco padali na zem,“ řekl agentuře AFP nedaleko od Bataclanu policista, který se zúčastnil nočního zásahu.

Zdroj: strileji-jednoho-po-druhem

 

A co na to Babišovo Mafra? - Francouzi, kteří demonstrují, jsou podle idnes opět "pochoduje skupina extremistů proti islámu"!, ne třeba prochází průvod znepokojených občanů: Ve francouzském městě Lille pochoduje skupina extremistů proti islámu. V ruce třímají dýmovnice a transparenty.

A celý den jim visí na čelním místě štvavý komentář Palaty, který se velkohubě zastává ne obětí!, ne pozůstalých! - ale uprchlíků. Mezi nimi jednoho z teroristů!!!!:

Nesmíme však připustit, aby teroristické akce Islámského státu vyvolaly nenávist k muslimům,“ píše ve svém komentáři reportér MF DNES Luboš Palata.

Uprchlíci nebyli a nejsou spojenci ani sympatizanty Islámského státu, jinak by směřovali do Mosulu a ne do Berlína, Mnichova nebo do Stockholmu. Jsou to oběti té samé války, která se rozpoutala na Blízkém východě, války, která už roky zabíjí tisíce lidí při atentátech v Iráku, tento týden v libanonském Bejrútu, před tím zřejmě v ruském letadle na egyptském Sinaji.

Zdroj: komentar-lubose-palaty-k-utokum-v-parizi

Že se Babiš i Mafra tváří v tvář obětem útoku nestydí!!!! To zatvrzelá neomarxistická islamofilní média NIKDY nepřiznají omyl a neomluví se?!!! Furt bude Babišovo mediální impérium štvát proti vlastním spoluobčanům a hájit teroristy?!!!

 

 

chce to blesk jasna z nebe do hlav zabedněnců

#5575 jak to je?

2015-11-14 17:18

Politici, sluníčkáři, církev, a jiní by si měli uvědomit, že:

umírněný muslim? ... mírumilovný muslim? ... je takový, který nežije podle islámu (nedodržuje korán a neuplatňuje právo šaria) a je vlastně odpadlík od islámu, protože

kdyby dodržoval pravidla islámu, bude z něho džihádista a terosrista! ... (Čtěte korán, čtěte šariu, tam to všechno je)

chyba tudíž není jen v člověku, ale v satanské ideologii, kterou vyznává a převráceným (až zvráceným) pohledem na život, hodnoty, lidskou důstojnost, ženu, kulturu, svobody, dobro a zlo, přikázání (např. nezabiješ, nepromluvíš křivé svědectví) a mnoho dalšího! 

z toho vyplývá, že když se muslim bude držet islámu, bude představovat stálou hrozbu, bude nezařaditelný do kulturní společnosti a nemůže být přínosem a obohacením!

(Multikulti šílenci a pomatenci poslední doby to však budou popírat, asi i kdyby jim nožem zrovna uřezávali hlavu, anebo, až jim půjde o kejhák, změní názor!? ... jenže všichni ti pomatenci a zrádní politici, kteří nás chtějí zaprodat, a již to dělají: ... ti mají dost peněz na to, aby před šířícím se chalifátem mohli prchnout někam, kde se ještě dobře žije a nic zatím nehrozí! ... a nás nechat napospas!)

Křesťan ... má milovat i své nepřátele, modlit se za ně, aby nepřišli do pekla ... (mučedníci prolévají krev) ... křesťan ví, že vražda a jiné zvěrstva jsou těžký hřích

X

věřící muslim ... má radost z toho, když zabije nepřítele Alláha = každého nevěřícího a přinejmenším poníží křesťany, než je zabije, a přeje jim peklo, to znamená, pošle je Alláhovi na soud k zatracení a potrestání ... (má srandu z toho, že uřízne hlavu a že křesťan prolévá svou krev) ... za zvěrstva jménem Alláha jde do nebe a je odměněn

JEŠTĚ SI NĚJAKÝ POMATENEC MYSLÍ, ŽE TYTO DVA POSTOJE JSOU SLUČITELNÉ A KOMPATIBILNÍ!? = názor slučitelnosti neslučitelného je vpravdě komplet debilní!