Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5476 Islám = nepřítel, sluníčkář = nepřítel

2015-11-12 20:59

Ať se s námi snaží proislámská propaganda, štědře sponzorovaná totalitami z Arabského poloostrova, sebevíce manipulovat, nikdy nezastře fakt, že muslimové byli naším úhlavním nepřítelem už od prvopočátku toho jejich nebezpečného kultu. Roku 632 muslimové ovládli arabský poloostrov, o 7 let později vpadli do Palestiny, roku 638 obsadili Jeruzalém a pak dobíjeli Káhiru, Alexandrii, roku 698 padlo Kartágo. V letech 674-678 a poté několikrát znova obléhali Konstantinopol, roku 711 překročili Gibraltar a začala jejich okupace Pyrenejského poloostrova. V té době už na východě ovládali Persii, tj. dnešní Írán a Irák, dále Pákistán, Afghánistán a dostali se až k hranicím Indie. Teprve roku 732 se podařilo částečně zastavit expanzi muslimů v bitvě u Poitiers (Tours), kde Karel Martel se svým franským vojskem zatlačil muslimy (Maury pod velením Abd ar-Rahmána) zpět za Pyreneje, ale trvalo to ještě několik století, než se je podařilo vytlačit z Pyrenejského poloostrova. Zlomem byl rok 1212, kdy se podařilo koalici křesťanských králů porazit Mohameda al Nazíra a od té doby až do roku 1492, kdy byli konečně vytlačeni z Pyrenejského poloostrova, se konečně tento zbavil muslimů. Když si ale uvědomíme, že na východě ten tlak muslimů pokračoval. Roku 1453 padla Konstantinopol a pak to trvalo dalších 400 let, kdy jsme byli pod neustálými útoky muslimských zemí. Roku 1526 padl u Moháče král Český a Uherský, Ladislav Jagelonský a o tři roky později poprvé oblehli Vídeň. Využili situace po třicetileté válce a roku 1683 znovu oblehli Vídeň. Osmanská říše vedla celkem 10 válek proti Rusku. To, že dneska Balkán, Bulharsko, Srbsko apod. jsou stále křesťanské státy, zato vděčíme tomu neustálému boji, který vedlo Rusko proti expanzivní Osmanské říši. To, co si však muslimové vůbec nechtějí připustit a vůbec o tom nechtějí uvažovat, že oni byli první, kdo provedli naprosto brutální genocidu arménského obyvatelstva. A když se podepisovala Versailská smlouva, sice jsme odsoudili k reparacím Německo, ale nějak jsme zapomněli na to, že měli platit reparaci samozřejmě Turci, tehdy ještě Osmanská říše. A i za druhé světové války se Turci s nadšením zapojili do vraždění židů, muslimů a podobně. Vždyť to trvá 1400 let, kdy se oni pokouší ovládnout Evropu a nemysleme si, že teď je to něco jiného. Je to pořád totéž, akorát tentokrát k tomu používají jiné prostředky a vřele zneužívají naší slabosti a solidarity ke svým cílům. A že se v přehršli informací a videí šířených po internetu najde pár hoaxů či fiktivcních popisků, zcela nemění nic na faktu, že islám pro Evropu vždy představoval riziko, stále představuje a vždy představovat bude.


Nepřihlášený uživatel

#5477 Re:

2015-11-12 21:10

#5474: -  

 A tady mají tito proislámští odpadlíci od křesťanské víry dokonce petici: http://www.petice24.com/kesane_za_pijeti_syrskych_uprchlik


Nepřihlášený uživatel

#5478 Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů

2015-11-12 21:19

#5426: - Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

 Faráře, který se zastává muslimské pakáže ihned exkomunikovat! Kdyby to byl skutečný křesťan, tak se nestará o osud armády nadržených černochů ve značkových hadrech, kteří nechali svoje rodiny na pospas válce a chudobě, jen aby si sami zachránili kejhák, nýbrž těchto chudáků:

Křesťanské komunity v muslimských zemích zanikají

Osud křesťanů v muslimských zemích se v uplynulém roce změnil z pronásledování v existenční boj. Radikální islamisté aktivně usilují o to, aby křesťané z jejich regionu zcela zmizeli. Děje se to v Iráku a Sýrii i v částech Nigérie, Egypta, Súdánu, Somálska a Pákistánu. Cílem extremistů je totální islamizace; téměř zcela jí už dosáhli v Iráku, který byl ještě před 10 lety domovem jedné z největších křesťanských komunit v arabském světě. Z tehdejšího skoro půldruhého milionu věřících zbyla jen hrstka uprchlíků a emigrantů na Západě. Íránský prezident Hasan Rúhání sice na Twitteru popřál křesťanům veselé Vánoce, ale pastor Faršíd Fathí prožil už čtvrté svátky v íránském vězení, americko-íránský pastor Saíd Abidiní je ve věznici třetím rokem a pronásledování íránských křesťanů stále sílí. Situace je nejhorší právě v Íránu, Sýrii, Iráku, Saúdské Arábii a Jemenu. Každý měsíc je na světě zabito 322 křesťanů jen kvůli víře, 772 křesťanů zažije nějakou formu násilí a zničeno je 214 křesťanských objektů. Největší nebezpečí představuje pro křesťany Islámský stát. Někteří analytikové přirovnávají jeho snahu o vymýcení křesťanství k odhodlání nacistů vyhladit Židy. Stejně šokující je však i postoj Západu, který pronásledovaným křesťanům vůbec nepomáhá.


Nepřihlášený uživatel

#5479 Re: Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů

2015-11-12 21:31

#5478: - Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

 Křesťané chtějí pomáhat, ale neumí ochránit ani sebe samé a své křesťanské "sestry a bratry" v jiných zemích.

 


Nepřihlášený uživatel

#5480

2015-11-12 21:49

protiislámská hymna ?   zde


Nepřihlášený uživatel

#5481 Re: Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů

2015-11-12 23:41

#5478: - Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

Papežská rada pro mezináboženský dialog: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

Vatikán. Vzhledem k událostem poslední doby se mnozí dotazují: „Existuje vůbec ještě prostor pro dialog s muslimy?“ Odpověď zní: Ano, a to více než kdy jindy. Zejména kvůli tomu, že většina muslimů se neztotožňuje s probíhajícím barbarstvím.
Tato slova uvozují dnešní prohlášení Papežské rady pro mezináboženský dialog, která věřící vyzývá ke zvěstování míru a nenásilí v dnešním světě, který pojem náboženství často spojuje s násilím. „V posledních dnech jsme bohužel svědky radikalizace společenského a náboženského diskursu, s následným rizikem stupňujícího se násilí, nenávisti a terorismu a s rostoucí, zcela banální stigmatizací muslimů a jejich náboženství“, čteme dále v prohlášení.

„V tomto kontextu jsme povoláni k posílení bratrství a dialogu“, vyzývá papežská rada a vysvětluje: „Věřící tvoří obdivuhodný mírový potenciál, pokud věříme, že člověk byl stvořen Bohem, že lidstvo je jediná rodina, a tím spíše, jestliže jako my, křesťané, věříme v Boha, který je láska. Pokračovat v dialogu, i když zakoušíme pronásledování, může být znamením naděje“, připomíná vatikánské prohlášení a zve ke zpytování svědomí: „Musíme se osmělit a zrevidovat kvalitu rodinného života, způsob, jakým vyučujeme dějiny a náboženství, obsah našich kázání při bohoslužbách. Zejména rodina a škola jsou klíčem k tomu, aby zítřejší svět spočíval na základech vzájemné úcty a bratrství“, píše Papežská rada pro mezináboženský dialog v závěru dnešního tiskového prohlášení.
http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=21778

 


Nepřihlášený uživatel

#5482 Re: Re: Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů

2015-11-13 00:05

#5481: - Re: Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

Proč tady pořád někdo dává tydlety bláboly, které už tu mnohokrát byly !? PROVOKATÉR !!! IGNORUJTE TYHLE BLÁBOLY A PROVOKATÉRY !!!


Nepřihlášený uživatel

#5483 Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11.

2015-11-13 00:10

OTEVŘENÝ DOPIS PAPEŽSKÉ RADĚ

#5484 Re: OTEVŘENÝ DOPIS PAPEŽSKÉ RADĚ !!!

2015-11-13 00:36

#5481: - Re: Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

 

... Proč je stále jen křesťanům připomínáno, že mají milovat!? ... my (křesťané) to přece víme !!!

Proč slova papežské rady o lásce a různé pravdoláskařské aktivity sluníčkářů, rádobyhumanistů, kavárenských povalečů, multikulti propagátorů, akademiků, či integristů islámu do Evropy, typu Peheů, Mitrofanovů, a Halíků, Kocábů, a jiných nejsou připomínána, adresována a nesměřují především k muslimům, k islamistům a k džihádistům, extrémistům, ... že oni, islámisté, plní zloby, (hřešící vraždami, pronásledováním a hříchy proti nevinným) mají především Také milovat !? ... oni to asi nevědí, ale bohužel Vy jim to neříkáte, nebo nechcete říci!? ... Copak se jich bojíte!? ... Co by na to řekl asi Ježíš Kristus na takovéto pokrytectví mocných!?

(Papežská rado, raději adresuj své "nápady" islamistům! Tam je vyzývej k lásce ke křesťanům a ke křesťanství! ... v jejich kázáních a jejich mešitách - hlásají snad oni více lásky ke křesťanům!?)

Místo toho jsme my, křesťané stále napomínáni, abychom nexenofobovali, nefašizovali, neprotestovali, ne... a ne...ovali, ale více, a více milovali! ... Copak to už neděláme!? ... jak je tato výzva absurdní!)

Miluji  vrahy!? ... no ano, ale také: ...

... Bůh řekl: NEZABIJEŠ !!!

Pokud se nepostavíme proti násilí, které islám páchá již staletí na miliónech obětí, jejich krev lpí i našich rukách!!!

Nevím, neznám odpověď na tyto otázky, nějak mi to uniká !!!

A kdo pozná pravdu !?

#5485 Re: Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář

2015-11-13 00:59

#5439: - Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář 

Koukám, že tohohle faráře asi nepřesvědčí ani bohaté zkušenosti z internetu (videa a svědectví) i ze zemí, kde se usadili muslimové už v minulosti, jako Švédsko, VB, Německo, a nyní Itálie, Řecko, a pod.? a neintegrovali se tam.

... tohohle faráře asi nepřesvědčí ani svědectví a varování koptského egyptského křesť. biskupa, který varuje před islamizací a před metodami, s kterými se snaží nás oblbovat?

???

... podívejte, pane faráři, nevím, kde jste nabyl dojmu, že většinový názor společnosti (v Evropě, či i u nás) je vítat všechny imigranty?

... podívejte, pane faráři, nevím, zda nálepkujete každého, komu se to nelíbí (imigrace) jako xenofoba, nácka, extrémistu, a pod. jak je to teď moderní? ale řeknu Vám jedno: ... mě osobně je jedno, zda je to bílý, fialový, černý, zelený, modrý člověk, ale vadí mi islám, který si s sebou nese ! ... Islám je nekompatibilní, neslučitelný svým učením koránu a šarii s láskou k bližnímu! 

A samozřejmě: ... pomáhat se má potřebným, kteří si toho aspoň trochu váží a zaslouží = těm, kdo jsou opravdu v nouzi ! Jestli jsou to ti, kterým pomáháte Vy, pak vpořádku! ... Ale rozhodně to nejsou všichni, do Evropy se valící, stejně jako nikdo už snad nevěří tomu, že by všichni utíkali před válkou ... a skoro přitom všichni míří do Německa!?

 

Nabubřelí šejkové na to kašlou

#5486 Re: Ale my máme pomáhat

2015-11-13 01:52

#5477: - Re:  

 je tam jeden zajímavý komentář: http://www.petice24.com/forum/replies.php?quoted_post=3111659

JE TO KOMENTÁŘ 101 ... z něho (od TOMÁŠE cituji zde):

... "Nechápu, že s takovou razancí neapelujete na přijímání uprchlíků apriori muslimskými zeměmi, především bohatými ropnými teokraciemi Perského zálivu jako jsou Saúdská Arábie, Katar, Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Kuvajt apod? Jsou tak bohatí, že nevědí, co s penězi, tak jimi mrhají na takové nesmyslné prokjekty jako budování umělých ostrovů, stavby kilometr vysokách mrakodrapů, budování umělých lyžařských sjezdovek uprostřed pouště apod, ale aby tihle nabubřelí egoističtí xenofobové přijali pár trpících bližních souvěrců, to ani omylem. V Mekce jsou desetitisíce klimatizovaných stanů pro poutníky, ale aby tyto využili jako azylové tábory a přijali tak pár nebohých muslimských imigrantů z bratrské země, kteří utíkají před válkou, kterou oni sami rozpoutali svojí štědrou podporou syrských rebelů, to ani omylem. Raději budou sponzorovat stavbu mešit v Evropě a podporovat její postupnou islamizaci. Jsem pro to, aby uprchlíky přijímaly přednostně země z jejich kulturního okruhu, tedy Evropa se s radostí postará o trpící blízkovýchodní křesťany, muslimové by zase měli držet ochranou ruku nad svými bratry, když stále proklamují, jak je islám mírumilovné a láskyplné náboženství překypující dobročinností. Já klidně přijmu syrské křesťany, přijmu i jezídy, já přijmu uprchlíky z Ukrajiny, přijmu i Vietnamce, když přijde na věc, ale nevidím jediný důvod, proč v Evropě tolerovat agresivní a expanzivní islám, který se nás snaží za celých 1400 let svojí existenci podrobit a nejinak je na tom i dnes."

ono se to radí

#5487 Re: Re: Re: ... DEUS, ... MISERERE NOBIS = (Bože, smiluj se nad námi)

2015-11-13 02:11

#5481: - Re: Re: 

Koukám, že papežská rada pro mezináboženský dialog by chtěla, abychom jaksi "mezinábožensky dialogovali" my věřící, a to především přijímáním islámu a muslimů v lásce? ... kněží aby v náboženství šířili a v kázáních připomínali kladný přínos islámu v dějinách!? ... a hlásali lásku k muslimům a jejich náboženství!? ...

... a nějak tato rada pozapoměla sama "mezinábožensky dialogovat" s muslimy tím, že by muslimům připomínala lásku k bližnímu, rovnoprávnost žen, monogamii, toleranci, lásku ke křesťanství a křesťanům, otevřenost pro dialog, úctu k dětem, ke kulturnímu dědictví minulosti = umění, archeologické nálezy, důstojnost člověka a ženy jako manželky a matky, Božím přikázání, především NEZABIJEŠ, a např. NEPROMLUVÍŠ KŘIVÉHO SVĚDECTVÍ ... neřkuli jako misijní povinnost církve jim i přímo hlásala Krista jako Spasitele, a nabízela jim i BOŹÍ ODPUŠTĚNÍ jejich hříchů, především těch mnohých vražd křesťanů a pronásledování, budou-li upřímně toho litovat a obohatit v onom mezináboženském dialogu islám o tyto křesťanské hodnoty!

Pehe a pátek 13-tého

#5488 PEHE zase perlí !!! ... No jo, je pátek 13-tého !

2015-11-13 09:17

To je mi novinka! ... na Novinky.cz KOMENTÁŘ: Evropa se bojí sama sebe – Jiří Pehe

ostatně perlí jako vždy! ... co slovo, to perla! ... přece jen už víme, co můžeme od něho čekat: ... je názorově konzistentní! = (lezou z něho blbosti)

A perlit bude, pokud ho bude někdo číst a poslouchat! ... jediné řešení je ignorovat takové plky: ... nečíst, neklikat na odkaz, nekupovat noviny s jeho komentáři (Právo) ... a pod. (a já, blbec jsem zase to nedodržel, poněvadž jsem byl zvědav, co z něho vyleze! ... a potvrdilo se, že od něho můžeme čekat skutečné názorové "perly" ... takový "myšlenkový orgasmus", přímo výstřik, výron moudra, žel uvolněný do prostředí, kde jeho názorové spermie nenalétají vhodné vajíčko, aby se v něm usadily!)

Nu což, bude to zkoušet dál ... (Má na to právo v demokracii, a každý samec se snaží o zachování rodu a druhu)

Ale jinak, pane Pehe, možná se Vy bojíte sám sebe, nebo svých vlastních (s)myšenek? ... Já se přestávám bát, a začínám brát svůj osud do svých rukou, a nechci, aby mě takoví, jako Vy přesvědčovali, že se bojím! A co se týká muslimizace, islamizace Evropy, Evropa se nebojí! ... Jen ať si to zkusí, islámisté, ... a nastane tady taková mela, že poletí zpátky jako splašený hadr! Myslím, že se lidé v Evropě přestávají naopak bát, třeba vyjádřit svůj názor, ... a svůj život a hodnoty budou ochotni se zbraní i bez zbraně bránit jakkoliv! Tady pšenka muslimům a islámu nepokvete!

To jim jen prospěje !

#5489 Re: Akademici mají strach, obavy o naše blaho !?

2015-11-13 09:25

#5451: - Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11. 

CITUJI:

Akademici nesouhlasí s demonstrací na Albertově. Odsuzují „projevy malosti“

"Žádné projevy nesnášenlivosti na výročí 17. listopadu nechceme, shodl se rektor Univerzity Karlovy (UK) Tomáš Zima a děkani fakult UK, které sídlí na pražském Albertově. Právě tam se před šestadvaceti lety odehrála demonstrace, která spustila listopadovou revoluci. A dnes se akademičtí hodnostáři bojí, že by výročí mohli zneužít xenofobové a populisté. ..."

 

DOPORUČUJI: ... JEN JE NECHTE, AŤ SE BOJÍ!!!

Šlechta by ráda pomáhala z cizího, totiž našeho !?

#5490 Pan velkokníže asi měl vidění - zjevení !

2015-11-13 09:44

#5483: - Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11. 

A pan kníže, či velkovévoda, nebo jak vlastně? ... přišel na myšlenku (asi se mu zdálo ve chvílích, kdy pospával) že bychom u nás přijali 500.000 !!! slovy půl miliónu !!! uprchlíků v našich domácnostech a rodinách!?!

https://www.youtube.com/watch?v=CzLOHWH2dho

Vem si na své velkostatky, do svých velkolesů, na svá velkopole, do svých velkohradů, zámků: ... velké množství koho chceš, ale necpi nám je do domů, domovů a rodin!

 

co dodat?

#5491 svědectví člověka, který 20 let se stará o uprchlíky

2015-11-13 09:56

svědectví člověka, který 20 let se stará o uprchlíky (a jiné příspěvky) https://www.youtube.com/watch?v=N09a5mq6jnU

 


Nepřihlášený uživatel

#5492

2015-11-13 10:05

V průběhu velké operace proti radikálnímu uskupení Islámský stát (IS) vstoupily kurdské militarizované útvary do města Sindžáru na severu Iráku, které bylo obsazeno teroristy, a zaujaly pozice východně a západně města, oznámil zpravodaj agentury Reuters z místa událostí.

 Ve čtvrtek ráno zahájily oddíly kurdské domobrany Pešmerga velkou vojenskou operaci proti IS v Sindžaru na severu Iráku. V Sindžáru je jedna z největších komunit Kurdů-Jezídů ve stejnojmenném administrativním okresu provincie Ninive. Městem prochází jedna z hlavních tras zásobování bojovníků IS.

Podle informace Reuters, v pátek ráno vstoupily stovky bojovníků domobrany do města, a také obsadily pozice podél zásobovací cesty bojovníků IS mezi hlavními baštami islamistů — syrským Rakka a iráckým Mosulem. Jak oznámila agentura s odvoláním na bezpečnostní radu kurdského autonomního regionu, vstoupily oddíly Pešmerga do Sindžáru „ze všech stran", aby zahájili očištění města od bojovníků IS.

Více: V průběhu velké operace proti radikálnímu uskupení Islámský stát (IS) vstoupily kurdské militarizované útvary do města Sindžáru na severu Iráku, které bylo obsazeno teroristy

 


Nepřihlášený uživatel

#5493 DULEŽITÉÉÉ

2015-11-13 10:10

Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Jak už jsme nedávno informovali [1] o tom, že původem dánská neziskovka Refugees Welcome (Uprchlíci, vítejte!) chystá k výročí 17. listopadu vyslat do Prahy zástupce své německé pobočky z Berlína, tak dnes se celá situace vyostřuje. Společnost Mafra, která je provozovatelem režimního loutkového serveru iDnes.cz, dnes spustila ve spolupráci s pražskými organizátory chystaného pouličního hlasování za nového prezidenta, který bude koordinován stejnými osobami z okolí pražských systémových neziskovek napojených na zahraniční fondy a americké velvyslanectví, internetové hlasování [2], jakého prezidenta by lidé (přesněji řečeno čtenáři iDnesu) volili dnes. Prostě volby prezidenta nanečisto.

Kdyby šlo o hurá akci redaktorů iDnesu, nevěnovali bychom tomu pozornost. Jenže to není hurá akce. Naše redakce obdržela informace z významné pražské PR agentury, že jde o internetový spin (propagační projekt) na objednávku. Volby nanečisto jsou prý spinovou akcí plánovanou pražskou pobočkou organizace Refugees Welcome z Dánska, kterou zaštítí právě její česká buňka ve spolupráci s neziskovkami, které spolupracují s fondy George Sorose, a iDnes tak provádí na objednávku marketingovou upoutávku na tuto chystanou pouliční akci! Jde o placený promo spin. Akce má všechny prvky organizované provokace a především odvedení pozornosti od kritické situace s uprchlíky v Evropě, proti kterým prezident Zeman ostře vystupuje. Má totiž být odvedena pozornost od něčeho jiného, že Karel Schwarzenberg zcela reálně navrhoval, aby ČR přijala půl milionu uprchlíků, ale co je horší, aby se o tyto uprchlíky podělily české domácnosti [3].

Volby nanečisto jsou snahou o odvedení pozornosti od uprchlíků, odvedení zájmu od situace v ulicích evropských měst, které jedno po druhém podléhají náporu islamistického exodu ze zemí Blízkého východu a severní Afriky. Refugees Welcome má obrovský dosah až do českých médií, kdy naše redakce dostává informace, že zástupci české buňky této organizace už mají své zástupce dokonce v České televizi, na vysokých školách v ČR a v neposlední řadě v mainstreamových médiích. Organizace pouličního protestu proti prezidentu Zemanovi v této chvíli působí jako bizarní úkaz. O to více je znepokojující, že server Andreje Babiše spolupracuje s organizací Refugees Welcome na rozkladné činnosti proti prezidentu republiky ve chvíli, kdy prezident je jediným jasným a hlasitým odpůrcem migrace ze všech současných vrcholných představitelů českého státu.

VICE-Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Budiž mu země těžká !

#5494 Dobrá zpráva!? na 99% údajně

2015-11-13 12:10

Je-li pravda jistá: ... že zabit je John džihádista, ... Mohamed Emwazi!?

Stopněte tedy Evropané, i islámu sem mířící, a to hned: INVAZI !!!


Nepřihlášený uživatel

#5495 Re:

2015-11-13 12:16

#5459: -  

 už mu z toho hrabe, ... už mu kape na karbid !


Nepřihlášený uživatel

#5496 Re:

2015-11-13 12:26

#5474: -  

A že ty církevní špičky nabádají věřící k lásce k muslimům a islámu (potažmo běžencům) a tytéž církevní špičky jaksi nenabádají muslimy a islámce k lásce ke křesťanům a křesťanství, je to celé POKRYTECKÉ !!!

Ještě, že mají normální věřící selský rozuma a cit pro věrnost Kristu a víře !


Nepřihlášený uživatel

#5497 Na co jsou NEZISKOVKY !?

2015-11-13 12:38

Řekl bych přímo lidově řečeno: ... "na hovno"! ...  ale zkusme trochu jinak:

Neziskovka = bez zisku, ne se ziskem, ... že nemají z toho žádný zisk, žádný profit, a dělají to vše jen z čisté "lásky" ...

To by bylo pěkné, ale smrdí to velikými penězi, dotacemi, fondy, (viz všechny tyhle zvrhlé Norské fondy) ... protože si nemusí vydělávat bohulibou, nebo charitativní činností na sbírkách a darech od jednotlivých lidí na svůj provoz, a nemusejí sbírat vršky pet lahví, ale dostávají tyhle ohromné dotace a balíky peněz na činnost pěkně od domácích i zahraničních pochybných zdrojů, a to navíc za podivnou, a na pochybnou, ne-li přímo trestnou činnost!

Nazývat je redy "neziskovkami" je hloupé, protože jsou to zatraceně ziskovky a všechna ta špína okolo migrace a převaděčství je hroznej byznys!

svědectví a varování před islamizací

#5498 Re: svědectví egyptského koptského (křesťanského) biskupa

2015-11-13 14:26

#5485: A kdo pozná pravdu !? - Re: Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář 

 jo a ten egyptský koptský biskup (křesťanský) dává varování zde (cv němčině s českými titulky) jak oni v Egyptě byli postupně přehlceni muslimy:

https://www.youtube.com/watch?v=RJ1mpUsQ0_Y

není láska jako "láska"

#5499 Re: Muslimská představa lásky

2015-11-13 14:29

#5496: - Re:  

 muslimská představa řešení hospodářské krize a zároveň lásky ke křesťanům zde (s titulky) ... hovoří nějaký jejich imám, takže to není zmanipulované video!!! ... odkaz zde: https://www.youtube.com/watch?v=hxGmRwKYfVg

dětský pořad

#5500 REKLAMA NA PALESTINSKÉ TV

2015-11-13 14:33

Záznam palestinské televize PA TV, propagující krásu sebevražedného atentátu pro Alláha. Sledujete dětský vzdělávací pořad "Já vím, ty víš".

REKLAMA: Děkuji ti Alláhu, že všechny mé děti zemřely jako sebevražední mučedníci (a to se tam hustí do hlav dětí !!!)

odkaz zde: (s titulky cz):  https://www.youtube.com/watch?v=QiLGYXXEXv0