Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Pehe a pátek 13-tého

/ #5488 PEHE zase perlí !!! ... No jo, je pátek 13-tého !

2015-11-13 09:17

To je mi novinka! ... na Novinky.cz KOMENTÁŘ: Evropa se bojí sama sebe – Jiří Pehe

ostatně perlí jako vždy! ... co slovo, to perla! ... přece jen už víme, co můžeme od něho čekat: ... je názorově konzistentní! = (lezou z něho blbosti)

A perlit bude, pokud ho bude někdo číst a poslouchat! ... jediné řešení je ignorovat takové plky: ... nečíst, neklikat na odkaz, nekupovat noviny s jeho komentáři (Právo) ... a pod. (a já, blbec jsem zase to nedodržel, poněvadž jsem byl zvědav, co z něho vyleze! ... a potvrdilo se, že od něho můžeme čekat skutečné názorové "perly" ... takový "myšlenkový orgasmus", přímo výstřik, výron moudra, žel uvolněný do prostředí, kde jeho názorové spermie nenalétají vhodné vajíčko, aby se v něm usadily!)

Nu což, bude to zkoušet dál ... (Má na to právo v demokracii, a každý samec se snaží o zachování rodu a druhu)

Ale jinak, pane Pehe, možná se Vy bojíte sám sebe, nebo svých vlastních (s)myšenek? ... Já se přestávám bát, a začínám brát svůj osud do svých rukou, a nechci, aby mě takoví, jako Vy přesvědčovali, že se bojím! A co se týká muslimizace, islamizace Evropy, Evropa se nebojí! ... Jen ať si to zkusí, islámisté, ... a nastane tady taková mela, že poletí zpátky jako splašený hadr! Myslím, že se lidé v Evropě přestávají naopak bát, třeba vyjádřit svůj názor, ... a svůj život a hodnoty budou ochotni se zbraní i bez zbraně bránit jakkoliv! Tady pšenka muslimům a islámu nepokvete!