Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

OTEVŘENÝ DOPIS PAPEŽSKÉ RADĚ

/ #5484 Re: OTEVŘENÝ DOPIS PAPEŽSKÉ RADĚ !!!

2015-11-13 00:36

#5481: - Re: Re: Farář vyzývá k řetězové hladovce na podporu nelegálních migrantů 

 

... Proč je stále jen křesťanům připomínáno, že mají milovat!? ... my (křesťané) to přece víme !!!

Proč slova papežské rady o lásce a různé pravdoláskařské aktivity sluníčkářů, rádobyhumanistů, kavárenských povalečů, multikulti propagátorů, akademiků, či integristů islámu do Evropy, typu Peheů, Mitrofanovů, a Halíků, Kocábů, a jiných nejsou připomínána, adresována a nesměřují především k muslimům, k islamistům a k džihádistům, extrémistům, ... že oni, islámisté, plní zloby, (hřešící vraždami, pronásledováním a hříchy proti nevinným) mají především Také milovat !? ... oni to asi nevědí, ale bohužel Vy jim to neříkáte, nebo nechcete říci!? ... Copak se jich bojíte!? ... Co by na to řekl asi Ježíš Kristus na takovéto pokrytectví mocných!?

(Papežská rado, raději adresuj své "nápady" islamistům! Tam je vyzývej k lásce ke křesťanům a ke křesťanství! ... v jejich kázáních a jejich mešitách - hlásají snad oni více lásky ke křesťanům!?)

Místo toho jsme my, křesťané stále napomínáni, abychom nexenofobovali, nefašizovali, neprotestovali, ne... a ne...ovali, ale více, a více milovali! ... Copak to už neděláme!? ... jak je tato výzva absurdní!)

Miluji  vrahy!? ... no ano, ale také: ...

... Bůh řekl: NEZABIJEŠ !!!

Pokud se nepostavíme proti násilí, které islám páchá již staletí na miliónech obětí, jejich krev lpí i našich rukách!!!

Nevím, neznám odpověď na tyto otázky, nějak mi to uniká !!!