Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5451 Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11.

2015-11-12 15:14

#5444: - Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11. 

 Tak už se k dehonestaci přidali i sofokrati - akademická obec nás vyzývá, ať si dáme na svého xenofobního fašistického rasistického extrémisticky pravicového náckovského prezidenta pozor. Vajíčka házet, to je OK. Říct, že nekontrolovaná muslimská invaze není - zvlášť pro ženy - zrovna to pravé ořechové, to je - cituji: projev nenášenlivosti, malosti, násilí, rasismu, nesnášenlivosti a pohrdání vzdělaností, lidskou slušností a kultivovaností naplňující naše akademiky smutkem.

Nevím jak vy, ale já jdu na beton :-) Mimochodem - právě na Albertově jsem se jako student účastnila demonstrací v 89. Přesně proti tomu, co nám tady akademici a vláda předvádějí. Děkanové přitom byli zalezlí v kanclech a třásli se jak krysy, abychom si na ně nedošlápli. Pro mne osobně - na rozdíl od akademiků - Albertov vůbec není místo symbolické, ale místo mého reálného odporu k pokrytectví, lžím, mediální propagandě, osobní nečestnosti a malosti našich akademiků a vlády, o vedení EU, OSN a jim podobným ani nemluvě. Kapku studu v sobě nemají, chlapi mizerní.

 

Akademici nesouhlasí s demonstrací na Albertově. Odsuzují „projevy malosti“

Žádné projevy nesnášenlivosti na výročí 17. listopadu nechceme, shodl se rektor Univerzity Karlovy (UK) Tomáš Zima a děkani fakult UK, které sídlí na pražském Albertově. Právě tam se před šestadvaceti lety odehrála demonstrace, která spustila listopadovou revoluci. A dnes se akademičtí hodnostáři bojí, že by výročí mohli zneužít xenofobové a populisté.

 „Odkaz studentských listopadů nás zavazuje též k pomoci těm, kteří se ocitnou v nouzi. Proto rozhodně odsuzujeme všechny projevy lidské malosti včetně násilí, rasismu či nesnášenlivosti,“ napsali ve společném prohlášení.

 Na Albertově se totiž chystá 17. listopadu demonstrace proti uprchlíkům a na podporu prezidenta Miloše Zemana, kterou pořádá Blok proti islámu. A to i za přítomnosti hlavy státu. Miloš Zeman podle slov mluvčího Jiřího Ovčáčka nebude demonstrovat, ale nevylučuje, že k lidem promluví.

 „Představa, že by výročí 17. listopadu a symbolická místa spojená se studentským hnutím mohla být zneužita lidmi, jimž jsou netolerance, nenávist a nesnášenlivost naopak vlastní, stejně jako lidmi, kteří mají pro vzdělání, lidskou slušnost a kultivovanost pouze slova pohrdání, nás naplňuje hlubokým smutkem,“ píší akademici. „Od všech takových projevů se proto co nejrozhodněji distancujeme, ať už by je vyjadřoval kdokoli,“ stojí v prohlášení.

 To kromě Zimy podepsali děkan 1.lékařské fakulty UK Aleksi Šedo, děkan Přírodovědecké fakulty Bohuslav Gaš a děkan Matematicko-fyzikální fakulty Jan Kratochvíl.

 Loňské výročí 17. listopadu se na Albertově zvrhlo v demonstraci proti prezidentovi Zemanovi, na nějž někteří protestující házeli vajíčka.

akademici-nesouhlasi-s-demonstraci-na-albertove idnes 12.11.15

 


Nepřihlášený uživatel

#5452

2015-11-12 16:07

aleppo Syria army a Rusia 


Nepřihlášený uživatel

#5453

2015-11-12 16:09

Situace v Německu je vyhrocená. Pozice Angely Merkel ja natolik vážná, že její neschopnost řešit krizi s migranty může přivodit i rozkol samotné Evropské unie. Systémové elity se proto rozhodly zřejmě konat a cílem je likvidace opozice co nejrychlejší cestou. Účast německých operátorů Refugees Welcome v Praze při výročí 17. listopadu tomu odpovídá.

Pokud máte kontakt na opoziční subjekty mimo parlament v ČR, přepošlete jim prosím odkaz na tento článek, aby se jejich organizátoři důkladně připravili a přijali preventivní opatření proti provokatérům během protestů proti migrantům v souvislosti s výročím 17. listopadu.

VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#5454

2015-11-12 16:17

Syrská armáda prorazila dvouleté obležení letecké základny Kuveiris na severu Aleppa, informoval RIA Novosti vojenský zdroj.

 „Armáda dokázala prorazit k obráncům základny Kuveiris, prolomila obležení, jež trvalo přes dva roky. Podařilo se to po osvobození osady Šajch Ahmad (dva kilometry od letecké základny). Průlom byl uskutečněn ze strany letecké školy", sdělil spolubesedník agentury.

V Sýrii pokračuje od března roku 2011 ozbrojený konflikt, v jehož důsledku zahynulo podle údajů OSN přes 220 tisíc lidí. Proti vládním vojskům bojují oddíly bojovníků z různých ozbrojených útvarů.

Více: Syrská armáda prorazila dvouleté obležení letecké základny Kuveiris na severu Aleppa

Oficiální: Syrian Arab armáda prolomila blokádu Kuveyris letecké základny, která trvala tři roky

 


Nepřihlášený uživatel

#5455

2015-11-12 16:44

POTRAVINY A VECI POMOCI UPRCHLIKUM TADY KONCI VASE HADRY,JIDLO


Nepřihlášený uživatel

#5456 Re: Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11.

2015-11-12 16:48

#5451: - Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11. 

Rektor Zima je kariérní komunista - do KSČ vstoupil v roce 1983 a vystoupil v roce 1990, když už se mu rudá knížka kádrově nehodila. Ten a lidská slušnost.

Týden 19.10.2013 novy-rektor-univerzity-karlovy-byvaly-komunista

Post rektora Karlovy univerzity je jedním z nejprestižnějších na české akademické půdě. Ten současný, Václav Hampl, odchází z čela Karlovy univerzity po osmi letech v lednu příštího roku. Na rozdíl od svých následovníků nikdy nebyl členem žádné politické strany.

Kdo ho nahradí, rozhodne nadpoloviční většina všech členů senátu. Kandidáty mohl navrhnout člen senátu, fakultní senát nebo skupina alespoň sta členů akademické obce. Nakonec byla vybrána tři jména: prorektor Stanislav Štech, děkan filozofické fakulty Michal Stehlík a bývalý děkan první lékařské fakulty Tomáš Zima.  Právě Zima a Štech byli v době normalizace sedm let členy KSČ.

"To je absolutně nepřijatelné, s tím se nemůžeme vyrovnat, nemůžeme podporovat kandidaturu bývalých komunistů. Tato země se s minulostí nevyrovnala, proto jsou tu pořád tyhle hrátky. Oni nám zkoušejí namluvit, že se nic nestalo. Že byli v partaji, profitovali z toho a teď mohou dál pokračovat ve slibné kariéře," řekla on-line deníku TÝDEN.CZ předsedkyně Konfederace politických vězňů Naděžda Kavalírová. Obává se, že fakt, že v čele univerzity usedne bývalý komunista, vyšle negativní signál i směrem ke studentům.

Historik Jan Rychlík však nahlíží na situaci smířlivěji. Jak sám přiznává, je to možná i proto, že podporuje ve volbách do sněmovny levici. "Nevnímám to jako problém," poznamenal pro on-line deník TÝDEN.CZ. "Po čtvrtstoletí už to, jestli někdo byl, nebo nebyl člen KSČ, nikoho nezajímá. Vyjma politických vězňů, to samozřejmě lidsky chápu. To už jsou lidé příliš staří. Teď máme důležitější problémy," myslí si Rychlík.

Komunistická minulost rektora není po čtvrtstoletí důležitá - ale když se po čtvrtstoletí na Albertově sejdou lidé proti fundamentalistickému náboženství, tak o tom ten samý komunistický rektor žvaní, jak je to nenávistné. Nestydatě překrucuje a manipuluje. Nemá minimální morální kredit.


Nepřihlášený uživatel

#5457

2015-11-12 17:06

ANO PRESNE


Nepřihlášený uživatel

#5458

2015-11-12 17:20

Přes milion Syřanů se vrátilo do vlasti po tom, co byla zahájena operace ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii, prohlásil náměstek šéfa ruské diplomacie Alexej Meškov na tiskové konferenci v MIA Rossia Segodnia.

 „Po zahájení ruské operace se podle odhadu struktur OSN vrátilo do svých domovů v Sýrii přes milion lidí", řekl Meškov.

Podle údajů OSN se od začátku ozbrojeného konfliktu v Sýrii stali z více než pěti milionů lidí uprchlíci.

VICE-AP: uprchlíci děkují Putinovi za operaci v Sýrii

Operace vzdušných a kosmických sil RF v Sýrii, jejímž cílem je podpoření pozemní operace vládní Svobodné syrské armády a zničení infrastruktury teroristické fronty IS, byla zahájena 30. září. Za tuto dobu zlikvidovala ruská letadla přes dva tisíce objektů teroristů, včetně velitelských stanovišť, skladů a cvičných polygonů.

Včera bylo oznámeno, že vnější hranice Evropské unie překročil od 1. ledna do 1. listopadu 2015 1 milion 200 tisíc nelegálních migrantů, což je v dějinách EU absolutní rekord.

Více: Přes milion Syřanů se vrátilo do vlasti po tom, co byla zahájena operace ruských vzdušných a kosmických sil


Nepřihlášený uživatel

#5459

2015-11-12 17:26

VIDEO: Opilý prezident Evropské komise Jean-Claude Juncker napodoboval před kamerami Adolfa Hitlera!

V poslední době se  v českých médiích a na fiat alternativě probírá zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana a obavy ohledně toho, zda-li během výročí 17. listopadu se jeho chůze opět nebude projevovat tzv. „virózou“. Zatímco u Miloše Zemana víme, že jeho zakolísání u korunovačních klenotů bylo zřejmě projevem hypoglykemického stavu organismu, tak u jiného politika můžeme s naprostou jistotou říct, že byl opilý jak zákon káže. Jistě si vzpomínáte, jak česká mainstreamová média nenechala na prezidentu Zemanovi nit suchou. O to zajímavější je událost z Bruselu, na kterou nás upozornil v e-mailu jeden z našich čtenářů a za tip mu moc děkujeme.

Počátkem června tohoto roku došlo v Bruselu k vrcholnému setkání představitelů zemí EU v rámci Evropské komise a během focení před novináři došlo k neuvěřitelné scéně. Prezident evropské komise Jean-Claude Juncker totiž dorazil na focení s doprovodem, konkrétně s opičkou, ale opravdu hodně podivnou. Pan Juncker totiž na focení přišel vojenským krokem, který připomínal tzv. krátký pochodový krok SS, začal poté přátelsky fackovat vrcholné politiky, aby v závěru použil „pozdrav vůdce“, charakteristický pozdrav Adolfa Hitlera se zvednutou pravicí, tzv. „malý pozdrav“. Adolf Hitler měl opravdu ve zvyku poplácávat vysoké hodnostáře III. Říše po tváři, ale šlo pouze o vybrané osoby a stranické kamarády, rozhodně to nebyly průplesky a facky, jaké je možné vidět na záběrech videa.

VICE-VIDEO: Opilý prezident Evropské komise Jean-Claude Juncker napodoboval před kamerami Adolfa Hitlera!

Běžte vrátit diplomy !!!

#5460 blbí a ještě blbější

2015-11-12 17:54

z Novinek.cz cituji nadlis článku: "Akademici nesouhlasí s demonstrací na Albertově. Odsuzují „projevy malosti“

řekl bych k tomu snad jen: "studovaní blbci" ... snad se mezi studovanými najde přece jen (pár, většina) moudrých, čili ne blbců!?


Nepřihlášený uživatel

#5461 Mediální hajzlíci drží hubu o obrovské protimuslimské a proti-EU demonstraci ve Varšavě 11.11.

2015-11-12 17:58

Obrovská demonstrace v centru Varšavy 11.11. proti muslimské invazi a EU v rámci oslav Dne nezávislosti. Podle zdrojů jsou odhady od 25 000 (policie) do 50 000 (organizátoři). Někteří účastníci hovoří o 100 000.

www.telegraph.co.uk

50000-nationalists-march

www.teraz.sk

černej humor jako lógr

#5462 Re: Českobratrská církev evangelická pomáhá uprchlíkům

2015-11-12 18:06

#5380: - Českobratrská církev evangelická pomáhá uprchlíkům  

... trochu černého humoru a ironie: "Chci pomoci uprchlíkům !"

opravdu jim chceš pomoci ? ... tak emigruj někam pryč a uvolni jim 1 místo místo sebe v Evropě !

proberme se z blbosti

#5463 Re: blbí a ještě blbější

2015-11-12 20:08

#5460: Běžte vrátit diplomy !!! - blbí a ještě blbější 

 cituji komentář:

"Jiří Kobza, bývalý diplomat, který roky působil v islámských zemích

Pro všechny humanistické, multikulturní, soucitné a pomáhající duše, co se mohou přetrhnout, aby se nějak zavděčily „uprchlíkům“:

Uvědomte si prosím, že podle Koránu, jste jenom jejich služebníci a cokoliv pro ně uděláte, cokoliv jim dáte, je z jejich strany považováno za pouhé splnění vaší povinnosti jako otroka svým pánům.

Vaše soucitnost a milosrdenství je chápáno (a interpretováno) Koránem, jako výraz ponížení, podřízenosti a přiznání nadřazenosti muslimů ostatním lidem. Čím lépe a více jim sloužíte, tím více jich bude chtít přijet a užít si dobrovolných otroků a (zejména) otrokyň.

Od malička je to takto učí. Po příchodu do Evropy se v jejich očích toto učení potvrzuje. Tak už toho propána vy pitomci nechte, dostanete nás všechny do maléru !"

(Jiří Kobza, bývalý diplomat, který roky působil v islámských zemích)


Nepřihlášený uživatel

#5464 Re: Mediální hajzlíci drží hubu o obrovské protimuslimské a proti-EU demonstraci ve Varšavě 11.11.

2015-11-12 20:10


Nepřihlášený uživatel

#5465 Re: Re: Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11.

2015-11-12 20:15

#5456: - Re: Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11. 

Nejvíc by se měli islamizace přitom bát ateisté (komouši) ... ti půjdou první = islám velí je likvidovat nevěřící !!!

Pak křesťany, ... ty možná budou podle koránu buď zabíjet, anebo "jen" nutit k přijetí islámu, nebo "jen" zotročovat, a když nebudou chtít, tak rovnou zabíjet !!!

a ženy, u muslimů jsou méně jako psi !!! ... co dodat !?

Nepřejme si, co by nastalo po islamizaci Evropy !!!


Nepřihlášený uživatel

#5466 Re:

2015-11-12 20:17

#5459: -  

... je to vůl, bohužel "v čele EU" !

... je to loutka ! ... (zatím, a doufám, že už ne dlouho: vede EU Makrela, ale ta vysmahne a poletí jako špinavý hadr

jsem asi škrblík, ale spíše ne

#5467 Re: daruj jen těm, kteří si to zaslouží, váží, a skutečně potřebují

2015-11-12 20:25

#5455: -  

 ale ani kačku pro vyžírky !!! ... a ... kdo chce dávat, ať dává, ale nejspíš zbytečně, když má na rozhazování !

Všimli jste si, jak ty různé akce, sbírky: na prachy a jiné, se uvádí: "můžete dávat i oblečení = nejlépe nové !!! ... (a dodejme značkové)

A obvyklá poznámka: Kdyby to byli lidé zubožení válkou, pronásledováním, chudí, ... vzali by i věci trochu opotřebované anebo ne značkové, a to s povděkem, ... vážili by si jídla, a pod. !!! Naprostá většina z nich ale NE !!! ... ale proto také nebudu tak blbý, abych kupoval nové věci a přispíval v rámci charity těm, kteří si to neváží, a ani to tudíž nepotřebují !!!

(a budou, li tady, beztak jim vláda vyplatí štědré azylovné, nebo příspěvky, (tak, jako tak z naší kapsy, z našich daní) ... přesně tak, jak žádá Makrela, a jak dostaneme příkazem v rámci EU Blbárny)

Není každému dáno, byť měl 10 diplomů

#5468 Re: Re: Reakce na reakci a postoj akademiků ("elity našeho národa")

2015-11-12 20:34

#5451: - Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11. 

Když takhle čtu ty jejich výplody a hodnoty, ke kterým se oni hlásí, tak si říkám, že být akademikem, znamená  úplně být mimo realitu, ... mimo potřeby lidu = národa, ... a úplně mimo mísu !

"Odpusťme jim jejich neznalost! ... Přece jen: ... mají diplomy z kdejaké oblasti, odbornosti, jen jaksi ze praktického života a z hledání pravdy bych jim nedal ani zápočet, a nechal je nejspíš propadnout (ne do nižšího ročníku, ale) do islámské náruče, ať si užijí praktických zkušeností s islámem! ... říká se tomu "získávat zkušenosti" nebo "studium v terénu" ... ale můžeme to nazvat i "prohloubením odbornosti" v oblasti IQ a moudrosti! ... obyčejný laik by to nazval "selský rozum", který tito akademici jaksi postrádají ve jménu své naivní utopie multikulti společnosti!"

... a ještě si říkám, kde tito študovaní získali diplomy? ... možná rychlokurz v Plzni!?


Nepřihlášený uživatel

#5469

2015-11-12 20:34

Pod vedením politických a neschopných impotentů z Bruselu, Evropského parlamentu a jejich přisluhovačů v ČR, začala novodobá totalita, která už je 100x horší než byl socialismus, kde byly jistá omezení..., ale alespoň měl člověk zajištěný bezproblémový důstojný život. Ptám se a co máme dnes !!! Odpověď zní takřka nic. Po cca 26 letech vykradená a zdevastovaná země v rukách nadnárodního kapitálu s montovnami po celé republice. Morální rozvrat všeho. Všude jen nespravedlnost, podvody a zlodějina v různých formách. Obyčejný člověk nemá nikde zastání. A protože může a musí být ještě hůře, tak záměrně podpořili Multikulturalismus, který je obrovskou hrozbou pro Českou Republiku, Český národ i celou Evropu. Kdysi jsem hlasoval pro vstup do EU, dnes se divím, že jsem k těm volbám vůbec šel. Dnes bych rozhodně hlasoval NE.
ono se ukáže

#5470 Re: Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář

2015-11-12 20:42

#5439: - Zeman a Chovanec vycházejí vstříc extremistické menšině, říká farář 

Tak nevím, ale jediná extrémistická menšina jsou islámšti migranti a násilníci, kteří začínají okupovat Evropu! A ti, kteří už jsou v západních zemích usazeni a nejsou integrováni: Švédsko, Německo, Itálie, Velká Británie, atd. Ano, a páchají tam tresnou činnost, včetně znásilňování - Švédsko! ... To je ta extrémistická menšina! ... Tedy, bohudík zatím menšina!!! ... (ale jestli tomu nezabráníme, stane se z nich brzy extrémistická většina!!!)


Nepřihlášený uživatel

#5471 Re: Mediální hajzlíci drží hubu o obrovské protimuslimské a proti-EU demonstraci ve Varšavě 11.11.

2015-11-12 20:46

#5461: - Mediální hajzlíci drží hubu o obrovské protimuslimské a proti-EU demonstraci ve Varšavě 11.11. 

 Ajo, ono se to konalo včera. Celou dobu jsem čekal, až zase přijde Polský den nezávislosti a pak jsem to úplně propásl. Ne že bych jel až do Waršavy, ale držel bych bratrům Polákům palce a sledoval to online.

"Kdyby hloupost nadnášela, je EU už dávno v oblacích !"

#5472 Re: Totalitní multikulti hlupáci

2015-11-12 20:46

#5469: -  

 A až teprve bude v Bruselu schválen zákon, že i prosté kritizování islámu bude trestné, pak ze strachu před vězením se nebude kritizovat islám, bude ticho, ... sluníčkáři budou jásat, že "nikdo není proti islamizaci" protože "se takové hlasy neozávají a neobjevují" a politici si budou moci mnout ruce, že 100% Evropanů je nadšeno z multikulti islamizace!

To teprve bude totalita!!!


Nepřihlášený uživatel

#5473 Re: Re: Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11.

2015-11-12 20:52

#5468: Není každému dáno, byť měl 10 diplomů - Re: Re: Diskreditační mediální kampaň proti prezidentovi před Albertovem 17.11. 

 Já bych všechny tyhle akademické darmožrouty (vesměs zbytečné humanitární obory, akademici z technických oborů většinou nemají takovou potřebu se veřejně ztrapňovat, i když i tam se najdou výjimky) poslal vládním speciálem do syrské Rakky, ať poznají, co je to skutečná malost, extrémismus a projevy netolerance a nežbleptají tady blbosti za peníze těch, na které kidají špínu!


Nepřihlášený uživatel

#5474

2015-11-12 20:57

ŠPIČKY CÍKRVE JDOU PROTI VLASTNÍMU LIDU, DEMOGOGICKY NABÁDAJÍ VĚŘÍCÍ POSLUHOVAT ISLÁMSKÝCH VETŘELCŮM.

POŠLAPÁVAJÍ VLASTNÍ VÍRU  !!!

 

UZNÁVANÁ KAPACITA Z ŘAD KATOLÍKŮ ŘEKL :

NAŠE VÍRA HLÁSÁ LÁSKU K BLIŽNÍMU 

ALE IDEOLOGIE JAKO NACISMUS, KOMUNISMUS NEBO ISLÁM HLÁSAJÍ NENÁVIST 

 

SCHVALOVAT ISLÁM JE TO SAMÉ JAKO SCHVALOVAT NACISMUS A KOMUNISMUS.

 

 

 

 

Přiznání je polehčující okolnost !

#5475 Re: Přiznání

2015-11-12 20:58

#5413: -  

 Pan Petr Kolář se asi přiznal, když říká, že: ... "Ohrožují nás užiteční idioti!"