Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5526 Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 09:11

#5518: Co Vás ještě přesvědčí ? Na co dalšího čekáte !? - události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha 

Muslimská obec v Praze

 Muslimská obec hluboce soucítí s obětmi ve Francii, které zemřeli při teroristickém útoku. Razantně odsuzujeme jakékoliv násílí na kterékoliv bytosti. A opět důrazně opakujeme, že tyto činy nemají a nikdy nic neměli společného s islámem. Ti co je páchají jsou pouzí nihiliste. Doufáme, že útočníci budou dopadeni a spravedlivě potrestáni. Taktéž vyjadřujeme hlubokou soustrast pozůstalým. Věříme, že se nepodvolíme tomuto tlaku a zachováme si vzájemné pochopení lidství napříč různorodostí.

Ty vole, to snad není možné - jeden z teroristů při zatýkání jasně řekl, že je z Islámského státu. Očití svědci tvrdí, že teroristi volali Alahu akbar. Příznivci IS na sociálních sítích se nadšením zalykají. Ovšem naši drazí muslimové opět důrazně opakují, že tyto činy nemají a nikdy nic neměly společného s islámem. Jejich lidství máme chápat?! Co je na nich lidského?!!!!


Nepřihlášený uživatel

#5527 Re: Re: Evropská komise: je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy

2015-11-14 09:13

#5524: - Re: Evropská komise: je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy 

 Na co máme být pyšní, na to že budou v ulicích umírat naši blízcí?!!! Na to, že sem uprchlkíci přináší nejodpornější totalitu současnosti?!! Na to že našim synům budou řezat hlavy, pokud nekonvertují a dcery zahalovat do burek, obřezávat, kamenovat a polévat kyselinou? Toho zmrda Junckera ihned pověsit!!!!!!!! A tu svini Makrelu s ním!!!


Nepřihlášený uživatel

#5528

2015-11-14 09:15

Týdeník EU o „ruské propagandě“ zahájil činnost, občané budou pravidelně informováni o článcích, které nemají číst. „Vydali jste se po správné cestě, soudruzi“

Tak dlouho EU pracovala na kontrole informací, až se dílo zdařilo a od 4. listopadu je na světě týdeník, který bude občany pravidelně informovat o článcích, kterým nemají věřit – týdeník bude bořit „kremelské mýty“, které šíří tzv. „proruské propagandistické weby“. Video, o kterém psal AE News (zde) je tak vlastně jen malou součástí této velké akce k umlčení všech, kteří mají na dění ve světě jiný pohled.

Cituji ze zprávy, kterou přinesl server Neovlivní: „Nový komunikační útvar EU s názvem StratCom East je etablovaný nezávislý online deník EUobserver, buňka která začala vznikat v létě a jejímž smyslem je “čelit pokračující dezinformační kampani” vedené Kremlem. Jak dále informoval EUobserver », s jednotkou spolupracuje více než 300 novinářů, blogerů, aktivistů z nevládních organizací i vládní úředníci z celé EU. Tým už zveřejnil první týdenní raport. Jde o informační bulletin s názvem Disinformation Review. “Hlavní náplní je ukázat evropské veřejnosti velký počet dezinformačních útoků, kterým čtenáři v Evropě musí čelit každý jeden den.”

Dále cituji, že týdeník vznikl i přesto, že některé státy EU byly proti (některým ještě zůstal zdravý rozum):

„EUobserver citoval nejmenovaného diplomata, který se serveru svěřil, že lidé ze StratComu zatím strávili nejvíc času snahou překonat námitky některých členských států. Ty se domnívají, že by se orgány EUneměly vměšovat do toho, jaké zprávy média přinášejí. “Vzhledem k těmto skeptickým postojům je vznik týdeníku velkým pokrokem,” řekl listu diplomat.“

VICE-Týdeník EU o „ruské propagandě“ zahájil činnost, občané budou pravidelně informováni o článcích, které nemají číst. „Vydali jste se po správné cestě, soudruzi“


Nepřihlášený uživatel

#5529 Re: Teroristický útok v Paříži na fotbalovém utkání Francie-Německo, 140 mrtvých, videa

2015-11-14 09:18

#5520: - Teroristický útok v Paříži na fotbalovém utkání Francie-Německo, 140 mrtvých, videa 

 A bude to stále horší a horší, ti zmetci se sem cpou všema dírama a proradní Evropští politici místo aby bránili náš kontinent jim otevírají náruč a zvou je sem ve jménu falešné tolerance po stotisících!!


Nepřihlášený uživatel

#5530 Prezident ČR: Vcházíme do těžkých časů

2015-11-14 09:20

„Tento další odporný zločin potvrzuje, že vcházíme do těžkých časů. Vyjadřuji rodinám obětí i všem francouzským občanům upřímnou soustrast. V této pohnuté chvíli jsme všichni s Francií a jejím lidem,“ uvedl Zeman v tiskové zprávě.

Přijďte v úterý od 14.00 na Albertov podpořit prezidenta - ať má možnost v klidu a bez rušení islamofobními neomarxisty vyjádřit, co nám chce říct.

 


Nepřihlášený uživatel

#5531 Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 09:24

#5526: - Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha 

 Ale houby. Všichni moc dobře víme, že to spojitost s islámem má. Ti lidé, kteří včera zabíjeli, jsou věřící v Alláha stejně jako ti "mírumilovní" muslimové, kteří se od nich (na oko) distancují. Vždyť nevolí jiné a nic méně krutější metody, než sám jejich zakladatel mohamed (schválně malé M, neb ta zrůda si velké písmeno nezaslouží), který byl sprostý násilník, despota a dobyvatel, který se svými nejbližšími následníky zotročil celé národy!!!!


Nepřihlášený uživatel

#5532 Re:

2015-11-14 09:26

#5528: -  

 A kdy budou konečně informovaní o proamerické a vlastizrádné multikulti propagandě, která zde má mnohonásiobně větší zastoupení a svým dopadem je pro naši zemičku mnohem zničující, hm?


Nepřihlášený uživatel

#5534 Re: Re:

2015-11-14 09:42

#5532: - Re:  

 O TOM NEBUDOU INFORMOVANI DUVOD TO SE PREHLIŽÍ A NESMIME ČIST CO NAM URČUJOU JA SI KOUSEK PRECETL A HNED SEM TO ZAVREL TAM SOU HO..... STRASNY KAZDEJ SI MUZE CIST CO CHCE TAKE JE PRAVO A SVOBODA OBČANU KTERA NEJDE VZIT USA VZALA PRAVO A SVOBODU OBČANU TIM ZE NAPLANOVALA DEMOLICI 11.ZÁŘÍ PODMINOVANI SLOUPU U BUDOV BOMBOU KTERA REZALA OCEL KDYZ NEZNICILI LETADLA TAK MUSELA PIROTECHNIKA !!!PLUS NAVYŠENÍ DOLARU ZASE KRACHOVALO V TU DOBU POKLES DOLARU BYL DOST NIZKO


Nepřihlášený uživatel

#5535 Re: Re: Prezident ČR: Vcházíme do těžkých časů

2015-11-14 09:46

#5533: - Re: Prezident ČR: Vcházíme do těžkých časů 

To jo, Mafra s obrovským halekáním vyhlásila volby nanečisto. Ale výsledky ji překvapily - že by nemile? :-) Každopádně zatímco inzerát na hlasování visel dva nebo tři dny v záhlaví iDnes a mezi nejnovějšími zprávami, zpráva o výhře Zemana už je v archívu.

----------------

Volby nanečisto ovládl Zeman, jen v Praze těsně prohrál s generálem

internetove-volby-prezidenta-vyhral-zeman 14. listopadu 2015  6:59

Vítězem prezidentských voleb nanečisto pořádaných MF DNES a iDNES.cz se stal Miloš Zeman. Dostal čtvrtinu všech hlasů. Voliči současného prezidenta tak dali najevo, že svého favorita z volby v roce 2013 neopustili. Voleb nanečisto se mezi čtvrtečním a pátečním polednem zúčastnilo přes 110 tisíc lidí.

Kdo si přeje, aby se v roce 2018 na Hradě střídalo, vidí z ní, že to asi nebude jednoduchý úkol,“ říká Jan Herzmann.

Z podrobnějšího pohledu do výsledků lez vyčíst, že nejvíce hlasů dostal Miloš Zeman od voličů ČSSD, ANO, KSČM, ale také od těch, kteří v anketě odmítli prozradit svou politickou preferenci. Naopak nepřijatelný je pro voliče TOP 09 a pro lidovce. Zeman vyhrál také mezi lidmi se základním vzděláním, mezi středoškoláky i vysokoškoláky. U posledně jmenovaných měl nejmenší náskok: volilo ho 9120 vysokoškoláků, zatímco generála Pavla 7892 a pátera Halíka 6866.

Podle očekávání největší část hlasujících „volila“ v Praze a středních Čechách (dohromady přes třetinu účasti tvořily tyto dva regiony), ale možná o to je Zemanovo poměrně jasné vítězství překvapivé. Redakce MF DNES a iDNES.cz však kvůli co nejvěrnější simulaci skutečných voleb použily při přepočítávání hlasů krajský koeficient (podle váhy kraje na skutečných výsledcích voleb v roce 2013). Takže celkové výsledky, které vidíte, jsou už od internetové převahy Prahy a okolí očištěny.

-----

Jedině v Praze byla zapotřebí machinace s přepočítávacím koeficientem, aby o chlup zvítězil generál Pavel, tedy druhý nejvyšší vojenský představitel NATO. Toho NATO, které nás nemá ani nejmenší chuť bránit vůči migrantské invazi. Ve vztahu k republice sice lepší než Schwarzenberg, ale o moc ne.

Generál Petr Pavel - druhý nejvyšší vojenský představitel NATO

Sobotkova vláda jej 21. července 2014 navrhla do úřadu předsedy vojenského výboru NATO pro období 2015–2018, jenž představuje po generálním tajemníkovi druhý nejvyšší post Severoatlantické aliance. Na vilniuském zasedání výboru byl 20. září 2014 do této funkce zvolen. Stal se prvním odborným poradcem generálního tajemníka Jense Stoltenberga. Vojenský výbor NATO představuje nejvyšší vojenský orgán aliance. Tento orgán udílí instrukce dvěma dominantním strategickým velitelstvím NATO.

Shrnuto: Přijďte 17.11. od 14.00 na Albertov výsledek hlasování potvrdit!

 


Nepřihlášený uživatel

#5536 Re: Re: Re: Prezident ČR: Vcházíme do těžkých časů

2015-11-14 10:03

#5535: - Re: Re: Prezident ČR: Vcházíme do těžkých časů 

 JN VYOLBY NA NEČISTO MELY ODVRACET POZORNOST NARODU OD DENÍ CO SE BUDE DIT OHLEDNE MIGRACE A SYRIE A RUSKA ABY LID NEMEL INFORMACE O TOM CO SE DEJE ABY ZAS NAS MOHLI PROTI RF POSTVAT A ZAROVEN SEM HODIT UPRCHLIKY KTERI NEJSOU SYRANE ALE ARABY,AFRICANI,LYBEJCI,TURCI,ATD 

PROC SI JE NEVEZMOU BOHATE ZMEME

TURECKO,EMIRATY,ARABY,DUVOD JE JASNY OD TAMA SOU POSILANI KDE JIM NIC NEHROZI V TURECKU TO ALE MAJ PODKONTROLOU ISIS POSILANI DO EVROPY UPRCHLIKY JINAC V DOST VECI JEDE USA MA NOS TAK JAK V DODAVKACH ZBRANI ISIS A UMIRNENE OPOZICI BRATRSTVU ISIS!!!


Nepřihlášený uživatel

#5537 Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:05


Nepřihlášený uživatel

#5538 Re: Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:21

#5537: - Nevěřím těm muslimům ani slovo !!!

To máte dobrý - já nevěřím ani nemuslimům! Helejte, jak reaguje prezident Francie:

 Francouzský prezident François Hollande vyhlásil kvůli atentátům na území celé Francie výjimečný stav a nařídil uzavřít hranice. Později prezidentský úřad upřesnil, že se zpřísní kontroly na hranicích, uzavřeny ale nebudou

Hajzl se nechal i s ministrem vnitra okamžitě odvézt ze stadionu helikoptérou místo aby odvoz nabídl třeba zraněným. Pak odmítl dokonce i uzavřít hranice - klidně ať pronikají teroristé dál! Jak myslíte budou reagovat čelní politici u nás, až vyletí do vzduchu třeba stanice metra nebo někde nádraží nebo lidi na koncertě nebo v restauraci?

Jenom pro zajímavost, kdo za útokem stojí a co máme čekat:

islamsky-stat-ve-videu-hrozi idnes 14.11.

Islámský stát video zveřejnil prostřednictvím své tiskové kanceláře. Video se podle informací francouzských bezpečnostních složek objevilo krátce po pátečních útocích v Paříži .

„Dokud budete pokračovat v bombardování, nebudete žít v míru. Dokonce se budete bát jít i do obchodu,“ uvádí na videu arabsky mluvící muž s plnovousem, který je obklopený dalšími islamisty.

Islámský stát ve videu také vyzývá všechny své stoupence ze zahraničí, kteří nemohou cestovat do Sýrie, aby útočili přímo na francouzském území.

„Už jsme vám nařídili, abyste bojovali s bezvěrci, kdekoli na ně narazíte. Tak na co čekáte? Zbraně a auta jsou všude a cíle už čekají na to, až je zasáhnete. Dokonce můžete použít i jed, otravte vodu a jídlo alespoň jednoho z nepřátel Alláha,“ vyzývá muž na videu.

__________________________________

A co dělá naše vláda? - babišovci, socdemáci, lidovci?! Schvalují miliardy euro Africe, Blízkému Východu, Turecku, bezvízový styk a rychlé přistoupení pro 80 milionů tureckých muslimů do EU, berou sem uprchlíky, nepodávají žalobu na trvalé kvóty, když eurokomisař napadne maďarského ministra zahraničí, český ministr drží hubu, plot nestaví - a někteří poslanci a senátoři za ANO ještě migranty výslovně litují!!! Kolik nás bude muset zaplatit životem, jen aby se měli Babiš se Sobotkou dobře?! Oba jenom žvaní a slibují, ale při hlasování hlasují proti nám!

Ven z EU a ven s vládou!!!


Nepřihlášený uživatel

#5539

2015-11-14 10:22

Prezident Ruska Vladimir Putin zaslal telegram svému francouzskému kolegovi Francoisi Hollandeovi, v němž zdůraznil, že tragedie v Paříži se stala dalším svědectvím barbarské podstaty terorismu, který hází rukavici civilizaci, oznámila v sobotu tisková služba Kremlu.

„Tato tragedie se stala dalším svědectvím barbarské podstaty terorismu, který hází rukavici lidské civilizaci. Je zřejmé, že pro efektivní boj s tímto zlem je nutné reálné sjednocení úsilí celého mezinárodního společenství", praví se v poselství.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin zaslal telegram svému francouzskému kolegovi Francoisi Hollandeovi, v němž zdůraznil, že tragedie v Paříži se stala dalším svědectvím barbarské podstaty terorismu

pokání ! pokání ! a konečně už správná reakce a odpověď !

#5540 Ruce, potřísněné krví

2015-11-14 10:25

Ty události - terosimus v Paříži (neudělali křesťané) ... udělali je vyznavači Alláha, a to asi aby multikulturně "obohatili" západní civilizaci! A krev z obětí (více, než stopadesát mrtvých, a mnozí zranění) mají na svědomí a na rukách také mimojiné:

1. Francouzský prezident

2. Angela Merkel

3. Evropská komise a kolaborující parlament, kolaborující politici Evropy

4. Zrádci křesťanské víry 

a další šílení vítači, kteří si tu svoloč, spodinu lidstva (= teroristy) nechali vlézt na své území a do Evropy! A z této krve se jednou budou zodpovídat u soudu (a doufám, že i u toho Božího soudu, ... to pro případ, že by unikli pozemské spravedlnosti, a "podařilo se jim" zemřít až v pokojném stáří bez trestu!)

ale to pořád někdo nechce slyšet

#5541 Re: Re: Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:37

#5538: - Re: Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha 

Souhlas, ale vyjádřil bych to tak, že: ... kdo "leze muslimům do prdele" ... Francoutský president, Makrela Andílková z Germánie, Šláfenbrg, a pod. ... to jsou podle mého názoru už dávno muslimové!!!

Pro muslimy totiž neexistuje nemuslim!!! (čili ne muslim): ... buď seš muslim, nebo se staneš muslimem, ... nebo zemřeš rukou džihádu!

My tady pořád operujeme v naší civilizované civilizaci (kultuře) o lásce, a pod. ...

a oni, ve své barbatské civilitaci (islámské kultuře) o džihádu, zabíjení nevěřících, šárii, vládě islámu ...

Kdo si myslíte, že jsou tyto 2 proudy: náš a ten druhý šílený: ... kompatibilní v multikultuře? ... to si myslí snad jen debil!


Nepřihlášený uživatel

#5542 Re: Re: Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:38

#5538: - Kolik nás bude muset zaplatit životem, jen aby se měli Babiš se Sobotkou dobře?!

 - Andrej Babiš komentoval činy v Paříži: „ je potřeba, aby se konečně začalo něco dělat, politici to vždy jenom okomentují a vyzývají, ale nic se neděje. Jsme ve válce proti terorismu, musí se udělat konkrétní opatření. Podle mě dojde k uzavření schengenských hranic,“

To se mi snad jenom zdá!!!!!! Ten debil říká, že politici to jenom komentují a vyzývají - a sám nedělá nic jiného!!! Hlavně si na tom hrabe politický body, že něco řek a komentoval - ale co UDĚLAL?!!!! Dyť ten hajzl ani neřek, co konkrétně se má udělat - "podle mě dojde k uzavření schengenských hranic - ono se to udělá, ono se to uzavře, podle mě, je třeba, aby se ono něco udělalo" - a co takhle PROSADIT ve vládě uzavření našich hranic a plot na nich?! Od toho dá hajzl ruce pryč - dyť je ve vládě, kdo to má dělat místo něho!!! Hlavně si nahrabe prachy na biopalivech a zavře se někde za vysokou zdí s ochrankou. Ostatní ať vyletí do vzduchu. Ono by se to mělo konečně začít něco dělat! Kde jsou konkrétní návrhy konkrétních zákonů, nařízení armádě a další konkrétní opatření! Debil populistická sobecká! A když přišel s konkrétními opatřeními Okamura nebo Úsvit, posmíval se jim a HLASOVAL PROTI NIM! Stejně jako ostatní poslanci za ANO! Ať jde od válu a neprovokuje - tváří v tvář tolika mrtvým!

 

Vlastenec

#5543 Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:45

#5526: - Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha 

 Muslimům nevěřte ani nos mezi očima! Vždyť i samotný korán jim přikazuje lůhát nevěřícím a ve jménu džihádu se přetvařovat, jak jen to jde!

Duchovní radí muslimům, jak správně lhát o islámu

R.I.P. Odpočívejte v Pokoji !

#5544 EU poblouznění

2015-11-14 11:17

Všem nám je upřímně líto těch obětí v Paříži!!!

Dovolil bych si říci, když: "Francie vyhlásila výjimečný stav" ... že Francie, Německo a skoro celá EU je už ve výjimečném stavu poblouznění multikulturou, a doufejme, že z takového výjimečného stavu se probere a začne NORMÁLNÍ STAV = začnou něco dělat pro obranu naší civilizace, kultury a křesťanství!!! Ne, li, pak bohužel tyto mnohé oběti a jimi prolitá krev budou zneuctěny, a tito lidé zemřeli úplně zbytečně! (oni zemřeli zbytečně!!! ale jestli se nepoučíme, bohužel zemřeli úplně zbytečně!)

Jak odlišit mírumílovného džihádistu od nemírumilovného džihádisty !?
Nepřihlášený uživatel

#5545 Terorismus budou spojovat pouze s IS

2015-11-14 11:24

Budeme, (a již jsme) přesvědčováni, že terorismus je dílem pouze IS a ne islámu, že islám je mírumilovný !?

!!! ačkoliv v koránu je násilí a nabádání k vraždám nevěřících !!!

!!! ačkoliv oficiální islámské právo šaria vybízí k životu, neslučitelném s "láskou k bližnímu !!!

???!!! JAK TEDY POZNAT MÍRUMILOVNÉHO MUSLIMA OD DŽIHÁDISTů !!!???

asi jen tak, že se jim předloží korán a vytištěné právo šaria, a budou muset se před námi toho zřeknout! jak? ... třeba na ně plivnout, nebo ...


Nepřihlášený uživatel

#5546 Teroristické činy v Paříži představují ozbrojenou agresi, za níž stojí tzv. Islámský stát

2015-11-14 11:30

Teroristické činy v Paříži představují ozbrojenou agresi, za níž stojí tzv. Islámský stát, prohlásil prezident Francie Francois Hollande.

„To je akt války, a za tímto útokem stojí teroristická armáda, Islámský stát, džihádisté, kteří vystoupili proti Francii, proti hodnotám, které hájíme po celém světě", řekl prezident v televizním provolání k národu.
Hollande vyhlásil třídenní smutek po teroristických činech v Paříži.

„Podepsal jsem výnos o vyhlášení třídenního národního smutku", prohlásil Hollande v televizním provolání k národu.

Více: Teroristické činy v Paříži představují ozbrojenou agresi, za níž stojí tzv. Islámský stát
 
TAK JE JASNE STOJI ZA TOU TRAGEDIOU ISIS SPOLCENEJ S UPRCHLICKOU KRIZI KDYZ BUDEM BRAT UPCHLIKY TAKY NAS TO ČEKA

Nepřihlášený uživatel

#5547 Re: Re: Re: Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 11:35

#5542: - když přišel s konkrétními opatřeními Okamura nebo Úsvit, Babiš se jim posmíval a HLASOVAL PROTI NIM

 Babiš je zrádce - i když je ve vládě, tak vůbec nenavrhnul žalobu kvůli kvótám, vůbec nenavrhnul plot, hlasoval proti postavení právu šaría mimo zákon, hlasoval proti odsouzení džihádu! Jde na ruku českým muslimům. Takhle to dělá Polsko - proč to tak nedělá Bureš? Proč okamžitě neodkáže na teror ve Francii a nepředejde mu stejně jako Poláci, aby nás chránil? Hlavně že bude žvanit o tom, že politici nic nedělají a jenom komentují! Zrádce! Poláky určitě podtrhne taky - řekne, že je na jejich straně, ale bude hlasovat proti nim.

12:15Polsko po pařížských útocích nevidí politickou možnost, jak splnit rozhodnutí Evropské unie o rozdělení uprchlíků podle kvót. Uvedl to designovaný ministr pro evropské záležitosti Konrad Szymański.

"Námi kritizované rozhodnutí Rady EU o rozdělení uprchlíků a přistěhovalců do všech zemích EU mají stále status zavazujícího práva EU. Avšak kvůli tragickým událostem v Paříži nevidíme politické možnosti jeho splnění. Polsko si musí zachovat úplnou kontrolu nad svými hranicemi, nad azylovou a migrační politikou," napsal příští ministr na serveru wPolityce.pl.

imigranti odpovídají na otázky

#5548 imigranti odpovídají na otázky

2015-11-14 11:38

o Sýrii a válce, příčinách a následcích

#5549 Co bychom měli vědět o válce v Sýrii

2015-11-14 11:41

ano, či ne !? ...

#5550 jak se integrují imigranti v Německu

2015-11-14 11:43