Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5547 Re: Re: Re: Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 11:35

#5542: - když přišel s konkrétními opatřeními Okamura nebo Úsvit, Babiš se jim posmíval a HLASOVAL PROTI NIM

 Babiš je zrádce - i když je ve vládě, tak vůbec nenavrhnul žalobu kvůli kvótám, vůbec nenavrhnul plot, hlasoval proti postavení právu šaría mimo zákon, hlasoval proti odsouzení džihádu! Jde na ruku českým muslimům. Takhle to dělá Polsko - proč to tak nedělá Bureš? Proč okamžitě neodkáže na teror ve Francii a nepředejde mu stejně jako Poláci, aby nás chránil? Hlavně že bude žvanit o tom, že politici nic nedělají a jenom komentují! Zrádce! Poláky určitě podtrhne taky - řekne, že je na jejich straně, ale bude hlasovat proti nim.

12:15Polsko po pařížských útocích nevidí politickou možnost, jak splnit rozhodnutí Evropské unie o rozdělení uprchlíků podle kvót. Uvedl to designovaný ministr pro evropské záležitosti Konrad Szymański.

"Námi kritizované rozhodnutí Rady EU o rozdělení uprchlíků a přistěhovalců do všech zemích EU mají stále status zavazujícího práva EU. Avšak kvůli tragickým událostem v Paříži nevidíme politické možnosti jeho splnění. Polsko si musí zachovat úplnou kontrolu nad svými hranicemi, nad azylovou a migrační politikou," napsal příští ministr na serveru wPolityce.pl.