Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5526 Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 09:11

#5518: Co Vás ještě přesvědčí ? Na co dalšího čekáte !? - události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha 

Muslimská obec v Praze

 Muslimská obec hluboce soucítí s obětmi ve Francii, které zemřeli při teroristickém útoku. Razantně odsuzujeme jakékoliv násílí na kterékoliv bytosti. A opět důrazně opakujeme, že tyto činy nemají a nikdy nic neměli společného s islámem. Ti co je páchají jsou pouzí nihiliste. Doufáme, že útočníci budou dopadeni a spravedlivě potrestáni. Taktéž vyjadřujeme hlubokou soustrast pozůstalým. Věříme, že se nepodvolíme tomuto tlaku a zachováme si vzájemné pochopení lidství napříč různorodostí.

Ty vole, to snad není možné - jeden z teroristů při zatýkání jasně řekl, že je z Islámského státu. Očití svědci tvrdí, že teroristi volali Alahu akbar. Příznivci IS na sociálních sítích se nadšením zalykají. Ovšem naši drazí muslimové opět důrazně opakují, že tyto činy nemají a nikdy nic neměly společného s islámem. Jejich lidství máme chápat?! Co je na nich lidského?!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5531 Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 09:24:04

#5526: - Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha 

 Ale houby. Všichni moc dobře víme, že to spojitost s islámem má. Ti lidé, kteří včera zabíjeli, jsou věřící v Alláha stejně jako ti "mírumilovní" muslimové, kteří se od nich (na oko) distancují. Vždyť nevolí jiné a nic méně krutější metody, než sám jejich zakladatel mohamed (schválně malé M, neb ta zrůda si velké písmeno nezaslouží), který byl sprostý násilník, despota a dobyvatel, který se svými nejbližšími následníky zotročil celé národy!!!!


Nepřihlášený uživatel

#5537 Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:05:42

Vlastenec

#5543 Re: Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha

2015-11-14 10:45:26

#5526: - Re: události ve Francii dnešní noci - teror ve jménu Alláha 

 Muslimům nevěřte ani nos mezi očima! Vždyť i samotný korán jim přikazuje lůhát nevěřícím a ve jménu džihádu se přetvařovat, jak jen to jde!

Duchovní radí muslimům, jak správně lhát o islámu