Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

... a takový šmejd o nás rozhoduje !!!

#5626 Předseda Evropské Komise Juncker je lhář

2015-11-15 20:54

http://evropske-hodnoty.blog.ihned.cz/c1-62505960-budouci-sef-komise-kdo-je-juncker  

cituji:

"V letech 2005-2013 působil na pozici předsedy Euroskupiny. Jeho největší výzvou bylo vést toto grémium ministrů financí eurozóny v období ekonomické a dluhové krize v roce 2008, kdy dluhy Řecka a dalších zemí eurozóny ohrožovaly přežití samotné jednotné měny. Při vyjednávání a dohledu nad záchrannými balíčky finanční pomoci pro tyto země byl obviněn z neupřímnosti a lhaní. Například popřel, že by se evropští ministři financí sešli za účelem projednání řeckého členství v eurozóně, přitom setkání sám organizoval. Zároveň taktéž v této souvislosti prohlásil, že „když jde do tuhého, musí se lhát“, což zdůvodnil tím, že chce zamezit prohloubení problémů tamních trhů, a doplnil: „Jsem pro tajné a temné debaty,“ když jde o ohrožení hospodářské a měnové politiky EU.

ne-nwo

#5627 Re: Re: Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

2015-11-15 20:55

#5625: Juncketův myšlenkový orgasmus - Re: Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker 

 To není blbost, ale plán elit, jimž slouží.


"O něčem rozhodneme, vypustíme to ven, potom nějaký čas vyčkáme a sledujeme, zda se něco stane. Pokud se nestrhne velký povyk a nedojde k velké vzpouře, protože většina vůbec nechápe, co bylo schváleno, potom pokračujeme, krok za krokem, dokud nezmizí všechen odpor." (Jean-Claude Juncker, prezident Rady EU, Der Spiegel 52/1999)

Stávka, generální stávka a celonárodní protesty

#5628 Ne jen demonstrace na Albertově

2015-11-15 21:05

Chce to generální stávku !!! ... proti imigraci a proti islamizaci !!! ... (a někoho, kdo by ji zorganizoval)

(v 89. to začali studenti, a přidali se pak umělci a pak obyčejní lidi ve stávce a v ulicích, ... a teprve pak se ... )

Ideální by byla generální stávka v celé EU ! ... ale to je jen zbožné přání !

muslimská radost

#5629 muslimské "hordy" ... "Integrovaných" se radují z terorismu v Paříži

2015-11-15 21:26

https://www.facebook.com/jeanbaptiste.kim.3/videos/141267449565408/

tak už je to zcenzurované:

"Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný"

 


Nepřihlášený uživatel

#5630 Re: Ne jen demonstrace na Albertově

2015-11-15 21:35

#5628: Stávka, generální stávka a celonárodní protesty - Ne jen demonstrace na Albertově 

 Tak ted zase slette na chvilku dolu na maticku zemi :-) a jestli budete moct, prijdte aspon na ten malickej Albertov, at tam nejsme sami.

Neomarxisty z iniviativy Proti projevum nenavisti nepohlo ani 132 mrtvych - prohlasili, ze protiakci na Albertove udelaji tim spis, protoze antiuprchlicti islamofobove jsou uplne stejni jako ti teroristi. Oboji stejne ublizujeme uprchlikum. Tak jak vidite, podle jejich zrudne teorie jsme nyni zodpovedni i za ty teroristicke utoky. Je mi spatne z utoku, protoze to tu rikame od sameho zacatku, kdy se vetsi kontrolou jeste dalo utokum predejit. A ted je mi spatne jeste z takove zrudnosti. Tak prosim jestli muzete, prijdte aspon na Albertov, i kdyz je to malo. Srdecne zdravim!

Každý si dnes musí vybrat, na které straně bude stát (neexistuje 3. strana)
Nepřihlášený uživatel

#5631 vojenský analytik Koller

2015-11-15 21:42

cituji:

"Vojenský analytik Koller: Politici a analytici při svém žvanění v ČT i jinde vůbec nepochopili, že v Paříži neproběhl standardní teroristický útok"

"Blbost, neschopnost, zbabělost a zkorumpovanost v přímém přenosu. Je zde pouze otázka, v jakém pořadí se uvedené vlastnosti vyskytují u každého konkrétního europolitika. Platí to konec konců i pro část „české“ politické reprezentace, která však reprezentuje americké zájmy.

Prezident USA by se měl místo žvanění o tragédii obětem především omluvit za americkou podporu islamistickým teroristům počínaje válkou v Afghánistánu a na Balkáně, včetně ISIL cestou Turecka a Saúdské Arábie. Totéž by měli udělat mnozí reprezentanti EU a sypat si popel na hlavu za zavírání očí před realitou, násilný multikulturalismus, politickou korektnost v médiích a pronásledování vlastenců ve službách amerických zájmů.

Jakápak obrovská a strašná tragédie? Ve válce může za podstatně kratší dobu než v Paříži padnout sto vojáků při náletu a bombardování, raketometném přepadu nebo přímém střetu dvou pluků. A my jsme ve válce vyvolané islamisty a jejich sponzory z osy zla, kterou tvoří Washington, Brusel, Ankara (Turecko), Rijád (Saúdská Arábie), Teherán (Írán) a Karáčí (Pákistán) a jejich prodloužená ruka a základna tvořená islamistickými vládami v Kosovu a Bosně.

Mimochodem, na francouzských dálnicích se za rok zabije daleko víc lidí, než při včerejším teroristickém útoku. Ještě víc jich zemře na následky požívání drog, které plynou proudem z islámských zemí přes Balkán a jižní Evropu, především islamistické Kosovo.

A v rámci války, kterou chce osa zla rozpoutat proti Rusku, by byly ztráty obyvatel Evropy ve srovnání s nějakým teroristickým útokem neměřitelné. Zvláště při použití jaderných zbraní. Vzpomeňte si na to, až budete přihlouple mávat americkým dragounům, kteří se místo boje proti největšímu ohrožení Evropy po ukončení druhé světové války, budou projíždět jako politická agitka po naší republice. Nic se neděje samo o sobě a vše je třeba vidět v souvislostech.

Z hlediska velikosti ztrát tedy útok vůbec nebyl strašný. Experti se podivují, proč teroristé nevydali žádné prohlášení. Proč by to dělali? Původce je jasný. Prakticky všechny větší teroristické útoky v Evropě za posledních několik desítek let spáchali přistěhovalí muslimové, nebo jejich děti. Cílem jejich teroristických útoků není rozvrácení evropské společnosti. To dělají s daleko vyšší efektivitou evropští politici s využitím zvrhlé ideologie multikulturalismu a politické korektnosti a s pomocí většiny médií.

Cílem je zastrašení Evropanů, aby byli povolnější k islamistickým požadavkům, především přijímání stále většího počtu muslimů, živení milionů přivandrovalých sociálních parazitů, povolení paralelního právního systému šaríja, ustupování od evropských kulturních tradic, budování mešit, podřizování evropského školství islámu z hlediska multikulturní výuky a oblékání a v neposlední řadě islámského paralelního stravování a ekonomiky halal. Obecně řečeno, zvýhodňování muslimů a jejich ideologie v Evropě oproti původnímu obyvatelstvu, ale za evropské peníze. Nelze přehlédnout zásadní fakt. Multikulturalismus prosazovaný všemi prostředky osou zla je jednostranný, spíše jednosměrný. Prosazuje zájmy a požadavky muslimů, ale přehlíží, případně odmítá, místy přímo potlačuje práva, zájmy a požadavky původních Evropanů. Zde je třeba si položit další zásadní otázku, zda je vůbec možné, aby muslim byl Evropan (ne o tom kecal, či lhal) z hlediska evropské historie, tradic, náboženství i kultury.

K islamizaci Evropy slouží v každé jednotlivé zemi různé formy korupce politiků a členů jejich rodin, pronikání muslimů do politických stran, státní správy a různých organizací, především neziskových a neustálá propaganda islámu, mnohdy částečně skrytě ve formě multikulturalismu, i cestou seriálů, především v televizi. S tím je samozřejmě spojeno potlačování všech názorů, které si dovolují islamizaci Evropy kritizovat, nebo jen požadovat pravdivé informace bez jednostranných proislasmistických korekcí. Většinu špinavé práce bohužel provádějí nikoli islamisté, ale prohnilí Evropané na základě požadavků a sponsoringu reprezentace osy zla.

Všichni slavní redaktoři, politici a analytici při svém žvanění v ČT i jinde vůbec nepochopili, že v Paříži neproběhl standardní teroristický útok. Jednalo se pouze o islamistický test schopnosti francouzských silových složek zasáhnout a zvládnout situaci při teroristickém útoku rozprostřeném na několik míst v městské aglomeraci. Zároveň se jednalo o test reakce evropských politiků a občanů. Přesně řečeno, zda evropští politici dokážou i v krizové situaci prosazovat politiku islamizace proti vůli většiny občanů. Proto žádné požadavky. Ty už dávno zadala osa zla a jejich slouhové v Evropě, počínaje Merkelovou je nadšeně plní. Druhým, standardním, cílem byla prezentace islamistů jako úspěšných bojovníků, zaměřená na verbování dalších domácích spolupracovníků. Morálka některých bojovníků ISIL začíná měknout, neboť ruské letectvo a vojáci Bašara Asada jim začínají udělovat výprask v Sýrii, Kurdové v Iráku a Sýrii. Evropské, turecké, saúdské a americké zbraně a peníze přicházejí v niveč."

Čas nastal, aby lid povstal !

#5632 Jak dlouho budeme politicky korektně "tolerantní" !?

2015-11-15 22:07

cituji:

"Předseda „Patriotů“ Jiří Vítek vyzývá ke zjednání respektu prostřednictvím trestního práva. „Je nutné veřejně odsoudit a trestně stíhat odpovědné osoby, které nepřímo ohrožují životy druhých, jako jsou různé ‚neziskové‘ organizace i jednotlivci, kteří napomáhají volnému průchodu nelegálních imigrantů, radí nelegálům, jak se vyhýbat řádným bezpečnostním složkám, jak lhát o své identitě,“ vyzývá někdejší policejní odborář.

Ekonom Radim Valenčík zase píše o „neuvěřitelné drzosti té baby“, čímž myslí německou kancléřku Angelu Merkelovou. Ta podle něj útočila na Maďarsko, místo aby podpořila společnou obranu schengenského prostoru. Uprchlíky sem zvala, aniž ji napadlo jen připomenout, že musejí respektovat naše zákony a pravidla. Pak dokonce bezprecedentně tlačila na východní země EU, aby porušovaly vlastní zákony a pouštěly uprchlíky bez řádné identifikace, a nakonec jim ještě vnucovala kvóty. A toto je podle Valenčíka výsledek.

Dokonce i ministr životního prostředí Richard Brabec, který se obvykle k otázkám zahraniční politiky nevyjadřuje, napsal na svůj Facebook: „Probudí ta koncentrovaná hrůza v Paříži třináctého konečně některé evropské politiky, kteří dosud asi pořád nepochopili, že jsou v jasném ohrožení hodnoty, na nichž novodobá Evropa vznikla?“ Pak připomněl, že jsme si evropských hodnot a výdobytků již pomalu přestali vážit a považujeme je za samozřejmé, a připomněl, že naši předci za ně bojovali a umírali.

„Skončí už ta politická korektnost, kdy se mnozí bojí pojmenovat věci pravými jmény? Kdy místo výrazu selhání, obrovská chyba nebo průšvih používají to hrozné klišé ‚výzva‘?“ dodal Brabec.

A jeho předchůdce z ODS Pavel Drobil rovnou napsal: „Jestli paní Merkelová hledala záminku, jak si zachovat tvář a opustit to své falešné mesiášské blouznění, tak ji ve francouzské hrůze a tragédii dostala.“ Je podle něj nejvyšší čas bránit naší Evropu, než se stane „jejich“ Evropou."


Nepřihlášený uživatel

#5633 Re: Re: Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

2015-11-15 22:09

#5625: Juncketův myšlenkový orgasmus - Re: Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker 

 Je to opravdu neskutečné, jaké amorální slizské hyeny se šplhají do čelních míst EU. Svědčí to o prohnilosti celého tohoto pochybného spolku. Tolik cynismu vůči obětem pařížských útoků a všem potenciálním obětem dalších útoků, který tihle islámofilové projevují, je až zarážející. Chce se mi z nich blít.

hrozba

#5634 Vojenský analytik Štefec

2015-11-15 22:22

cituji:

"Vojenský analytik Štefec: V pátek večer se nezabíjelo jen v Paříži, o tom se ale nemluví. Příští týden se to může stát v Praze. Uzavřít hranice EU i za cenu válečných operací"

Podle Jaroslava Štefce můžeme předpokládat, že k takovým událostem, jaké se v pátek staly ve Francii, bude docházet čím dál tím častěji. „Teď je otázkou, jestli tato událost ve Francii je spouštěčem něčeho, co bude dále pokračovat a navazovat, nebo jestli to byla jen izolovaná akce. Spíš mám ale pocit, že je to něco, co spustí nějaký proces v Evropě. Protože v momentě, kdy je tady více než sto lidí mrtvých, tak na to nemohou nereagovat politici a nemohou nereagovat ani islamistické síly, které v současné době v Evropě jsou," říká pro ParlamentníListy.cz Jaroslav Štefec a varuje. „Islamistickým sílám to samozřejmě zvýší sebevědomí a zvýší jim to chuť něco podobného zorganizovat také. Zatímco politikům to těžce nabouralo karty.“

Podle vojenského analytika znamená to, co se ve Francii stalo, každopádně velmi významné oslabení pozice francouzského prezidenta Hollanda a špatné zprávy se podle něj vznáší i nad německou kancléřkou Angelou Merkelovou. „Jsem si téměř jist, že to bude znamenat konec Merkelové, nebo že to její konec významně urychlí,“ říká Štefec.

Tomu, že Německo krátce po atentátech vyzvalo, aby se teror nespojoval s migranty, se prý vůbec nediví. „To Německo říkat může. Ono jim samozřejmě nic jiného nezbývá. Ale ono je to spojené s migrací, ať chcete, nebo ne. Protože už potvrdili, že mezi těmi teroristy byl člověk, který před měsícem přišel přes Řecko do Evropy. To znamená, že je to jednoznačně spojené s tou vlnou lidí, kteří sem přišli,“ říká vojenský analytik a zamýšlí se, s jakým úkolem právě tento člověk do Evropy přišel. „Otázka je, jestli on to sem přišel zorganizovat. Protože samozřejmě s jeho zkušenostmi, které získal v rámci boje, v rámci Islámského státu, tak samozřejmě s těmito zkušenostmi byl vítanou posilou takovýchto útoků,“ vysvětluje vojenský analytik s tím, že podle něj budou tyto akce čím dál častější.

Poukazuje také na obrovskou komunitu muslimů právě ve Francii. „V okolí Marseille je obrovská muslimská komunita, je to no go zóna, je to tam velké, kolem 180 kilometrů čtverečních. Oni mají v podstatě vlastní armádu, která je vybavena nejen pistolemi a samopaly, ale disponuje dokonce protiletadlovými zbraněmi a protitankovými střelami a minomety", vypočítává vojenský analytik.

... jesli si vezmou tu radu k srdci? (dobrovolně asi ne)

#5635 Američanům bych poradil:

2015-11-15 22:35

tzv. "Impíčment" = sesazení prezidenta

i Německu bych poradil: ... sesazení Hilera 2 ... čili Adolfky Merkelové ...

i EU bych poradil: ... kopněte Junckera do zadku ...

a vůbec by bylo třeba nakopat více, mnohem více zadků ... a přestal lézt do jiných zadků !

pieta bez sebereflexe

#5636 multikulturní gauner Dienstbier klade květiny!?

2015-11-15 22:51

článek na Parlamentních listech:

"Ten multikulturní gauner Dienstbier klade květiny? Chucpe. Navolme si konečně do vlády generály jako v Izraeli. A doktorka Samková píše o tom, jak Evropu zaplavila organizovaná armáda"

 

cituji:

„Když vidím multikulturního gaunera Jiřího Dienstbiera, jehož politika vede přesně k takovým koncům, jaké jsme včera viděli v Paříži, kterak před francouzskou ambasádou klade květiny, napadá mě jediné slovo: chucpe!“ ulevil si komentátor Petr Štěpánek.

Ještě předtím se známý rocker zamyslel: „Budou nám zase říkat, že se musíme semknout. Ale kolem koho? Kolem těch, kteří Evropu přivedli na kraj propasti? Kolem těch, kteří Evropu zamořili zničujícím multikulturalismem? Kolem těch, kteří Evropu předhodili barbarům? Kolem těch, kteří pokazili, na co sáhli? Kolem těch, kteří s ústy plnými tolerance otevřeli stavidla netolerance?“ žasne.

Něco takového prý odmítá. „První, co je třeba udělat, je poslat celou tuhle eurogarnituru – unijní i domácí – k čertu!“ dodal.

A podobně uvažuje například i Jaroslav Plesl, šéfredaktor MF Dnes. Ten by nové evropské elity hledal úplně jinde: „Tak snad to konecně začneme dělat jako Izraelci a navolíme si do vlády vojáky,“ navrhuje.

Jan Zahradil, europoslanec za ODS, prý očekává, že zazní po útocích na Paříž obligátní návrh, že potřebujeme „více Evropy“. „Více této Evropy opravdu nepotřebujeme. Potřebujeme jinou Evropu. Jinak se z toho nedostaneme,“ dodal.

Advokátka Klára Samková se vyjádřila podobně jasně. Podle ní je každému studentovi střední vojenské školy jasné, že v pátek šlo o bojovou zkoušku. „Synchronizace útoků do jedné hodiny, jejich stupňování a organizace nesvědčí o ideologicky zmatené drobné skupině teroristů, která provede individuální útok, aby si pohladila své psychologicky zmatené ego zatemněné pomstou,“ upozorňuje.

Akce prý byla zjevně profesionálně naplánována s cílem vyvolat strach a vyzkoušet si reakci policie. „Zatímco zdrogovaní mládenci prožívali svůj orgasmus z krvavé strašné lázně, dovedu si představit, jak o kousek dál stáli jiní a měřili dojezdové časy, množství přistavených jednotek a zkoumali jejich vybavení. A pak další, kteří sledovali vše dohromady,“ soudí.

Zato u nás prý stále slyšíme, jak tajné služby vše zkoumají, říkají si o nové pravomoci a další peníze, ale o páteční akci očividně nic nevěděly.

Z toho všeho je prý patrné, že migranti jsou armáda v civilu. „Dnes je zřejmé, ža každý z ‚migrantů‘ má svůj úkol. Každý ví, kdo je jeho velitelem. Každý ví, kam se musí dostavit a kde zůstat (viz jak Němci nevědí, kam se jim uprchlíci ztrácejí). Každý se dopředu přes internet seznámil s místem svého úkolu, s mapami i obrázky,“ píše Samková. Nedovede si prý představit, co se stane, až takových lidí koordinovaně zaútočí několik tisíc.

„Proto si se vší vážností dovolím žádat ministra obrany, aby přestal řešit problém vztahů dvou postklimakterických bab (což říkám jako postklimakterická baba, takže si to můžu dovolit) a začal připravovat tuto zemi na válku,“ uzavřela doktorka Samková.


Nepřihlášený uživatel

#5637 bývalý policista Huml (nyní poslanec)

2015-11-15 23:14

cituji: 

Přenesli svou válku do našich ulic. A souvisí to s vlnou uprchlíků. Merkelová by měla skončit, rozčílil se Stanislav Huml

„Je to válka v ulicích a já mám pocit, že už ta Evropa asi nebude nikdy stejná.“ Tak se vyjádřil k teroristickému útoku ve Francii, ke kterému se přihlásil Islámský stát, bývalý policista a nynější poslanec Stanislav Huml. Uvedl, že si nesmíme myslet, že naší republiky se to netýká. „Dříve či později se to může převalit i k nám. Souvisí to stoprocentně s tou vlnou imigrantů, která do Evropy proudí a nikdo ji nekontroluje,“ dodal Huml.

Stanislav Huml už v noci, krátce po teroristických útocích v Paříži, vyjádřil hlubokou soustrast těm, kteří při útoku ztratili své příbuzné, a popřál hodně štěstí policii. „Je to opravdu šílená věc. Co více k tomu dodat, je to opravdu válka v ulicích a já mám pocit, že už ta Evropa asi nebude nikdy stejná,“ řekl bývalý policista. Dodal, že rozhodně nemůže být řeči o tom, že nás, jako České republiky, se to až tak netýká, že je to od nás daleko, jak se někteří lidé stále utěšují.

„Daleko to není už dávno. Přiblížilo se to už tím útokem v redakci Charlie Hebdo. Už to bylo hrozné, byť si myslím, že ze strany té redakce to byla vysloveně provokace. Tohle ale už je válka v ulicích. Je to koordinovaný útok. Toto není jednorázový akt nějakého jednoho nebo dvou šílenců. Tady muselo koordinovaně útočit několik lidí,“ řekl pro ParlamentníListy.cz Huml a znovu zdůraznil, že si myslí, že se nás to rozhodně týká.

„Protože dřív nebo později se to může převalit i k nám. Souvisí to stoprocentně s tou vlnou migrantů, která do Evropy proudí, nikdo je nekontroluje. Je to velké bezpečnostní riziko, říkám to dlouho, že takto se nedá dělat ochrana schengenského prostoru. Schengenský prostor měl být už dávno uzavřen, ne že se teď bude říkat, že ho uzavřeme,“ říká důrazně Stanislav Huml.

Vojáci by měli hlídat Schengen a ne cvičit proti Rusku

Uzavření přímo hranic České republiky podle Stanislava Humla nemá smysl. „Ty tlaky lidí tady jsou, kteří říkají, abychom uzavřeli naše hranice, chtějí, aby tam byli vojáci. Jednak nemáme vojáky a jednak uzavírat naše hranice, to je technicky nemožné, takový počet kilometrů. A jak uzavřít zelené hranice, přes které by mohli přejít pěšáci?“ ptá se Huml a znovu opakuje, že schengenský prostor se měl ale uzavřít už dávno.

„Armáda, když tedy počítám všechny evropské státy, které armádu mají, tak by neměla cvičit útoky proti Rusku, odkud nám nic nehrozí, ale měla by už dnes stát na hranici schengenského prostoru,“ říká Huml.

Válku přenesli do našich ulic

Na čtvrtou hodinu odpoledne svolal v souvislosti s útoky ve Francii český premiér Bohuslav Sobotka na Úřad vlády zasedání předsednictva Bezpečnostní rady státu. „Já jsem Sobotkovi už někdy v jednu hodinu v noci psal, že je potřeba udělat něco rozhodného, posílit bezpečnostní opatření uvnitř země. To zasedání Bezpečnostní rady státu je řešení, ať se chlapci poradí. Zatím tedy podle všeho žádné informace o tom, že by nám v Čechách něco hrozilo, nejsou. Ale musím připomenout, že francouzské tajné služby také koukaly s otevřenou pusou a žádné informace neměly,“ řekl ParlamentnímListům.cz dále Humlu a znovu také připomněl problém s migranty. „Za prvé se do těch muslimských komunit těžce proniká a za druhé, pokud jsme si sem pustili desetitisíce lidí, tak ani nevíme, jak se jmenují, natož abychom mezi ně pronikli,“ vysvětluje.

Podle poslance je určitě nutné hlídat například letiště. Posílené by měly být i policejní hlídky v ulicích. „Musí ta policie být vidět,“ řekl a vyjádřil se i k názorům těch, kteří se uprchlíků a vlastně vůbec všech migrantů na různých sociálních sítích zastávají a tvrdí, že právě po pátečních útocích se na ně bude neprávem nasazovat.

„Jak to chcete rozklíčovat, jak to chcete roztřídit, kdo je uprchlík před islámem a kdo je islamista? To je přesně ono. Oni si tu svoji válku přenesli do našich ulic,“ říká Huml.

Proč právě Paříž?

V médiích se objevily informace o tom, že Islámský stát hrozí Rusku, které by mělo zaplatit za podporu syrského prezidenta. „Rusko je v Sýrii nejaktivnější, nebo tedy obecně v boji proti Islámskému státu. Takže oni jsou vystaveni největšímu nebezpečí. Na druhou stranu, proč tedy ten útok na Paříž? Nad tím stále přemýšlím. Proč útok na Paříž, na Francii, která se teď nějak dvakrát neangažuje v boji s Islámským státem,“ uvažuje Stanislav Huml. A dodává, že je ale pravdou, že právě Německo a Francie mají velmi početnou muslimskou komunitu. „Ten počet těchto obyvatel tam už působí ve druhé, třetí generaci. Vždyť Marseille, to už je téměř muslimské město,“ říká s tím, že zřejmě zaútočili tam, kde na to měli nejlepší podmínky.

Krátce po útocích ve Francii se objevilo video, na němž je jasná hrozba útoků právě na Francii. „Dokud budete bombardovat, nebudete žít v klidu,“ říká mimo jiné arabsky jeden z mužů.

„No to nebudeme ani my,“ říká skepticky Huml a posílá vzkaz německé kancléřce Merkelové, které čím dál více lidí dává za vinu, že to byla právě ona, která uprchlíky do Německa a tím i do Evropy "pozvala". „Já to říkám dávno. Kancléřka Merkelová selhala a měla by skončit,“ vzkazuje na závěr Huml.


Nepřihlášený uživatel

#5638

2015-11-16 04:26

Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?

Ač mám rozepsaný obsáhlý článek k tomu, co se právě odehrálo v Paříži, vkládám video, které mi potvrzuje, že v hlavní roli byl fotbal. Jak už jsem zmínila v diskusi pod prvním článkem k teroristickým útokům (zde), nejvýznamnější na nich považuji to, že šlo o fotbalový stadion a na něm o zápas mezi Francií a Německem, tzn. mezi dvěma mocnostmi, které udávají tón současnému dění v Evropě.

Mým pohledem šlo o vzkaz GP (přes Mossad a Izrael?), že Evropa se má spojit s Ruskem a dokonce pracovat na jeho propojení s USA a společně se má tato křesťanská strana světa spojit k boji proti islámské straně, přičemž z tohoto souboje (naplánována 3. světová) vzejde tým proti čínsko-indické straně světa. Výsledkem budou dva nové týmy: na straně jedné náboženství, které vzejde ze souboje křesťanství a islámu a na straně druhé bude náboženství taoismu a budhismu.

Tyto nové týmy budou představovat vrchol globalizace tím, že dvě  strany hřiště – svět už nebude kam zvětšovat (leda je pak spojit proti novému soupeři – tzv. mimozemšťanům).

Jako první byl teroristickými útoky zasažen fotbalový stadion, nejvíce ale budova Bataclan, kde právě probíhal koncert skupiny Eagles Of Death Metal. Obojí mě zaujalo, nejvíce ale skupina, která tehdy koncertovala. Zdánlivě s fotbalem neměla žádnou souvislost, ale ukázalo se, že tato skupina ve velkém spolupracuje na propagačních videích různých společností a že její hudba byla použita i pro propagační video firmy NIKE, které je celé o fotbale přičemž v hlavní roli je fotbal anglický (FC Arsenál, klub červenobílé barvy a jeho nejdéle působící trenér-manažer Arséne Wenger). Čímž se mi potvrdila souvislost s útoky na fotbalovém stadionu, kde se hrál zápas Francie-Německo.

VICE-Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?

 


Nepřihlášený uživatel

#5639

2015-11-16 04:29

Video odhaluje, že francouzská policie nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti teroristům! Plus unikátní video z počátku střelby v klubu Bataclan!

Unikátní autentické video nahoře zachycuje, jak francouzská policie čelí palebné přesile teroristů z automatických zbraní během přestřelky u klubu Bataclan. V jednom okamžiku dokonce teroristé zasypou policisty dávkou ze samopalu, až odskakují jiskry od zaparkovaných aut, o které se projektily odrážejí a francouzští policisté se dávají na ústup. Video zcela jasně dokazuje, že francouzská policejní reforma z roku 2009, kdy policistům nový služební zákon zakázal používat automatické zbraně při výkonu služby bez zvláštního povolení ministerstva vnitra, způsobila během prvotních okamžiků bizarní situaci, že policie de facto nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti útočníkům.

Zoufalý je potom ve videu pohled na skrčeného policistu za autem, který drží v ruce 9mm služební pistoli, anebo záběr na vyděšeného policistu, který v pudu sebezáchovy ustupuje před dávkou ze samopalu. Ve Francii platí jedny z nejpřísnějších zákonů ohledně držení zbraní, které se vztahují dokonce i na policisty. Je otázkou, a zcela správnou, kolik životů by se podařilo zachránit, kdyby někdo z návštěvníků koncertu v klubu Bataclan měl u sebe zbraň a mohl klást ozbrojený odpor útočníkům. Jak by dopadl útok, kdyby z několika stovek návštěvníků by jich třeba jen 5 nebo 10 mělo legálně držené zbraně?

Další zajímavé video je svědecký záznam z okamžiku zahájení střelby právě uvnitř klubu Bataclan během koncertu americké kapely Eagles of Death Metal.

VICE-Video odhaluje, že francouzská policie nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti teroristům! Plus unikátní video z počátku střelby v klubu Bataclan!

já jim nevěřím ani slovo

#5640 Věřit (jim) anebo nevěřit !?

2015-11-16 08:27

"Předseda muslimských obcí v ČR odsoudil útoky v Paříži" ... ???

cituji komentář k tomu:

"Hlavním cílem islámu je podrobit si celý svět. Každý stát na světě by se proto měl stát islámskou teokracií založenou na náboženském právu šaría. Muslimové najdou "pokoj" pouze tehdy, pokud se jim tento hlavní cíl podaří uskutečnit.
Jedna z věcí které k tomuto cíli využívají je Koránské opatření pro ochranu islámu, označuje se slovem takíja (opatrnost, strach, zakrývání a v případě nouze povoluje pozastavení platnosti jakéhokoli náboženského požadavku). Takíju může uplatnit kterýkoli muslim, pokud to lze ospravedlnit šířením a prospěchem islámu. Takže ono hlásání, že islám je jen mírumilovné náboženství ty teroristické útoky to jsou jen ti radikální muslimové, je lež, ve skutečnosti to schvalují všichni, kteří vyznávají Alláha."

a já k tomu dodávám, že už 1400 let se islám "mírumilovně" šíří po světě, a používá k tomu "mírumilovných" prostředků: lži, lsti, násilí, vyhlazování, terorismu, útlaku, vymývání mozků, propagandy, naivity a blbosti ovládaných, šarii, přetvářky, džihádu, a jiných "mírumilovných" metod !

cenzůra funguje

#5641 Re: muslimské "hordy" ... "Integrovaných" se radují z terorismu v Paříži

2015-11-16 08:37

#5629: muslimská radost - muslimské "hordy" ... "Integrovaných" se radují z terorismu v Paříži 

 já měl možnost to ještě zhlédnout, a už je to nedostupné !!! Proč!? ... Těžko by někdo po shlédnutí ještě uvěřil, že terorismus působí pouze IS, že je to vina teroristů (útoky Paříž) a ne muslimů, kteří tam v hojné míře vyjadřovali radost z útoků na lidi v Paříži! ... a to nesedí do karet sluníčkářům a islamizátorům Evropy !!!

a tak už to bylo zachvíli nedostupné, čili cenzurované (stále je nedostupné)


Nepřihlášený uživatel

#5642 Re: Re: muslimské "hordy" ... "Integrovaných" se radují z terorismu v Paříži

2015-11-16 09:25

#5641: cenzůra funguje - Re: muslimské "hordy" ... "Integrovaných" se radují z terorismu v Paříži 

 Stačí si vygůglovat třeba "Muslims celebrate after Paris attacks" (muslimové slaví po útocích v Paříži). Počet stránek s odkazy v 10:24 hod: Přibližný počet výsledků: 15 700 000 (0,52 s). Muslimové se mohli radostí potrhat. 

I naši "hladovějící" detenčníci se radostí nadlábli, aby smrt minimálně 129 lidí řádně oslavili. Normální reakce odpovídající jejich pokryteckému prohlášení by přece byla držet aspoň pár dní půst a modlit se za očištění duší jejich teroristických muslimských bratrů. A zatím se místo toho jenom píše o "vzrůstající nenávisti nacistických extrémistů" - dokonce i, že protiislámští xenofobové jsou stejní jako vraždící teroristé! (facebook Proti projevům nenávisti) 

A denně se do Evropy valí deset tisíc dalších spolubratří - to bude zase po Evropě muslimské radosti a pokryteckých prohlášení, až budou další už ohlášené útoky. Hlavně si nesmíme zapomenout nasvítit Petřín a zapálit svíčičku. Třeba už to bude naposledy.

láska je láska ! ... ve jménu alláha

#5643 když muslim "miluje" ženu

2015-11-16 11:01

3 fáze džihádu

#5644 taktika islámu = 3 fáze džihádu

2015-11-16 11:39

zde: https://www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg

brožurka (shrnutí v češtině zde): http://uloz.to/xxPHKpxF/tri-faze-dzihadu-pdf (kliknout na ikonku PDF a stáhnout si)

JINAK JSEM JI (TEXT) - 1. ZDE V ODPOVĚDI a 2. jako další komentář

 

I. část

#5645 Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu I. část

2015-11-16 11:44

#5644: 3 fáze džihádu - taktika islámu = 3 fáze džihádu 

 TEXT ZDE:

Jak nás klamou média
5. listopadu 2009 byla ve Fort Hood v Texasu zaznamenána střelba. Střelec
se jmenoval Nidal Malik Hasan, člen Specializované Muslimské Armády. V
ten den bylo zabito mnoho nevinných lidí. Na Hasana bylo podáno třináct
obvinění, včetně pokusu o vraždu.
Krátce po tomto incidentu se v CNN objevil titulek: “Vraždění nemělo
náboženský podtón”. Ve článku se tvrdilo, že takové typy útoků jsou v
Islámu zapovězeny. Vše začínalo slovy: Většina z 1.57 miliard muslimů ví,
že v Koránu je výslovně uvedeno: “… ten, jenž zabije jednoho člověka …
bbyl souzen, jako by zabil lidstvo veškeré. A aby ten, kdo oživí jednoho, byl
posuzován, jako by oživil lidstvo veškeré.”.
Všimněte si, že článek vykresluje Islám jako náboženství, které zavrhuje
zabíjení. Ale je to tak v Koránu doopravdy? Naneštěstí tehdy CNN neuvedlo
zdroj citace, čtenář byl tedy donucen si najít uvedenou citaci sám. Jedná se
Súru 5:32, ale když si ji přečtete, dostanete překvapivě jiný obrázek o
Islámu:
Súra 5:32: “A kvůli tomuto jsme předepsali dítkám Izraele, aby ten, jenž
zabije jednoho člověka - nikoliv pro pomstu na někom anebo za to, že šířil
pohoršení na zemi - byl souzen, jako by zabil lidstvo veškeré. A aby ten,
kdo oživí jednoho, byl posuzován, jako by oživil lidstvo veškeré. A přišli k
nim již dříve poslové naši s jasnými důkazy, avšak mnozí z nich i potom se
dopouštěli přestupků na zemi.”
Súra 5:33: “A odměnou těch, kdož vedli válku proti Aláhu a Jeho poslu a
šířili na zemi pohoršení, bude věru to, že budou zabiti anebo ukřižováni či
budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy anebo budou ze země
vyhnáni. A těm dostane se hanby na tomto světě, zatímco na onom světě je
očekává trest nesmírný”
V prvním úryvku je zajímavá jedna věc. Celý odstavec je věnován dítkám
Izraele. Není určen pro Muslimy.
A hned další verš 5:33 přikazuje muslimům zabíjet, ukřižovat a vyhnánět ze
země všechny lidi, kteří vedou válku proti Aláhu.
Od té doby, co západní vojenské síly působí v islamských zemích, se (dle
těchto veršů) staly těmi, kteří si zaslouží zabití, či ukřižování. Není divu, že
cílem Majora Hasana byl vojenský tábor plný bývalých vojáků z Iráku a
Afganistánu.
CNN tak citovalo dva pečlivě vybrané úryvky z Koránu, které pro muslimy
logicky zdůvodňují zabíjení ve Fort Hood, a použilo je jako ukázku toho, že
Islám je mírumilovný. Zatímco takový mediální trik je možné lehce
prohlédnout, ve světě neustále existuje hodně nejasností týkající se násilí v
Islámu. Tato krátká brožura by měla přinést trochu světla do tohoto tématu.

Mír nebo násilí?
Muslimové na západě vždy velmi rychle najdou cestu k Súře 109:6, ve které
se píše: “Vy máte své náboženství a já své náboženství mám.“. Případně
Súra 2:256 : “Nebudiž žádného donucování v náboženství!”. Tyto pasáže
používají jako důkaz, že je Islám mírumilovný. Pokud jim ukážete Súru 9:5:
“A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je
najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy!
Jestliže se však kajícně obrátí, budou dodržovat modlitbu a dávat almužnu,
nechte je jít cestou jejich, vždyť Aláh je věru odpouštějící, slitovný.” anebo
9:29: “Bojujte proti těm, kdož nevěří v Aláha a v den poslední a nezakazují
to, co zakázal Aláh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství pravdy, z
těch, kterým se dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou,
jsouce poníženi.”, dostanete většinou odpověď jako: “Korán nám
nepřikazuje zabíjení lidí, to v Islámu není třeba.”
Z toho důvodu si Muslimové vybírají takové verše Koránu, které jsou pro
jejich potřebu vhodné. Tyto verše používají k tomu, aby vyložili zbytek
Koránu. Je to ale ta správná cesta, jak si vyložit Korán? Odpověď je bohužel
NE. Sám Korán totiž poskutuje svou vlastní metodu výkladu: zrušení.
Súra 2:106: “Kdykoliv zrušíme verš nějaký či dáme ti naň zapomenout,
přineseme jiný, lepší anebo podobný. Což nevíš, že Aláh je všech věcí
mocen?”
Súra 16:101: “A když zaměníme jeden verš veršem jiným - a Aláh nejlépe
zná to, co sesílá - říkají: „Ty si to vymýšlíš!“ Však většina z nich nic neví!”
Pokud Muslimové (podle Koránu) čelí nějakému rozporu v samotném díle,
vyberou si tedy ten verš, který se jim nejvíce hodí. Lépe řečeno si vyberou
ten, který byl do Koránu přidán jako poslední. Kterýkoliv další verš totiž
ruší předchozí.
A co se stane, pokud tuto metodu použijeme na verše o míru a násilí v
samotném Koránu?
Tři fáze Džihádu
Pokud se budeme odvolávat na náboženské a historické zdroje Islámu
(Korán, Hadith, Sira a Tafsir), zjistíme, že pro Džihád existují tři fáze
vývoje, závislé na stavu, ve kterém se nachází muslimská společnost.
PRVNÍ FÁZE—Pokud jsou muslimové vůči nevěřícím v početním
oslabení a nemohou proti nim vyhrát fyzickou silou, mají s nimi žít v míru
a šířit poselství náboženské tolerance. Příklad tohoto chování vidíme u
Mohameda a jeho následovníků, pokud žili jako menšina v Mecce. Protože
byli v té době přečísleni nevěřícími, jsou zjevení Mohameda zapsány slovy:
“Vy máte své náboženství a já své náboženství mám.“ Tyto verše volají po
náboženské toleranci.
DRUHÁ FÁZE—Pokud se počet muslimů zvětší na množství, které již
může zajistit obranu islamské společnosti, mají muslimové zaujmout tzv.
Obranný Džihád. Tak i Mohamed vytvořil spojení s různými skupinami

mimo Meku a vytvořil uskupení dost velké na to, aby mohlo začít bojovat.
Mohamed obdržel zjevení 22:39-40:”A těm, kdož chtějí, je dovoleno, aby
bojovali kvůli tomu, že jim bylo ukřivděno. A Aláh věru je schopen
poskytnout jim pomoc,… těm, kdož byli bezprávně vyhnáni ze svých
domovů jedině proto, že říkali: „Pánem naším je Aláh!“ A kdyby byl Aláh
nezahnal jedny lidi druhými, věru by byly bývaly zničeny poustevny,
kostely, modlitebny a místa klanění, v nichž hojně je vzpomínáno jména
Aláhova. - A Aláh vskutku pomůže těm, kdož pomáhají Jemu - a Aláh věru
je silný, mocný.”,
I když muslimové často předstírají, že Islám povoluje jen obranu, pozdní
zjevení ukazují opak.
TŘETÍ FÁZE—Pokud muslimové vytvoří většinu a získají v oblasti
politickou moc, je jim přikázáno zaujmout tzv. Útočný Džihád. I proto
obdržel Mohamed po obsazení Meky a Arábie zjevení 9:29, ve kterém
čteme: “Bojujte proti těm, kdož nevěří v Aláha a v den poslední a
nezakazují to, co zakázal Aláh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství
pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní
rukou, jsouce poníženi.”
Všimněte si, že tento verš nepřikazuje muslimům, aby bojovali proti
utlačování ze strany ostatních, ale proti těm, kteří nevěří v Aláha.
Nepřekvapivě najdete podobné příkazy i ve sbírce Hadith (výroky a činy
Mohameda, které jsou pro muslimy nastaveny jako zákony).
Sahih al-Bukhari 6924: Mohamed říká: “Bylo mi přikázáno bojovat s
nevěřícími, dokud neřeknou: La ilaha illallah (není božstva kromě Aláha),
majetek a život toho, kdo tak učiní, bude přede mnou samotným Aláhem
zachráněn.”
Sahih Muslim 30: Mohamed říká: “Bylo mi přikázáno bojovat proti
nevěřícím, dokud nepřiznají, že není jiného Boha, než Aláha.”
I zde vidíte, že měřítkem je jen to, že lidé věří v jiné náboženství, než Islám.
Je jasné, že pokud muslimové získají převahu a sílu, tak jsou mírumilovné
verše Koránu nahrazeny veršemi, které přikazují muslimům bojovat proti
ostatním, na základě jiné víry. I velcí islamští učenci toto příznavají.
Ibn Kathir (největší islámský znalec Koránu) shrnuje třetí fázi následovně::
“Proto by měli být všichni lidé světa povolání k Islámu. Pokud to odmítnou,
(anebo odmítnou zaplatit džizju - daň pro bezvěrce, kterou si vyplatí život),
měli bychom s nimi bojovat, dokud nepadnou.”

II. část

#5646 Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část

2015-11-16 11:46

TEXT ZDE:

Pokud muslimové dosáhnout třetí fáze…
Zrušení veršů je v Koránu taktéž odpovědné za rozdílný přístup k židům a
křesťanům. Pokud byli muslimové v početní nevýhodě, chovali se k židům a
křesťanům přátelsky. To se změnilo po dosažení třetí fáze, od které jsou židé
a křesťané donuceni platit džizju. Zde jsou některé pozdní učení Mohameda
týkající se židů a křesťanů::
Súra 5:51—“Vy, kteří věříte! Neberte si židy a křesťany jako přátele, neboť
oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoliv z vás se s nimi přátelí, ten stane
se jedním z nich a Bůh věru nepovede lid nespravedlivý.”
Súra 9:30: “A říkají židé: „´Uzajr je syn Boží!“ a říkají křesťané: „Mesiáš je
syn Boží!“ A taková je řeč, již ústy svými pronášejí, a napodobují tak řeč
oněch, kdož před nimi byli nevěřící. Nechť Bůh proti nim bojuje! Do jaké
lži to upadli!”
Súra 98:6: “A věru ti, kdož jsou nevěřící z vlastníků Písma a z
modloslužebníků, přijdou do ohně pekelného a budou v něm nesmrtelní, a
to jsou ti nejhorší ze všech stvoření!”
Sahih Muslim 4366: Mohamed říká: “Vypudím židy a křesťany z Arabského
Poloostrova a nenechám zde jiné, než muslimy.”
Al-Bukhari, Al-Adab al-Mufrad 1103: Mohamed říká: “Pokud potkáš
nevěřící, ať první pozdraví oni tebe. Ty jim ukážeš tu nejhorší cestu.”
Netřeba říkat, že tato učení můžeme ztěžka pokládat za mírumilovné a
tolerantní.
Muslimové ve světě
Přestože Mohamed očividně přikázal svým následovníkům, aby bojovali
proti nevěřícím (jenom proto, protože jsou nevěřící), muslimové mimo
arabský svět toto popírají. Proto se musíme obrátit na Korán.
Súra 3:28 říká:”Nechť si věřící neberou nevěřící za přátele místo věřících!
Kdo tak učiní, nedostane se mu od Aláha ničeho, leda v případě, že byste se
od nich obávali nějaké hrozby. A Aláh vás varuje před sebou samým a u
Aláha je cíl konečný.”
Podle tohoto verše (který v originále používá slovo Taqiyya, které znamená
utajení), je muslimům povoleno přátelit se jen s muslimy. Pokud se ale
muslim cítí ohrožen silnějším protivníkem, je mu povoleno předstírat
přátelství. Ibn Kathir toto komentuje: “V tomto případě je věřícím povoleno
přátelit se navenek s nevěřícími. Nikdy ale ne ve svém nitru.” Abu Darda,
jeden z Mohamedových společníků, to říká těmito slovy: “Usmíváme se do
tváře některých, zatímco v srdci je nenávidíme.”

Jaký je tedy výsledek?
Je Islám náboženství míru? Ne. Islám je náboženství, které předstírá, že je
mírumilovné, pokud jsou muslimové v nevýhodě. Pokud je Islám v pozici
síly, muslimové mají přikázáno podmanit si, nebo zabít všechny nevěřící.
(Pro porovnání si zjistěte, jak se s nevěřícími zachází v islamských zemích a
porovnejte to s výroky o mírumilovném Islámu). Samozřejmě existuje
spousta muslimů, kteří nejsou násilní. Spousta muslimů mimo arabský svět
má rádo mír a toleranci. Ale tyto hodnoty nemají z Islámu. Získali je z
našeho pohledu na svět a na tomto základě teď vykládají Islám. Pro
pravověrné muslimy jsou ale jen dvě možné životní cesty: (1) boj s
nevěřícími, a (2) předstírání mírumilovnosti, zatímco se připravují na boj.
V obou případech je tím hlavním cílem dobytí světa ve jménu Aláha.
Chcete vědět více?
Přesvědčte se sami o výkladu Koránu: http://www.koranoislamu.cz . Výčet
veršů podle zaměření a obsahu mluví sám za sebe:
Nenávist k nemuslimům - 349 veršů
Násilí a brutalita - 180 veršů
O ženách - 108 veršů
O sexu - 71 veršů
Pomoc druhým - 69 veršů
O rodině - 25 veršů
Náboženská tolerance - 11 veršů
Zahalování žen - 4 verše
Bití žen - 1 verš
(Přeloženo se svolením z www.AnsweringMuslims.com)

TŘI
FÁZE
DŽIHÁDU
“A Aláh věru koupil od věřících jejich osoby i jejich majetky s tím, že jim
budou dány zahrady. A oni bojují na cestě Boží - zabíjejí a jsou
zabíjeni. ”
-Korán, Súra 9:111
“Mohamed je posel Aláhův; a ti, kdož jsou s ním, strašní jsou proti
nevěřícím, však laskaví mezi sebou.”
-Korán, Súra 48:29


Nepřihlášený uživatel

#5647

2015-11-16 11:52

Nebylo by reálné očekávat, že se dvacetiminutová schůzka Putina s Obamou stane průlomovou, neshody přetrvávají, existuje ale pochopení nutnosti dialogu, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 
„Víte, je zřejmě absolutně nereálné očekávat, že by se dvacetiminutová schůzka mohla stát nějakým průlomem ve dvoustranných vztazích. Dvoustranné vztahy jsou takové, jaké jsou. Neshody jsou takové, jaké jsou. Současně je ale — řekněme to takhle — pochopení bezalternativnosti dvoustranného dialogu alespoň při projednávání existujících problémů rovněž takové, jaké je", řekl Peskov, když odpovídal na otázku novináře o tom, co si v Kremlu myslí o schůzce Putina s Obamou, a jestli se dá označit za průlomovou ve vztazích mezi Moskvou a Washingtonem.

Více: Nebylo by reálné očekávat, že se dvacetiminutová schůzka Putina s Obamou stane průlomovou, neshody přetrvávají, existuje ale pochopení nutnosti dialogu, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Uprchlíky ze Sýrie, kterých přicházejí do evropských zemí statisíce, bychom mohli vycvičit, aby se z nich dala sestavit armáda, která „osvobodí“ jejich vlast, prohlásil nový šéf polské diplomacie Witold Waszczykowski, který se oficiálně ujal své funkce v pondělí, v rozhovoru pro místní televizi.

Po sérii teroristických činů, které otřásly Paříží, Polsko prohlásilo, že nevidí žádnou politickou možnost pro přijímání uprchlíků. Varšava souhlasila s tím, že v rámci programu přerozdělování běženců, kteří dorazili do Evropy, přijme během dvou let 7 tisíc lidí. První skupina uprchlíků měla dorazit do Polska na začátku příštího roku.

„Do Evropy nedávno dorazily statisíce Syřanů. Můžeme jim poskytnout pomoc při vytváření armády", cituje slova šéfa polské diplomacie agentura Reuters. Waszczykowski zdůraznil, že v tomto případě budou moci „odjet bojovat, aby osvobodili svou zem".

Více: Uprchlíky ze Sýrie, kterých přicházejí do evropských zemí statisíce, bychom mohli vycvičit, aby se z nich dala sestavit armáda, která „osvobodí“ jejich vlast, prohlásil nový šéf polské diplomacie Witold Waszczykowski, který se oficiálně ujal své funkce v pondělí, v rozhovoru pro místní televizi.


Nepřihlášený uživatel

#5648

2015-11-16 11:58

Anonymous zveřejnili na internetu videoprovolání, ve kterém člověk v černém plášti a masce Guya Fawkesa hovoří o zahájení „nejrozsáhlejší operace“ proti ISIL po teroristických činech ve Francii.

Hackeři vyzývají, aby se pátralo po každém, kdo podporuje džihádistické skupiny.

Cílem mise je odstranit z internetu propagandu terorismu i sítě lákající lidi do teroristických organizací, praví se v provolání.

Více: Anonymous zveřejnili na internetu videoprovolání, ve kterém člověk v černém plášti a masce Guya Fawkesa hovoří o zahájení „nejrozsáhlejší operace“ proti ISIL po teroristických činech ve Francii.

muslimové se radují z terorismu

#5649 muslimové se radují z teroristického útoku v Paříži

2015-11-16 12:00

na Youtube.com:

https:  //www.youtube.com/results?search_query=   Muslims+celebrate+after+Paris+attacks   (musel jsem to rozdělit na 3 - adresu pište bez mezer za sebou !)

celá řada videí

UKAŽTE JE PAPA, OBAMOVI, MERKEL, JUNCKEROVI, HOLLANDOVI, DIENTSBIEROVI, ŠVARZENBERGOVI, HALÍKOVI A JINÝM PRORADNÝM ISLAMIZÁTORůM !!!


Nepřihlášený uživatel

#5650 Re: Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část

2015-11-16 12:19

#5646: II. část - Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část 

 Korán byl perepsan a sfalsovan TO CO TAM JE TED ZA VERŠE A TEXTY OHLEDNE KRESTANU A BOHANU SOU FLASOVANE VATIKANEM NEJAK OD ROKU 2001 CI 2006 BYLA SFALSOVANA KORAN KNIHA ABY MUSLIMOVE CINILY TO CO TED JE NA ZEMI SOU NA TO AJ FAKTA UPRAVENA KNIHA KORANU BYLA TOTIZ COZ SOU FAKTA PODILEL SE NA TOM VATIKAN A USA