Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Každý si dnes musí vybrat, na které straně bude stát (neexistuje 3. strana)
Nepřihlášený uživatel

/ #5631 vojenský analytik Koller

2015-11-15 21:42

cituji:

"Vojenský analytik Koller: Politici a analytici při svém žvanění v ČT i jinde vůbec nepochopili, že v Paříži neproběhl standardní teroristický útok"

"Blbost, neschopnost, zbabělost a zkorumpovanost v přímém přenosu. Je zde pouze otázka, v jakém pořadí se uvedené vlastnosti vyskytují u každého konkrétního europolitika. Platí to konec konců i pro část „české“ politické reprezentace, která však reprezentuje americké zájmy.

Prezident USA by se měl místo žvanění o tragédii obětem především omluvit za americkou podporu islamistickým teroristům počínaje válkou v Afghánistánu a na Balkáně, včetně ISIL cestou Turecka a Saúdské Arábie. Totéž by měli udělat mnozí reprezentanti EU a sypat si popel na hlavu za zavírání očí před realitou, násilný multikulturalismus, politickou korektnost v médiích a pronásledování vlastenců ve službách amerických zájmů.

Jakápak obrovská a strašná tragédie? Ve válce může za podstatně kratší dobu než v Paříži padnout sto vojáků při náletu a bombardování, raketometném přepadu nebo přímém střetu dvou pluků. A my jsme ve válce vyvolané islamisty a jejich sponzory z osy zla, kterou tvoří Washington, Brusel, Ankara (Turecko), Rijád (Saúdská Arábie), Teherán (Írán) a Karáčí (Pákistán) a jejich prodloužená ruka a základna tvořená islamistickými vládami v Kosovu a Bosně.

Mimochodem, na francouzských dálnicích se za rok zabije daleko víc lidí, než při včerejším teroristickém útoku. Ještě víc jich zemře na následky požívání drog, které plynou proudem z islámských zemí přes Balkán a jižní Evropu, především islamistické Kosovo.

A v rámci války, kterou chce osa zla rozpoutat proti Rusku, by byly ztráty obyvatel Evropy ve srovnání s nějakým teroristickým útokem neměřitelné. Zvláště při použití jaderných zbraní. Vzpomeňte si na to, až budete přihlouple mávat americkým dragounům, kteří se místo boje proti největšímu ohrožení Evropy po ukončení druhé světové války, budou projíždět jako politická agitka po naší republice. Nic se neděje samo o sobě a vše je třeba vidět v souvislostech.

Z hlediska velikosti ztrát tedy útok vůbec nebyl strašný. Experti se podivují, proč teroristé nevydali žádné prohlášení. Proč by to dělali? Původce je jasný. Prakticky všechny větší teroristické útoky v Evropě za posledních několik desítek let spáchali přistěhovalí muslimové, nebo jejich děti. Cílem jejich teroristických útoků není rozvrácení evropské společnosti. To dělají s daleko vyšší efektivitou evropští politici s využitím zvrhlé ideologie multikulturalismu a politické korektnosti a s pomocí většiny médií.

Cílem je zastrašení Evropanů, aby byli povolnější k islamistickým požadavkům, především přijímání stále většího počtu muslimů, živení milionů přivandrovalých sociálních parazitů, povolení paralelního právního systému šaríja, ustupování od evropských kulturních tradic, budování mešit, podřizování evropského školství islámu z hlediska multikulturní výuky a oblékání a v neposlední řadě islámského paralelního stravování a ekonomiky halal. Obecně řečeno, zvýhodňování muslimů a jejich ideologie v Evropě oproti původnímu obyvatelstvu, ale za evropské peníze. Nelze přehlédnout zásadní fakt. Multikulturalismus prosazovaný všemi prostředky osou zla je jednostranný, spíše jednosměrný. Prosazuje zájmy a požadavky muslimů, ale přehlíží, případně odmítá, místy přímo potlačuje práva, zájmy a požadavky původních Evropanů. Zde je třeba si položit další zásadní otázku, zda je vůbec možné, aby muslim byl Evropan (ne o tom kecal, či lhal) z hlediska evropské historie, tradic, náboženství i kultury.

K islamizaci Evropy slouží v každé jednotlivé zemi různé formy korupce politiků a členů jejich rodin, pronikání muslimů do politických stran, státní správy a různých organizací, především neziskových a neustálá propaganda islámu, mnohdy částečně skrytě ve formě multikulturalismu, i cestou seriálů, především v televizi. S tím je samozřejmě spojeno potlačování všech názorů, které si dovolují islamizaci Evropy kritizovat, nebo jen požadovat pravdivé informace bez jednostranných proislasmistických korekcí. Většinu špinavé práce bohužel provádějí nikoli islamisté, ale prohnilí Evropané na základě požadavků a sponsoringu reprezentace osy zla.

Všichni slavní redaktoři, politici a analytici při svém žvanění v ČT i jinde vůbec nepochopili, že v Paříži neproběhl standardní teroristický útok. Jednalo se pouze o islamistický test schopnosti francouzských silových složek zasáhnout a zvládnout situaci při teroristickém útoku rozprostřeném na několik míst v městské aglomeraci. Zároveň se jednalo o test reakce evropských politiků a občanů. Přesně řečeno, zda evropští politici dokážou i v krizové situaci prosazovat politiku islamizace proti vůli většiny občanů. Proto žádné požadavky. Ty už dávno zadala osa zla a jejich slouhové v Evropě, počínaje Merkelovou je nadšeně plní. Druhým, standardním, cílem byla prezentace islamistů jako úspěšných bojovníků, zaměřená na verbování dalších domácích spolupracovníků. Morálka některých bojovníků ISIL začíná měknout, neboť ruské letectvo a vojáci Bašara Asada jim začínají udělovat výprask v Sýrii, Kurdové v Iráku a Sýrii. Evropské, turecké, saúdské a americké zbraně a peníze přicházejí v niveč."