Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

já jim nevěřím ani slovo

/ #5640 Věřit (jim) anebo nevěřit !?

2015-11-16 08:27

"Předseda muslimských obcí v ČR odsoudil útoky v Paříži" ... ???

cituji komentář k tomu:

"Hlavním cílem islámu je podrobit si celý svět. Každý stát na světě by se proto měl stát islámskou teokracií založenou na náboženském právu šaría. Muslimové najdou "pokoj" pouze tehdy, pokud se jim tento hlavní cíl podaří uskutečnit.
Jedna z věcí které k tomuto cíli využívají je Koránské opatření pro ochranu islámu, označuje se slovem takíja (opatrnost, strach, zakrývání a v případě nouze povoluje pozastavení platnosti jakéhokoli náboženského požadavku). Takíju může uplatnit kterýkoli muslim, pokud to lze ospravedlnit šířením a prospěchem islámu. Takže ono hlásání, že islám je jen mírumilovné náboženství ty teroristické útoky to jsou jen ti radikální muslimové, je lež, ve skutečnosti to schvalují všichni, kteří vyznávají Alláha."

a já k tomu dodávám, že už 1400 let se islám "mírumilovně" šíří po světě, a používá k tomu "mírumilovných" prostředků: lži, lsti, násilí, vyhlazování, terorismu, útlaku, vymývání mozků, propagandy, naivity a blbosti ovládaných, šarii, přetvářky, džihádu, a jiných "mírumilovných" metod !