Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5676 Re: Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-16 22:51

#5516: Vlastenec - Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!! 

 Doufejme, že příští prezidentské volby vyhraje místo toho pseudohumanistickýho šaška Marine LePen!!


Nepřihlášený uživatel

#5677 Svoboda a prava muslimu jsou dulezitejsi nez nas zivot

2015-11-16 23:03

Ministr Jiří Dienstbier ČTK řekl, že je nemožné, aby se EU kvůli terorismu vzdala v zájmu bezpečnosti svých svobod a lidských práv.

Jasne, radsi se vzdame svyho zivota. A slunickari za nas zapali svicicku.


Nepřihlášený uživatel

#5678

2015-11-16 23:13

Pomalu to leze na povrch. Proč je ropa teď levná? U nás jsou produkty benzín, nafta mírně levnější. Podívejte se na výrobky z ropy v Číně a USA cena stoupá. V Sýrii jsou veliké zásoby ropy o kterých ví jen pár mocných. Možná i ti který vládnou tomuto světu. 

Která mocnost bohatců si to rozdělí? Ne budou to jen mocní tohto světa!!!

A lidi půjdou do.... Netřeba tolik krků..... Kdo vládne světu? Bůch to není!!!!

Klaus mladší

#5679 Klaus mladší

2015-11-16 23:16

Představíte si třeba Winstona Churchilla, že by byl po náletech na Londýn především „otřesen“? A mektal by něco ve smyslu: „Kvůli pár agresivním pilotům nemůžeme soudit celý německý národ. Většina Němců je slušná ... Je věcí Němců, jestli vyznávají nacismus, nebo ne, to my nemůžeme soudit...“
A další by se přidávali: „Největší nebezpečí je teď nárůst xenofobie a protiněmeckých nálad mezi prostými Brity...“ Rektor Oxfordu by varoval: „Hlavně teď nezneužít studentské shromáždění na nějaké patriotické projevy a tupé národovectví...“

Státníky ale nemáme od toho, aby byli otřeseni, ale aby něco dělali.

Vidíme výsledky. Německo má přes 80 miliónů lidí a pozice jeho vůdců za poslední měsíc „Přijmeme každého“; za týden: „Každého již nezvládneme – bude nutno přerozdělit“; nově „Budeme všechny vracet do místa vstupu do EU s výjimkou Řecka“. Názorové kotrmelce o 180 stupňů, ale oni asi nemyslí vážně ani jedno z těch stanovisek. To je jen taková hra, média hrají s nimi, tak se to třeba ještě chvíli nějak zvládne.

Evropské špičky se dokážou před kamerami – chráněny policisty – maximálně projít po bulváru. Někteří zástupci Francie – jako Marine Le Pen – však do průvodu nesmějí, protože hlavní nepřítel není islámský radikalismus, ale demokratičtí odpůrci současné podoby Evropské unie.

Čeští aktivističtí novináři a komentátoři už jedou tuhle nalejvárnu v plné palbě, „Uprchlíci jsou naši spojenci proti terorismu“, „Hrozí zhnědnutí veřejného prostoru“ a obecně každý s opačným názorem je fašista.
Řada českých politiků a celých stran si myslí to samé. To se střetává s naprosto opačnými názory obyvatelstva. A tak tyhle naše „elity“ lidi prostě radikalizují a ženou je do náruče někoho, kdo skutečně zavelí „Takhle dál ne“. A čím to bude déle trvat, tím to bude menší dobrák.

V téhle atmosféře už fakta nejsou důležitá.
Že někteří z pařížských vrahů přišli teď do Evropy přes Řecko jako uprchlíci – no a co „Refugee welcome“ a „Hate free“.

Že většina běženců přichází přes Turecko, kde není žádná válka, je tam demokracie a je to země kulturně jim daleko bližší? Tedy jako by v Čechách byla válka, kdežto na Slovensku by byl mír a klid, ale my masově táhli někam na Island. No a co?

Že když se díváte na dokumenty o válce (třeba II. světové), tak uprchlíci jsou většinou starci a stařeny, matky s dětmi na rukou, rodiny s uzlíky majetku, zbídačení vězni z koncentráků, kdežto teď si křepce vykračují mladí, dobře a zdravě vypadající muži s chytrými telefony. No a co, to je fašismus, co tady naznačuješ, komentátore!

Že většina uprchlíků není vůbec ze Sýrie. No a co.

Ale teď nám budou radit, že se máme uklidnit a jako se tak nějak „semknout“. Ale okolo čeho a koho? Okolo Merkelové, Schulze, Hollanda, Junkera a jejich českých pomahačů? Tedy architektů rozvratu Evropy, zániku demokracie v evropském superstátu a lidí, kteří vidí v masách islámských běženců své nové voliče, protože na staré už není spoleh?

NE! Tuhle eurogarnituru je nutno poslat k čertu, protože přináší ryzí brachiální zlo.


Nepřihlášený uživatel

#5680

2015-11-16 23:37


Nepřihlášený uživatel

#5681 Re: Svoboda a prava muslimu jsou dulezitejsi nez nas zivot

2015-11-16 23:40

#5677: - Svoboda a prava muslimu jsou dulezitejsi nez nas zivot  

 Ten zmrd otevřeně podporuje genocidu domácího Evropského obyvatelstva. Ten nemá v politice co pohledávat, ale už dávno měl hnít v kriminále!!!


Nepřihlášený uživatel

#5682 Re: Svoboda a prava muslimu jsou dulezitejsi nez nas zivot

2015-11-16 23:46

#5677: - Svoboda a prava muslimu jsou dulezitejsi nez nas zivot  

... a co je tím lidským právem, v Evropě, a svobodou, které si máme chránit ? ... právo nechat se nějakým pošukem muslimským zabít !? ... Ty, co nemáš ani české občanství, ale Americké, spláchni se na záchodě, Ty blbe !

NN = Některé Neziskovky

#5683 Malé připomenutí ... byznys spojený s migrací = BYZNYS

2015-11-17 00:19

Další byznys = převaděči a jiní ...

Odkud to IS pořád berou!?

#5684 Francie bombardovala baštu islamistů Rakku

2015-11-17 07:30

(dnes na Novinky.cz) ... a že mají ti bojovníci IS tak naleštěná, nová, nepodřená, neopotřebovaná, čerstvě novoučce nalakovaná auta!? Kdepak je vzali, když stále musí čelit bojům, blokádám, náletům, drsné poušti, válečnému bojovému nasazení!!!??? Ostatně i ty jejich mundůry vypadají, jako by je zrovna vyfasovali ze skladu!!!??? Ani pneumatiky nejsou sjeté, a vlastně i ty vlajky jsou jakoby čerstvě vyprané, ... a sapíky, zdá se černé, neodřené, nové, nepoužité, že se z nich ještě ani nestřílelo!!!???

Okýnka sice vypadají poškozená - rozbité, nakřáplé sklo ve tvaru klasické pavučiny, to by ale ty kovové, kulaté placky uprostřd, při jízdě a kodrcání neudrželo, a okno se vysypalo! Spíše to vypadá, že ta okna jsou jen zatemněna nějakým plakátem, nebo papírem zevnitř a jinak nepoškozená!?

záhada

#5685 Jak je to možné!?

2015-11-17 07:56

Vojenský analytik Štefec (cituji):

Poukazuje také na "obrovskou komunitu muslimů právě ve Francii. „V okolí Marseille je obrovská muslimská komunita, je to no go zóna, je to tam velké, kolem 180 kilometrů čtverečních. Oni mají v podstatě vlastní armádu, která je vybavena nejen pistolemi a samopaly, ale disponuje dokonce protiletadlovými zbraněmi a protitankovými střelami a minomety", vypočítává vojenský analytik.

TAKŽE FRANCIE, která má legální armádu, policii, a která je přísná, ohledně zbraní (dokonce Policie při zásahu proti teroristům v Paříži teď z pátku na sobotu byla palebně ne dost vyzbrojená, oproti kalašnikovům teroristů měla pistole) ale má také (obrovskou komunitu muslimů) ... DOPUSTILA, ABY MĚLI VPODSTATĚ VLASTNÍ ARMÁDU, PISTOLE A SAMOPALY, PROTILETADLOVÉ ZBRANĚ A PROTITANKOVÉ STŘELY A MINOMETY !!!???

(Jinak je mi líto všech obětí v Paříži, ale opět vidno pokrytectví světa, protože při terorismu v Paříži zahynulo asi 130 lidí a někteří, ač se to může zdát cynické: měli jakous takous šanci uniknout, schovat se, ... a svět "halí" = nasvěcuje památky do barev trikoloty, minuta ticha, zvoní kostelní zvony ...

ale

po útoku teroristů na Ruské letadlo nad Sinajem: ... kde zemřelo 224 lidí, nevinných a navíc neměli nejmenší šanci se schovat nebo utéci: ... SVĚT MLČÍ, památky se nenasvěcují barvami RF, není minuta ticha a nezvoní kostelní zvony!? ... a čím jsou nevinní z letadla méně nevinní, než ubohé Francouzské - Pařížské oběti!?)


Nepřihlášený uživatel

#5686

2015-11-17 08:00

Předsedkyně ultrapravicové francouzské strany Národní fronta Marine Le Penová vyzvala k okamžitému přerušení příjmu migrantů do Francie.

„S cílem prevence Marine Le Penová požaduje okamžité přerušení příjmu migrantů do Francie a okamžité zastavení jejich rozmísťování po francouzských komunách, městech a vesnicích", říká se v oficiálním kommuniké strany.

V prohlášení se připomíná, že jeden z teroristů-sebevrahů se dostal do Francie přes Řecko — obyčejnou cestou nelegálních migrantů, jejichž vlna v tomto roce zaplavila země EU.

Více: FRANCIE NEBUDE BRAT UPRCHLIKY

Občan Alžírska byl zatčen ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsku na podezření z účasti v sérii teroristických činů v Paříži, oznámil v pondělí německé agentuře DPA oficiální mluvčí Generální prokuratury SRN.

 39letý muž bydlel v útulku pro běžence. Svým sousedům ze Sýrie před několika dny řekl, že „Paříž bude uvržena do hrůzy a děsu", a také vyprávěl o přípravách exploze. V současné době žádná informace o spojení zatčeného muže s pařížskými teroristickými činy není, stejně jako o tom, že v Německu a v Severním Porýní-Vestfálsku se plánují útoky, „situace je však velmi vážná", dodal mluvčí Generální prokuratury.

Více: Občan Alžírska byl zatčen ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsku na podezření z účasti v sérii teroristických činů v Paříži, oznámil v pondělí německé agentuře DPA oficiální mluvčí Generální prokuratury SRN.

 

Rozhodnutí o prodloužení sankcí proti Rusku v dosavadní podobě bude znamenat konstataci smutné skutečnosti nedostatečně rychlé realizace minských dohod, prohlásil ministr zahraničních věcí SRN Frank-Walter Steinmeier ve svém vystoupení ve výboru Evropského parlamentu pro mezinárodní záležitosti v pondělí.

 

 „Učiníme-li rozhodnutí o prodloužení sankcí v jejich dosavadní podobě, zdůrazníme tím smutnou skutečnost, že nedostatečně rychle realizujeme minský proces", řekl Steinmeier, jehož vystoupení se vysílá živě na webových stránkách Evropské komise.

Více: ŽE SI RUSKO CHRANI ZAJMY TAK MU ZASE DAME SANKCE

je mi to opravdu líto

#5687 já dnes nemůžu na Albertov

2015-11-17 08:04

Je mi líto, sem z Moravy a chystal sem se na Albertov, ale mám napuchlou hubu - nachlazenou a nemůžu ji nachladit eště víc venku! Ale držím palce a aspoň tu píšu komentář(e), držím palce a modlím se, aby to dopadlo dobře, aby se dost lidí zůčastnilo, a aby se nepodařilo tým provokatérům narušit akci! Budu sledovat aspoň na CNTV (Česká nezávislá televize na internetu), bo ČT připravuje jen vstupy tých podplacených žvanilů, co zas budou žvanit obvyklou selanku a žvásty na objednávku! Různé ty ksichty, nevím kým jmenované mluvčí a "osobnosti" které kdosi pověřil, aby mluvili jménem národa, žumpa lidstva a národa!

Pozdrav z Moravy!!!


Nepřihlášený uživatel

#5688

2015-11-17 08:07

Sametová revoluce byla přelomovou událostí. Přinesla Čechům a Slovákům jen dobro? „Mytologii o listopadu 89 ani primitivnímu pravicovému liberalismu už lidé dávno nevěří,“ říká v rozhovoru pro Sputnik poslanec slovenského parlamentu za stranu SMER-SD a předseda Výboru pro evropské záležitosti, politolog Ľuboš Blaha.

Připomínáme si výročí 17. listopadu. Co pro vás znamená tento den?

Ľuboš Blaha: Sedmnáctý listopad je Mezinárodní den studentstva. Připomínáme si vzpouru českých studentů z roku 1939 proti nacistické okupaci. V celém světě je to symbol odporu proti fašismu a odvahy studentů. Takto vnímám i já.

V Česku a Slovensku je do tohoto data zakomponována také postkomunistická mytologie o tom, jak jsme si v roce 1989 vybojovali svobodu a demokracii. Z pohledu politických práv je dnes v našich zemích určitě víc formální demokracie a pluralismu. Z pohledu sociálních práv však došlo pro obrovské skupiny obyvatel k úpadku životní úrovně, k nárůstu chudoby, nerovnosti a nezaměstnanosti. To určitě není důvod k oslavám.

Listopad 89 možná přinesl víc demokracie, ale v první řadě přinesl kapitalismus. Ten si nezaslouží fanfáry, ale tvrdou kritiku

Více: PROČ SI NEPRIPOMINAT 17.LISTOPAD!!!!

 

Pokud máte kontakt na opoziční subjekty mimo parlament v ČR, přepošlete jim prosím odkaz na tento článek, aby se jejich organizátoři důkladně připravili a přijali preventivní opatření proti provokatérům během protestů proti migrantům v souvislosti s výročím 17. listopadu.

VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!

 


Nepřihlášený uživatel

#5689 Masakr v Paříži v kontextu reality

2015-11-17 08:14

Masakr v Paříži v kontextu reality

V souvislosti s děním v Paříži Tereza Spencerová shrnuje celé dění na Blízkém východě od vzniku Islámského státu. Její článek vkládám.   

S politiky a spojenci, které Evropa v posledních dekádách má, už žádné skutečné nepřátele ani nepotřebuje. Jde to už nějak moc rychle. Před dvěma týdny ruský airbus s 224 lidmi na palubě, v týdnupřes 40 zabitých lidí v Bejrútu, další masakry v Bagdádu, teď Paříž, letos už podruhé, byť skutečný výčet akcí Islámského státu (Daeše) po celém světě a jen v letošním roce je samozřejmě mnohem delší, a to do něj netřeba ani počítat válku v Sýrii.

Za prvé. Válku a následný krvavý chaos na Blízkém východě rozpoutal Západ a Daeš podle všeho vzniklv Camp Bucca, americkém zajateckém táboře, v Iráku, a to někdy v letech 2004 až 2006. Tehdy v něm byl vězněn nynější „chalífa“ Daeše Abú Bakr Bagdádí a další duchovní vůdci Daeše, přičemž jeho páteř tvořízneuznaní stratégové ze Saddámovy tajné služby, která byla rozprášena po americké invazi do Iráku. Nedávno odtajněné dokumenty Pentagonu navíc ukazují, že tajná služba americké armády DIA už na počátku roku 2012 považovala Islámský stát za „strategický nástroj“, přičemž generál Michael Flynn, který loni odstoupil z postu šéfa DIA, letos v srpnu v rozhovoru pro Al Džazíru konstatoval, že Obamova administrativa nedbala na varování zpravodajců, podle nichž zahraniční podpora syrským rebelům pomáhá vzestupu Daeše.

„Myslím, že to bylo rozhodnutí. Myslím, že to bylo vědomé rozhodnutí,“ shrnul generál Flynn s tím, že Bílý dům přihlížel vzniku a posilování Daeše coby nástroje ke svržení Bašára Asada a nechával na Perském zálivu a Turecku, aby džihád v Sýrii financoval. To vše pak vysvětluje i mediálně nafukované výsledky amerických náletů proti Daeši. Penzionovaný generál Jack Kean ho letos v létě při senátním slyšení popsal následovně: „Pětasedmdesát procent náletů, které v současnosti provádíme, končí tím, že se naše letadla vracejí, aniž by shodily bomby, většinou proto, že nemohou najít cíl nebo ho nejsou s to přesně identifikovat.“

Za druhé. USA nechávají Perský záliv a Turecko, aby džihád v Sýrii financovaly a vyzbrojovaly. Saúdové a Katar tak činí v zápalu šíření svého nenávistného vahhábismu, Turecko v puzení svrhnout Bašára Asada a ovládnout region, výsledek je ale stejný. Britský The Guardian letos v srpnu uvedl, že americké tajné služby mají v rukou „nepopiratelné“ dokumenty a flash disky, které mohou v plném rozsahu odhalit míru aliance mezi Ankarou a Daešem. Byly objeveny po loňském náletu na dům „ministra financí“ Islámského státu Abú Sajjáfa, který mimo jiné řídil i ropné obchody IS v Sýrii. Jen prodejem ukradené syrské ropy do Turecka si Islámský stát loni mohl přijít až na čtyři miliony dolarů denně, byť konzervativnější odhady mluví o 10 milionech dolarů měsíčně.

Černé ropné kšefty, stejně jako dodávky zbraní, výbušnin, potravin nebo historických památek ukradených v Sýrii, jsou už delší dobu „veřejným tajemstvím“, odhalujícím i reálné poměry uvnitř NATO – někteří členové aliance aktivně podporují mezinárodní terorismus, zatímco další o tom všem vědí do posledního detailu, ale mlčí a nechávají si trumfy k příhodnému vydírání.

VICE-Masakr v Paříži v kontextu reality

 


Nepřihlášený uživatel

#5690

2015-11-17 08:15

FAKTA NEUPRAVENE FOTO


Nepřihlášený uživatel

#5691 Pozitivní myšlení a dostatek informací k porážce globálního nepřítele nestačí!

2015-11-17 08:18

Pozitivní myšlení a dostatek informací k porážce globálního nepřítele nestačí!

Kdesi ve vesmíru v jisté galaxii se nachází planeta obývaná myslícími bytostmi. Přestože jsou tyto bytosti obdařeny myslí, příliš ji nepoužívají – chybí jim uvědomění. Uvědomění toho, kým jsou, uvědomění toho, že planeta, kterou obývají, patří jim a ve vlastním zájmu jsou povinny o ni pečovat. Uvědomění toho, že se staly otroky. Veškeré uvědomění své výjimečnosti a důležitosti jim bylo odebráno jejich otrokáři. Tito vybaveni znalostmi vesmírných zákonů a sociálního inženýrství zcela nenápadně zotročili planetu a prospívají z kolektivního strachu zotročených bytostí. Uvědomění bytostí potlačili natolik, že pokud jedna z bytostí na toto poukáže, je ostatními zesměšněna.

Jde o sílu davu, která chrání své otrokáře. Otrokáři ale nemohou nikdy vyhrát, přes to je jejich dílo dech vyrážející nejen svoji neskutečnou zrůdností. Sociální inženýrství praktikované a pilované celá tisíciletí je velmi propracovaný a neskutečně mocný nástroj. Dokáže produkovat palácové otroky, kteří vědomě pracují proti bytostem vlastního druhu, tito působí mezi na oko vládnoucí elitou, zprostředkovateli informací a v dalších oblastech davo-elitářské hierarchie, s kterou celý projekt otrokářů stojí a padá. Nástroj, který v rámci planetární informační sítě vytváří on-line katalogy otroků, kde zotročené bytosti dobrovolně prezentují svoji poslušnost – své neuvědomění, například hromadnými úpravami svých profilových snímků na skrytý rozkaz otrokářů. A přestože porážka otrokářů je nevyhnutelná, je i pro bytost vědomou si svých iluzorních pout nelehké se jich zbavit.

Tento příběh však spěje k dobrému konci. Zmíněná planetární informační síť včetně na ní běžících evidenčních knih tváří a životů otroků představuje dvojsečnou zbraň. Mačetu prosekávající džungli lží a klamů vytvořených otrokáři a palácovými otroky, která pomalu ale jistě poráží další tři mocné nástroje otrokářů. Předně jakýsi vymývač mozků, který si bytosti této planety dobrovolně pořizují do svých útočišť, aby se nechaly hromadně programovat a produkovaly strach – ohromná množství strachu. Dále korporace kradoucí veškeré zdroje planety patřící bytostem, aby jim je po přídělech prodávala za energii vynaloženou bytostmi pomocí dalšího nástroje – jakých si dlužních směnek, kterých si mohou otrokáři vytvořit, kolik se jim zlíbí, a kterým důvěřivé bytosti vlastně ani nerozumí, protože se bojí přiznat si, že jde o podvod obludných rozměrů, který má za cíl získat kontrolu nad všemi zdroji jejich planety – jejich jediného domova.

VICE-Pozitivní myšlení a dostatek informací k porážce globálního nepřítele nestačí!


Nepřihlášený uživatel

#5692

2015-11-17 08:26

Na summitu G20 uvedlo Rusko příklady financování teroristů fyzickými osobami ze čtyřiceti zemí, mimo jiné ze zemí dvacítky, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

Rusko předložilo na summitu G20 snímky pořízené z vesmíru, na nichž je zachycen rozsah obchodování s ropou v IS, dodal Putin.

„Uvedl jsem příklady týkající se našich údajů o financování různých útvarů ISIL fyzickými osobami. Jak jsme zjistili, IS se financuje ze 40 zemí, přičemž mimo jiné i ze zemí dvacítky", zdůraznil ruský prezident.

Více: Na summitu G20 uvedlo Rusko příklady financování teroristů fyzickými osobami ze čtyřiceti zemí, mimo jiné ze zemí dvacítky, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

politiky za vzniklý marsmus a oběti

#5693 Čech žaluje

2015-11-17 09:12

protože nelze vkládat dlouhé odkazy, musel jsem jej rozdělit na kratší úseky mezerami. Spojte si je bez mezer do adresního řádku, a můžete číst (už 21000 sdílení)

http:     //www.extra.cz/21-000-sdileni-zaluji-evropu    -zaluji-francii-text-nastvaneho-cecha-vita-pokorneho    -valcuje-internet-co-v-nem-je?utm_source=     Facebook.com&utm_medium=     Social-organic&utm_campaign=eg1fb


Nepřihlášený uživatel

#5694 Re: Čech žaluje

2015-11-17 09:38

#5693: protože nelze vkládat dlouhé odkazy 

 vkládat delší odkazy můžete tak, že si najedete do odkazu a libovolně si jej zkrátíte pod 90 znaků :-)


Nepřihlášený uživatel

#5695 Re: já dnes nemůžu na Albertov

2015-11-17 09:40

#5687: je mi to opravdu líto - já dnes nemůžu na Albertov 

 Díky za podporu, ozvu se aspoň, jaké to bylo - máme štěstí, přestalo tu pršet.

Zdravím Moravu!

Ještě mi napadlo - možná to bude živě přenášet Ruptly (RT)?


Nepřihlášený uživatel

#5696 Premiér vlády dnes ostře odsoudil ty, kdo se bojí nekontrolované migrace, a osobně poděkuje vítačům

2015-11-17 09:59

Bohuslav Sobotka@SlavekSobotka  před 18 hodinami  Twitter 16.11.

Právě v těžkých časech nesmíme ztratit lidskost a solidaritu. 17.11.osobně poděkuji dobrovolníkům,kteří poskytují humanitár.pomoc uprchlíkům.

---

Premiér Bohuslav Sobotka vystoupil ráno u Hlávkovy koleje. „Strach a panika nesmí ovládnout ani naši mysl, ani naše srdce,“ řekl. „S migrační vlnou přichází také strach řady občanů. Na tomto strachu parazitují populisté a všichni ti, kteří politicky žijí ze šíření nenávisti,“ řekl poměrně ostře Sobotka.

"Musíme trvat na demokracii a liberálních hodnotách včetně rovnosti a tolerance. Porážka teroristů z Islámského státu musí být prioritou. Nenechme se prosím manipulovat: ačkoliv nedávné útoky proběhly v době migrační krize, je nutno si uvědomit, že vraždili dobře organizovaní islámští radikálové. Náš hněv se musí obrátit proti nim, nikoliv proti uprchlíkům, které z domovů vyhnalo násilí či etnické násilí šířené stejnými vraždícími fanatiky"

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz 17.11.

-----

Sluníčkáři Sobotko, občané se právem strachují "uprchlíků, které z domovů vyhnalo násilí šířené vraždícími fanatiky" - jeden z těch tvých ubohých uprchlíků, Ahmad Almuhamad, v pátek večer osobně zmasakroval desítky lidí v Paříži! 3.10. se zaregistroval včetně otisků prstů v Řecku, dál se registroval v Srbsku, Chorvatsku, až se v Belgii a Francii spojil s dalšími ubohými muslimy a šel na to. Info z řecké registrace včetně otisků prstů třeba zde: http://www.dailymail.co.uk  O dalších "dosud neidentifikovaných" teroristech se už zase nepíše - informace o tom, že druhý ubohý uprchlík z řad teroristů se zaregistroval o 2 měsíce před Almuhamadem, se pro jistotu jenom vynořily a hned zase ututlaly. Další nejméně jeden terorista radši identifikovaný vůbec není - anebo je?

Nemáš základní lidskou slušnost tváří v tvář pozůstalým a klidně jdeš dneska osobně poděkovat vítačům, co teroristům pomáhají v cestě za dalším vražděním v Evropě. Ty občany, kteří přesně před teroristickými útoky z řad "ubohých syrských uprchlíků" varují už roky, ostře označuješ za manipulující populisty žijící z nenávisti. Tvoji ministři Pelikán, Dienstbier a další i Tvoji partneři ve vládě - babišovci i lidovci - jsou stejní neomarxističtí islamofilní dobroserové, navenek žvaní pro občany, ale hlasují proti občanům.

Islamofilní sluníčkářská vládo, omluvte se pozůstalým a podejte demisi!

 

 

díky

#5697 Re: Re: já dnes nemůžu na Albertov

2015-11-17 10:13

#5695: - Re: já dnes nemůžu na Albertov 

 ale určitě to má přenášet - přímý přenos CNTV = Česká Nezávislá televize na http://www.ubunturadio.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#5698 Re: Premiér vlády dnes osobně poděkuje vítačům

2015-11-17 10:48

#5696: - Premiér vlády dnes ostře odsoudil ty, kdo se bojí nekontrolované migrace, a osobně poděkuje vítačům 

Hospodářské noviny 17.11.

 Není možné zneužívat svobodu slova k tomu, aby se šířila nenávist, aby se šířila xenofobie, prohlásil během oslav 17. listopadu premiér Bohuslav Sobotka. "Jakýkoliv autoritářský režim, jakákoliv izolace naší země mimo EU by byly proti bytostným zájmům našeho národa. Znamenaly by hospodářský i sociální úpadek a zcela jistě i demontáž dnešní svobody a občanských práv.“

---

Xenofobně a extrémisticky prohlašuji, že radši živý a zdravý mimo EU, než mrtvý nebo zmrzačený v EU.

Co je to tu za svobodu a občanská práva, když ministr vnitra prohlašuje ještě před protimuslimskými demonstracemi, že má informace od policie a tvrdě zasáhne proti "extrémistům"?

Občanské právo na smrt a la Paříž?

Svoboda se nechat dobrovolně zmrzačit?

Nenávist k neřízené ekonomické migraci prokazatelně s sebou přinášející teroristy - nebo láska k vlastnímu svobodnému životu?

Zavíralo staré Rakousko, zavírali nacisti, zavírali komunisti - a teď budou zavírat i islamofilové ve jménu ekonomické muslimské migrace. A my, daňoví poplatníci, to ještě vládě zaplatíme.

 

Realista

#5699 Re: Re: Premiér vlády dnes osobně poděkuje vítačům

2015-11-17 11:09

#5698: - Re: Premiér vlády dnes osobně poděkuje vítačům 

  "Jakýkoliv autoritářský režim by byl proti bytostným zájmům našeho národa. Znamenal by hospodářský i sociální úpadek a zcela jistě i demontáž dnešní svobody a občanských práv.“

Pan Sobotka má pravdu, autoritářský režim, který se nám zde snaží zavést muslimská pátá kolona islámského státu by znamenal značný hospodářský i sociální úpadek a zcela jistě i demontáž dnešní svobody a občanských práv, především žen, nemuslimů, homosexuálů apod, proto bojujme za svoji svobodu a suverenitu, nepodléhejme nátlaku bruselu na prosazení kvót, chraňme svoji vlast, děláme to pro svoje děti. Nedopusťme, aby naše děti a děti jejich dětí vyrůstaly v totalitě, aby se denně bály o svůj holý život. To po nás přece nikdo nemůže chtít. Braňme svoji zemi před rozpínáním agresivního islámu za každou cenu! V sázce je naše existence a holé životy!!


Nepřihlášený uživatel

#5700 Re: Jak je to možné!?

2015-11-17 11:29

#5685: záhada - Jak je to možné!? 

TAKŽE FRANCIE DOPUSTILA, ABY MĚLI V PODSTATĚ VLASTNÍ ARMÁDU...

Souhlas - ale s jednou zásadní námitkou.

Francie a potažmo Belgie, Británie, Švédsko vyzbrojení muslimské populace NEDOPUSTILA. Ona je DOBROVOLNĚ PŘÍMO FINANCUJE ze státní podpory vyplácené nezaměstnaným muslimům (40% mladých muslimů nepracuje, ale žije na podpoře). Dávky státní podpory jsou natolik štědré, že nepracujícím muslimům umožňují vyzbrojování a vycestování na studijní stáže v zahraničí, kde dovystudují válečné umění. 

Totéž schválila česká vláda přijetím migračních kvót.