Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5696 Premiér vlády dnes ostře odsoudil ty, kdo se bojí nekontrolované migrace, a osobně poděkuje vítačům

2015-11-17 09:59

Bohuslav Sobotka@SlavekSobotka  před 18 hodinami  Twitter 16.11.

Právě v těžkých časech nesmíme ztratit lidskost a solidaritu. 17.11.osobně poděkuji dobrovolníkům,kteří poskytují humanitár.pomoc uprchlíkům.

---

Premiér Bohuslav Sobotka vystoupil ráno u Hlávkovy koleje. „Strach a panika nesmí ovládnout ani naši mysl, ani naše srdce,“ řekl. „S migrační vlnou přichází také strach řady občanů. Na tomto strachu parazitují populisté a všichni ti, kteří politicky žijí ze šíření nenávisti,“ řekl poměrně ostře Sobotka.

"Musíme trvat na demokracii a liberálních hodnotách včetně rovnosti a tolerance. Porážka teroristů z Islámského státu musí být prioritou. Nenechme se prosím manipulovat: ačkoliv nedávné útoky proběhly v době migrační krize, je nutno si uvědomit, že vraždili dobře organizovaní islámští radikálové. Náš hněv se musí obrátit proti nim, nikoliv proti uprchlíkům, které z domovů vyhnalo násilí či etnické násilí šířené stejnými vraždícími fanatiky"

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz 17.11.

-----

Sluníčkáři Sobotko, občané se právem strachují "uprchlíků, které z domovů vyhnalo násilí šířené vraždícími fanatiky" - jeden z těch tvých ubohých uprchlíků, Ahmad Almuhamad, v pátek večer osobně zmasakroval desítky lidí v Paříži! 3.10. se zaregistroval včetně otisků prstů v Řecku, dál se registroval v Srbsku, Chorvatsku, až se v Belgii a Francii spojil s dalšími ubohými muslimy a šel na to. Info z řecké registrace včetně otisků prstů třeba zde: http://www.dailymail.co.uk  O dalších "dosud neidentifikovaných" teroristech se už zase nepíše - informace o tom, že druhý ubohý uprchlík z řad teroristů se zaregistroval o 2 měsíce před Almuhamadem, se pro jistotu jenom vynořily a hned zase ututlaly. Další nejméně jeden terorista radši identifikovaný vůbec není - anebo je?

Nemáš základní lidskou slušnost tváří v tvář pozůstalým a klidně jdeš dneska osobně poděkovat vítačům, co teroristům pomáhají v cestě za dalším vražděním v Evropě. Ty občany, kteří přesně před teroristickými útoky z řad "ubohých syrských uprchlíků" varují už roky, ostře označuješ za manipulující populisty žijící z nenávisti. Tvoji ministři Pelikán, Dienstbier a další i Tvoji partneři ve vládě - babišovci i lidovci - jsou stejní neomarxističtí islamofilní dobroserové, navenek žvaní pro občany, ale hlasují proti občanům.

Islamofilní sluníčkářská vládo, omluvte se pozůstalým a podejte demisi!

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5698 Re: Premiér vlády dnes osobně poděkuje vítačům

2015-11-17 10:48:18

#5696: - Premiér vlády dnes ostře odsoudil ty, kdo se bojí nekontrolované migrace, a osobně poděkuje vítačům 

Hospodářské noviny 17.11.

 Není možné zneužívat svobodu slova k tomu, aby se šířila nenávist, aby se šířila xenofobie, prohlásil během oslav 17. listopadu premiér Bohuslav Sobotka. "Jakýkoliv autoritářský režim, jakákoliv izolace naší země mimo EU by byly proti bytostným zájmům našeho národa. Znamenaly by hospodářský i sociální úpadek a zcela jistě i demontáž dnešní svobody a občanských práv.“

---

Xenofobně a extrémisticky prohlašuji, že radši živý a zdravý mimo EU, než mrtvý nebo zmrzačený v EU.

Co je to tu za svobodu a občanská práva, když ministr vnitra prohlašuje ještě před protimuslimskými demonstracemi, že má informace od policie a tvrdě zasáhne proti "extrémistům"?

Občanské právo na smrt a la Paříž?

Svoboda se nechat dobrovolně zmrzačit?

Nenávist k neřízené ekonomické migraci prokazatelně s sebou přinášející teroristy - nebo láska k vlastnímu svobodnému životu?

Zavíralo staré Rakousko, zavírali nacisti, zavírali komunisti - a teď budou zavírat i islamofilové ve jménu ekonomické muslimské migrace. A my, daňoví poplatníci, to ještě vládě zaplatíme.

 


Nepřihlášený uživatel

#5736 Re: Premiér vlády dnes ostře odsoudil ty, kdo se bojí nekontrolované migrace, a osobně poděkuje

2015-11-17 23:06:01

#5696: - Premiér vlády dnes ostře odsoudil ty, kdo se bojí nekontrolované migrace, a osobně poděkuje vítačům 

 Ať premiér vyfasuje mašinkvér a jde bojovat za práva uprchlíků do Rakky, ale ať si nebere za rukojmí své pokrytecké solidární politiky většinu racionálně uvažujících občanů téhle republiky! Na tyhle slizárny jsme mu mandát opravdu nedali! Žádám okamžité odstoupení tohoto pseudohumanistického blbce!