Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

bezpáteřní zrůda

#5651 Re: Proč chci pryč z EU

2015-11-16 12:19

#5614: - Proč chci pryč z EU 

 ocituji znovu zde názor (jaké slizské zrůdy nám dělají Evropskou politiku):

"O něčem rozhodneme, vypustíme to ven, potom nějaký čas vyčkáme a sledujeme, zda se něco stane. Pokud se nestrhne velký povyk a nedojde k velké vzpouře, protože většina vůbec nechápe, co bylo schváleno, potom pokračujeme, krok za krokem, dokud nezmizí všechen odpor." (Jean-Claude Juncker, prezident Rady EU, Der Spiegel 52/1999)


Nepřihlášený uživatel

#5652 Re: Re: Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část

2015-11-16 12:27

#5650: - Re: Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část 

 nesouhlasím, protože muslimové pronásledují křesťany ve svých zemích už dávno předtím


Nepřihlášený uživatel

#5653 Re: Re: Re: Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část

2015-11-16 13:12

#5652: - Re: Re: Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část 

 v tych dobach slo jen o dane ne o pronasledovani to slo jen kdyz nezaplatil dan tem Kurdum a Arabum ale jinac kniha co lita ted svetem je SFALSOVANA NEKDE SE POROVNAL ORIGOS KNIHA A DULEZITE VINATKY Z KNIHY BYLY ZAMENENE ZAMERNE ORIGOS KORAN A FALESNA KOPIE KORAN NEKDO TO FOTIL VEDLE SEBE A JESTE TO PRELOZIL TOTIZ PAR URIVKU BYLA ZVEREJNENO AJI A TY CO TO VSE SROVNAVALI A PREKLADALY MOZNA JESTE DO TED MAJ NEKDE SVE ODKAZE JAK SPAVNE MA BYT KORAN POJAT LIDMA CO TO CTI A NEMAJ ZABIJET BOHANY A KRESTANY TO V ORIGOSU NENI TAM JE ZE SE MAJ JEN VYHYBAT VSEM A NECINIT JIM ZLO


Nepřihlášený uživatel

#5654

2015-11-16 13:26


Nepřihlášený uživatel

#5655

2015-11-16 13:35


Nepřihlášený uživatel

#5656 Babiš varuje ne před útoky teroristů, ale před provokacemi extremistů

2015-11-16 13:46

Reakce Babišova mediálního impéria na ohlášené další muslimské útoky v celé Evropě:

Kvůli útokům v Paříži bude 17. listopadu v ulicích českých měst více policistů, než bylo původně v plánu. Policie varuje před provokacemi extremistů.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/

 

Co dodat na TAKOVOU babišovskou propagandu islámu? Prostě nashle v úterý od 14 na Albertově.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5657

2015-11-16 14:51

Legálové pomáhají krýt finančí toky do neziskovek

Na tuto otázku známe odpověď. Jedná se podle našich informací o tzv. legály. Legál je označení nejen pro operátora tajných služeb v režimu neaktivní rezervy, ale i pro osobu, která figuruje v pozici „bílého koně“ při procesu finacování neziskových organizací z těžko deklarovatelných zdrojů, privátních fondů, jejichž majitelé nechtějí být dáváni do spojitosti s programy, které daná neziskovka provozuje. Jak jsme byli v redakci AE News informováni, a tento poznatek bude jistě zajímat i čtenáře, legálové jsou v systému implementace prvků NWO velmi často používaní v poslední době.

Varování, že se do Prahy chystají operátoři německé pobočky Refugees Welcome, jasně ukazuje, že Praha je opět na černé listině a problémy, které Česko způsobilo svým odporem a aktivitou uvnitř Višegrádu proti migrantům, přerostly určitou akceptovatelnou mez. Zajímavé je zjištění, že Miloš Zeman se dostal pod ochranu mocných elit euroasijského křídla GP. České neziskovky mají od poloviny října vystavený generální stop proti přímým útokům na prezidenta. Znamená to, že americkou ambasádu někdo klepl přes prsty.

 VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#5658

2015-11-16 15:33

Je na fotce nějaký terorista?

Sluníčkáři tvrdí, že ne. Jde jenom o vysokoškolsky vzdělané lidi.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5659 Vytvořme z uprchlíků armádu, která si osvobodí Sýrii, navrhl polský ministr

2015-11-16 17:26

Vytvořme z uprchlíků armádu, která si osvobodí Sýrii, navrhl polský ministr

Do Evropy přišlo v poslední době několik stovek tisíc mladých Syřanů, ze kterých by bylo možné vytvořit armádu bojující za osvobození jejich vlasti a dát jim tak najevo, že to za ně nikdo jiný neudělá. V rozhovoru pro polskou televizi TVP to uvedl polský ministr zahraničí Witold Waszczykowski.

Zároveň dodal, že si neumí představit „vyslání našich vojáků do Sýrie, zatímco tisíce uprchlíků z této země na Unter den Linden v Berlíně či na jiných místech budou popíjet kávu a sledovat, jak bojujeme za jejich bezpečnost”.

Nikdo nežádá, zdůraznil ministr, aby v Sýrii bojovaly ženy a děti. „Avšak desítky tisíc Syřanů, kteří po přeplutí k řeckým břehům a opuštění člunů nežádají jídlo, pití či oblečení, ale ptají se, kde si mohou dobít mobil, by mohli –  s naší pomocí – osvobodit svoji vlast,” navrhl polský ministr.

Zároveň připomněl, že vytvoření bojových jednotek v zahraničí by nebylo novinkou. „I z Poláků kdysi v daleké cizině vytvářeli jednotky, které potom bojovaly za svobodu svojí vlasti.”

http://www.novinky.cz

---

Konečně rozumný návrh - proti tomu lze těžko něco namítat. Nebo se snad chlapci tou plavbou do Evropy příliš unavili?

Babišovci v čele s Pelikánem mezitím shazují ze stolu návrh Úsvitu na zbavení státní příslušnosti občany, kteří se dopustí trestného činu proti národní bezpečnosti.

Panebože, proč nejsem Polák! Nebo Maďar. No i ten Slovák by teď nebyl od věci. Uvidíme ještě, co zítra prezident na Albertově.

 


Nepřihlášený uživatel

#5660 Re:

2015-11-16 17:37

#5658: -  

 no, sranda to není - Německo už jde v čele, jen pár hodin před pařížskými útoky oznámilo univerzitní vzdělání zdarma pro ekonomické migranty, odhaduje se, že jen v příštím zimním semestru jich bude 50 tisíc. I ten autor pařížských útoků měl prestižní vzdělání.

 

Testy v arabštině, poplatky zaplatí stát. Německo chce migrantům usnadnit přístup na vysoké školy

Berlín – Německá ministryně školství a výzkumu Johanna Wanková dnes uvedla, že pokud se má podařit integrace uprchlíků do společnosti, pak se na tom velkou měrou musí podílet školy. Uprchlíkům chce proto usnadnit přístup k vysokoškolskému vzdělání.

Stávající testy pro tyto případy mají být přeloženy do arabštiny a dalších jazyků a poplatky za přijímací řízení má převzít stát. Během čtyř let má být o 10 000 míst rozšířena kapacita přípravných kurzů na studium pro ty, kteří zatím na vysokoškolské studium nemají nárok. Německý stát má proto vysokým školám v příštích letech přispět dodatečně částkou více než 130 milionů eur (3,5 miliardy Kč).

První výrazný nárůst počtu studentů z řad uprchlíků se očekává v příštím zimním semestru. Odhaduje se, že jich na německé vysoké školy přijde kolem 50 000.


Nepřihlášený uživatel

#5661

2015-11-16 19:47

Žádám o možnost vyjádřit se v referendu o vystoupení z Evropské unie.

Nepřihlášený uživatel

#5662 Re:

2015-11-16 19:51

#5661: -  

 Pravne zavazny je az podpis papirove verze petice - viz pokyny na titulni strane petice.


Nepřihlášený uživatel

#5663 Ubozi syrsti uprchlici pred valkou vedeli o utocich tyden predem

2015-11-16 19:56

Policie v Německu v detenčním zařízení pro uprchlíky zadržela 39letého Alžířana. Muž měl už minulý týden mezi běženci šířit zvěsti o tom, že francouzskou metropoli Paříž čeká teror. S odkazem na ministra vnitra spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko to v pondělí uvedla agentura Reuters.

Alžířan měl dvěma migrantům ze Sýrie v záchytném středisku ve městě Arnsberg už minulý týden vyprávět, že se chystají útoky v Paříži. Údajně říkal, že Paříž čekají strach a teror.

Podle listu Der Westen však Alžířan policistům popřel, že by věděl něco konkrétního. Nezastíral ale svoji nenávist vůči Francii a policisty varoval, že se stane něco špatného i v Arnsbergu, pokud ho zatknou.

Ministr Jäger uvedl, že v Severním Porýní-Vestfálsku je zhruba 500 radikálů, kteří jsou připraveni k násilí. „Situace je opravdu vážná,” řekl serveru RP Online.

http://www.novinky.cz/

16.11.15l

 


Nepřihlášený uživatel

#5664

2015-11-16 20:16

NO FAKTA

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5665

2015-11-16 20:25

Merkel se nebojí a za ty prachy od USA se nebude bát ani na šibenici!!!

 Ja a tá její hlava, hlavou asi není. 


Nepřihlášený uživatel

#5666 Demonstrace a spolecny pochod proti migraci - PRAHA 17.11. ODPOLEDNE

2015-11-16 20:42

Zemana na Albertově podpoří Blok proti islámu

Prezident Miloš Zeman by měl deset minut po 14. hodině dorazit na Albertov. Prezidentovy nazory proti migraci přijdou podpořit stoupenci hnutí Blok proti islámu včetně svého předsedy Martina Konvičky, kteří budou u příležitosti státního svátku protestovat proti nelegální imigraci a islamizaci Evropy od 14. hodiny.

Proti migraci jsou zaměřené i akce Dělnické strany sociální spravedlnosti a Národní demokracie.

Na Můstku ve spodní části Václavského náměstí se první jmenovaní sejdou ve 13 hodin.

Přívrženci Národní demokracie budou demonstrovat na náměstí Republiky proti uprchlickým kvótám a za vystoupení Česka z Evropské unie.

Šéf hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura ve 14 hodin u Muzea zahájí pravidelnou demonstraci nazvanou ‚Za naši kulturu a bezpečnou zem’.

V pět hodin večer pak začne společný pochod politických stran a hnutí k Úřadu vlády na protest proti protinárodní politice české vlády.

 

Prijdte, kdo muzete. Neomarxiste chystaji diskreditacni protiakce - jestli neco mame zmenit, musime se ukazat na demonstracich. Plane zvaneni na internetu politiky k akci nedonuti.

Jarek

#5667 Sobotka a další Řiťovlezové děkují sluníčkářům za pomoc uprchlíkům

2015-11-16 20:59

Toto hraničí s arogancí a sprostotou vůči vlastnímu národu, pohrdání a vlez do pr....Adolfovi Merklové a spol. Tito nabubřelci a idioti nebrání vlastní národ, ale podporují naší likvidaci a ještě mají pocit, že jsme pitomci......ihned odstranit toto vedení, včetně parlamentu a vystoupit z EU, NATO a dalších  institucí, zlikvidovat dotace pro tzv. Neziskovky a začít bránit republiku a naší kulturu. Všechny přisluhovače okamžitě vyhnat ze všech pozic kde mohou nám všem škodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zítra na Václaváku, u vlády, ale určitě přijít a vyjádřit svůj názor - VAHNAT KOLABORANTY!!!


Nepřihlášený uživatel

#5668

2015-11-16 21:34

Americká a už i naše DEMOKRACIE?

PROČ!!!!

22:11 - Sedm amerických států se v reakci na páteční útoky v Paříži rozhodlo nepřijímat žádné syrské uprchlíky. Oznámili to republikánští guvernéři těchto států. Ministerstvo zahraničí USA v pondělí oznámilo, že na plánu přijmout příští rok 10 tisíc syrských uprchlíků se nic nemění.


Nepřihlášený uživatel

#5669

2015-11-16 21:37

RUSKÁ RULETA

Tak to je přesně, jak vidím současnou situaci v Evropě. Jedna z mála stabilních výsep v dnešním světě je ohrožena nerozumnými rozhodnutími předních politiků a příliš liberálním postojem různých skupin. Nechci spekulovat,  do  jaké míry je ta či jiná konspirační teorie pravdivá. Nebo se pouštět do diskuzí, kdo z uprchlíků nese jméno válečný štvanec nebo terorista-muslim.

Migrační vlna nemá v novodobé historii obdoby.  V obou táborech,  obhájců tak i oponentů migrace, se objevuje spousta protichůdných a zpravidla nepotvrzených tvrzení, a tak je nesmírně těžké vyslovit jednoznačné stanovisko, co se ve skutečnosti skrývá za epochálním přesunem milionů lidí. Přesto nedostáváme odpověď, jak mají naše země být připraveny na velkou kulturní odlišnost, jejíž hodnotové normy ustrnuly v období středověku. Evropané nedostávají žádnou garanci, jak bude zajištěna bezpečnost jednotlivců, především dětí a žen. Dále nikdo otevřeně nemluví o zdravotním riziku možného rozmachu epidemií.

Z kruhů věřících zaznívá silný hlas po naplňování po generace předaného poselství Krista pána o pomoci bližnímu. Velice si vážím křesťanských hodnot, které se přenesly do dnešních dnů. A to především proto, že trpká zkušenost lidstva jako síto proseje, které hodnoty jsou ty pravé. Na těch stojí i víra. Neodvažuji se soudit do jaké míry je nebo není zneužíván citát o pomoci bližnímu, právě v dnešní době ve spojitosti s válkami ve světě a migrací. Dále nebudu analyzovat, proč většina uprchlíků směřuje do Evropy, přesněji proč si vybírá nejrozvinutější kouty Evropy.  Ani další diskutabilní okolnosti kolem migrační vlny či chování uprchlíků. Faktem zůstává, že Evropa není schopna přijmout a integrovat tak velká množství lidí. Ztotožňuji se s názorem pomáhat v místech páchaného zla. O čem vypovídá postoj uprchlíků, kteří jednohlasně odmítají návrat, pokud by válečný konflikt v jejich zemi skončil?

Naší prvořadou povinností je bránit odkaz našich předků, kteří vlastní krví a potem vybudovali základy naší kultury a života, který známe. Tisíce let je bránili před vnějšími hrozbami a nemůžeme připustit, aby se naprosto převrátil náš celý svět, jen kvůli vabank-experimentu, který může přinést nedozírné následky.

Buďme vděční za to, že nám události nastavily zrcadlo, abychom poznali čeho si skutečně vážit, na čem nám záleží, a ukázalo i pravé tváře lidí kolem nás. Včera mou pozornost “náhodou“ upoutal reklamní slogan na zdi budovy, který začínal „PRO BUDOUCNOST NAŠICH DĚTÍ…“.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5670 Prijdte v utery na demonstrace a do pruvodu proti promigracni politice vlady!

2015-11-16 21:47

Nemecko dnes vecer - 2 demonstrace proti islamu a migraci:

Pegida jako kazde pondeli v Drazdanech, kolem 10 tisic.

Alternativa pro Nemecko v Oelde, Vestfalsko, info nejsou k dispozici.

V dalsich 2 tydnech se porada 20 demonstraci na ruznych mistech 

https://www.compact/

 

Prijdte v utery na demonstrace a do pruvodu proti promigracni politice vlady!


Nepřihlášený uživatel

#5671

2015-11-16 21:54

Už ji ty bradavky ukousli???

Ne ona není žena ona potřebuje mrdat s uprchlíkmi a její želaním je smrt, když jí strčí muslim do její panenské? rozdrbaný kundy nálož.


Nepřihlášený uživatel

#5672

2015-11-16 22:02

 Fašistka MERKEL.


Nepřihlášený uživatel

#5673

2015-11-16 22:22

Jsem asi xenofob, rasista, fašista. Nemůžu teď potkat  sluníčkáře na ulici? Jistě si pamatujete kolik jich bylo a zbýrali na děti atd. Je to všechno o penězích a za naše peníze. Proč jste přispívali a nevěděli pro koho. Vím byli to študáci, kterí potřebovali peníze. Těď jsou ty výběrčí proti Vám  a budou, protože potřebují peníze na fet...

Xenofob obecný

#5674 Re:

2015-11-16 22:39

#5658: -  

 Jak pěkně poslušně klečí v těch černých talárech, to bude jistě při přísaze na promocích. V těchto vzdělaných intelekčně nabušených lidech spatřuji světlou budoucnost našeho kontinentu. Tito vědci, filosofové, doktoři, právníci, soudní znalci, docenti, vynálezci apod. jistě pozvednou naši zkomírající zem mezi světové špičky, o tom nepochybuji.

Xenofob obecný

#5675 Re: Re: Re: Re: Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část

2015-11-16 22:44

#5653: - Re: Re: Re: Re: taktika islámu = 3 fáze džihádu II. část 

 Ostatně to nám předváděl Mohamed názorně, jak se vyhýbá a nečiní druhým zlo, když za svého života dobyl celý Arabský poloostrov a v následujících letech tento tolerantní islám obsadil celý blízký východ a severní Afriku a tvrdě masakroval všechny, kdo se mu nepodvolily. Nebo, že by tu falešnou kopii vlastnil i sám Mohamed? Ani bych se nedivil. Kdo ví, co mu podstrčili. On když blouznil ty súry, tak o sobě nevěděl a písaři si z něj mohli tak docela vystřelit a on se toho pak chudák zmatený držel na slovo :-D