Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5574 Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík

2015-11-14 17:17

Jeden z teroristů, kteří v pátek útočili v Paříži, vstoupil na území Evropské unie začátkem října přes Řecko. Podle činitele řecké vlády Nikose Toscase, pod něhož patří činnost policie, jde o útočníka, u něhož byl nalezen syrský pas.

Zdroj: strujci-utoku-v-parizi

Takže doslova a do písmene:

V PÁTEK ÚTOČIL V PAŘÍŽI MINIMÁLNĚ JEDEN SYRSKÝ UPRCHLÍK!!!

Uvnitř to byla špinavá řezničina, lidé s kulkami v hlavě, stříleli je shora do hlavy, zatímco padali na zem,“ řekl agentuře AFP nedaleko od Bataclanu policista, který se zúčastnil nočního zásahu.

Zdroj: strileji-jednoho-po-druhem

 

A co na to Babišovo Mafra? - Francouzi, kteří demonstrují, jsou podle idnes opět "pochoduje skupina extremistů proti islámu"!, ne třeba prochází průvod znepokojených občanů: Ve francouzském městě Lille pochoduje skupina extremistů proti islámu. V ruce třímají dýmovnice a transparenty.

A celý den jim visí na čelním místě štvavý komentář Palaty, který se velkohubě zastává ne obětí!, ne pozůstalých! - ale uprchlíků. Mezi nimi jednoho z teroristů!!!!:

Nesmíme však připustit, aby teroristické akce Islámského státu vyvolaly nenávist k muslimům,“ píše ve svém komentáři reportér MF DNES Luboš Palata.

Uprchlíci nebyli a nejsou spojenci ani sympatizanty Islámského státu, jinak by směřovali do Mosulu a ne do Berlína, Mnichova nebo do Stockholmu. Jsou to oběti té samé války, která se rozpoutala na Blízkém východě, války, která už roky zabíjí tisíce lidí při atentátech v Iráku, tento týden v libanonském Bejrútu, před tím zřejmě v ruském letadle na egyptském Sinaji.

Zdroj: komentar-lubose-palaty-k-utokum-v-parizi

Že se Babiš i Mafra tváří v tvář obětem útoku nestydí!!!! To zatvrzelá neomarxistická islamofilní média NIKDY nepřiznají omyl a neomluví se?!!! Furt bude Babišovo mediální impérium štvát proti vlastním spoluobčanům a hájit teroristy?!!!

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5576 Re: Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík

2015-11-14 17:23:23

#5574: - Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík 

 Německo zesílí dohled nad známými islamisty a pravicovými extremisty a zintenzivní kontroly v linkových spojích do Francie. Po krizovém jednání německé vlády kvůli nočním útokům v Paříži to novinářům řekl ministr vnitra Thomas de Maiziére. Vláda ale podle něj odmítá spojovat atentáty s problematikou běženců.

Přitom policie prokázala, že jeden z teroristů je syrský uprchlík, který přišel do Evropy přes Řecko začátkem října!!!! Zasraní Němci!!!!!! Vina je na nich!