Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5576 Re: Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík

2015-11-14 17:23

#5574: - Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík 

 Německo zesílí dohled nad známými islamisty a pravicovými extremisty a zintenzivní kontroly v linkových spojích do Francie. Po krizovém jednání německé vlády kvůli nočním útokům v Paříži to novinářům řekl ministr vnitra Thomas de Maiziére. Vláda ale podle něj odmítá spojovat atentáty s problematikou běženců.

Přitom policie prokázala, že jeden z teroristů je syrský uprchlík, který přišel do Evropy přes Řecko začátkem října!!!! Zasraní Němci!!!!!! Vina je na nich!

Odpovědi

jojo

#5577 Re: Re: Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík

2015-11-14 17:29:32

#5576: - Re: Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík 

To už je korunovaný vůl, který (asi je to záměrné) si to nespojí dohromady! Vlády, plné volů! ...

"Muslim spáchá trestný čin, pak další a další muslim, ale se nesmí říct, že to byl muslim! (s islámem to údajně nesouvisí!?) a přitom v islámu je zakotveno násilí a nařízeno vraždit nevěřící!?"

Co si o tom myslet!? ... že někomu přeskočilo!? ... bohužel někomu stále přeskakuje!!!


Nepřihlášený uživatel

#5604 Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

2015-11-15 11:11:07

#5576: - Re: Nejméně jeden z teroristů byl syrský uprchlík 

 Kvůli útokům nesmíme začít odmítat migranty, řekl Juncker

Země Evropské unie by neměly začít odmítat uprchlíky v reakci na útoky v Paříži. Na okraj summitu zemí G20 v Turecku to v neděli řekl šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker.

Podle něj není potřeba, aby osmadvacítka nějak měnila svůj přístup k řešení migrační krize. Juncker také zdůraznil, že pachatelé atentátů nebyli uchazeči o azyl, ale zločinci.

„Neměli bychom směšovat dvě různé kategorie lidí přicházejících do Evropy,“ řekl Juncker. „Ten, kdo je zodpovědný za útoky v Paříži... je zločinec a ne uprchlík nebo žadatel o azyl,“ doplnil předseda EK v souvislosti se zatím prvním identifikovaným útočníkem, kterým byl 29letý Francouz.

„Chtěl bych vyzvat ty v Evropě, kdo se snaží měnit přijatou migrační agendu, aby ji brali vážně a nepodléhali zjednodušeným reakcím, které se mi nelíbí,“ uvedl dále Juncker. Podle něj se nyní sice unie bude potýkat s určitými obtížemi, není to prý ale důvod měnit základní postoj k řešení migrační krize.

---------------

Bezostyšný nelidský hajzl - jak tohle dokáže říct tváří v tvář pozůstalým po těch, které uprchlíci popravili! To už se vyrovná nacistům, kteří také jenom "plnili rozkazy", ale jinak to mysleli s těmi podlidmi a ne-lidmi dobře. A tohle je naším lídrem!!!

Podle policie dva teroristé přišli v říjnu přes Řecko jako syrští uprchlíci před válkou. O azyl zřejmě už nepožádali, protože německé úřady samy tvrdí, že jim v Německu z registračních center ještě před registrací odjíždí taxíky nebo se známými nebo odchází pěšky VĚTŠINA uprchlíků. Německé úřady neví, kam mizí.

PRYČ Z EU!!!!

-------------------- 

Kam všichni uprchlíci mizí? To je otázka, která znepokojuje čím dál víc lidí. V budově určené pro nově příchozí téměř nikdo nezůstává, imigranti odchází na vlastní pěst mnohdy ihned po příjezdu. Kam? To nikdo neví. A často ani to, o koho se vlastně jedná, mnozí se totiž odmítají i registrovat.

„Registrace probíhá vždy následující den po příjezdu do zařízení, a to je většina z nich už pryč. Na některé čekají před ubytovnou již auta, jiní odjíždí taxíkem nebo odchází pěšky. Když se ptáme, kam odchází, dovídáme se, že do Švédska, Dánska, nebo do větších německých měst, kde mají často již příbuzné či známé. Nechtějí zůstávat tady na venkově,“ konstatuje Ingrid Gleißner-Kleinová z okresního úřadu Bayreuth, která má za okres záležitosti s uprchlíky na starost.

Kolik uprchlíků se celkem po Německu pohybuje, úřady nevědí. „Víme o těch, kteří se registrují a čekají v ubytovnách na azyl. Ale nemáme vůbec přehled o tom, kolik je zde neregistrovaných příchozích“

Zdroj: idnes 7.11.15