Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5512

2015-11-13 17:55

MZV RF vyslovilo pobouření v souvislosti s odmítnutím českých úřadů prodloužit akreditaci v zemi novináři MIA Rossija Segodnia Alexandru Kuranovovi.

„Jsme pobouřeni odmítnutím českých úřadů prodloužit akreditaci v České republice zpravodaji Mezinárodní informační agentury Rossija Segodnia Alexandru Kuranovovi. Hodnotíme to jako nepřátelský, politicky motivovaný a absolutně neodůvodněný krok Prahy, který poškozuje dvoustranné vztahy", praví se v zprávě MZV.

MZV RF: odmítnutí Prahy akreditovat reportéra agentury Rossia Segodnia je projevem cenzury

„Odporuje to rovněž závazku ČR respektovat světové normy v sféře svobody slova a práv novinářů a rovněž celkovým principům organizace demokratické společnosti, jejíž závažnou součástí je ochrana svobody uskutečnění novináři jejich profesionální činnosti", zdůraznil zahraničněpolitický úřad.

Více: MZV RF vyslovilo pobouření v souvislosti s odmítnutím českých úřadů prodloužit akreditaci v zemi novináři MIA Rossija Segodnia Alexandru Kuranovovi.

JÁ OBČAN ČR SE STYDÍM ZA NAŠÍ VLADU ZAPRODANCU A VLASTIZRADCU NARODA ČR TAK JAK ZASAHOVANÍ USA DO NAŠI ZEMĚ A POLITIKY SE TYDÍM A OMLOUVÁM SE RF ZA NAŠÍ VLADU BL...