Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5429

2015-11-11 15:22

Globalizace – hlavní destruktivní plán USA na zničení Evropy

     Ve světě se na různých místech a různými způsoby pomalu, nenápadně, o to víc razantně realizují zvrhlé myšlenky globalizace podle scénáře USA, resp. jejich predátorů. Lidé si jen stěží uvědomují, že události, odehrávající se na Ukrajině, mnohem dříve v Gruzii, Jižní Osetii, Iráku, Afghánistánu, Libyi, Egyptě, nebo naposledy v Sýrii pod taktovkou teroristického bloku ISIS jsou něco víc, než obyčejné, dnes už běžné dobyvačné války za účelem získání nějaké nadvlády nad lidmi nebo státem, jehož bohatství (ropa, plyn aj.) by se takto chtěli zmocnit. Není tomu tak, ale také tomu není ani proto, že by teroristé z ISIS bojovali proto, že jim to přikázal sám Prorok (tedy Alláh).

Je samozřejmé, že propaganda vydatně používá či zneužívá náboženskou motivaci ve smyslu islamizace dobývaných území a jeho obyvatelstva, ale jakkoliv se tomu dá téměř věřit je to jen klasická zástěrka pro naprosto jiné účely a cíle. Ty mají dlouhodobý charakter, který je systematicky realizován podle vývoje a stavu, který se nachází v oblasti zájmu. Zřejmě se čtenář bude pídit po tom, čí je to zájem. Není na místě někoho urážet z nevědomostí, neznalostí nebo chabé orientace v mezinárodní situaci (ne každý je schopen to vnímat, notabene hodnotit), takže možná pro někoho to bude překvapení, pro někoho nikoli. Tím, kdo sleduje tyto cíle a má zájmy na politické, ekonomické a potažmo sociální destabilizaci vytipované země není nikdo jiný, než samotné USA.

K dosažení cíle „jediného státu“ (rozumí se USA) má být realizováno čtyřmi kroky:

  1. krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur. Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy.Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény.
  2. krok: Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin. Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.
  3. krok: Ničím neomezené finanční toky do USA. Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly existovat samy o sobě. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett k tomu suše poznamenává: „Kritiky zabijeme“.
  4. krok: Žádný stát se nesmí postavit proti tzv. „mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „trhy“.Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „válku proti terorismu“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vkročila noha amerického vojáka. Strategický cíl je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace!

VICE-Globalizace – hlavní destruktivní plán USA na zničení Evropy