Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Převzato z komentáře

#5326 Takový názor se mi líbí

2015-11-07 22:20

PŘEVZATO Z KOMENTÁŘE K ČLÁNKU: "Orbán: Máme více pohřbů než křtů, ale vnucené migranty nechceme"

(světe, div se, na: Novinky.cz)

"Celá imigrantská politika by se měla odvíjet v takovém duchu, aby migranti, až budou volat domů, říkali: "Nelíbí se nám tu, asi se budeme muset vrátit".

Prostě jim dát malé dávky,
nedovolit jim nošení hábitů,
nedovolit mešity
penalizovat je za jejich zvyky,
vyžadovat češtinu,
nedovolit jim přizvání příbuzných
azyl dávat jen na omezenou dobu
ty, co půl roku nemají práci odvážet zpátky

Je to snadné, nic to nestojí.


Přesto to může být problém. Socanům a jejich voličům se takový přístup nelíbí a budou to sabotovat.

Je možné, že nezbavíme-li se socanů a nezbavíme-li volebního práva lidi s nízkým IQ, vyhyneme na vlastní blbost."

Sledujme CNTV na internetu, přemýšlejme a čtěme mezi řádky, hledejme smysl událostí !

#5327 Filmy na dnešní dobu, a nejen filmy !

2015-11-07 22:38

dnes na Nova Cinema: "Temný rytíř povstal" a příští sobotu: tamtéž: "Kovbojové a vetřelci" (a již odvysílané "Transformers", a vysílané "Pacific Rim - útok na Zemi") ... jako přesně sedící na tuto dobu, na dnešní dobu, velmi příhodné filmy: ... ukazují nám, že je třeba se invazi vetřelců bránit !

Dokonce, světe div se: ... na Novinky.cz dnes článek: "Klimatolog Cílek: Je to teprve začátek. Do pohybu se mohou dát stamilióny" docela rozumný názor, varující před přílivem migrantů

a ještě jeden na Novinky.cz: "Orbán: Máme více pohřbů než křtů, ale vnucené migranty nechceme:" cituji

Orbán, který řečnil na místní slavnosti, poznamenal, že Maďarsko má sice nyní více pohřbů než křtů, nicméně nepotřebuje lidi, kteří jsou mu vnucováni, aby se v zemi usadili.

„Nemáme zapotřebí, aby nám někoho posílali na krk formou povinného přistěhování. Nemůžeme přijmout to, že někdo jiný někde jinde rozhodne, s kým máme žít. S tím se nesmíříme, to nemůžeme přijmout,“ uvedl Orbán.

Petici s názvem Ochraňme zemi lze podepsat u aktivistů, ale také na internetu. Její text zní: „Podporou petice jste řekl NE nesmyslným a protiprávním přesídlovacím kvótám“.

„Výsledek petice budeme tlumočit v Bruselu,“ uvedl předseda poslanecké frakce FIDESZ Lajos Kósa. konec citace

 

... ale i tak bych si dal pozor na naše sdělovací prostředky, které zdá se mění taktiku, ale nejsem si jist, že také mění postoj, jen máme ochabovat v protestech ! ... 17.11. Praha Albertov za účasti našeho prezidenta M. Zemana !!!

PROTESTY ANO !!! ... PROTESTY DůRAZNĚ !!! ... ALE POKOJNĚ !!! ... NENECHME SE VYPROVOKOVAT PROVOKATÉRY A AGENTY !!! ... A VYDRŽME !!!

(Moje přání, ať každý katolický, národu věrný kněz obětuje mše svaté za zničení islámu a zamezení islamizace Evropy ! ... Ateisté mi nevadí, prosím, nereagujte na tuto výzvu podrážděně, ale vy, kdo věříte, vyývejte své kněze, aby na ten úmysl obětovali mše svaté !)

... a napíšu zde názor věřícího katolíka (ateisté prosím, nereagujte podrážděně, vždyť nám jde o stejnou věc a máme společného nepřítele: islám ! ... Nevěřící, klidně další řádky nečtěte, ale myslím si, že není jedno, jaké budeme mít náboženství, spíše víru a kulturu v Evropě) ! ... "PLánovači NWO, GP (Globální prediktor) chtějí smísit rasy v Evropě a navýšit počet obyvatel pomocí plánované migrace, ovšem za cenu zničení křesťanství a křesťanských hodnot ! ... Není možné jen tak opustit Krista ! ... A Ježíše Krista by mohli mít v úctě i ateisté, tuto významnou osobnost, či spíše Osobnost, která nám všem toho má ještě hodně co říci ! ... Tato doba je zkouška věrnosti víře, Kristu a ale také věrnosti zdravému rozumu a národu !"


Nepřihlášený uživatel

#5328 Re: Fu ck EU!!

2015-11-07 23:27

#5299: -  

 Pryč z orwellovského eurosajuzu, dokud je ještě čas!!


Nepřihlášený uživatel

#5329

2015-11-07 23:41

Okamžité vystoupení z EU!

Nepřihlášený uživatel

#5330

2015-11-07 23:48

#5327: Není možné jen tak opustit Krista ! ... A Ježíše Krista by mohli mít v úctě i ateisté

 Vazeny pane, a dokazete zacit u sebe a PRESTAT drazdit, chcete-li od ostatnich, aby nereagovali podrazdene? To fakt nejste schopny - anebo ochotny - prestat ostatnim cpat svoje nabozenstvi? Dokazete si predstavit, ze taky existuje obrovske mnozstvi lidi, kteri jsou nabozenstvim tezce poznamenani? Pro ktere byla vnucena vychova, vnuceny styk s vericimi, vnucena celozivotni orientace, partner, v rade pripadu i fyzicke zneuziti tezkym, celozivotnim traumatem? Necim, co jim pripravilo celozivotni tezke utrpeni, ze ktereho se jich rada nevyhrabala? Ono uz jenom najit odvahu o tom zacit mluvit stoji nesmirne mnozstvi sil, zvlast kdyz se milujici katolicke prostredi zuby nehty jakekoliv diskuzi brani a vinu haze zpet na obet. V tom si Vas Kristus muze s Mohamedem svorne potrast rukou. Za oba se da schovat nekoncici mnozstvi zla.

Tak snad uz naposledy - to, co je pro Vas zdrojem radosti, je pro radu jinych lidi zdrojem nesmirne bolesti. Jestli jste to dosud nevedel, ackoliv i to uz tady zpetne nekolikrat zaznelo, tak ted si to muzete precist a prestat s drazdenim, nechcete-li vyvolavat podrazdene reakce. A pro jistotu dodavam - chcete verit, verte si. Je to Vase vec. Ale ohrazuji se proti vnucovani Vasi viry. 


Nepřihlášený uživatel

#5331 Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí

2015-11-08 08:19

Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí

Krátký film „Desátá mocnina“ vznikl v roce 1977 a dávno tomu jsem se o něm dozvěděla z předmluvy k jedné astrologické knížce člověka, který mě v životě nejvíce oslovil, dnes už nežijícího Dane Rudhyara. Předmluvu napsal kalifornský psycholog PhDR James Fadiman ze Standford University a k filmu uvádí: „Film divákům dává pocit kontextu, pocit skutečné proporce jejich místa ve Vesmíru. V jedné sekvenci spatříte postavu, v další se vznesete a hledíte na kus země, který je desetkrát větší, než postava, řekněme úsek pláže s lidmi. Potom vystoupíte ještě výš, do další zvětšeniny. Pozorujete nyní celou pláž, na jedné straně vlny, na druhé straně domy v ulicích. Po několika dalších obrázcích se díváte na Slunce a planety, které na širokém horizontu galaxie vypadají jako drobounké tečky. Když se pak krok za krokem vracíte zpátky na pláž, uvědomujete si svou bezvýznamnost, ale zároveň i svou osobní středovost v tom všem“.

Nejvyšším zikkuratem té doby byla Babylonská věž, podstatné ale je, že kružítko a úhelník se staly základními symboly globálního architekta – toho, který má kořeny v Sumeru, Babylonu a v Egyptě a který se po zkušenosti s Atlantidou rozhodl řídit svět pohledem „desáté mocniny“.

Globální prediktor je naprostý pragmatik a důsledně se drží architektury, kterou odkoukal od Boha, a to je řád planet, čísel a geometrických tvarů, vytvořený v Sumeru a Babylonu. GP není žádný žrec a vizionář, napojující se na božské vize, GP je suchý ziskuchtivý pragmatik, kolem kterého božské vize ani neprošly, natož aby z nich vycházel. GP je tím, který chce Boha přelstít, protože sám se na Boha pasoval a skutečných žreců a vizionářů (obzvláště ruských) se bojí.

Ale závěr je takový, že člověk míní, Bůh mění.  Stokrát může být GP zdatný ve věcech astrologie, numerologie a se svými pravítky, kružítky a pyramidami si hrát na architekta zeměkoule,  pro něj obzvláště platí, že „GP míní, Bůh mění“.

VICE-Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí


Nepřihlášený uživatel

#5332

2015-11-08 08:54

UDÁLOSTI PŘEDPOVĚZENÉ VE ZJEVENÍ SE STÁVAJÍ REALITOU! PAPEŽ RUKU V RUCE S PREZIDENTEM USA VOLÁ PO NOVÉM SVĚTOVÉM POŘÁDKU POD ZÁMINKOU BOJE PROTI TZV. GLOBÁLNÍMU OTEPLOVÁNÍ

Nedávno jsme ukázali, že nejnovější aktivity papeže Francise velmi přesně pasují na verše Zjevení. Také už jsme na tomto místě důkladnou analýzou zjistili identitu obou šelem » které symbolizují dvě současné mocnosti: Vatikán a USA.

11 A uviděl jsem jinou šelmu vystupovat ze země; měla dva rohy jako beránek, ale mluvila jako drak. 12 Vykonává všechnu pravomoc té první šelmy v její přítomnosti. Nutí zemi a její obyvatele, aby se klaněli té první šelmě, jejíž smrtelná rána byla vyléčena... Říká obyvatelům země, aby učinili obraz šelmě, která měla ránu od meče a ožila. 15 A bylo jí dáno, aby vložila ducha do obrazu té šelmy, takže obraz šelmy promluvil a způsobil, aby byli zabiti všichni, kteří se nepokloní obrazu šelmy.

VICE-UDÁLOSTI PŘEDPOVĚZENÉ VE ZJEVENÍ SE STÁVAJÍ REALITOU! PAPEŽ RUKU V RUCE S PREZIDENTEM USA VOLÁ PO NOVÉM SVĚTOVÉM POŘÁDKU POD ZÁMINKOU BOJE PROTI TZV. GLOBÁLNÍMU OTEPLOVÁNÍ

Nepřihlášený uživatel

#5333

2015-11-08 11:07

Zatím, co USA hodlají zaktivizovat vzdušné útoky proti teroristům z fronty Islámský stát, spojenci Washingtonu na Blízkém Východě začali ho nechávat samotného proti IS, píše The New York Times.

Na začátku operace označil Bílý dům společné lety s arabskými zeměmi za příznak „solidarity v boji s IS." Ale po té, co USA „vstoupily do kritické fáze syrské války," když přijaly rozhodnutí o vyslání na pomoc rebelům kommandos a také několika bitevních letounů do Turecka, věnuje se vzdušným úderům proti IS většinou pouze Washington. Arabští partneři „tiše nechali USA, aby vedly hlavní bojové operace v syrském nebi," a radši se „věnovali jiným věcem." Washington tak nikoli poprvé zjistil, že jeho spojenci „nejsou jaksi přítomní," praví se v článku.

VICE-Írán nebude spolupracovat s USA v boji proti teroristům v Sýrii

Saúdská Arábie a Spojené Arabské Emiráty (SAE) vyslaly větší část svých vojenských letounů na potlačení rebelů v Jemenu. Jordánsko také rozhodlo projevit solidaritu se Saúdskou Arábií po popravě svého pilota příslušníky IS a rovněž se zaměřilo na Jemen. Bahrajnská letadla zaútočila v Sýrii naposledy v únoru, Katar ještě v letech pokračuje, ale jeho přínos je velmi skrovný. Ale spojenci USA stále dovolují Američanům používat své základny, připomíná list.

Více: Zatím, co USA hodlají zaktivizovat vzdušné útoky proti teroristům z fronty Islámský stát, spojenci Washingtonu na Blízkém Východě začali ho nechávat samotného proti IS

JAK JISTE VÍ KAŽDÝ ČLOVĚK KDYZ NECHATE USA SAMOTNE PROTI ISIS POJOVAT TAK ŽÁDNÉ VYSLEDKY NEBUDOU ZASE BUDE NIČENO JINÉ MISTO S CIVILISTY A PAK SE ZAS TO BUDE SVADET NA RUSKO JAK KUNDUZU ALE PROBLEM BYL TEN ZE TO ARMADA USA PRIZNALA ZE PREJ OMYLEM ZNIČILA CIVILNI NEMOCNICI Z TOHO SE NEVYKOUSOU CELOU DOBU V TV VÁM VŽDY PREDHAZUJOU INFORMACE JAKO KUS FLAKOTY HNUS PROPAGANDA MANIPULACE MYSLI LIDI OTEVRITE OCI V TV NENI NIKDY VSE CO SE ZLATI TAK JAK NOVINKY,TOPKY,IDNES,BLESK, JA BYCH VAM TU MOHL VYPSAT ŠECKY MEDIA CO VAM LŽOU OD POČATKU ODĚSE V UKRAJINE PO MAJDAN NA UKRAJINE A PO BOMBARDOVANI UKRAJINY JAK TO JE REALNE A FAKTIVNE KDO TAM NICI CIVILNI DOMY, SKOLE,ATD KAZDEMU JE DNES JASNO ZE USA TA MAM SVE VOJAKY PRAVY SEKTOR,DOKTRINU,A MAJDANISTY,


Nepřihlášený uživatel

#5334

2015-11-08 11:15

Podívejme se nyní, co je o Božím soudu zapsáno v Bibli.

Kazatel 12,14 - Bůh bude soudit vše, co se děje, i to skryté, ať už to bylo dobré anebo zlé.

Juda 1,14-15 - V sedmé generaci od Adama o nich prorokoval Enoch, když řekl: „Hle, Pán přichází s nesčíslnými tisíci svých svatých, aby soudil všechny lidi a každého usvědčil ze všech jejich bezbožných skutků, které bezbožně páchali, a kvůli všem tvrdým slovům, která ti bezbožní hříšníci proti němu mluvili.“

Kazatel 11,9 - Raduj se, mladíku, ze svého mládí; ze srdce vesel se, dokud jsi mlád. Jdi, kam tě vede tvé vlastní srdce, za tím, co vidíš svýma očima. Buď si však vědom, že s tímto vším před Božím soudem budeš stát.

Římanům 2,3 - Myslíš si snad, člověče, že unikneš Božímu soudu, když soudíš druhé, ale sám děláš totéž?

Matouš 12,36-37 - Říkám vám ale, že z každého prázdného slova, které lidé řeknou, budou skládat účty v soudný den. Svými vlastními slovy budeš ospravedlněn, svými vlastními slovy budeš odsouzen.“

Jan 14,3 - Jdu, abych vám připravil místo. Až odejdu a připravím vám místo, zase přijdu a vezmu vás k sobě, abyste i vy byli tam, kde jsem já. Víte, kam jdu, a cestu znáte.“

Lidé budou souzeni za své jednání, slova i myšlenky. Boží soud bude absolutně objektivní a spravedlivý a bude lidi posuzovat podle neměnného Božího zákona.

Žalm 7,18 - Hospodina budu za jeho spravedlnost chválit, Hospodinovu jménu zahraji – on je Nejvyšší!

Jeremiáš 9,24 - „Hle, přicházejí dny, praví Hospodin, kdy zúčtuji se všemi, kdo jsou obřezáni na těle – s Egyptem, Judou, Edomem, s Amonci, Moábem a se všemi obyvateli pouště, kteří si vyholují skráně. Všechny ty národy jsou totiž neobřezané a všechen dům Izraele má neobřezané srdce.“

Jakub 2,11-12 -  Tentýž, kdo řekl: „Necizolož,“ řekl také: „Nezabíjej.“ Pokud tedy necizoložíš, ale zabíjíš, přestupuješ Zákon.

Boží soud definitivně a neodvolatelně rozhodne o věčném osudu lidí. Buď na něm budou ospravedlněni vírou v Ježíše Krista a získají život věčný, nebo bez přímluvce  budou odsouzeni k věčné záhubě.

VICE-ZNAMENÍČASU REALITA FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#5335

2015-11-08 13:49

Německá spolková vláda byla předem informována o nadcházejícím přílivu uprchlíků, oznámil list Welt am Sonntag.

Podle jeho údajů se o příslušnou informaci s Berlínem podělil už na jaře šéf evropské pohraniční agentury Frontex Fabrice Leggeri.

VICE-Německý politik: Merkelová vyprovokovala chaos, když slibovala nemožné

V březnu informoval o rekordním počtu uprchlíků snažících se dostat do Evropy. V červnu zdůraznil na zasedání poslanců spolkového sněmu, že „nepravidelné překračování hranic z Turecka do Řecka se ve srovnání s loňským rokem zvýšilo o 550%". Tyto údaje byly předány ministerstvu vnitra a kanceláři spolkové kancléřky.

Na jaře Leggeri rovněž prohlašoval s odvoláním na zdroje Frontex, že „Libyi je připraveno opustit 500 tisíc až jeden milion migrantů".

Více: Německá spolková vláda byla předem informována o nadcházejícím přílivu uprchlíků


Nepřihlášený uživatel

#5336 FAKE REALITA ZE RUSKO NA UKRAJINE NENI VUBEC

2015-11-08 15:09

FAKE REALITA ZE RUSKO NA UKRAJINE NENI VUBEC UKRAJINSKA PROPAGANDA NOVORUSIE!!!!

TOHLE VAM NEUKAZI MUSITE HLEDAT FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#5337 Re: Takový názor se mi líbí

2015-11-08 15:20

#5326: Převzato z komentáře - Takový názor se mi líbí 

 NIC JIM NEDAT SOU BOHATI DOST JIDLA MAJ TAKY DOST MAJ ZNACKOVE HADRY A JESTE DAVKY ATD SE PROBER!!!!PRED KYM UTIKAJ PRED ČÍM UTIKAJ PREDEM NAPLANOVANO TO BYLO NEMECKO O TOM VEDELO A ZAPOMELO SE PRICHYSTAT!!! UZ OD JARA SE O TOM VEDELO


Nepřihlášený uživatel

#5338

2015-11-08 15:57

TU VIDEO TADY VIDITE ZE SOU SPOKOJENI NIC JIM NESCHAZI PLUS VOLAJ ALAH AKBAR A SOU TO SAMI SILNI MUŽI KDE SOU TEDA SYRANE S DETMA!!!!VIDIM JEN LYBECANI,ARABY,TURKY,AFRICANY,


VICENext Wave of Muslim Invasion: It's ALL Men


Nepřihlášený uživatel

#5339 Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se

2015-11-08 16:34

Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se líbí prostým Evropanům, řekl politolog, vědecký pracovník katedry strategických výzkumů římské university LUISS Germano Dottori v interview pro Sputnik International.

Při rozboru úlohy Ruska a jeho lídra Vladimira Putina na světové aréně je, podle vědcova mínění, třeba především „připomenout jeho projev na Valném shromáždění OSN, který byl jedním z nejdůležitějších za všech časů." Dottori zdůrazňuje, že Putin „znovu potvrdil úlohu Ruska jako garanta stabillity" ve světě, což je velmi blízké Evropanům znepokojeným chaosem na svých hranicích.

„Myšlenka, že Rusko může sehrát úlohu „stabilizátora", pozvedla image země a operace RF v Sýrii se stala prvním krokem k vytvoření tohoto nového obrazu," prohlásil Dottori.

VICE-Co Putin a Obama řekli v OSN?

V pasáži o vztahu evropských obyvatel k ruskému prezidentovi politolog poznamenal, že nehledě na pokusy západních masmédií připravit ruského lídra o autoritu, stává se svérázným orientačním bodem pro prosté lidi a získává stále větší popularitu. Putin „probouzí naděje a očekávání" pokud jde o překonání evropské krize prohlubované nekontrolovanou migrací, míní politolog.

Více: Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se líbí prostým Evropanům, řekl politolog

Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se líbí prostým Evropanům, řekl politolog


Nepřihlášený uživatel

#5340 Re: Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což

2015-11-08 16:37

#5339: - Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se  

 ZAPOMEL SEM PRIDELIT 

Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se líbí prostým Evropanům, řekl politolog

VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání VS OSN - 28.09.2015 Titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#5341

2015-11-08 17:25

Většina občanů Polska je proti rozmístění uprchlíků na území jejich země, svědčí údaje nedávného průzkumu uspořádaného polským Centrem pro průzkum veřejného mínění (CBOS).

Pode údajů průzkumu se proti přijetí běženců přicházejících do Evropy z Blízkého východu a Afriky vyslovilo 51% dotázaných, pro bylo 43% Poláků.

Sociologové rovněž analyzovali publikace a komentáře na téma uprchlíků na internetu. Jak vyšlo najevo, negativní vztah k uprchlíkům mají na internetu autoři 81% komentářů. Hlavními kritérii rozhodujícími o nepřátelském vztahu k migrantům je jiné náboženství a kultura. Badatelé zdůrazňují, že Poláci se obávají toho, že uprchlíci nebudou respektovat polské světské a náboženské tradice, budou se chovat agresivně vůči polským ženám, budou v Polsku prosazovat islám, který účastníci internetových diskusí často označují za „náboženství nenávisti".

Více: POLACI NECHTEJI BEZENCE PRUZKUM


Nepřihlášený uživatel

#5342 POZOR CO JE V POZADI VAROVANI!!!!!!!!

2015-11-08 17:36

LIDI ČESKÉ NERODNOSTI PROSIM BUDTE NARODEM JEDNOTOU NENECHME SE PROTI SOBE SVADET POMOCI MANIPULACI ZAPADU A VLIVU MASMEDII KTERE O TO USILUJÍ JA MLUVIM K VÁM JAKO OBČAN TEHLE ZEMĚ ONI SE NAS SNAŽI PROTI SOBE ROZESTVAT ABY PAK MELI SNASI PODMANENI ZEME A DOMU ROPY A PLYNU!!!!PLUS SE NEADEKVUJTE JEN NA UPRCHLIKY A ISLAMISTY CO JE V POZADI CO SE DEJE V POZADI O TOM SE NIKDE NEMLUVÍ SLEDUJTE SECKY DENI JAK JDE O KONFLIKTY CO FURT SE SNAZI VYVOLAT USA V EVROPE TAK TO AJI SLEDUJTE A HLAVNE SLEDUJTE USTAVU SVOBODU A PRAVO KTERE SE NEDA ZMENIT TOHLE JE SMYCKA VSEHO A MY NEDAVAME POZOR NA DALSI FAZE GP A FEDU A USA PROTO VAS ZADAM ABY JSTE SI LIDI HLIDALY VSE O CEM SE MLČÍ V MEDIACH A CO SE PROVADI ZA ZADY POPULACE!!!!A HLAVNE TTIP A MONSANTO TO SLEDUJTE TAKY MY PRECE TAKOVE SR....... DO NASI ZEME NECHCEM


Nepřihlášený uživatel

#5343 Velká Británie je připravena označit Rusko za hrozbu vyšší úrovně v rámci nové strategie

2015-11-08 18:03

Velká Británie je připravena označit Rusko za hrozbu vyšší úrovně v rámci nové strategie národní bezpečnosti, kterou hodlá premiér předložit 23. listopadu, píše Times.

Mezi další hrozby podobné úrovně patří nestabilita, spojená s přílivem migrantů do Evropy, a dále pak terorismus, činnost extremistických skupin typu Islámský stát a šíření horečky ebola.

Více: Velká Británie je připravena označit Rusko za hrozbu vyšší úrovně v rámci nové strategie

J USA CHCE HODIT VSE NA RUSKO ZASE TO CO DELA ONA HNUS HNUS

Velká Británie je připravena označit Rusko za hrozbu vyšší úrovně v rámci nové strategie


Nepřihlášený uživatel

#5344

2015-11-08 18:12

Zdaleka ne všechny války rozpoutané americkou vládou byly zdařilé, napsal The National Interest.

Na prvním místě je Britsko-americká válka 1812-1815, neboli, jak jí ještě říkají, Druhá válka za nezávislost.

V článku se praví, že USA byly na tuto válku špatně připravené. Vpád do Kanady zkrachoval. Na moři se Američanům podařilo dosáhnout určitého úspěchu, ale převaha byla nicméně na straně Královské vojenské flotily. Britští vojáci spálili a vydrancovali Washington a americké armádě se jen velmi obtížně podařilo ubránit Baltimore.

Více: VALKY USA DEJINY TIRANIE


Nepřihlášený uživatel

#5345 FAKTA USA DEJIN KRVE

2015-11-08 18:29

USA TIRANIE A JESTE CHYBY DOST ZEMI A ROKU 

odpověď člověku, kterej je mimo mísu !

#5346 Re: odpověď

2015-11-08 18:32

#5330: -  

 Nikomu nic nevnucuji, to spíše Vy! ... A jestli chcete reagovat podrážděně, klidně si reagujte! ASi Vám křesťané nějak moc ublížili, nebo přesněji katolíci, že se cítíte být frustrovaný, postižený a retardovaný psychicky z Vašeho letitého soužití s křesťany v ČR ?

Ale srovnávat Krista s Mohamedem to jste úplně mimo mísu ! Dštít zlobu proti všem (katolíkům, křesťanům) Vám jde !? Nejvíc ale urážíte Krista !!! Proto Vám musím napsat, že my křesťané se takových trotlů nebojíme a nebojíme se ozvat, a rozhodně si nenecháme mluvit do toho, a umlčovat lidmi, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa, všemu rozumí a mají právo morálně soudit křesťany, jako Vy ! A vůbec, reagujte si jak chcete, po pravdě jste se odhalil svou reakcí, aje mi úplně jedno, jak budou reagovat lidé Vašeho typu !


Nepřihlášený uživatel

#5347

2015-11-08 18:35

OTEVRI OCI 


Nepřihlášený uživatel

#5348

2015-11-08 18:41

VYSVETLENO DUVODY USA ROZPOUTAT KONFLIKT TADY MATE JASNE FAKTIVNE

INFORMACE KDO A CO A JAK MA NASVEDOMÍ


Nepřihlášený uživatel

#5349 Re: Re: odpověď

2015-11-08 18:46

#5346: odpověď člověku, kterej je mimo mísu ! - Re: odpověď 

 ON SVÉMU TRESTU NEUJDE TEN KDO POHRDA BOHEM A JEHO SYNEM KTERY DAL ZA NASE HRICHY SVUJ ZIVOT A 3 DEN STAL ZMRTVÍCH DIKY JEHO OTCI SKRISIL HO K ZIVOTU KRISTUS ZEMREL ZA NAŠE HRICHY A BRZY BRZY BUDE PRICHOD JEHO A SOUD SOUDU AMEN


Nepřihlášený uživatel

#5350

2015-11-08 19:59

NE 94% ČR