Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5333

2015-11-08 11:07

Zatím, co USA hodlají zaktivizovat vzdušné útoky proti teroristům z fronty Islámský stát, spojenci Washingtonu na Blízkém Východě začali ho nechávat samotného proti IS, píše The New York Times.

Na začátku operace označil Bílý dům společné lety s arabskými zeměmi za příznak „solidarity v boji s IS." Ale po té, co USA „vstoupily do kritické fáze syrské války," když přijaly rozhodnutí o vyslání na pomoc rebelům kommandos a také několika bitevních letounů do Turecka, věnuje se vzdušným úderům proti IS většinou pouze Washington. Arabští partneři „tiše nechali USA, aby vedly hlavní bojové operace v syrském nebi," a radši se „věnovali jiným věcem." Washington tak nikoli poprvé zjistil, že jeho spojenci „nejsou jaksi přítomní," praví se v článku.

VICE-Írán nebude spolupracovat s USA v boji proti teroristům v Sýrii

Saúdská Arábie a Spojené Arabské Emiráty (SAE) vyslaly větší část svých vojenských letounů na potlačení rebelů v Jemenu. Jordánsko také rozhodlo projevit solidaritu se Saúdskou Arábií po popravě svého pilota příslušníky IS a rovněž se zaměřilo na Jemen. Bahrajnská letadla zaútočila v Sýrii naposledy v únoru, Katar ještě v letech pokračuje, ale jeho přínos je velmi skrovný. Ale spojenci USA stále dovolují Američanům používat své základny, připomíná list.

Více: Zatím, co USA hodlají zaktivizovat vzdušné útoky proti teroristům z fronty Islámský stát, spojenci Washingtonu na Blízkém Východě začali ho nechávat samotného proti IS

JAK JISTE VÍ KAŽDÝ ČLOVĚK KDYZ NECHATE USA SAMOTNE PROTI ISIS POJOVAT TAK ŽÁDNÉ VYSLEDKY NEBUDOU ZASE BUDE NIČENO JINÉ MISTO S CIVILISTY A PAK SE ZAS TO BUDE SVADET NA RUSKO JAK KUNDUZU ALE PROBLEM BYL TEN ZE TO ARMADA USA PRIZNALA ZE PREJ OMYLEM ZNIČILA CIVILNI NEMOCNICI Z TOHO SE NEVYKOUSOU CELOU DOBU V TV VÁM VŽDY PREDHAZUJOU INFORMACE JAKO KUS FLAKOTY HNUS PROPAGANDA MANIPULACE MYSLI LIDI OTEVRITE OCI V TV NENI NIKDY VSE CO SE ZLATI TAK JAK NOVINKY,TOPKY,IDNES,BLESK, JA BYCH VAM TU MOHL VYPSAT ŠECKY MEDIA CO VAM LŽOU OD POČATKU ODĚSE V UKRAJINE PO MAJDAN NA UKRAJINE A PO BOMBARDOVANI UKRAJINY JAK TO JE REALNE A FAKTIVNE KDO TAM NICI CIVILNI DOMY, SKOLE,ATD KAZDEMU JE DNES JASNO ZE USA TA MAM SVE VOJAKY PRAVY SEKTOR,DOKTRINU,A MAJDANISTY,