Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Sledujme CNTV na internetu, přemýšlejme a čtěme mezi řádky, hledejme smysl událostí !

#5327 Filmy na dnešní dobu, a nejen filmy !

2015-11-07 22:38

dnes na Nova Cinema: "Temný rytíř povstal" a příští sobotu: tamtéž: "Kovbojové a vetřelci" (a již odvysílané "Transformers", a vysílané "Pacific Rim - útok na Zemi") ... jako přesně sedící na tuto dobu, na dnešní dobu, velmi příhodné filmy: ... ukazují nám, že je třeba se invazi vetřelců bránit !

Dokonce, světe div se: ... na Novinky.cz dnes článek: "Klimatolog Cílek: Je to teprve začátek. Do pohybu se mohou dát stamilióny" docela rozumný názor, varující před přílivem migrantů

a ještě jeden na Novinky.cz: "Orbán: Máme více pohřbů než křtů, ale vnucené migranty nechceme:" cituji

Orbán, který řečnil na místní slavnosti, poznamenal, že Maďarsko má sice nyní více pohřbů než křtů, nicméně nepotřebuje lidi, kteří jsou mu vnucováni, aby se v zemi usadili.

„Nemáme zapotřebí, aby nám někoho posílali na krk formou povinného přistěhování. Nemůžeme přijmout to, že někdo jiný někde jinde rozhodne, s kým máme žít. S tím se nesmíříme, to nemůžeme přijmout,“ uvedl Orbán.

Petici s názvem Ochraňme zemi lze podepsat u aktivistů, ale také na internetu. Její text zní: „Podporou petice jste řekl NE nesmyslným a protiprávním přesídlovacím kvótám“.

„Výsledek petice budeme tlumočit v Bruselu,“ uvedl předseda poslanecké frakce FIDESZ Lajos Kósa. konec citace

 

... ale i tak bych si dal pozor na naše sdělovací prostředky, které zdá se mění taktiku, ale nejsem si jist, že také mění postoj, jen máme ochabovat v protestech ! ... 17.11. Praha Albertov za účasti našeho prezidenta M. Zemana !!!

PROTESTY ANO !!! ... PROTESTY DůRAZNĚ !!! ... ALE POKOJNĚ !!! ... NENECHME SE VYPROVOKOVAT PROVOKATÉRY A AGENTY !!! ... A VYDRŽME !!!

(Moje přání, ať každý katolický, národu věrný kněz obětuje mše svaté za zničení islámu a zamezení islamizace Evropy ! ... Ateisté mi nevadí, prosím, nereagujte na tuto výzvu podrážděně, ale vy, kdo věříte, vyývejte své kněze, aby na ten úmysl obětovali mše svaté !)

... a napíšu zde názor věřícího katolíka (ateisté prosím, nereagujte podrážděně, vždyť nám jde o stejnou věc a máme společného nepřítele: islám ! ... Nevěřící, klidně další řádky nečtěte, ale myslím si, že není jedno, jaké budeme mít náboženství, spíše víru a kulturu v Evropě) ! ... "PLánovači NWO, GP (Globální prediktor) chtějí smísit rasy v Evropě a navýšit počet obyvatel pomocí plánované migrace, ovšem za cenu zničení křesťanství a křesťanských hodnot ! ... Není možné jen tak opustit Krista ! ... A Ježíše Krista by mohli mít v úctě i ateisté, tuto významnou osobnost, či spíše Osobnost, která nám všem toho má ještě hodně co říci ! ... Tato doba je zkouška věrnosti víře, Kristu a ale také věrnosti zdravému rozumu a národu !"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5330

2015-11-07 23:48:31

#5327: Není možné jen tak opustit Krista ! ... A Ježíše Krista by mohli mít v úctě i ateisté

 Vazeny pane, a dokazete zacit u sebe a PRESTAT drazdit, chcete-li od ostatnich, aby nereagovali podrazdene? To fakt nejste schopny - anebo ochotny - prestat ostatnim cpat svoje nabozenstvi? Dokazete si predstavit, ze taky existuje obrovske mnozstvi lidi, kteri jsou nabozenstvim tezce poznamenani? Pro ktere byla vnucena vychova, vnuceny styk s vericimi, vnucena celozivotni orientace, partner, v rade pripadu i fyzicke zneuziti tezkym, celozivotnim traumatem? Necim, co jim pripravilo celozivotni tezke utrpeni, ze ktereho se jich rada nevyhrabala? Ono uz jenom najit odvahu o tom zacit mluvit stoji nesmirne mnozstvi sil, zvlast kdyz se milujici katolicke prostredi zuby nehty jakekoliv diskuzi brani a vinu haze zpet na obet. V tom si Vas Kristus muze s Mohamedem svorne potrast rukou. Za oba se da schovat nekoncici mnozstvi zla.

Tak snad uz naposledy - to, co je pro Vas zdrojem radosti, je pro radu jinych lidi zdrojem nesmirne bolesti. Jestli jste to dosud nevedel, ackoliv i to uz tady zpetne nekolikrat zaznelo, tak ted si to muzete precist a prestat s drazdenim, nechcete-li vyvolavat podrazdene reakce. A pro jistotu dodavam - chcete verit, verte si. Je to Vase vec. Ale ohrazuji se proti vnucovani Vasi viry.