Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5251

2015-11-03 18:34

Teroristická skupina Islámský stát čerpá finance z mnohých zdrojů, mezi nimiž hlavní místo zaujímá kontrola nad ropnými nalezišti Sýrie a Iráku, píše afgánský portál Atlas Press.

Díky prodeji ropy dostává IS každý den dva až čtyři miliony dolarů, to znamená, že měsíčně tvoří příjmy teroristů z ropy téměř 100 milionů dolarů, píše Atlas Press, odvolávaje se na jednu z organizací energetického komplexu Iráku.

„Je jasné, že teroristé nemohou prodávat syrskou a iráckou ropu bez zahraniční pomoci", poznamenává Atlas Press.

Dalším stálým zdrojem příjmů Islámského státu je přepadávání bank a loupeže na občanech, žijících na území, které je pod kontrolou této organizace. Když obsadí určitou oblast, bojovníci zavádějí pro neislámské obyvatelstvo různé druhy daní z každého člověka, a jestli se místní obyvatelé vyhýbají těmto daním, hrozí jim poprava.

Dříve jako mecenáši teroristů ve finanční sféře vystupovaly takové země, jako Spojené státy, Turecko, Saúdská Arábie a Katar. „Ovšem s počátkem svých útoků v Sýrii a Iráku se bojovníci pokusili ukončit finanční závislost na jiných státech", praví se v materiálu Atlas Press.

Více: eroristická skupina Islámský stát čerpá finance z mnohých zdrojů

A JÁ ŽE KDE BERE ROPU USA A PROČ JU PRODÁVA KDYŽ KRACHUJE TAK TU ASPON MAM FAKTA JAKTO JE


Nepřihlášený uživatel

#5252

2015-11-03 19:10

Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!

Redakce AE News dnes byla v předstihu seznámena s programem několika závažných provokací, které se chystají v Praze k výročí 17. listopadu. Po loňské nepovedené akci s červenými kartami, která byla po manažerské stránce natolik nezvládnutá, že způsobila odhalení celého organizačního pozadí ze strany americké ambasády v Praze, se letos chystá nový koncept. V Praze proběhnou provokační akce s cílem vyvolání následného procesu vedoucího k zákazu mimoparlamentních stran a hnutí, které v ČR vystupují proti migraci!

Do Prahy se totiž podle našich exluzivních informací chystají elitní operátoři nebezpečné a podivné německé organizace Mensch Mensch Mensch e.V.i.G., což je německý provozovatel serveru Flüchtlinge Willkommen, anglicky Refugees Welcome [1]. To je původem dánská neziskovka s jednou osobou, která před několika měsíci začala zakládat národní pobočky Refugees Welcome v celé Evropě. Představitelem této podivné a donedávna neznámé neziskovky je Michala C. Bendixen. Pokud se podíváte na její osobní web [2], asi vám hned nedojde, o koho jde. Sluníčková paní, která chce sluníčkový svět? Původní profesí paní Bendixen je grafický design, ale o to více překvapí, že stojí v čele nejbohatší a nejtajemnější (co se týče zdrojů financování) neziskovky v celé Evropě.

Refugees Welcome z Dánska začala již počátkem léta budovat organizační struktury (NGO outposty) v Itálii a v Řecku, kde se poprvé začala objevovat loga této organizace ještě v době zcela neznámé, kdy uprchlická krize nebyla krizí, ale pouze několik stovek migrantů připlouvalo na lodích. Organizace již tehdy zajišťovala nákupy stanů, proviantu a v Německu a Rakousku obstarávala ubytovací prostory pro migranty.

Legálové pomáhají krýt finančí toky do neziskovek

Na tuto otázku známe odpověď. Jedná se podle našich informací o tzv. legály. Legál je označení nejen pro operátora tajných služeb v režimu neaktivní rezervy, ale i pro osobu, která figuruje v pozici „bílého koně“ při procesu finacování neziskových organizací z těžko deklarovatelných zdrojů, privátních fondů, jejichž majitelé nechtějí být dáváni do spojitosti s programy, které daná neziskovka provozuje. Jak jsme byli v redakci AE News informováni, a tento poznatek bude jistě zajímat i čtenáře, legálové jsou v systému implementace prvků NWO velmi často používaní v poslední době.

Varování, že se do Prahy chystají operátoři německé pobočky Refugees Welcome, jasně ukazuje, že Praha je opět na černé listině a problémy, které Česko způsobilo svým odporem a aktivitou uvnitř Višegrádu proti migrantům, přerostly určitou akceptovatelnou mez. Zajímavé je zjištění, že Miloš Zeman se dostal pod ochranu mocných elit euroasijského křídla GP. České neziskovky mají od poloviny října vystavený generální stop proti přímým útokům na prezidenta. Znamená to, že americkou ambasádu někdo klepl přes prsty.

 

VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#5253 POZOR POZOR NARODE ČR

2015-11-03 19:20

Profesionální rozvraceči demonstrací proti migrantům

Německá organizace Mensch Mensch Mensch e.V.i.G. je v Německu nechvalně proslulá provokačními útoky v řadách Pegidy, kdy příznivci Refugees Welcome se smísí s davem podporovatelů Pegidy a poté začnou rozbalovat transparenty s nacistickou tématikou (která je v Německu zakázána), aby policie následně mohla konat a obvinit Pegidu z podpory a propagace nacismu! Operátoři německé pobočky fungují v Maďarsku, v Rakousku i v Polsku a všude pomáhají rozvracet demonstrace odpůrců migrace.

Finanční struktura celé dánské a dnes už mohutné nadnárodní neziskovky Refugees Welcome je neznámá. Organizace sama o sobě nic konkrétního nepíše [8]. Kromě návodu pro uprchlíky, jak získat dánské občanství [9], tam toho moc není. Peníze zřejmě plynou ze soukromých fondů (Open Society Fund finančníka Geroge Sorose, black-op fondy cizích ambasád, dotační tituly ESF z Evropské Unie, ovšem u těch je to sporné, protože ty jsou transparentně dohledatelné a Refugees Welcome v nich nefigurují). Dnes také vyšla na českém mainstreamu zajímavá informace, že české neziskovky chtějí 17. listopadu spojit své demonstrace s organizací Refugees Welcome [10], takže jak vidíte, všechno to pomalu do sebe zapadá. Nevidím osobně důvod, proč výročí 17. listopadu spojovat s demonstrací na podporu nelegálních migrantů a není mi zcela jasné, jak to přijme veřejnost, protože ta je ostře proti migrantům.

Situace v Německu je vyhrocená. Pozice Angely Merkel ja natolik vážná, že její neschopnost řešit krizi s migranty může přivodit i rozkol samotné Evropské unie. Systémové elity se proto rozhodly zřejmě konat a cílem je likvidace opozice co nejrychlejší cestou. Účast německých operátorů Refugees Welcome v Praze při výročí 17. listopadu tomu odpovídá.

VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#5254 PRO PANA OKAMIRU PROSIM ŠIŘTE TO DÁLE ORAGANIZATORUM VŠEM

2015-11-03 19:45

Profesionální rozvraceči demonstrací proti migrantům

Situace v Německu je vyhrocená. Pozice Angely Merkel ja natolik vážná, že její neschopnost řešit krizi s migranty může přivodit i rozkol samotné Evropské unie. Systémové elity se proto rozhodly zřejmě konat a cílem je likvidace opozice co nejrychlejší cestou. Účast německých operátorů Refugees Welcome v Praze při výročí 17. listopadu tomu odpovídá.

Pokud máte kontakt na opoziční subjekty mimo parlament v ČR, přepošlete jim prosím odkaz na tento článek, aby se jejich organizátoři důkladně připravili a přijali preventivní opatření proti provokatérům během protestů proti migrantům v souvislosti s výročím 17. listopadu.

VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!

Martin Pospíšil
Brno

#5255 EU je nakažená smrtelnou rakovinou zvanou pseudohumanismus

2015-11-03 22:01

Čelíme zde výzvě, která může zničit celou naši civilizaci během jedné dvou generací a EU jen debatuje o nesmyslech a nic nedělá. Plnou hubu řečí, ale ekonomické migranty, kteří zde nemají absolutně co pohledávat, vyhostit nedokáže. Situaci měla řešit už dávno přímo v zemích, odkud tito utíkají, teď a tady už je pozdě. Pokud budeme nadále přijímat tu aktivnější složku jejich populace a ty „lenochy“ necháme trčet tam, budou se jejich země o to víc utápět v chudobě. Namísto toho, aby Evropa vynakládala takové prostředky na pomoc uprchlíkům na jejím území, zřizování azylových táborů a nikam nevedoucí pokusy o začleňování někoho, kdo naší kulturou opovrhuje a nikdy se našim světským zákonům nepodřídí, neb jsou jim naše hodnoty a ideály naprosto cizí, bylo by dobré, aby tyto stejné finance zasílala do samotných zemí. Aby azylanty v rámci možností posílala zpět do jejich vlasti a peníze zasílala za nimi k nim, protože i v jejich zemích jsou uprchlíci, kteří potřebují pomoc. Takzvaná pomoc Evropské unie uprchlíkům je taková, že za peníze pro jednoho uprchlíka by bylo pomoženo minimálně šesti lidem v zemi jejich původu. Nebojme se tedy tyto lidi vrátit zpátky do země. Jenže slon v porcelánu EU má svázané ruce diktátem falešné humanity a má klapky na očích a neuvědomuje si to, tak ve své zoufalosti činí jedno tragické rozhodnutí za druhým. Ono bezzubé protlačování povinných kvót byl jasný signál světu: jsme připraveni na jakoukoliv vlnu uprchlíků, jen přijíždějte dál, v hojnějších počtech, my vás štědře rozdistribujeme po celém kontinentu stůj co stůj a kdo nebude souhlasit, ten dostane přes prsty. Celý svět stejně nespasíme, tak nač si hrajeme. Afrika má přes miliardu lidí a Asie přes 3 miliardy, z toho kolem dvou trpí tím, co bychom my z vyspělých zemí nazvali chudobou. Kam je chceme všechny narvat? Evropa není nafukovací a jen se tím prohlubuje už tak propastná nenávist mezi oběmi kulturami a nahání to hlasy ultrapravicovým stranám. Na tohle téma je jedno zajímavé video, to by bylo třeba promítat v Europarlamentu denně: Imigrace, světová chodoba a kuličky


Nepřihlášený uživatel

#5256

2015-11-04 13:06

Máme svou národní hrdost ...a kulturu...

Nepřihlášený uživatel

#5257 Jediný z pozvaných prezidentů Miloš Zeman nepřijel na mini-summit NATO,

2015-11-04 14:57

Jediný z pozvaných prezidentů Miloš Zeman nepřijel na mini-summit NATO, kde vedoucí představitelé Východní Evropy – Estonska, Litvy, Lotyšska, Polska, Rumunska, Slovenska, Maďarska, Bulharska projednávají zesílení východního konce aliance kvůli ruské vojenské aktivitě, která, jak se domnívají v NATO, ohrožuje bezpečnost regionu.

Za Českou republiku – speaker Poslanecké sněmovny Jan Hamáček.

Proč prezident ČR ignoroval diskusi v Bukurešti? Pro Sputnik — zástupce předsedy podvýboru pro lidská práva Poslenecké sněmovny České republiky Leo Luzar.

Luzar: Jelikož znám dlouhodobé názory prezidenta Zemana, tak se mu vůbec nedivím. Názor prezidenta Zemana je, že NATO udělalo hodně chyb ve své historii i aktuální historii, a mělo by spíš začít hledat společné cesty a společná východiska z těch krizí, které ve světě jsou. Já osobně mám k NATO negativní vztah, protože si myslím, že — a tady dávám za pravdu prezidentu Zemanovi — NATO udělalo svou špatnou roli, a pokud vůbec má nějaké východisko ze současné situace být, tak to musí být ve spolupráci všech významných hráčů na geopolitickém poli včetně Ruska.

Na summitu se bude diskutovat o trvalé přítomnosti armád NATO v regionu. Co vy na to?

Já si myslím, ze NATO, jako relikvie studené války, by mělo skončit, když skončila Varšavská smlouva. Bohužel se tak nestalo, a přítomnost vojenských základen v evropských zemích, které nejsou ohroženy, považuji za provokace spíš, než za reálný obranný mechanismus. Ruská politika není víc agresivní, než americká politika. A právě z tohoto pohledu bych tyto dvě velmoci porovnal. Nenajdete příliš rozdílné politické záměry, cíle ani prostředky. Čili Rusové nejsou v ničem výjimeční oproti Američanům a naopak.

Více: Jediný z pozvaných prezidentů Miloš Zeman nepřijel na mini-summit NATO,

Spojenci USA v boji s Islámským státem vlastně „exportují džihád,“ napsala analytička z Johns Hopkins University, bývalá úřednice ministerstva obrany USA Christina Linová.

Není divu, že se džihádismus šíří i nadále nejen v Sýrii, ale v celé Asii, s ohledem na to, že stejné státy, jež podporovaly vzestup IS, jsou dnes členy koalice vedené USA, která má bojovat s touto teroristickou organizací, poznamenala Linová.

Autorka cituje indického experta na geopolitiku Brahmu Chellaneye a označuje spojence Washingtonu za „koalici hříšníků převlečených za rytíře v zářivém brnění."

Více: Spojenci USA v boji s Islámským státem vlastně „exportují džihád,

 

Prezident Ruska Vladimir Putin podepsal zákon o odvetných opatřeních na neoprávněné obstavení ruského majetku v zahraničí, který umožňuje omezovat jurisdikční imunitu cizího státu v Rusku na základě zásady vzájemnosti. Dokument je uveřejněn na oficiálním internetovém portálu právní informace.

 

Podle zákona mohou být jurisdikční imunity cizího státu a jeho majetku na území Ruska omezeny na základě zásady vzájemnosti, jestliže v této zemi se poskytuje Rusku jurisdikční imunita omezeně.

Ustanovení zákona se budou uplatňovat v případě, když se Rusko a cizí stát nedomluví o jiném, podotýká se v dokumentu.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin podepsal zákon o odvetných opatřeních na neoprávněné obstavení ruského majetku

USA TERORIS NESOU VINU ZA CELY SVĚT CO K......... DO DNESKA HNUS OSTUDA NATO A EU A USA


Nepřihlášený uživatel

#5258 Češi musí znát pravdu o Oděse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FAKTA

2015-11-04 15:07

Konzultační skupina Rady Evropy, která proanalizovala vyšetřování ukrajinskou vládou událostí v Oděse 2.května 2014, informuje o důkazech spoluúčasti pracovníků milice v tragedii. Píše se o tom v textu referátu, který dostala k dispozici RIA Novosti.

„Vzhledem ke svědectvím, které dokazují účast policie v masových protestech v Oděse 2. května 2014, dle paragrafů 2 a 3 je třeba, aby vyšetřování uvedených masových protestů celkově prováděl orgán, zcela nezávislý na policii", píše se v dokumentu.

VICE-Češi musí znát pravdu o Oděse

Akce, kterou uskutečnili aktivisté Antimajdanu 2.května 2014 na Kulikovském poli v Oděse, se změnila v tragedii poté, co proti ní vystoupili radikálové extremistického Pravého sektoru a fotbaloví „ultras". Několik desítek účastníků akce zahynulo během požáru v budově Domu odborů, v kterém se pokusili schovat. Podle oficiálních údajů zahynulo kolem 50 lidí, celkem bylo zraněno více než 250.

Více: Konzultační skupina Rady Evropy, která proanalizovala vyšetřování ukrajinskou vládou událostí v Oděse 2.května


Nepřihlášený uživatel

#5259 ČR jsou o Oděském masakru obecně velice špatně informováni, vinu nesou hlavní sdělovací prostředky,

2015-11-04 16:03

Proč ukrajinské orgány masakr nevyšetřují?

Pravděpodobně to není v jejich zájmu. Ještě před rokem britská BBC ve své verzi vývoje oděské ho masakru zdůraznila, že veškeré pátrání po pravdě jistě narazí na odpor ze strany oficiální vlády.

To, jak funguje současná ukrajinská „demokracie", ukazuje řada politických atentátů, které se odehráli před dvěma týdny, kdy během dvou dní byli zabiti dva novináři a jeden politik.

Tyto události jsou v rozporu s myšlenkou demokratizace Ukrajiny, za kterou dnes Evropa a Amerika utrácejí miliardy svých daňových poplatníků. Přesto všechno se zdá, že kyjevská vláda vůbec nekontroluje situaci v zemi. Nechává dlouhou ruku radikálním skupinám a neofašistům, které se svými kriminálními způsoby vypořádávají s každým rozdílným názorem, přičemž policie zůstává mimo a nezasahuje. Zabité lidí na Majdanu, oděský masakr, střelbu po demonstrantech, oslavujících Den Vítězství v Mariupolu, atentáty na politiky a novináře — veškeré ty zločiny sjednocuje naprostá beztrestnost ze strany kyjevské vlády, která ani nepokouší o vyšetřování, a také pokrytecký postoj západních politiků a ochránců lidských práv, kteří to velkoryse přehlížejí.

Situace připomíná atmosféru nástupu fašistů k moci v předválečném Německu. S ohledem na tuto skutečnost je naším požadavkem k vládě ČR i naším zástupcům v EU maximálně se zasadit a důrazně požadovat po vládě Ukrajiny nezávisle vyšetření masakru v Oděse. To, že k tomu dodnes nedošlo, otvírá oprávněně prostor k myšlence, že to pravděpodobně není v zájmu momentální vlády Ukrajiny a jejich představitelů.

Znají Češi pravdu o oděském zločinu?

Občané ČR jsou o Oděském masakru obecně velice špatně informováni, vinu nesou hlavní sdělovací prostředky, které o ní informovaly jen okrajově. Nezávislá média ji věnovali více prostoru, mají ale jen omezený dosah. Pouze fakt, že k něčemu takovému došlo v Evropě roku 2014, musí každého normálně smýšlejícího občana ČR velice znepokojit.

VICE-Zacharčenko: Ukrajina přestala po tragédii v Oděse jako země existovat

Pravdu o masakru by mělo přinést nezávislé důkladné vyšetřování i z toho co víme, je ale zřejmé, že to nebyla náhodná tragédie, ale předem promyšlený a chladnokrevně provedený čin v rozporu i se základními pravidly lidskosti, ve které shledáváme zřetelné prvky fašistického postupu ovládnutí moci v Německu ve 30. letech minulého století.

Ovšem, nehledě na oficiální postoj mainstreamových médií a mlčení z ukrajinské strany, lidé oděskou tragedie z 2. května po celém světě dále hodnotí, analyzují a hledají pravdu. O tom, že česká společnost také nezůstala lhostejná k 46 zaživa upáleným obětím současného kyjevského režimu, mluví aspoň ta skutečnost, že si jejích památku připomněli na několika vzpomínkových akcích. Obrovskou negativní rezonanci vyvolali také slova státního úředníka Václava Bartušky, který v podstatě schválil vraždění lidí v Domě odborových svazů v Oděse.

Více: ČR jsou o Oděském masakru obecně velice špatně informováni, vinu nesou hlavní sdělovací prostředky, které o ní informovaly jen okrajově," řekla Sputniku spoluorganizátorka pražského mítinku k výročí oděského masakru Oksana Zapletalová.


Nepřihlášený uživatel

#5260 Útlocitný pan Dobrovský a jeho odhozený kabát (hodně) v dál

2015-11-04 16:14

Útlocitný pan Dobrovský a jeho odhozený kabát (hodně) v dál

    Jméno pana Luboše Dobrovského se v poslední době v českých masmédiích vyskytovalo velmi sporadicky. Pan Dobrovský odešel do zaslouženého důchodu a jako senior s pozoruhodnou minulostí si jistě nemůže na současnost stěžovat. A přece se našel důvod, který panu Luboši Dobrovskému nedal, aby se neprojevil a to ne zrovna jen nějak okrajově, ale přímo zásadově. Napsal prezidentu republiky Miloši Zemanovi oduševnělý a velmi rozhořčený dopis a nutno poznamenat, že dopis to nebyl ne lecjaký [1].

     Zásadním totiž pro něj byla urážka, které se prezident vůči němu dopustil tím, že se nevhodně vyjádřil o paní Anně Šabatové v souvislosti s tím, že její zjištění, týkající se nedobrého stavu našich ubytovacích zařízení pro uprchlíky, není pravdivé a že její zpráva nemá jiný význam než se zviditelnit. Za další, že se nevhodně, resp. hrubě vyjadřuje o uprchlících, neboť prý děti těch nešťastníků jsou jen jakýmsi živým štítem, který má vzbudit lítost a soucit. Tolik zásadní důvod, který vedl pana Dobrovského k napsání dopisu prezidentovi, vyjadřující dojemnou starost jak o pověst paní ombudsmanky A. Šabatové, tak (obecně pojaté) nešťastné uprchlíky (imigranty). Dovolím si však připomenout některé sekvence z jeho dopisu v souvislosti s jeho osobou.

     Pan Dobrovský ve svém dopise velmi dojemně nebo dojatě sděluje, že je některými výroky Miloše Zemana uražen, neboť on jako občan státu, který i svým přičiněním zbavoval nesvobody a usiloval v něm, již svobodném, o obnovu demokracie, jeho bezpečnosti a slušného chování. Ó, jaký to hrdina! Opravdu? Pak bych chtěl pana Dobrovského požádat aby, má-li v sobě opravdu tolik statečnosti, hrdosti a cti, kterou se v dopise prezidentovi (jen jinými slovy) honosí, nechť osobně a otevřeně prohlásí, že také byl členem KSČ, pracoval jako redaktor zahraniční redakce Československého rozhlasu v zájmu republiky a tím (celých deset let) uvědoměle plnil úkoly a zadání KSČ, publikoval do časopisu Plamen, v Literárních novinách, Reportérovi, Politice a jistě nepsal nic, co by bylo v rozporu s linií strany (KSČ). Aby toho nebylo málo, v r. 1967-68 byl, se stranickým doporučením, dokonce dopisovatelem v Moskvě. Byl tedy, jak se dnes říká lidem, kteří v bývalém režimu byli členy KSČ a budovali socialismus a hodnoty, které byly po listopadu rozkradeny, ten „špatný komunista“, v lepším případě „komanč“. Nebo o něm to neplatí?

     Je sice pravda, že v r. 1970 byl z KSČ vyloučen, to ovšem nic nemění na skutečnosti, že se honosí charakterovými vlastnostmi a zásluhami, jako by v době totality nežil a života (včetně práce) se v komunistickém režimu nezúčastnil, notabene, jako by ani nebyl 10 let členem KSČ. Stejně jako řada jiných politických „vychcánků“ (jako např. dlouholetá členka KSČ Jiřina Šiklová, stejně tak Věra Čáslavská, Vlasta Chramostová, dlouholetý člen KSČ, redaktor Rudého práva Jiří Ruml, Petr Uhl, významný levicový politik a člen KSČ, Vladimír Dlouhý, Jaromír Štětina, všichni členové KSČ a celá řada dalších, včetně Vaška „Hajvlů“) i pan Luboš Dobrovský si myslí, resp. je přesvědčen, že jeho minulost je zapomenutajen proto, že se stal signatářem Charty 77, byl členem OF, aktivně se zapojil v revolučním období počátku devadesátých let, přes řadu významných funkcí, např. Jako ministr obrany nebo český velvyslanec v Moskvě, aby navzdory tomu, že jako bývalému členu KSČ, mu byl v r. 2002 z rukou V. Havla propůjčen Řád T. G. Masaryk III. Stupně. Žádný skandál, všechno bylo OK.

VICE-Útlocitný pan Dobrovský a jeho odhozený kabát (hodně) v dál


Nepřihlášený uživatel

#5261

2015-11-04 17:50

Zvláštní den: Polsko a východní Evropa žádají NATO o zvýšenou ochranu před agresivním Ruskem, Rusko slaví Den národní jednoty na počest vítězství nad Polskem a Forbes do třetice vyhlásil Putina Mužem roku

Mimořádný summit východních zemí NATO

V rumunské Bukurešti právě probíhá summit představitelů devíti členských zemí NATO, které leží na východní hranici Aliance. Mimořádný středeční summit má potvrdit společný požadavek, aby Severoatlantická aliance jako celek v těchto zemích v reakci na chování Ruska posílila svou vojenskou přítomnost. Mimořádnou schůzku svolal polský prezident, který na polském území požaduje stálé základny NATO, schůzky se nezúčastnil prezident Zeman, který dal přednost návštěvě Pardubického kraje a opět tak jednou je za černou ovci  (více) .

Bez stálé vojenské přítomnosti NATO ve Východní Evropě se nepodaří zdržet „agresivní politiku Ruska“, prohlásil polský ministr obrany Tomasz Siemoniak (zdroj).

Evropa v rozkladu imigranty, ale pořád ve strachu z Ruska?

Nerozumím mimořádnému summitu východních zemí, volajícím po základnách NATO ve východní Evropě, údajně nutných v obraně před ruskou agresí. Nemá snad Evropa v současnosti jiného nepřítele, a to z jihu, před kterým ji Rusko naopak chrání tím, že likviduje příčinu migrace – IS? To se Evropa už opravdu zbláznila? A opravdu jí nic neříká ani to, že Putin byl Forbesem opět vyhlášen mužem roku? Jistě, tyto západní ankety, podobně jako Nobelovy ceny, nemají valnou výpověď, ale ráda bych připomněla, že poprvé se tak stalo poté, co USA a Británie musely sklopit uši, když v otázce chemických zbraní v Sýrii byl zastaven jejich plán o bombardování Asada a přednost dostalo ruské řešení!

Forbes: Putin opět nejvlivnější postavou světa

Putin nadále potvrzuje, že je jedním z mála světových politiků, jehož vliv mu umožňuje realizovat své představy.  Sankce proti Rusku, pád rublu ani recese ruské ekonomiky nesnížily jeho popularitu, která v červnu dosáhla rekordní výše 89%.  „V říjnu začal bombardovat síly IS v Sýrii, setkal se s prezidentem Sýrie a ukázal slabost USA a NATO v tomto regionu, čímž obnovil vliv Ruska v zahraničí, „- píše Forbes. Na druhém místě skončila Angela Merkelová, na třetím Barack Obama

Jestli ruské bombardování IS Evropa nazývá „agresí“, pak tedy jen houšť. Kde ale je ta ruská agrese, které se bojí Evropa, momentálně právě Polsko a východní Evropa a s ní i Česko, které solidárně také žádá o základny NATO? Jestli Evropa nemá jiný problém, než budovat základny NATO proti Rusku, pak je to s ní ještě horší, než se obzvláště v letošním roce ukazuje. A nezbývá, než Rusku jeho dnešní svátek závidět (zde video z loňských oslav).

VICE-Zvláštní den: Polsko a východní Evropa žádají NATO o zvýšenou ochranu před agresivním Ruskem, Rusko slaví Den národní jednoty na počest vítězství nad Polskem a Forbes do třetice vyhlásil Putina Mužem roku


Nepřihlášený uživatel

#5262 Re: EU je nakažená smrtelnou rakovinou zvanou pseudohumanismus

2015-11-04 19:43

#5255: Martin Pospíšil - EU je nakažená smrtelnou rakovinou zvanou pseudohumanismus 

Naprostý souhlas ! Jen dodám, že pseudohumanismus křesťansky vyjádřený jako: ... pseudomilosrdenství ... pseudoshovívavost a ... pseudodobré skutky (= pomáhat nepotřebným, nebo méně potřebným na úkor nejpotřebnějších, kterým se pomoci nedostane) !!!

Známe mnohé pseudo... čili rádoby... humanisty

#5263 Vydírání ve jménu humanismu, přesněji pseudo, rádoby...

2015-11-04 19:56

1. Turecko ! (neurychlíte-li naše přijetí do EU, nebudeme u nás zadržovat migranty, kteří chtějí do EU) ... Ono to sice vyjde nastejno, akorát teď si je budeme v Turecku platit, aby nám je tady neposlali, a po přijetí Turecka do EU je máme beztak tady, protože už dostali, nebo dostanou tam azyl !

2. Libye ! (Neuzná-li EU naši vládu, nebudeme držet asi milion migrantů, ale najmeme lodě a budeme je posílat do Evropy) !!!

3. Sluníčkáři, "humanisté", neziskovky a část pomatenců z církve: ... provádějí masáž pomocí slov, jako: "milosrdenství", které máme projevovat "potřebným" a snaží se v nás vyvolávat pocit viny, když nebudeme chtít "pomáhat" podle jejich představ, a že my za to můžeme, za ty "chudáky" a za válku u nich ! ... Ale tady bych chtěl poznamenat, že ne celá církev národ zradila ! Jsou v církvi lidé, a doufám, že je jich mnohem více, kteří náš národ nezradili a stojí za národem a proti islamizaci ! (já, katolický křesťan se k nim počítám, a stojím za národem a proti islamizaci nekompromisně !!!) ... nedejme se zmást vystupováním některých pomatenců !!!


Nepřihlášený uživatel

#5264 Re: Re: EU je nakažená smrtelnou rakovinou zvanou pseudohumanismus

2015-11-04 20:03

#5262: - Re: EU je nakažená smrtelnou rakovinou zvanou pseudohumanismus 

 všechna tato pseuda jsou čisté pokrytectví, alibismus, farizejství, přetvářka a čisté svědomí a klid lidem nepřinesou !!!


Nepřihlášený uživatel

#5265

2015-11-05 10:00

Člověk si začne něčeho vážit teprve v tu dobu, kdy o to přijde.


Nepřihlášený uživatel

#5266 Re: EU je nakažená smrtelnou rakovinou zvanou pseudohumanismus

2015-11-05 12:08

#5255: Martin Pospíšil - EU je nakažená smrtelnou rakovinou zvanou pseudohumanismus 

 Věc je daleko závažnější - nejde o nemoc, ale cílenou akci ze strany vedení EU plus téměř všech národních vlád. Nemoc je léčitelná, ale cílenou akci nevyléčíte. Naprostá většina občanů přitom nemá o masový odpor zájem - s migranty je tedy spokojena.

Připojuji typickou ukázku toho, že Evropská komise už otevřeně opouští báchorky o uprchlících a dává jasně najevo, že "nelze říci, jestli migranti v Evropě zůstanou". Jinými slovy - ano, zůstanou a ano, nejsou to uprchlíci a ano, je to tak v pořádku, protože to tak bylo od začátku plánované. Komise už počítá s dalšími miliony, kteří se nám podle ní časem vyplatí. Za podpory naprosté většiny EU občanů, kteří odpor prakticky nedemonstrují. Kecání na internetu demonstrací odporu není.

---

Do roku 2017 dorazí do Evropy další tři miliony lidí, odhaduje Brusel

idnes 5. listopadu 2015  11:59,  aktualizováno  12:48 
 
Do konce roku 2016 dorazí do Evropy další 3 miliony uprchlíků či migrantů. Migrační vlna nezpomalí dříve než v roce 2017, předpovídá prognóza EU. Podle Evropské komise to bude pro rozpočty členských států znamenat větší zátěž, ale výdaje by se měly v průběhu dalších let vrátit.
 
Evropská komise počítá, že se v daném období dostanou do Evropy další tři miliony migrantů. Pro vlády jednotlivých členských zemí to bude znamenat větší výdaje, ty by se však v dalších letech měly podle komise vrátit. Přesná čísla však zatím nebyla schopná poskytnout vzhledem k faktu, že předem nelze říct, jestli migranti v Evropě zůstanou.

Zdroj: idnes

 


Nepřihlášený uživatel

#5267 Re: Vydírání ve jménu humanismu, přesněji pseudo, rádoby...

2015-11-05 12:33

#5263:  ne celá církev národ zradila

 Ale prosím Vás, už toho nechte - katolíci obzvlášť nám to předvedli na tom svém sjezdu na Moravě. 25 000 katolíků se tam na nás protiimigrační demonstranty totálně vy..... Papež sám je horší než Juncker s Merkelovou a OSN dohromady, pokud jde o nařizování celému světu! neuvěřitelné - celému světu!!!, aby všichni přijímali ubohé trpící uprchlíky, otevírali jim své domovy a nabízeli pomoc. Samozřejmě kromě něho. Jen si zalistujte zpětně v téhle diskuzi, máte to tam včetně odkazů a citací.

Všechna velká náboženství stojí za pět písmen - všechna se točí kolem mužských. Pro ženy mají absolutně nerovnoprávné postavení. Kdepak pustit ženy do vysoké církevní politiky prostřednictvím kněžského, potažmo biskupského svěcení, ó nedej pámbů, ještě by tu církev změnily! Když půjdete do detailu, skončíte konkrétně (bohatá osobní zkušenost!) u toho, že Eva byla přece stvořená až jako druhá ze žebra Adama, jen aby mu pomáhala, tak ať se drží plotny, rodí děti a nežvaní chlapům do rozhodování. I tady už se opakovaně ventilovaly názory typu "to ženské v Evropě můžou za migraci, protože nerodí děti jako muslimky". O situaci samoživitelek, které nemůžou z evropských otců vykopat alimenty, už se ovšem nemluví. Jděte už s náboženstvím někam.

Jestli jste Vy osobně v rozporu s vedením církve proti migraci, výborně. Aspoň jeden krůček správným směrem na Vaší straně. Ale neobhajujte svým disentem katolickou církev. Ta je jednoznačně pro migraci.


Nepřihlášený uživatel

#5268

2015-11-05 14:36

Ukrajina je každému ukradená. Češi se více zajímají o Islámský stát než nejasný konflikt na východní hranici EU. „Podstatné je, že v České republice vznikl masivní a dlouhodobý lidový konsensus o tom, že radikální islámské skupiny představují akutní hrozbu,“ říká v rozhovoru pro Sputnik známý český sociolog Petr Hampl.

Sputnik: Podle čerstvého průzkumu CVVM se Češi mnohem více zajímají o vývoj situace s Islámským státem, než o Ukrajinu? Proč? Ukrajina je přeci geograficky blíž…

Petr Hampl: Nejde přece o vzdálenost v kilometrech, ale o to, jak je dění podstatné pro naši bezpečnostní situaci. Ať už na Ukrajině sympatizujeme s kýmkoliv, nikdo nepředpokládá, že by se problém mohl přelít do České republiky. Navíc jsme si vyzkoušeli, že ukrajinská imigrace nepředstavuje problém.

VICE-Rada Evropy jmenovala české islamofoby. Je mezi nimi i Zeman

Na druhou stranu dění na Blízkém východě je pro nás důležité, protože s ním souvisí imigrační toky bezprostředně ohrožující lidi v českých zemích.

78 % dotázaných považuje Islámský stát za bezpečnostní hrozbu pro Českou republiku, 89 % vidí v IS hrozbu pro Evropu. Co na tyto výsledky říkáte?

Více: Ukrajina je každému ukradená. Češi se více zajímají o Islámský stát

 

Na straně Islámského státu bojuje 25 až 30 tisíc cizích bojovníků, mj. z Ruska a jiných zemí Asijsko-Tichomořského regionu, prohlásil náměstek ministra obrany Ruska Anatolij Antonov na třetí poradě ministrů obrany zemí ASEAN a dialogových partnerů.

„Dnes bojuje na straně ISIL 25 až 30 tisíc cizích teroristů, mj. ze zemí Asijsko-Tichomořského regionu a bohužel také z Ruska. Když se vrátí domů s potenciálem násilí a extremismu, budou propagovat radikální myšlenky v našich zemích, anebo organizovat diverze", řekl náměstek ministra.

Antonov zdůraznil, že jedním z klíčových společných úkolů je zabránit vývoji podle podobného scénáře.

Více: Na straně Islámského státu bojuje 25 až 30 tisíc cizích bojovníků, mj. z Ruska a jiných zemí Asijsko-Tichomořského regionu


Nepřihlášený uživatel

#5269

2015-11-05 14:46

Rusko dodalo do Sýrie protiletadlové raketové systémy, aby zabránilo možným únosům letadel ruských vzdušných a kosmických sil (VKS) a odvetným úderům, oznámil vrchní velitel ruských vzdušných a kosmických sil Viktor Bondarev.

„Propočítali jsme všechny možné hrozby. Neposlali jsme tam jen stíhačky, bitevníky, bombardéry a vrtulníky, ale i protiletadlové raketové systémy. Mohou totiž nastat jakékoli nepředvídané situace. Třeba únos bojového letounu na území státu sousedícího se Sýrií, které na nás pak zaútočí. A na to musíme být připraveni", řekl Bondarev v interview pro list Komsomolskaja pravda.

Více: Rusko dodalo do Sýrie protiletadlové raketové systémy, aby zabránilo možným únosům letadel


Nepřihlášený uživatel

#5270

2015-11-05 15:02

Profesionální rozvraceči demonstrací proti migrantům

Situace v Německu je vyhrocená. Pozice Angely Merkel ja natolik vážná, že její neschopnost řešit krizi s migranty může přivodit i rozkol samotné Evropské unie. Systémové elity se proto rozhodly zřejmě konat a cílem je likvidace opozice co nejrychlejší cestou. Účast německých operátorů Refugees Welcome v Praze při výročí 17. listopadu tomu odpovídá.

Pokud máte kontakt na opoziční subjekty mimo parlament v ČR, přepošlete jim prosím odkaz na tento článek, aby se jejich organizátoři důkladně připravili a přijali preventivní opatření proti provokatérům během protestů proti migrantům v souvislosti s výročím 17. listopadu.

VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#5271 Demonstrace v sobotu 7.11. ve 14 hodin - Olomouc

2015-11-05 16:09

Asi nejbližší demonstrace proti imigraci podle internetu. Další budou 17.11., případně dejte vědět:

Tábor lidu v Olomouci

Další Tábor lidu, které jsou zamřené proti zemským škůdcům, kteří pro vlastní prospěch ohrožují na životě vlastní národ následováním imigrační politiky EU, proběhne 7. listopadu 2015 v Olomouci.
 
Místní organizace Národní demokracie v Přerově spolu s místní organizací RSČMS v Olomouci svolávají a organizují „Tábor lidu v Olomouci”. Akce proběhne v sobotu 7. listopadu 2015 ve 14:00 hodin na Horním náměstí v Olomouci, poblíž sousoší Svaté trojice. Po skončení hlavní části se uskuteční kratší pochod přes historickou část města směrem k Náměstí republiky, kde bude celá akce ukončena.

Nepřihlášený uživatel

#5272

2015-11-05 16:45

Kolik stojí IS?

„Jde o 2-4 miliony (dolarů) denně, možná více", řekla na zasedání kongresu pověřenkyně pro evropské a eurasijské záležitosti Victoria Nulandová, oceňující ruské výdaje. Zástupkyně tajemníka pro Blízký východ Anne Pattersonová upřesnila, že USA utrácejí za letecké údery „přibližně 8 milionů dolarů denně".


 


Nepřihlášený uživatel

#5273 Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“

2015-11-05 16:56

Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“

Ticho jako po pěšině. Bílý dům a Obamova administrativa mlčí jako zařezaná. Video, které se záhy po pádu ruského Airbasu nad egyptskou Sinají dostalo na internet, je podle všeho pravdivé a autentické. Děsivé záběry [1], které zachycují explozi dopravního letadla, jsme uvedli v našem článku jako jedni z prvních na české zpravodajské scéně. Jak se teď ukazuje, záběry pořízené profesionální televizní videokamerou s velkou ohniskovou vzdáleností opravdu zachytily okamžik útoku. Podle všech indicií se zdá, že na palubě explodovala nálož. Na videu není totiž vidět ani kouřová stopa řízené rakety, takže je vysoce pravděpodobné, že nálož byla umístěna přímo v letadle.

Egypt se snaží od samého počátku mlžit. Již dvě hodiny po nálezu černé skříňky totiž Káhira přispěchala s prohlášením, že na záznamech není nic zvláštního a že letadlo mělo zřejmě technickou poruchu. Uvážíme-li, že záznamy z černé skříňky se analyzují i několik týdnů, než vyšetřovací komise vynese nějaký názor, tak to prostě vypadá, že Egypt se snaží celý incident zamést pod koberec. A je k tomu dobrý důvod.

 

Obamovy obavy

Spojené státy jsou teď v situaci, kdy jakékoli odhalení a spojení tragédie ruského letu s Muslimským bratrstvem bude vodou na mlýn Kremlu, který tvrdí už několik měsíců, že islamisty v Sýrii nedělí na umírněné a radikální, protože mezi nimi nevidí žádný rozdíl. A právě Muslimské bratrstvo je „umírněný“ spojenec č. 1 americké administrativy v regionu (vedle „neumírněného“ Islámského státu), protože Washingtonu stálo toto spojenectví i za podražení samotného Husního Mubaraka, bývalého neomezeného vládce Egypta. Ten šel po Muslimském bratrstvo jako vzteklý pes a zakazoval jejich činnost, protože o Muslimském bratrstvu tvrdil (a zřejmě správně),  že to jsou teroristé.

Američané jsou ve volbě svých spojenců diletanti, zdálo by se. Ale to je velký omyl. Američané nemají žádné spojence, jenom subjekty k momentálnímu použití. Tato tzv. „toaletní politika“ americké administrativy, kdy je schopna a ochotna z hodiny na hodinu odepsat jakéhokoliv spojence a spláchnout ho jako použitý toaletní papír na záchodě, je doslova pověstná. Podstata je v tom, že se to zrovna americké vládě hodí, a to je varovným prstem pro každého, kdo by chtěl s Američany kolaborovat.

VICE-Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“


Nepřihlášený uživatel

#5274

2015-11-05 17:47

Doporučuju těm,kteří podepisují tuto petici,aby opustili urychleně Českou republiku a jejich vystoupení z EU bude jednodušší,když se odstěhují mimo její dosah!Třeba do Luhanska,Doněcka,Osétie,Abcházie,nebo jinde!Nikdo je nebude držet!Ing.Hńup Nejapný,Ostrava

Nepřihlášený uživatel

#5275

2015-11-05 18:00

Už mne nebaví, jak nám země, které neznají naši kultůru, ani pořádně naše dějiny a způsob života diktují, jak máme co dělat. Nepotřebujeme EU. Pokud peníze jenž z ČR tečou do EU ponecháme ve státní kase a ( Nerozkradou se ) nebudeme potřebovat ani EU ani dotace. Jsme schopni být samostatní. Proto petici uznávám a rád podepíši. Pryč s EU. !!!