Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5356 AGRESE USA V EVROPE

2015-11-09 09:55

Vysoce postavení vojenští úředníci Pentagonu navrhli, aby bylo do evropských zemi vysláno víc amerických vojáků na základě rotace, oznámil list Wall Street Joournal. Podle slov vrchního velitele sil NATO v Evropě, generála Philipa Breedlova bude rozhodnutí přijato během „nejbližších pár měsíců“.

Na konferenci v Simi Valley (stát Kalifornia) podpořil náčelník štábu armády Spojených států Mark Milley návrh na vyslání dodatečných vojsk do Evropy za účelem jejich dočasného rozmístění. Podle jeho slov USA zdokonalují výcvik vojáků, aby mohly čelit různým hrozbám ze strany Ruska, mimo jiné i hybridním válkám, jejichž součástí je propaganda a netradiční taktiky. Jak zdůraznil Milley, jsou daná opatření „nezbytná k tomu, aby zabránila dalším konfliktům v Evropě".

Více: USA VOJSKA SE ROSIRUJI PO EVROPE!!!

Venezuelský ministr obrany Vladimir Padrino v neděli oznámil, že letadlo americké pobřežní stráže proniklo do vzdušného prostoru jeho země.

 „Před osmačtyřiceti hodinami startoval výzvědný letoun pobřežní stráže Spojených států z letecké základny NATO na ostrově Curaçao a pronikl do naší letové oblasti", uvádí agentura AVN Padrinova slova.

Více: letadlo americké pobřežní stráže proniklo do vzdušného prostoru jeho země.

VICE CO SE VAM UTAJILO-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC