Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

odpověd

/ #5368 Re: Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu

2015-11-09 15:05

#5367: - Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu 

asi mě dobře znáte, když říkáte, kde jste byl, když byl eucharistický kongres!? A co s tím má eucharistický kongres co dělat? Ten snad byl o Eucharistii, nebo snad ne? To jste úplně mimo mísu, když si pletete sluníčkové, nabo antisluníčkové demonstrace s Eucharistuickým kongresem ! To snad ani nemůžete myslet vážně!?

... prosím mluvte stejně i poté, až si Vy sám, rozlícený, rozhořčený, pravověrný, ale také jiné nálepkující katolík: ... vezmete k sobě nějaké uprchlé islamisty, a nenálepkujte mě jako fašistu a xenofoba, antikrista a nevím co, já jsem s Vámi husy nepásl! Vaše křesťanská katolická láska, kterou zde uvádíte vzhledem k biskupům a papeži je tak sladká, jemná, upřímná, chvályhodná, jen kdyby nebyla plná nenávisti a zloby, když hned nato dštíte nenávistí, zlobou a kolem sebe nálepkujete. Asi jste nastrčený jen provokatér, který nás má znechutit. ... A o mé osobní lásce k biskupům a papeži, k bližním (a zda je beru, a nakolik za své představené, ... ) Vy, promiňte, Vy absolutně nic nemůžete vědět.

Pokud jste to nepochopil, tak reaguji na špatné interpretace slov papeže a zneužívání toho apelu k masáži a rozdělení katolíků a národa, Vy jediný, správný katolíku!

POkud je mi známo, tak papež mluvil o přijímání křesťanů, na to Vy jste asi zapomněl, a ne muslimů a jejich integraci. Vy už jste integrovali muslimy do Vaší farnosti, a jak: ubytovali je na faře? ... modlíte se společně v katolickém kostele?

A konečně: čas ukáže!

ALE SPÍŠE JE TO JEN DALŚI PROVOKACE A PROVOKATÉR, který znovu omílá již omílanou kartu !