Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5411 (WADA), která obvinila ruské sportovce ze systematického používání dopingu, nepředložila žádné důka

2015-11-10 19:06

VICE O DOPINGU V RUSKU FAKTA CO A JAK JE ZASE SE VÁM LŽE OBČANÉ ČR A VŠECH ZEMÍ!!!!V TV SAMÉ LŽI!!!

1)Tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov má za to, že Světová antidopingová agentura (WADA), která obvinila ruské sportovce ze systematického používání dopingu, nepředložila žádné důkazy.

„Když se objevují nějaká obvinění, pak musí být podložena důkazy. Dokud nejsou, pak se dají nějaká obvinění jen těžko přijmout, jsou neodůvodněná", prohlásil Peskov.

Více: (WADA), která obvinila ruské sportovce ze systematického používání dopingu, nepředložila žádné důkazy.

2)Šéf Federální lékařsko-biologické agentury Vladimir Ujba prohlásil, že použití dopingu ruskými sportovci musí Světová protidopingová agentura (WADA) dokázat u soudu, a jinak budou to nepodložená obvinění s cílem diskreditovat Rusko před OH.

 Nezávislá komise WADA doporučila, aby nebyla ruský atletům dovolena účast v OH 2016 v Rio de Janeiro. WADA se svém referátu doporučila vyloučit Všeruskou atletickou federaci ze všech soutěží pod záštitou IAAF.„Je to provokace a nic více. Aby činili podobná prohlášení, musejí mít potvrzení vzorky, které by byly dokázány u soudu. Jde tedy o další výpad proti Rusku s cílem ho vyprovokovat a zkompromitovat", podotkl Ujba.

 
3)Ministr sportu RF Vitalij Mutko novinářům prohlásil, že nikdo ve světě nechce, aby byl ruský sport stejně silný, jako byl sovětský, to je otázka politiky.

 

 Německá televize natočila několik filmů o systematickém používání dopingu ve sportu, mj. ruskými atlety.

„Sport — to je rodina. Mezinárodní olympijský výbor a další velké sportovní organizace — to je rodina. Světová protidopingová agentura (WADA), jíž převádíme pravidelně po jednom milionu USD, provádí vlastní politiku. Ukázali film o dopingu v Rusku, tak je třeba hned založit komisi. A když bude skandál v jiné zemi, nikdo žádnou komisi nezaloží. To je jistý politický nástroj, a nemáme to snadno. Ve velké politice nikdo nechce, aby ruský sport zaujal místo sovětského. Všichni se diví, jak to, že jsme si mohli vybojovat tři zlaté ve Vancouveru, a pak jsme vyhráli v soutěži družstev v Soči", řekl Mutko.

Více: Ministr sportu RF Vitalij Mutko novinářům prohlásil, že nikdo ve světě nechce, aby byl ruský sport stejně silný, jako byl sovětský, to je otázka politiky.