Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5419 Farar radi migrantum jak vydirat! To jsou dobroserove

2015-11-10 22:50

 Paneboze, zase uz se to tu hemzi krestanama. Dejte uz tema dobroserama pokoj - v Drahonicich nejakej evangelickej farar navadi muslimy k citovemu vydirani a drzi s nima retezovou hladovku! Me snad vomejou - to zase skonci tim, ze je budem muset pustit a jeste jim zaplatit pokutu z nasivh dani! To nemaji ty farari nic lepsiho na praci nez radit nelegalnim migrsntum? To jsou asi ty krestansky hodnoty - kolaborace i s nelegalama, hlavne citove vydirat a bejt dulezitej ve vlastnich ocich za penize druhejch.

Raději smrt než deportace. Uprchlíci v Drahonicích zahájili hladovku

10. listopadu 2015  22:54

Informaci o hladovce potvrdil evangelický farář Mikuláš Vymětal, který s běženci spolupracuje. Běženci ve svém prohlášení, podepsaném iniciálami dvou z nich, uvedli, že utíkají z rozvrácených a zničených zemí. Podle Vymětala se k hladovce připojilo 44 lidí. Migranti tvrdí, že v detenčním zařízení zůstávají příliš dlouho.

Vymětal a zástupci iniciativ jsou s uprchlíky v dlouhodobém kontaktu už z doby, kdy byli v zařízení v Bělé - Jezové. „Jeden z nich se ze strachu vážně zranil, pořezal si ruce. Mají strach se vrátit. Tvrdí, že raději zemřou,“ uvedl Vymětal, který v úterý zahájil i řetězovou hladovku.

Zdroj: zpravy.idnes.cz/