Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5421

2015-11-11 05:09

VIDEO: Člověk v tísni bude středoškolákům vysvětlovat, že česká alternativní média jsou ve skutečnosti ruské propagandistické servery!

Redakci AE News dnes upozornil jeden z našich čtenářů na skandální video na serveru Aktualne.cz [1], které pochází ze série naučných videí určených pro střední školy v České republice. Projekt s názvem „Jeden svět na školách“ je výtvorem z dílny systémové neziskovky Člověk v tísni. Ta spolupracuje s americkým velvyslanectvím na několika projektech, včetně projektů v zahraničí, kde pomáhá ve spolupráci s americkým ministerstvem zahraničí krýt některé operace amerických tajných služeb. Mezi největší průsery této neziskovky z její spolupráce s americkým ministerstvem zahraničí patří provalení operačního krytí na Kubě, kde došlo k zatčení dvou českých politiků, pánů Pilipa a Bubeníka, kteří prováděli práci pro americkou rozvědku pod diplomatickým krytím [2].

Zakladatelem Člověka v tísni je studentský předák z listopadu 1989, Šimon Pánek. Jeho neziskovka se záhy po roce 1990 stala systémovou organizační složkou americké rozvědky na území ČSFR pod operačním krytím tehdy ještě západoberlínského ústředí americké zpravodajské služby pro východní Evropu. Člověk v tísni úzce spolupracuje s americkou vládní organizací USAID, která poskytuje operativní krytí pro západní zpravodajské služby v nestabilních zemích [3]. Současné rozhodnutí Člověka v tísni zapojit své aktivity i dovnitř republiky je tak zcela novým trendem a obrovským rizikem pro národní bezpečnost.

Projekt „Jeden svět na školách“ má charakter a všechny znaky tzv. akčního vzdělávacího plánu z první poloviny 50. let minulého století, kdy docházelo ke změně prvorepublikového vzdělávaní na vzdělávání centrálně plánované a řízené. Současná situace, kdy lidé v souvislosti s uprchlickou krizí přestávají věřit mainstreamu a dokonce svým vlastním vládám, je tak naprosto nezbytné pro režim, aby upevnil svoji moc, a to nejlépe skrze výchovu ve školách.

VICE-VIDEO: Člověk v tísni bude středoškolákům vysvětlovat, že česká alternativní média jsou ve skutečnosti ruské propagandistické servery!