Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5926 Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém

2015-11-22 09:49

http://www.novinky.cz/ 22.11.

Nakolik podle vás tedy souvisejí pařížské útoky s migrační vlnou?

Migrační vlna a útoky ve Francii spolu přímou souvislost z mého pohledu nemají. Migrační vlna samozřejmě umožňuje Islámskému státu skrýt svoje bojovníky, anonymizovat je v davu. My celou dobu tlačíme na to, aby bezpečnostní prověrky byly na daleko vyšší úrovni, abychom byli schopni ty lidi zachycovat. Pokud se potvrdí, že minimálně jeden nebo dva lidi prošli migrační vlnou – nedávno jsem někde četl, že v Turecku zachytili osm lidí, kteří podle bezpečnostních složek mají nějakou souvislost s IS, a byli zadrženi v migrační vlně – tak je naivní si myslet, že uprchlická vlna s sebou nemůže přinášet tento vedlejší efekt. Umožňuje teroristům splynout s davem. Terorismus funguje i na bázi spících buněk, takže není vyloučené, že za dva tři roky budou mít takové záměry a ambice.

Migrační vlna zatím není problém ČR, ale co můžeme už teď dělat, aby se k nám nedostali bojovníci Islámského státu?

My se nemusíme z hlediska migrační krize zatím ničeho obávat. Je to spíš problém mediální, než reálný. V ČR nyní migranti nejsou. V našich detenčních zařízeních je, pokud vím, dnes 159 lidí.

 

Co chce vláda ještě potvrdit? V Paříži útočili nejméně dva teroristé - ubozí syrští uprchlíci, kteří požádali o azyl. Hovoří se ale i o třetím. Balkánskou cestu přes Řecko používají teroristé jako pojítko s IS - to všechno bylo i v českých mainstreamových médiích v posledních 2 dnech. Migrace a terorismus spolu souvisejí.

Za další - migranti propuštění z detenčních zařízení jsou "deportováni" tak, že jsou propuštěni z bran zařízení, dostanou 400,- a mají 8 dnů na opuštění země - které nikdo nekontroluje. Vláda tak nemá nejmenší tušení, kde se stovky, ne-li už tisíce "deportovaných" migrantů zdržují. To je reálný problém, ne mediální.

Jediné opatření v rámci "prevence" je schválení vládního programu integrace tisíců migrantů, které sem vláda chce vzít. Jen na "integraci" v příštím roce schválila v pátek 200 milionů korun, které přiklepla katolické Charitě a neziskovkám. Evropská komise chce navíc na jaře schválit "stejná sociální práva" v celé EU, takže migranti budou dostávat stejné dávky všude. Jakmile Německo zavře hranice, z tisíců migrantů tu budou za pár let statisíce.

Ovšem "my se nemusíme z hlediska migrační krize ničeho obávat", utěšuje nás vláda. Zato odpůrce své politiky mlátí pendreky.

Pryč s touhle vládou! DEMISI!