Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nehledejme nepřátele mezi sebou! Pokud stojíme na stejné straně.

/ #5946 Re: Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství

2015-11-23 01:19

#5943: - Re: Re: Nestigmatizujme muslimy a jejich náboženství 

... a věříte, že to mě fakt nezajímá, jen nějaký výkřik pár pomatenců, s nimiž nesouhlasím, a proč bych měl?! Kde jste nabyli dojmu, že by mě to mohlo zajímat? Podívejte se ale i na ateisty, taky se mezi nimi najdou sluníčkáři, i ti z druhé strany, ... takže docela zbytečná reakce a poznámka, zbytečný pláč na nesprávném hrobě!

Víte, není lehké si udělat pořádek "mezi sebou". ... Máme demokracii a svobodu vyjadřování, a hned pověsit někoho taky není právě to ořechové.

Holt, takoví jsme, je třeba neházet všechny do jednoho pytle: ... Najdou se zrádci, kolaboranti i zastánci (jako v celé společnosti. Co k tomu dodat?) Nemyslete, že tím netrpím. Ale dnešní situací a tím bordelem a chaosem asi trpí mnohý! Ovšem, nehledejme nepřátele na nesprávném místě. Za každého, ať je křesťan, z církve, nebo ateista, nebo černý, zelený, či fialový, Okamurovec, či Zemanovec, ... to je jedno, pokud mu leží na srdci svoboda a bezpečí národa: ... jde nám o stejnou věc: chránit naší milovanou zemi a vlast před nehorázným bordelem, který tady chtějí někteří nastolit.