Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6024

2015-11-26 09:59

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg má za to, že incident s ruským letadlem Su-24 nás „nutí posílit mechanismy, které by vyloučily podobné incidenty v budoucnu“, oznámila agentura Associated Press.

„Neměli bychom jako nějaký náměsíčník směřovat k nechtěné eskalaci", napsal Stoltenberg v článku, který otiskne řada evropských novin ve čtvrtek.

Stoltenberg zdůraznil, že incident vyžaduje „klidný a diplomatický přístup" a poukazuje na nutnost obnovení mnoho let platných dohod, zaměřených na zajištění maximální úrovně průzračnosti a předpovídání vojenské aktivity v Evropě.

Více: Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg má za to, že incident s ruským letadlem Su-24 nás „nutí posílit mechanismy, které by vyloučily podobné incidenty v budoucnu

COŽE VÁS NUTÍ POSILIT POZICE NATO V EVROPE CO LZETE AMICI VY MUZETE ZA SU-24 TAK CO TU LZETE ZBALTE SI CELE NATO A TAHNETE S EVROPY MY VAS NEPOTREBUJEM PROTI TERORISMU JSTE K H..... SPIS HO PODPORUJETE JAK UMIRNENOU OPOZICI A FASIZMUS NA UKRAJINE A RUSKO NA UKRAJINE VUBEC NENI!!!

 

FAKTA S UKRAJINY UTAJENO NARODUM-Obyvatelé Děbalceva: Ukr. armáda ostřelovala město, aby měla Ukr. TV reportáž o útoku Ruska