Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6001 Pan ministr spravedlnosti se nám nepochlubil, z jaké že je to slavné rodiny

2015-11-24 18:38

Rodinné svazky páně ministrovy, aneb hlavně že se nám pan ministr stará o proislámskou názorovou čistotu

---

Co je ale horší, tak je zároveň Robert Pelikán nevlastním bratrem Petra Pelikána, českého konvertity k islámu, ktery je arabistou a fanatickým obhájcem muslimů.

Je ale zvláštní, jak o tomto spojeni bratrů není nikde žádná zmínka. Jako kdyby to bylo schválně zamaskováno.

V jednom rozhovoru http://www.respekt.cz/rozhovory/ Petr Pelikán říká:
"V létě jsem se pohádal se ženou mého otce, která je soudkyní Evropského soudu (nikoliv Mezinárodního trestního tribunálu, který Bašíra obvinil). Ona samozřejmě tvrdila, že MTT je nezávislý ve svém rozhodování, což jsem ještě celkem připustil, ale v žádném případě nesouhlasím s tím, že by soud spravedlivým, objektivním a hlavně kvalifikovaným způsobem shromažďoval podklady, na jejichž základě obvinění vypracoval."
Co tento text říká? Mluví tam o ženě svého otce, čili se jedna o macechu, neni to jeho biologická matka. Dále o ni prozradil, že je soudkyní Evropského soudu. U ES máme pouze jedinou soudkyni, ta se jmenuje Irena Pelikánová a je biologická matka ministra Roberta Pelikána. Čili jasný důkaz o bratrském spojení mezi oběma Pelikány.

---

http://www.reflex.cz/clanek/

Petr Pelikán? Konzul v Sudánu, islamista, arabista atd.?
Dá se konstatovat, že asi tuším, odkud vítr fouká s přihlédnutím na ne zcela veřejnosti známá fakta. Starší bratr Petra je docent Jan Pelikán (1959), historik, který se zabývá jihoslovanskou historií a balkanistikou, odborník na bývalou Jugoslávii a Srbsko. Oba jsou synové z "prvního vrhu" soudruha Dragutina Pelikána, docenta marxismu-leninismu na katedře vědeckého komunismu na Právnické fakultě. Tato nechvalně známá bolševická a normalizační postava Dragutin Pelikán má kořeny v bývalé Jugoslávii a o jeho náboženském vyznání můžeme spekulovat. A když už jsme u Dragutina Pelikána, tak hádejte, kdo je jeho další syn?

Nejmladší ze dvou synů Dragutina Pelikána z druhého manželství s paní Irenou Pelikánovou je JUDr. Robert Pelikán, Ph.D. náš současný ministr spravedlnosti. Jeho mladší bratr je Tomáš Pelikán.

Když si vygůglíte životopisy všech aktérů, musíte se trpce pousmát, jak se dají kulantně některé nevhodné údaje o aktivitách rodinných příslušníků podat.

---

http://neviditelnypes.lidovky.cz/

SPOLEČNOST: Pelikán napráskal Štěpánka

31.8.2012 Petr Štěpánek, autor byl v letech 2006 – 2011 členem Rady ČTÚ

V souvislosti s návrhem na jmenování Roberta Pelikána do Rady ČTÚ mě nic tak nepobavilo, jako článek Istvána Léko na serveru Česká pozice Kuba vytřel zrak lobbistům i politikům. Do Rady ČTÚ posílá právníka Pelikána.

Proč mě to tak pobavilo? Protože v zákulisí telekomunikačního byznysu rezonuje informace, že Pelikán ve skutečnosti není nic jiného než čistokrevný produkt právě lobbistů. Lobbistů PPF. Té PPF, která se hodlá ucházet o pozici čtvrtého operátora. Ano, může to být pomluva od konkurence. Některé indicie ovšem svědčí spíše o opaku. V cestě totiž stojí dosavadní člen rady Zdeněk Švrček (ODS), respektive jeho ambice být do rady jmenován i další funkční období. A právě jemu lobbista PPF Vladimír Mlynář, ano, ten Mlynář, jako "bolestné" nabízel "náhradní" zaměstnání. Stejně jako předtím ministr Kuba, který chtěl Švrčka "upíchnout" do dozorčí rady ČEPS. Švrčkova reakce však byla, že je to naprostý nesmysl, co by v ČEPS, proboha, dělal, když energetice vůbec nerozumí, zatímco telekomunikacím se věnuje v nejrůznějších odborných i politických pozicích už 15 let.

A propos. Pro koho že to pracuje Pelikánova advokátní kancelář? Hádejte!

Istvánu Léko se však podařil ještě jeden tragikomický kousek. Píše: "Robert Pelikán je morálně nezpochybnitelnou osobou, pochází se slavné pražské právnické rodiny – oba rodiče jsou významní čeští právníci." Vážně? V hlavě se mi okamžitě vybavil starý příběh.

Hlavou té slavné pražské právnické rodiny totiž není nikdo jiný než Dragutin Pelikán, docent marxismu-leninismu na katedře vědeckého komunismu, člověk, který po Únoru na Právnické fakultě UK napráskal mého otce. Udal ho za to, že je buržoazního původu. Otcův táta, můj děda, totiž měl prodejnu ojetých vozů a jednoho zaměstnance. Zřejmě ho vykořisťoval. Tátu vyhodili. Jeden den to byl nadějný jurista, druhý den přidavač na stavbě.

Jenže tahle historka je ve skutečnosti ještě půvabnější. Svět je totiž malý a život občas píše prazvláštní příběhy. Moje babička Josefa Štěpánková byla velmi zbožná žena a do své křesťanské lásky v bídných poválečných letech zahrnula i nemajetného kamaráda svého syna. Každý den proto připravovala dvě svačiny. Jednu pro syna, druhou pro jeho kamaráda. Pak kamarádi dostudovali gymnázium a oba nastoupili na právnickou fakultu. Do toho přišel Únor.

Znovu se bývalí kamarádi potkali až v osmašedesátém, kdy mého otce rehabilitovali, a v dospělém věku mohl dostudovat. Muselo to tenkrát na chodbě Právnické fakulty Univerzity Karlovy být prapodivné setkání. Dragutin, který mezitím udělal akademickou kariéru, nejdříve dělal, že Frantu nevidí. Pak ho ale rychle zatáhl do své kanceláře a spustil vodopád slov: "Franto, promiň, to víš, byli jsme kluci. Kácel se les a lítaly třísky." Táta mu tenkrát odpověděl: "Ano, byli jsme kluci, ale mě to stálo dvacet let života."

Tož tak. A pak nějaký novinář píše cosi o slavné právnické rodině. No nepřizabili byste ho?

fee
Nepřihlášený uživatel

#6002

2015-11-24 18:39

Pokud je nutné pomáhat, pomohu, ale odmítám násilí směřované proti vůli většiny českých občanů v jakékoli podobě. Češi nechtějí prožívat neustálý strach z útoků a všudypřítomného násilí a terorizmu, jaké prožívají lidé zemích, které přijímají tyto lilegální imigranty z úplně odlišné kultury a nám neznámého, fanatického náboženství, pro které se mnoho těchto lidí a jejich potomků, byť už narozených v evropských zemích, v hojném množství radikalizuje. Odmítám vnucované přijímání ilegálních imigrantů, odmítám kvóty EU, žádám o obecné referendum o vystoupení z EU, která není schopna zajistit naši bezpečnost.


Nepřihlášený uživatel

#6003 Re:

2015-11-24 19:43

#6002: -  

 Dobry den, pravne zavazny je pouze podpis na papire. Pokyny a adresa jsou na titulni strane petice.

Vlastenec

#6004 Re: Re: Re: Netolerance je součástí arabské kultury

2015-11-24 21:29

#5975: Zato přehnaná tolerance je součástí naší kultury ! - Re: Re: Netolerance je součástí arabské kultury 

 Lid si musí konečně uvědomit, že Blaničtí rytíři nepřijedou, aby za nás vybojovali válku za naši svobodu, to my jsme těmi rytíři. Budoucnost našeho národa máme v rukou my samotní, občané (zatím ještě) České republiky. Je třeba zvednout zadky od počítačů a televiz a vyjít svorně do ulic. Zapomenout na malicherné sousedské, názorové a politické sváry. Jsme všichni na jedné lodi, všechny nás čeká stejně bídný osud, prohrajeme-li. Jenže dokážeme se ještě v dnešní době prostoupené lží, přetvářkou a konzumem, prosté morálky, cti a pokory, sjednotit a táhnout za jeden provaz? Pakliže přeci jen ano, tak pojďme. Čeká nás dlouhá a trnitá cesta lemována hordami nepřátel, musíme mít také na mysli, že i mezi námi jsou nepřátelé, zrádci, kteří se zalykají nenávistí k vlastní otčině, kteří by dali vše za to, aby mohli vlastnímu lidu uškodit, tito jsou ryze nejpodlejší ze všech. Ale náš hlas nesmí umlčet, neb na naší straně je čest, pravda a svoboda. Pozvedněme konečně meč odporu a dejme se do bitvy. Bude to těžký boj, ne všichni se dožijeme jeho konce, ale vytrváme-li, nepolevíme-li ve svém úsilí za lepší budoucnost, dorazíme ke světlu na konci tunelu, zvítězíme, vybojujeme mír a svobodu pro naše děti a děti našich dětí. Nechť nás síla provází!


Nepřihlášený uživatel

#6005 Re: Muslimská obec se bez problémů zapojila do naší společnosti a nyní může úspěšně šířit salafismus

2015-11-24 22:19

#5991: - Muslimská obec se bez problémů zapojila do naší společnosti a nyní může úspěšně šířit salafismus 

 Pro srovnání-umí si někdo představit,že si křesťané postaví kostel v muslimských zemích, vydají knihu s nepřátelským obsahem k islámu,budou tam čile obchodovat,bydlet,vzdělávat se,vychovávat děti a skrytě podněcovat k terorismu a budou je bezpečně chránit místní zákony a politici? Umí si to někdo představit alespoň na vteřinu? Já teda ne.


Nepřihlášený uživatel

#6006 A hlavne muzu verit policii, ta by nam zadny teroristicky utok netutlala

2015-11-24 23:34

Maji nas fakt za totalni blbce? 

Na severu Francie kousek od hranic s Belgii byla dnes vecer udajne nepovedena loupez, prestrelka, par ranenych, rukojmi osvobozena, jeden lupic mrtvy, dalsi zajati. Ovsem nebojme se, podle policie to s muslimskym terorem nema nic spolecneho.

No, oni ti lupici sli proste loupit v sedm vecer v dobe, kdy je vyhlaseny vyjimecny stav. Vsude policajtu jak much. Navic byli vyzbrojeni kalasniky. Bezna zbran u lupicu. A ke vsemu to ouplne nahodou bylo v Roubaix, odkud pochazi tvurce bomb pouzitych v Parizi - Mohamed Khoualed.

Teda fakt, to je ale nahoda. A vubec nic to nema spolecneho s muslimskym terorem. No to mi spad kamen ze srdce, ze muzu dal verit policii. Kdepak, ta by nam zadny teroristicky utok netutlala.


http://www.dailymail.co.uk/news/ 24.11.15


Nepřihlášený uživatel

#6007 Re: Pan ministr spravedlnosti se nám nepochlubil, z jaké že je to slavné rodiny

2015-11-25 09:22

#6001: - Pan ministr spravedlnosti se nám nepochlubil, z jaké že je to slavné rodiny 

V souvislosti s akcemi, které se v úterý (17.11.) odehrály v hlavním městě, pražská policie zřejmě neřeší žádný případ podněcování k nenávisti k náboženství. Mluvčí Tomáš Hulan řekl, že neví o tom, že by policie podobné oznámení dostala nebo že by sama vyhodnotila, že se takový čin stal.

Na demonstraci na Albertově, které se zúčastnil Blok proti islámu a které přihlížel prezident Miloš Zeman, v této souvislosti nepřímo poukázal ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO).

"Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému náboženství, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta," napsal Pelikán v úterý na Twitter. "Směřovalo to zejména k hnutí, které má naplnění té skutkové podstaty už ve svém názvu," doplnil ministr pro server iDnes. Bez reakce policie podle něj dochází k šíření nenávisti vůči islámu.

 

Rodinné svazky ministra spravedlnosti za ANO rozhodně vysvětlují, proč tak hájí islám - tam, kde policie neshledala žádné podněcování k nenávisti, Pelikán ho nejen shledal, ale ještě z pozice ministra spravedlnosti vyvolal trestní stíhání.


Nepřihlášený uživatel

#6008

2015-11-25 11:34

Sestřelením ruského Su-24 Turecko agresívním způsobem porušilo suverenitu Sýrie, na podobném chování Ankary ale není nic divného, protože po mnoho let udržuje styky s radikálními skupinami, řekl šéf syrské diplomacie Valid Muallem.

„To úsilí, které je vynakládáno za účelem likvidace pozic IS a Fronty an-Nusra, se bohužel dotklo tureckého vedení. A to proto agresívním způsobem porušilo suverenitu Sýrie tím, že zaútočilo na ruské letadlo na území Sýrie", řekl Muallem v průběhu schůzky s předsedou Státní dumy Sergejem Naryškinem.

Více: Sestřelením ruského Su-24 Turecko agresívním způsobem porušilo suverenitu Sýrie, na podobném chování Ankary ale není nic divného, protože po mnoho let udržuje styky s radikálními skupinami

Příslušníci ruských a syrských jednotek rychlého nasazení úspěšně ukončili operaci, jejímž cílem byla záchrana navigátora bombardéru Su-24 ruského vojenského letectva, sestřeleného v úterý v Sýrii, oznámil ve středu ruský ministr obrany, armádní generál Sergej Šojgu.

„Operace byla úspěšná. Navigátor byl převezen na naši základnu. Je živ a zdráv", řekl ministr na zasedání kolegia ministerstva obrany.

VICE-Generální štáb: Podle předběžné zprávy jeden pilot Su-24 zahynul v Sýrii. VIDEO

Kromě toho zdůraznil, že operace trvala 12 hodin, poděkoval „všem našim chlapcům", kteří pracovali s obrovským rizikem celou noc"". „V 03:40 moskevského času svou práci ukončili", zdůraznil Šojgu.

Více: Příslušníci ruských a syrských jednotek rychlého nasazení úspěšně ukončili operaci, jejímž cílem byla záchrana navigátora bombardéru Su-24 ruského vojenského letectva


Nepřihlášený uživatel

#6009

2015-11-25 11:36

VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]

Sergej Rudskoj, generálporučík a náčelník operačního oddělení generálního štábu ruské armády, přednesl včera večer stoickým projevem komuniké, ve kterém shrnul fakta o sestřelení ruského Su-24 v Sýrii tureckým letectvem. Rusko potvrdilo, že šlo o sestřelení typu vzduch-vzduch, kdy turecká stíhačka F-16 překročila hranice Sýrie a de facto sestřelila ruský Su-24 na území cizího státu. Rudskoj odmítl, že by ruský stroj narušil turecký vzdušný prostor a naopak zdůraznil, že to byla turecká stíhačka F-16, která narušila vzdušný prostor Sýrie.

Rudskoj zdůraznil, že nikdo z partnerů v koalici bojující proti islamistům nevznesl požadavky, aby některé pozice nebyly bombardovány, protože jsou na nich tzv. umírnění povstalci. To je zajímavé prohlášení. Z médií na mainstreamu na západě stále slyšíme, jak Rusové bombardují umírněné chudáky, ale přitom nikdo ze západu Rusům neřekne, kteří to jsou. Není to náhodou tím, že žádní umírnění povstalci neexistují?

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6010 Odsouhlasený rozpočet EU porušuje kvůli migrantům schválené limity sedmiletého finančního rámce

2015-11-25 13:34

To kdyby se snad někdo tady ptal, proč podepisuji tuto petici. Čím dříve z EU, tím lépe pro ČR - komunismus také dojel na porušování schválených limitů víceletého finančního rámce. A to tehdy nemuselo být určeno víc peněz na bezpečnost, zvládání uprchlické krize či na podporu tvorby nových pracovních míst pro pracovně neuplatnitelné ekonomické migranty.

Navíc stejné porušování schválených limitů finančního rámce čeká i nás - armádu máme na pět písmen, takže ji musíme zadotovat, a na migrační krizi už jsou plánované 4 miliardy. Při astronomickém národním dluhu - 176 802 Kč na každého obyvatele ČR.

------------

Europoslanci schválili rozpočet. Je rekordní i kvůli migrační krizi

Evropský parlament ve středu schválil návrh rozpočtu EU na rok 2016. S částkou 155 miliard eur (4,2 biliónu Kč) v závazcích a 143,9 miliardy eur (3,9 biliónu Kč) v platbách, je dosud největší, jaký Evropská unie měla. Víc peněz má putovat hlavně na bezpečnost a na problémy související s migrační krizí.

Odsouhlasený rozpočet porušuje schválené limity víceletého finančního rámce na léta 2014 až 2020.

Víc peněz je určeno především na bezpečnost, zvládání uprchlické krize a také na podporu tvorby nových pracovních míst. Dodatečné finance, které umožní rozšířit početní stavy, poputují například do agentur, jako jsou Europol, Frontex či Evropský podpůrný azylový úřad (EASO).

http://www.novinky.cz/ 25.11.15

 


Nepřihlášený uživatel

#6011 Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů

2015-11-25 13:50

Lepší kontrolou internetu, důslednou sociální činností nebo těsnější spoluprácí na vnitřní a vnější bezpečnosti Evropské unie chtějí europoslanci bojovat proti radikalizaci evropských občanů. Příslušné nezávazné usnesení, které se obrací na Evropskou komisi a unijní státy, dnes na plenárním zasedání ve Štrasburku přijal Evropský parlament.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/

Ano, čteme správně. Ne proti radikalizaci potenciálních teroristů - na základě dosavadní praxe téměř do jednoho muslimů, ale proti radikalizaci evropských občanů. Takže bití a zavírání protiislámských demonstrantů, špehování na internetu, další posílení - je-li to ještě možné - potlačování veškerých zpráv o muslimské kriminalitě. Policie a média snad už ve všech státech EU už dnes - podle vlastních vyjádření - o muslimské kriminalitě nesmí informovat.

Pryč z EU!!! A pryč se současnou vládou, která z nezávazného usnesení určitě horlivě udělá závazné!


Nepřihlášený uživatel

#6012 Vedle velvyslanectví Turecka v Moskvě se koná protestní akce.

2015-11-25 16:11

Vedle velvyslanectví Turecka v Moskvě se koná protestní akce.

Více: FOTO PROTESTNI AKCE VUČI TURECKU MOSKVA


Nepřihlášený uživatel

#6013

2015-11-25 16:14

Ruský letec, který byl zachráněn v Sýrii poté, co jeho letadlo Su-24 sestřelily turecké stíhačky, řekl, že Turecko nijak nevarovalo osádku o údajném porušení hranice této země ani o chystaném útoku.

 „Ve skutečnosti žádná varování nebyla. Ani rádiová, ani vizuální. Nebyl vůbec žádný kontakt. Proto jsme šli na bojový kurz v běžném režimu. Je třeba chápat, jakou rychlost má bombardér, a jakou — stíhačka F16. Kdyby chtěli nás varovat, mohli by se ukázat a vzít paralelní kurz. Nic takového ale nebylo. A ta raketa nám vletěla do ocasu nenadále. Ani jsme ji nepozorovali vizuálně, abychom stačili udělat protiraketový manévr", řekl novinářům.

V úterý havaroval v Sýrii při plnění bojového úkolu ruský bombardér Su-24. Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že letadlo bylo sestřeleno raketou vzduch-vzduch odpálenou z tureckého F-16 nad syrským územím a zřítilo se v Sýrii, čtyři kilometry od hranice s Tureckem.

Více: Ruský letec, který byl zachráněn v Sýrii poté, co jeho letadlo Su-24 sestřelily turecké stíhačky


Nepřihlášený uživatel

#6014 Bruselské školy policejní ani vojenskou ochranu nemají

2015-11-25 16:59

Ačkoliv belgická vláda na pomoc Bruselu s ochranou škol vyčlenila 300 federálních policistů, příliš uniforem u vzdělávacích zařízení vidět není. A lidé na tuto situaci upozorňují, například na sociálních sítích. „Můj syn chodí do gymnázia Dansbeck, 100 metrů od židovského muzea, kde už jsme zažili teroristický útok. Dnes ráno v 07:45 jsem neviděla žádného policistu, ani vojáka v okolí školy, jen ředitele a školníka," stěžovala si jedna z rozhořčených matek. Jiný přispěvatel upozornil, že před školou, kam chodí 800 dětí, nebyl ráno vidět ani jediný policista. „Rozdíl mezi rétorikou a realitou," uzavírá debatu další hlas.

iDnes 25.11.15

Takhle to tady bude za chvilku také. Anebo máme možnost si vydemonstrovat změnu promigrační vlády, která také jenom žvaní, ale ochranku má jenom sama pro sebe místo pro občany. Do příchodu prvních tisíců vládou posvěcených migrantů už zbývají ani ne měsíce!


Nepřihlášený uživatel

#6015

2015-11-25 17:06

USA PROHLASILO ŽE NEMA S NIKYM S EVROPY ZADNY VZTAH-Místem války Evropa ?


Nepřihlášený uživatel

#6016

2015-11-25 17:14

OHLEDNE EVROPY A USA A UKTAJINY ATD DULEŽITÉÉÉ


VICE-Istota v predsieni pekla - slovenský dabing

Jaká je: ...

#6017 ... úloha Německa v dnešní EU ?

2015-11-25 17:35

Žádný stát v Evropě (pokud vím, kromě Německa) už nechce uprchlíky ! ... Mění se taktika GP = Globálního prediktora (či Globálního protektora by bylo možná výstižnější), jak sem ty převážně muslimy dostat a islamizovat Evropu ? Mohlo by to být takto:

1. konzistentně meloucí AdolfBába, tzv. užitečný idiot, užitečný blbec: ... natahala s Obamou, s Junckersem a jinými zrádci statisíce migrantů do Evropy

2. předvede se naoko "dobrá vůle politiků" v jednání s Tureckem o pozdržení (odložení, pozastavení) vlny migrantů na území Turecka

3. státy už nebudou chtít další migranty = proklamováno slovy, slovy, a ne činy, a mezitím další statisíce migrantů přicházejí.

4. stav se stopne až tehdy, kdy (především v Německu) jich bude dostatek k pozdějšímu přerozdělování po Evropě.

5. HitlerBába začne (jménem Německa a zneužité solidarity) vyvíjet obvyklý tlak a váhu Německého hlasu v EU a rozdělovat migranty = Němci si nechají ty "upotřebitelné" = inženýry, profesory, lékaře, a část spodiny na zametání ulic, hajzlbáby, a podobné profese = čističe bot, popeláře, "hovnocucáky" ... a zbytku Evropy přerozdělí to, co se jim (Němcům) nebude hodit

6. naši připoklonkovatelé političtí otevřou dveře republiky s trapnou omluvou ala Sobotka: ... "Nedá se nic dělat, oni nás přehlasovali!" ... (snad je ten pláč nad tím chybí) a přijmou ty hordy "přizpůsobivých", no a aby se neřeklo, tak i těch pár skutečně potřebných = to pro média, aby měla čím argumentovat

7. lidí mají na to dost, včetně páté kolony sluníčkářů a části zmatené církve

8. a za malý jakýsi čas: ... Turecko pěkně šup do Evropy, a máme tady další milióny muslimů

Buď jsou Němci tak zamindrákovaní, nebo blbí, že tu AdolfBábu už dávno nevykopli svinským krokem z politiky!? Ona stále škodí! Měli by ji uspat nějakou injekcí aspoň na 200 let, nebo zmrazit tekutým dusíkem, aby tady neškodila!

Jenže si všichni ti političtí připoklonkovatelé neuvědomí, že jen vykonávají vůli GP = Globálního prediktora (vnímám ho jako Globálního protektora), že jsou jen jeho otroci, jen tzv. užiteční blbci!

GP není žádný lidumil!!! A nemyslí to s námi dobře!!! Jde mu jen a jen o jeho vlastní zájmy!!! ... GP = skupina lidí, kteří si chtějí zajistit blahobyt na základě lidí, jejich novodobých otroků. Používají k tomu cokoliv se momentálně hodí, včetně sdělovacích prostředků, vymývání mozků, uspávání lidí a jejich bdělosti pomoci malé účasti na blahobytu = hozená kost psovi = (proč bychom demonstrovali, máme klid doma, svůj párek, svoje TV, a svou Ordinaci v Růžové zahradě, nebo své islámské "Velkolepé století", svoje reality šou, ... !?)

!!! Ovšem na špici té GP pyramidy je satan a jeho snaha vymýtit Boha, nastolit sebe = Antikrista pod jednou, globální vládou nad lidstvem

(Zase se asi budou do mě strefovat ateisté nabušení, ale jak já to vidím, člověk věřící má mít svoje zásady, zodpovědnost před Bohem a věrnost, čili mu jde o víc, než o peníze. Takové zásady a způsob uvažování se GP nelíbí, ba jde přímo proti jeho vládě a možnosti ovládat a zotročovat lidi!!! ... Proto také je celosvětově podporována nejvíc nenávist ke křesťanům a ke křesťanství, protože na lidi víry GP prostě nemůže ani svými intrikami!!!)


Nepřihlášený uživatel

#6018

2015-11-25 17:59

Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!

Práce západní propagandy je v mnoha ohledech propracovaná a pro laika, který se nevěnuje problematice zmanipulovaných západních médií, není snadné přijít na kloub některým chybám v informačním poli, které doslova křičí a řvou, a tím tak odhalují trhliny v celém propagandistickém konceptu, ale protože obyčejný člověk vizuální informace neanalyzuje, ale pouze konzumuje jako celek a nevšímá si detailů, tak právě tyto trhliny v informačním poli, které odhalují pravdu, mu zkrátka uniknou.

Dnes proběhly v Moskvě demonstrace před tureckou ambasádou a média na západě hned přispěchala s dehonestujícími články proti Rusku, ruské policii a k tomu přidala západní média výživná videa. Nejzajímavější je manipulační video AFP, které můžete vidět nahoře. Pokud se na něj díváte jako konzumní spotřebitel informací, v ničem vás nezaujme. Někdo si řekne, že zkrátka ulice házela kameny do oken turecké ambasády a ruská policie nic nedělala. Jenže, pokud se na video jenom nedíváte, ale pozorujete ho, tak zjistíte podivnou věc. Video má náhle od času 0:25 zrychlený a deformovaný zvuk, aby nebylo rozumět, co protestující skandují. Proč AFP zvuk takto zdeformovala, aby zněl jako řeč mimoňů?

My to víme. Demonstranti jednak skandovali hesla proti Erdoganovi a jeho rodině, že kupuje ropu od Islámského státu, ale hlavně házeli na budovu velvyslanectví dovezené turecké brambory, nikoliv kameny! A skandovali: „Sežerte si je! Tady je máte, už je nechceme!“ Informaci přinesly jak Novosti, tak i rádio Echo Moskvy teď v podvečer. To, že má Erdoganova rodina obchodní vazby na Islámský stát (Erdoganův synáček kšeftuje s ropou od IS), to ví všichni. Ale proč se AFP snaží cenzurovat demonstraci a provolávaná hesla o Erdoganovi a o vracení tureckých brambor? To si jako myslí, že informace z demonstrace se nedostane v době internetu mezi lidi v pravdivé podobě?

VICE-Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!


Nepřihlášený uživatel

#6019 Podepisuji a volím Okamuru, protože prosazuje referendum

2015-11-25 18:24

Švýcarský kanton odhlasoval zákaz burky

Za nošení burky či nikábu na veřejnosti hrozí ve švýcarském kantonu Ticino pokuta v rozmezí 100 až 10 000 franků (zhruba 2500 až 250 000 Kč). Příslušný zákon podpořily už v roce 2013 dvě třetiny místních občanů v referendu a odhlasoval ho v pondělí tamní parlament. Výjimky nejsou povoleny ani turistkám.

 

Podepisuji petici a říkám, že jestli ještě budou za 2 roky volby - jestli je tedy do té doby naše vláda stejně jako vláda ve Švédsku nezruší, tak volím Okamuru. Už léta prosazuje referendum jako formu přímé demokracie. EU jde do kelu - ať v něm zvolíme, koho zvolíme, stejně žádnou demokracii nemáme, vláda si dělá, co chce. Určitě nepovolí referendum proti burkám, zato zadržela demonstranty před úřadem vlády kvůli zahalenému obličeji.

Pryč z EU!

 


Nepřihlášený uživatel

#6020 Re: Re:

2015-11-25 23:01

#715: ??? - Re:  

 pole a pozemky mame, slunko je stale stejne tak jako vzdy zasadme seminko a hledme jak se nam daří.


Nepřihlášený uživatel

#6021

2015-11-25 23:24


Nepřihlášený uživatel

#6022 Promuslimská Čt zase šlápla vedle

2015-11-26 09:11

Česká televize má před sebou možná průšvih. Několik dní po útocích v Paříži se na stránkách ČT24 objevil článek s názvem "Mnoho životů zachránili v Paříži hrdinní muslimové". ČT tím navázala na sérii zpráv o muslimech, kteří zachraňovali životy civilistů při teroristickém útoku, aby tak přesně na míru dodala důkaz o tom, že útok muslimů s výkřiky Allahu Akhbar nemá nic společného s islámem.

Zpráva však byla nepravdivá a média ve světě o tom pár hodin po vydání informovala. ČT však téměř týden nechala na stránkách prokazatelnou lež a co je podstatné - během okamžiků mazala ze své zdi všechna upozornění na svůj omyl. To je hrubé porušení novinářského kodexu i práce veřejnoprávního média. Ke stížnosti se můžete připojit i vy.


Nepřihlášený uživatel

#6023 Su-24 nenarušil turecký vzdušný prostor, celý incident s útokem na něj byl předem naplánován

2015-11-26 09:52

Ruský bombardér Su-24 nenarušil turecký vzdušný prostor, celý incident s útokem na něj byl předem naplánován, prohlásil vyslanec Ruska při EU Vladimir Čižov.

 „Nedošlo k narušení tureckého vzdušného prostoru — záměrnému nebo nechtěnému. Při té rychlosti, kterou jsou schopna vyvinout taková letadla, by trval let nad územím sousední země pouhých několik vteřin. Je to mnohem kratší doba než ta, kterou potřebují turecké stíhačky k tomu, aby se po příslušném rozkazu připravily, vzlétly a sestřelily ruské letadlo", řekl Čižov v interview pro Euronews.

„A to zcela jasně poukazuje na to, že celý incident byl předem naplánován", zdůraznil Čižov.

VICE-Incident s ruským Su-24 se podobá naplánované provokaci – Lavrov

V úterý havaroval v Sýrii při plnění bojového úkolu ruský bombardér Su-24. Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že letadlo bylo sestřeleno raketou vzduch-vzduch odpálenou z tureckého F-16 nad syrským územím a zřítilo se v Sýrii, čtyři kilometry od hranice s Tureckem.

Více: Ruský bombardér Su-24 nenarušil turecký vzdušný prostor, celý incident s útokem na něj byl předem naplánován


Nepřihlášený uživatel

#6024

2015-11-26 09:59

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg má za to, že incident s ruským letadlem Su-24 nás „nutí posílit mechanismy, které by vyloučily podobné incidenty v budoucnu“, oznámila agentura Associated Press.

„Neměli bychom jako nějaký náměsíčník směřovat k nechtěné eskalaci", napsal Stoltenberg v článku, který otiskne řada evropských novin ve čtvrtek.

Stoltenberg zdůraznil, že incident vyžaduje „klidný a diplomatický přístup" a poukazuje na nutnost obnovení mnoho let platných dohod, zaměřených na zajištění maximální úrovně průzračnosti a předpovídání vojenské aktivity v Evropě.

Více: Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg má za to, že incident s ruským letadlem Su-24 nás „nutí posílit mechanismy, které by vyloučily podobné incidenty v budoucnu

COŽE VÁS NUTÍ POSILIT POZICE NATO V EVROPE CO LZETE AMICI VY MUZETE ZA SU-24 TAK CO TU LZETE ZBALTE SI CELE NATO A TAHNETE S EVROPY MY VAS NEPOTREBUJEM PROTI TERORISMU JSTE K H..... SPIS HO PODPORUJETE JAK UMIRNENOU OPOZICI A FASIZMUS NA UKRAJINE A RUSKO NA UKRAJINE VUBEC NENI!!!

 

FAKTA S UKRAJINY UTAJENO NARODUM-Obyvatelé Děbalceva: Ukr. armáda ostřelovala město, aby měla Ukr. TV reportáž o útoku Ruska