Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6101

2015-11-29 14:06

Předáci členských zemí EU mají v neděli jít s prosíkem k prezidentovi Turecka a projednat s ním dohodu – miliardy eur výměnou za pomoc Ankary v urovnání uprchlické krize. Bezmocná EU touží po rychlém řešení a vidí v Erdoganovi zachránce, to je ale velký omyl, píše Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Zdálo by se, že fakta spolupráce Turecka s džihádisty IS stačí k tomu, aby znemožnily nedělní schůzku, podotýká vydání. Nicméně Angela Merkelová v poslední době stále častěji ukazuje Ankaře svou náklonnost, a to přitom, že dohoda je beztak Erdoganovi výhodná, protože kromě peněz evropských daňových poplatníků dostane bonus — mlčení německé kancléřky na všechna pro něho nepříjemná témata.

Lavrov: Turecko „bylo nervózní,“ kdy Rusko bombardovalo ropné karavany IS

Tak třeba se Erdoganovi podaří vyhnout se otázkám o tom, proč ostřelovalo Turecko ruské letadlo, a tím se zvýší ve světě bojovné nálady. Nebude muset vysvětlovat, jak právě je spojena jeho rodina s financováním teroristů, a co se stalo novinářům, kteří odhalili spolupráci Ankary s IS. Nikdo se už nebude zamýšlet nad tím, z jakých důvodů žádá Turecko členství v EU, a hlavně — zda budou miliardy EU skutečně vynaloženy na uspokojování potřeb uprchlíků, zdůrazňuje autor článku.

Více: EU mají v neděli jít s prosíkem k prezidentovi Turecka a projednat s ním dohodu – miliardy eur výměnou za pomoc Ankary v urovnání uprchlické krize

Lež má krátké nohy !

#6102 Re: je třeba poukázat na to, že lhář nám nějak kulhá, ... a císař v nových šatech je vlastně nahý !

2015-11-29 14:08

#6083: -  

... lež má krátké nohy! ... Jen bohužel je stále málo těch, kdo mají odvahu klást ty správné otázky, které by pomohly lhářům se pořádně zamotat do vlastních jejich lží a tak divákům (hlavně těm naivním, důvěřivým, a natvrdlým, kterým to trochu déle trvá, než pochopí) pomohli ozřejmit pravdu a úmysly těch zrádců a chystačů NWO!


Nepřihlášený uživatel

#6103

2015-11-29 14:12

Tělo letce ruského Su-24 bylo dopraveno do Turecka a bude předáno Rusku, informuje agentura s odkazem na tureckého premiéra Ahmeta Davutoglua.

Ruské letadlo Su-24 havarovalo v úterý v Sýrii. Prezident Ruska Vladimir Putin sdělil, že letoun byl sestřelen raketou typu vzduch-vzduch z tureckého F16 nad syrským územím a spadl v Sýrii 4 kilometry od hranice s Tureckem. Ruský prezident to označil za ránu do zad ze strany pomahačů teroristů. Generální štáb RF prohlásil, že vystavený útoku Su-24 nepřekročil tureckou hranici, což potvrzují data syrské protivzdušné obrany, Turecko zase tvrdí, že ruské letadlo vstoupilo do jeho vzdušného prostoru.TĚLO VOJÁKA MĚLO MIT IS TAK JAK TURECKO SE MOHLO ZMOCNIT TĚLA RUSKEHO PILOTA

Více: Tělo letce ruského Su-24 bylo dopraveno do Turecka a bude předáno Rusku

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]

Velení ukrajinských ozbrojených sil se snaží utajit stále častější případy sebevražd a dezertérství v řadách ukrajinských vojáků, prohlásil v neděli na brifinku zástupce náčelníka štábu lidové milice LLR Igor Jaščenko.

 „Jsou známy případy dezertérství z řad ukrajinských ozbrojených sil. Převážně jsou to vojáci konající základní službu, kdo opouštějí místa stálé dislokace, místa, kde se nacházejí jejich jednotky, a skrývají se u příbuzných a známých. Zvýšil se i počet sebevražd mezi vojáky. Je samozřejmé, že všechna tato fakta se velení ozbrojených sil snaží tajit, informace o tom se ale přece jen dostávají na veřejnost", prohlásil Jaščenko.

Více: ukrajinských ozbrojených sil se snaží utajit stále častější případy sebevražd a dezertérství v řadách ukrajinských vojáků


Nepřihlášený uživatel

#6104

2015-11-29 14:18

Zakladatel nacionalistického praporu Azov v interview pro ukrajinský televizní kanál prohlásil, že jeho bojovníci jsou ochotni vydat se do Sýrie a bojovat na straně západní koalice proti Rusku.

„S ohledem na ochlazení vztahů s Ruskem a na to, že dochází ke konfliktům ruských a tureckých zájmů v Sýrii, je pro Turecko naprosto logické hledat kontakty s Ukrajinou, stejně jako je to logické pro Ukrajinu. Mohu vás ujistit, že například Azov by mohl výborně splnit tuto funkci, sebrat svou cizineckou legii a poslat ji bojovat s Rusy na novém válčišti, když už máme tu zatím zastavení palby, což by bylo také dobré pro Donbas", prohlásil Bileckij ve vysílání televizního kanálu 112 Ukrajina.

Více: AZOV S UKRAJINY CHCE S TURECKEM ZAHAJIT BOJ PROTI RUSKU V SYRII


Nepřihlášený uživatel

#6105

2015-11-29 14:18

...................... ........................ ...................... ................... ................ ............... ............... .................

"Ve zdravém těle zdravý duch ...

#6106 ... ovšem tahle EU tělocvična smrdí poněkud otráveným vzduchem !

2015-11-29 14:29

#6101: -  

...  Evropské tělocvičné kreatůry nám předvádějí:

výskok do výšky a vyskakování (rádi si vyskakují zvláště na některé země jako Maďarsko, ČR, ...)

úklony před USA a jejich politikou

kariérní politický šplh nahoru, a ještě víc nahoru

plazení před Tureckem a prezidentem Erdoganem

skoky a přeskakování (podstatných kroků a nepříjemných otázek mířících na Turecko)

tvrdošíjné dřepy a podřepování na stejném místě (melou stále svou, a místo ochrany hranic ... zhola nic)

stojky na hlavě (ale dneska je už skoro všechno v EU postavené na hlavu)

box a podrazy, výpady na nepohodlné oponenty, hojné nálepkování za jiný názor

hod břemenem (vůlí obyvatel) pryč, do co největší dálky

držení se svého koryta ... vší silou (silová disciplína)

slalom = disciplína kličkování před voliči

rychlý sjezd a sešup ... až do pekel multikulti společnosti

týmový duch ... rozdělit bordel mezi ostatní

a mnoho dalšího

 

Bordel veliký, převeliký ...

#6107 ... uklízet se chce jen málokomu !

2015-11-29 14:32

#6105: -  

 Kdo ale ve skutečnosti všechen ten bordel jednou uklidí !? ... SLUNÍČKÁŘI ... DO TOHO !!! (:-)

Dokud se bude dělat bordel

#6108 stále se bude uklízet !?

2015-11-29 14:35

#6105: -  

 Svět se dělí na 2 kategorie hlupáků:

1. dělají bordel

2. uklízejí bordel

(a pak je tady ještě 3. kategorie, zcela menšinová a okrajová: ... ti, co si po sobě uklízejí bordel)

WELCOME - WELCOME

#6109 CHOVEJTE SE U NÁS JAKO DOMA, JAKO DOMA !!!

2015-11-29 14:41

#6105: -  

 Welcome ! Welcome ! ... Chovejte se u nás jako doma, jako doma !

... a migranti si to vzali k srdci ... ... ... a ... ... ... začali dělat bordel !!!


Nepřihlášený uživatel

#6110

2015-11-29 15:51

podepíši,jen nevím jak.

Nepřihlášený uživatel

#6111 Re:

2015-11-29 15:54

#6110: -  

 nejde mi o katolíky ani jiné černoprdelníky,jde mi o to že je třeba se spojit a bojovat proti islámu.


Nepřihlášený uživatel

#6112

2015-11-29 16:09

jak nepodepsal,snad tu mám email?

Nepřihlášený uživatel

#6113 Re: podepíši, jen nevím jak

2015-11-29 16:24

#6110: - podepíši, jen nevím jak 

Dobrý den,

klikněte na záložku Podepsat tuto petici (vlevo nahoře) a na konci textu jsou kolonky pro email atd.

Právně závazná je ale až papírová verze - pokyny jsou tamtéž, kopíruji a zdravím:

Tak jak jsme slíbili, spouštíme i papírovou a právně závaznou verzi této petice, která při dostatečném počtu podpisů bude předmět jednání v Parlamentu. Postup: stáhněte si PDF kliknutím na tento odkaz, vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel a známých, případně zřiďte podpisové místo, a poté zašlete podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 - Malá Strana. Každý podpisový arch, třeba i s jedním jediným podpisem, hraje ve výsledku nesmírnou roli.


Nepřihlášený uživatel

#6114 Okamura znovu interpeluje na premiéra kvůli referendu za vystoupení z EU

2015-11-29 16:38

Okamura ve čtvrtek znovu interpeloval na premiéra kvůli referendu, čeká písemnou odpověď

https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/

Vážený nepřítomný pane premiére,

proč česká vláda urputně trvá na tom, že bude přijímat muslimské migranty a nejedná v souladu s přáním většiny občanů, kteří žádné nezákonné imigranty ani vyznavače islámu v České republice nechtějí? A nevymlouvejte se na Evropskou unii, jelikož vláda opakovaně zamítá návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie SPD na referendum občanů o vystoupení z Evropské unie, aby sami občané mohli rozhodnout o své budoucnosti ve své zemi a o tom, s kým chtějí do budoucna žít. Proč se bojíte občanům umožnit referendum, když jsou volby do Sněmovny až za dva roky? A vaše vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL jedná zcela proti vůli většiny občanů a dělá nevratné kroky, které na generace negativně ovlivní soužití v České republice.

Občané České republiky si v naprosto drtivé většině nepřejí, aby se u nás usazovali muslimští migranti. Prosím o jednoduchou a jednoznačnou odpověď. Co nebo kdo vás opravňuje k tomu, abyste v České republice usídloval cizince navzdory vůli občanů, kteří jsou na rozdíl od vás skutečnými a právoplatnými pány své země?

Jediná cesta, jak občany nepohrdat, je referendum. Máte odvahu se na to zeptat občanů České republiky a zeptat se jich na jejich názor v referendu na přijímání imigrantů?


Nepřihlášený uživatel

#6115 Vláda daruje Turecku tři čtvrtě miliardy korun - na podporu Islámského státu?

2015-11-29 16:47

Česko pomůže Turecku s uprchlíky, řekl Sobotka na summitu

29. listopadu 2015  http://zpravy.idnes.cz/

Česká republika počítá s pomocí Turecku s uprchlickou krizí. Pro Českou republiku by to znamenalo v příštím roce mezi 300 až 400 miliony korun z rozpočtu. Stejně tak i v roce 2017. Při příchodu na summit EU a Turecka v Bruselu to řekl český premiér Bohuslav Sobotka.
 
------------
 
12.12. v sobotu je od 13.00 průvod z Václaváku na Hrad za demisi vlády a za vystoupení z EU, od 14.00 pak pokračuje demonstrací na Hradčanském náměstí v Praze.
 
Přijďte poděkovat vládě za tři čtvrtě miliardy korun darovaných Turecku podporujícímu Islámský stát!
Xenofobní plkači = šiřiteli xenofobie a nesvobody

#6116 (zde několik) našich skutečně xenofobních plkačů

2015-11-29 17:51

KOMENTÁŘ: Slavík nad námi vynesl smutný ortel - Alex Švamberk


KOMENTÁŘ: Bezpečnost země ohrožuje Zeman, nikoli Sobotka - Jiří Pehe


Očima Saši Mitrofanova: Zpěv o vlasti a o chlévu


Jsem zhnusen, když se z obětí dělají vrazi, řekl Schwarzenberg


Nepřihlášený uživatel

#6117 Re: (zde několik) našich skutečně xenofobních plkačů

2015-11-29 18:25

#6116: Xenofobní plkači = šiřiteli xenofobie a nesvobody - (zde několik) našich skutečně xenofobních plkačů 

 Škoda času - a škoda místa zde na petici. To mělo cenu tak před 3 měsíci.


Nepřihlášený uživatel

#6118

2015-11-29 18:45

Americký a západoevropský export demokracie do arabských zemí se očividně nezdařil, přičemž je již nyní jasné, že cílem rozvrácení těchto do té doby stabilních zemí, byly především mocenské a ekonomické zájmy západních velmocí. A tato imperiální politika naopak bezpochyby inspirovala muslimy, aby zvýšili rozpočty na export islámu do Evropy, který je očividně v tomto ohledu řádově úspěšnější.

V plné nahotě se ukazuje, že Evropa a ani Česká republika není připravena na terorismus. Posledním příkladem je, že Praha z bezpečnostních důvodů zrušila dnešní každoroční tradiční slavnostní rozsvěcení vánočního stromu na Staroměstském náměstí. Navzdory tomu a za obrovské propagandy vlády, masmédií, ve školách a prostě všude, byl umožněn Evropskou unií a českou vládou masový příchod nezákonných muslimských imigrantů do Evropy, mezi nimiž se skrývá neznámý počet islámských teroristů.

Kdo z nás se ozval a varoval před problémem, byl okamžitě médii a vládními politiky dehonestován, označen za rasistu, xenofoba, islamofoba, šílence, fašistu, nacistu, komunistu, rusofila atd. atd.

A teď sklízíme trpké ovoce tohoto blouznění prolhaných politiků, médií, neziskovek, různých multikulti aktivistů a sluníčkářů. Všichni tito lidé jsou přímými spoluviníky nedávných teroristických vražd nevinných lidí ve Francii a jsou také přímo odpovědní za všechny budoucí problémy, které nám tito imigranti a vyznavači islámu způsobí.

Kdy konečně budou pohnáni k zodpovědnosti všichni tito lidé, agentury pro pomoc migrantům, převaděčské mafie, eurokomisaři, kdy zasedne v Haagu soud, který vyšetří, kdo a jak napomohl dovozu terorismu do Evropy? Cožpak napomáhání terorismu není trestným činem, i když jej provádí například takzvané neziskovky? Kdy konečně přestane financování těchto vlastizrádných neziskovek, této páté kolony terorismu v Evropě a v České republice? Kdy náš stát přestane financovat svoji vlastní zkázu?


Nepřihlášený uživatel

#6119

2015-11-29 19:12

Uslintaný buzerant.

 


Nepřihlášený uživatel

#6120

2015-11-29 19:13

Otázky Václava Moravce - Propaganda ČT.

 


Nepřihlášený uživatel

#6121 Re: Jak uklízet, když se ztrácej?

2015-11-29 19:18

#6105: -  

 Ve Švédsku se v říjnu ztratilo 14 000 uprchlíků. A ztrácejí se další
Napsal Ladislav Vrabel
Zveřejněno: 29. listopad 2015
Švédsko - V říjnu dostalo příkaz k opuštění Švédska 21 748 ilegálních imigrantů. 14 140 z nich zmizelo a policie neví kam. "My jednoduše nevíme, kde jsou," řekl Patrik Engström, šéf pohraniční policie. Vláda už dříve oznámila, že se bude více zaměřovat na kontrolu vyhoštěných ilegálů, ale realita je taková, že jediné, k čemu se úřady dostanou je kontrola odevzdaných identifikačních dokumentů. Minulý rok opustilo Švédsko dobrovolně 41% vykázaných žadatelů o azyl. Někteří ze zbývajících byli vyhoštěni násilně, ale většina ve Švédsku zůstala a žijí bez kontaktu s úřady. Spoléhají na to, že pokud se jim podaří v následujících 18 měsících znovu podat žádost o udělení azylu, započne nové řízení, během kterého budou ve Švédsku legálně.

 

Zdroj informace 


Nepřihlášený uživatel

#6122 Re: (zde několik) našich skutečně xenofobních plkačů

2015-11-29 19:42

#6116: Xenofobní plkači = šiřiteli xenofobie a nesvobody - (zde několik) našich skutečně xenofobních plkačů 

 Ano, taky jsem zíral, jaká se nám na novinkách rozjela nechutná zemanofobní a uprchlíkofilní propaganda, ale soudě dle komentářů pod těmi jejich trapnými glosami se to docela míjí účinkem. Lidé už jsou vůči těm jejich žvástům totálně imunní. Jediné, co si občas přečtu, jsou názory Klause mladšího, ty dávají smysl.


Nepřihlášený uživatel

#6123

2015-11-29 21:57

Komise navrhne dobrovolné přesídlování syrských uprchlíků do EU

Tři miliardy eur v příštích dvou letech, liberalizaci vízového režimu i znovuotevření unijního přístupového procesu slíbili v neděli v Bruselu unijní státníci Turecku, výměnou za jeho pomoc se zvládáním migrační krize. Česko přispěje do finančního balíku pro Ankaru v přepočtu téměř 700 milióny korun.

Kdo tohoto blba umlčí? Dám mu všechny své úspory

 


Nepřihlášený uživatel

#6124 EU-Turecko - hlavni je udelat migraci LEGALNI a pomoci migrantum, ne EU

2015-11-29 22:12

Podle německé kancléřky Angely Merkelové musí Unie s Ankarou těsněji spolupracovat kvůli válce v Sýrii, boji s Islámským státem i s ohledem na ilegální migraci. „Hlavní kapitolou akčního plánu EU-Turecko bude to, jak ilegální migraci nahradit migrací legální a jak můžeme zlepšit situaci uprchlíků v Turecku,“ podotkla.

http://www.novinky.cz/zahranicni/

12.12. je v Praze pruvod a demonstrace za demisi vlady a vystoupeni z EU a proti migraci - zatim jeste nelegalni. Prijdte, dokud smime.

Jak se stane migrace legalni, je konec. Bude to tu jak ve Svedsku, Francii atd. V Berline se o vikendu servaly stovky migrantu v nekolika centrech, hazeli po sobe hasici pristroje, pohovky, vyrazeli okna. Deportace neprichazi v uvahu.


Nepřihlášený uživatel

#6125

2015-11-30 09:45

Pořad Václava Moravce přerušila chyba v elektroinstalaci alarmu nebo útok hackerů a odpůrců migrantů? S češtinou se v Česku již nepočítá?

Dnešní pořad Otázky Václava Moravce na České televizi přerušil požární alarm. Debatní relace OVM, která se vysílá z věže na Žižkově, byla přerušena pískáním požárního hlásiče a nahraným evakuačním povelem, který se ovšem, k překvapení celého národa, omezil pouze na angličtinu. Attention, please! This is a test of the voice evacuation system… Pozor, prosím! Toto je test hlasového evakuačního systému…Jak je možné, že na vysílací věži v Praze, která je přístupná široké české veřejnosti, je požární poplachový systém vybaven anglickou komunikací? Copak v Praze na Žižkově se mluví anglicky?

Když hoří, nezapomeňte si anglicko-český slovník?

Těch otázek je mnoho, ale je třeba vzít do úvahy, že mohlo jít o útok hackerů, kteří chtěli během vysílání narušit nejen pořad, který se věnoval uprchlictví, ale zároveň vyslat i vzkaz skrze symbol. „Fstejte se, nyc se fám nestane!“…  ale i tehdy, když nacisté chtěli vylákat z úkrytu v kostele schované parašutisty po atentátu na Reinharda Heydricha a použili komolenou češtinou tuto výzvu, tak i oni věděli, že jim druhá strana musí rozumět. Ale zde to vypadá na symbolický vzkaz národu: „S češtinou se v Česku už nepočítá!“

Všimněte si ve videu, kdy došlo ke spuštění alarmu. Přesně ve chvíli, kdy se pán, který měl zrovna slovo, vyjádřil pro realizaci systému, sice lépe řízeného a kontrolovaného, ale přesto faktického přijímání uprchlíků v ČR. Může to být náhoda, ale pokud šlo o průnik hackera, vyslal tím národu doslova děsivý symbolický vzkaz v jasném smyslu: „Evakuujte český národ! Zachraňte se před migranty!“

Nebylo by od zajímavosti, že včerejší zrada Bohuslava Sobotky na českém národu, kdy odmítl podání žaloby kvůli povinným kvótám na uprchlíky [1] s odkazem na to, že by to nepomohlo dobrému jménu ČR v Bruselu, mohlo někoho z aktivistů natolik rozčílit, že se rozhodl k tomuto symbolickému protestu pomocí hackerského útoku během vysílání OVM, kde se o přijímání uprchlíků hovořilo jako doslova o hotové věci.

VICE-Pořad Václava Moravce přerušila chyba v elektroinstalaci alarmu nebo útok hackerů a odpůrců migrantů? S češtinou se v Česku již nepočítá?