Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6026

2015-11-26 10:07

Nekorektně

#6027 Za práva žen

2015-11-26 13:22

25. listopad je dle OSN Mezinárodní den za odstranění násilí páchaného na ženách. Zbičované nebo ukamenované "hříšnice", vyhořelé dívčí školy, týrané dětské nevěsty, znásilňování, sexuální otroctví nebo polévání kyselinou – to jsou zprávy z muslimských zemí, které stále šokují svět. Extrémní násilí páchané na ženách se sice neodehrává jen v muslimských zemích, ale nikde není tak časté a sebejistě se odvolávající na náboženství.

„Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se OBÁVÁTE, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.“ (4:34)


Nepřihlášený uživatel

#6028

2015-11-26 13:52

Všechna tvrzení o obětech mezi civilním obyvatelstvem v Sýrii následkem útoků ruského letectva jsou pomluvy, prohlásila oficiální mluvčí MZV RF Maria Zacharova.

„Už jsme nejednou odpovídali na podobné výmysly, týkající se údajných obětí následkem akcí ruského letectva. Mohu říci ještě jednou, že všechna podobná nepodložená tvrzení nemají nic společného s realitou", řekla ve čtvrtek na briefingu.

Podle slov Zacharovové "ruské letectvo přistupuje s maximální pečlivostí k výběru cílů náletů".

Více: Všechna tvrzení o obětech mezi civilním obyvatelstvem v Sýrii následkem útoků ruského letectva jsou pomluvy, prohlásila oficiální mluvčí MZV RF Maria Zacharova.

Někdo podporuje nezákonný obchod Islámského státu s ropou a lidmi a vydělává na tom miliony a miliardy dolarů, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

„Teroristy, jejich nezákonný obchod s ropou, lidmi, drogami, uměleckými předměty a zbraněmi nejen kryli a kryjí, ale leckdo na tom i nadále vydělává, přičemž vydělává miliony a miliardy dolarů", řekl Putin po tom, co přijal pověřovací listiny od velvyslanců 15 států.

Ruský prezident zdůraznil, že vznik Islámského státu je důsledkem pasivity řady zemí a podporování teroristů.

Více: Někdo podporuje nezákonný obchod Islámského státu s ropou a lidmi a vydělává na tom miliony a miliardy dolarů, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

Moskva i nadále očekává od Ankary vysvětlení ohledně sestřeleného ruského bombardéru Su-24, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Samozřejmě, že stále čekáme od turecké strany vysvětlení, realistické vysvětlení“, řekl Peskov novinářům.Podle jeho slov se dá „bezesporu taková dost drtivá škoda, způsobená dvoustranným vztahům, jen velice komplikovaně, velice těžko napravit".

Byl to příliš závažný incident, s velice vážnými, nevyhnutelnými následky. Současně jsme si ale samozřejmě velice vážili našich dvoustranných vztahů, vztahů skutečně partnerských, vztahů vzájemně výhodných, vztahů velice perspektivních", zdůraznil tiskový tajemník ruského prezidenta.

Více: Moskva i nadále očekává od Ankary vysvětlení ohledně sestřeleného ruského bombardéru Su-24, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.


Nepřihlášený uživatel

#6029 Re: Bruselské školy policejní ani vojenskou ochranu nemají

2015-11-26 13:53

#6014: - Bruselské školy policejní ani vojenskou ochranu nemají 

 Pochopitelně, proč taky ochranku, když jde o mírumilovné muslimy. Dalajláma je proti nim xenofobní fašista. Mnohem větší riziko přece představují Zemanové, Konvičkové, Okamurové a další, kteří hlásají obranu vlastní země před touto sběří. Islamofobové představují skutečné ohrožení pro demokracii, vraždící islámská monstra řídící se podle středověké šaríi nikoliv. A v Praze se nebude rozsvěcovat stromek ne kvůli hodným muslimům, ale kvůli ultranacionalistovi Zemanovi. Co kdyby posilněn vánočním punčem zakopl a nějakou tu ozdobu omylem ze stromu strhl, to by byl skandál, neřkuli přímo velezrada.


Nepřihlášený uživatel

#6030 Turecko se střelilo do vlastní nohy

2015-11-26 14:40

Turecko se střelilo do vlastní nohy

Vkládám článek Terezy Spencerové k sestřelení ruského letadla Su-24.  

Nad turecko-syrskou hranicí byl v pondělí sestřelen ruský bombardér Su 24. To je jisté. Podle Turků byl sestřelen nad jejich územím, podle Rusů nad Sýrií, což ostatně potvrzují i americké zdroje. A není to jediná „nejasnost“. Turecko například tvrdí, že jeho stíhačky ruský letoun „varovaly desetkrát během pěti minut“, nicméně Ankara současně oficiálně uvádí, že ruský stroj při tom všem strávil v tureckém vzdušném prostoru pouhých 17 vteřin. Ruská strana jakékoli varování popírá, a není ani jasné, proč by na něj ruský pilot případně nereagoval, tím spíš v době, kdy oba státy ještě – přinejmenším do včerejška – nebyly ve válečném stavu. A také není jasné, proč na turecký útok nereagovaly ostatní ruské letouny…

Ať tak či tak, „incident“, jak sestřelení ruského vojenského letadla cudně označují západní politici i jejich mediální mainstream, z určitého úhlu nabízí podivný obraz, který by měl být pro zbytky racionálně uvažující Evropy alarmující.

Aliance ucukla

Jen pro shrnutí, co sestřelení ruského bombardéru předcházelo. Na starý kontinent se dál valí migrační vlna a nepřímé „důkazy“ ukazují, že jejím hybatelem je Turecko. Právě tam žily v uprchlických táborech dva miliony Syřanů, kteří se „najednou“ daly na pochod. Evropa, neschopná zaujmout racionální postoj, zkouší „outsourcovat“ represe, a tak kromě neustále navyšovaných miliard eur „výkupného“ otevírá stále radikálnějšímu islamismu prezidenta Erdogana dveře do EU. O tom, že právě tento režim podporuje Daeš a další teroristy, unijní politici – až na opatrné výjimky typu Miloše Zemana – vesměs mlčí, a nejspíš promlčí i Putinovu připomínku, že sestřelení stíhačky „je bodnutím do zad, které spáchali komplicové teroristů“.

A za takto rozdaných karet RB OSN o víkendu jednomyslně schválila rezoluci, která po pařížských teroristických masakrech sice sjednocuje mocnosti v otázce terorismu, ale k intervenci do Sýrie a Iráku vágně opravňuje všechny státy, které „mají příslušnou kapacitu“. Jinými slovy, nikdo nevelí, nikdo se nezodpovídá, ale „zaválčit“ si může kdekdo. Ankara vzápětí vyslala své stíhačky (v doprovodu čtyř amerických letounů) nad sever Sýrie. Prý to měl být „první krok k vytvoření bezpečné zóny“ na severu Sýrie, tedy oblasti, kde prý nebude operovat Daeš, ale ti „umírnění“, tedy „naši“ džihádisté. Pokud ale turecké stíhačky od soboty létají nad severem Sýrie, pravděpodobnost, že se „incident“ se sestřelením ruského bombardéru udál nad Sýrií, jen sílí. V době, kdy turecká parlamentní opozice i západní mainstream přiznávají, že právě turecká tajná služba spolupracovala na chemických masakrech v Sýrii, které měly být připsány Bašáru Asadovi a měly vést k americké intervenci do Damašku, by takový „false flag“ nebyl ničím divným.

VICE-Turecko se střelilo do vlastní nohy

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6031 Všem naivním sluníčkářům

2015-11-26 14:44

Výpověď ženy, která žije 20? let v zahraničí, tohle nám v Čt nikdy nepustí Situace v západní Evropě

Nejhorší je, že spousty lidí to bude bagatelizovat tak dlouho, dokud nebudou stát s kudlou a kalašnikovem na zápraží před našima barákama. Vždyť to je přeci demokracie, že těch, kterých je víc, řídí společnost volbami. Tak až budou majoritou, tak budete všichni povinně nasávat ve škole islám a dívky se budou znásilňovat a vdávat v 5letech. Bičování, upalování, kamenování bude denním chlebem. Vždyť se to stalo už v Jugoslávii, že přišel muslim a vyhnal Srby z jejich domovů a většinu pobil s NATO za zadkem. To je holý fakt.Tak kdo je další na řadě? Společnost se mění a bude podle složení obyvatelstva.


Nepřihlášený uživatel

#6032

2015-11-26 15:21

Moskva se dívá na výzvu Polska zrušit Ustavující akt Rusko-NATO jako na nebezpečnou provokaci krátce před summitem Aliance, prohlásila oficiální mluvčí MZV RF Maria Zacharovová.

 „Díváme se na takové výroky jako na součást začínajícího ideologického působení na veřejné mínění před dalším summitem NATO ve Varšavě v červenci příštího roku. Díváme se na ně jako na mimořádně nebezpečné a výjimečně provokativní", řekla.

Více: NATO V EVROPE JE SOUČASTÍ PROVOKACE

 Ministerstvo zahraničí USA přiznává, že čerpá ze sociálních sítí „údaje“ o akcích ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii, prohlásila na briefingu oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

 „Často nám říkají, když se ptáme, odkud čerpáte informace, které neustále předhazujete jako výtku Rusku, mimo jiné i od ministerstva zahraničí, „že to všechno se dá najít na internetu, na sociálních sítích", řekla Zacharovová.

Když to tedy všechno je na sociálních sítích, pak bych chtěla ministerstvo zahraničí USA, stejně jako naše turecké kolegy upozornit na to, že teď se dá najít na sociálních sítích velké množství příspěvků z médií, svědčících o tom, že Erdoganova rodina (tureckého prezidenta) je zapojena do ropného byznysu s teroristy.

Více: USA přiznává, že čerpá ze sociálních sítí „údaje“ o akcích ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii, prohlásila na briefingu oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

USA přesně vědí, kdo střílel na katapultovaného pilota Su-24, a Rusko počítá s tím, že mu budou tyto údaje předány, prohlásila oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

 „Chtěla bych upozornit tiskové služby ministerstva zahraničí USA, že na sociálních sítích mohou najít veškeré údaje a také fotografie těch lidí, kteří ze země stříleli na ruského letce. A nejen to, máme veškeré důvody k vyslovení předpokladu, že Spojené státy americké mají rovněž přesné informace o tom, kdo jsou tito lidé", řekla Zacharovová na čtvrtečním briefingu.

Podle jejich slov Rusko očekává od ministerstva zahraničí USA příslušná prohlášení ohledně toho, „kdo přece jen „tancoval" kolem těla ruského letce".

Více: USA A TURECKO PLAN S UMIRNENOU OPOZICI IS O SESTRELU SU-24

Jarek

#6034 Urychleně sesadit tuto GARNITURU VLASTIZRÁDCŮ!!!!!!!

2015-11-26 16:26

Prosím všechny představitele X hnutí, aby se urychleně spojily a domluvily demonstraci na sesazení vlastizrádné vlády a dalších řiťovlezů, kteří škodí celému národu. ( TV, tzv.novináři, ostatní politici, umělci....pamatujte si jejich jména!!!) Pokud urychleně nezakročíme, Sobotka a spol. nás prodá USA.( EU+NATO). Za několik měsíců bude pozdě. Pelikán a jeho muslimský bratr nás začne zavírat, možná to bude ještě dříve. No a potom, nás kamarádi ( a zejména co jsou u nás ) začnou učit móresům jejich Alláha!!! Moc mi je líto, že naši mladí jsou slepý, hluší..........doufám, že pochopí a začnou bojovat o svá práva a svůj život. Zejména život vlastních dětí. Chci poděkovat panu prezidentovi Zemanovi i panu Ovčáčkovi, který ho chrání před hyenami našeho státu (akademická obec, prolhaní novináři, atd.) -JSI JEDINÝ " NORMÁLNÍ POLITIK" V ČR, KTERÝ JSI ČESTNÝ, ROVNÝ A CHCEŠ OCHRÁNIT OBČANY ČR. MOC TI DĚKUJI!!!!!!!! pane prezidente.

Co dále? VYHNAT ZAPRODANOU VLÁDU A ZLOČINNÉ POSLANCE JAK V PARLAMENTU, TAK V EU ( tam zejména). Vše provést dle zákonů našeho státu i když je mají řiťovlezové uzpůsobeny pro sebe.

Jak nám zpíval PEPA NOS - občané do zbraně!!!

MUSÍ SE BÁT !!! VĚDÍ PROČ!!!!


Nepřihlášený uživatel

#6035

2015-11-26 17:08

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

VICE-OBRANA A OCHRANA!!!


Nepřihlášený uživatel

#6036 Jak dlouho ještě ta kapka těžkooděnců v moři nájezdníků odolá?

2015-11-26 18:09

Historie se opakuje. Před cca 1500 lety padla západořímská říše pod záplavou nájezdníků.

S EU to mají nájezdníci snazší - miliony jsou už na pozvání uvnitř.

Jak dlouho ještě ta kapka těžkooděnců v moři nájezdníků odolá?

 


Nepřihlášený uživatel

#6037 Sexuální obtěžování v ubytovnách pro běžence je na denním pořádku

2015-11-26 18:31

#6027: Nekorektně - Za práva žen 

V uprchlických táborech bují sexuální násilí

Téměř každá žena v německých ubytovnách pro běžence má zkušenosti se sexuálním obtěžováním nebo s násilím. Oznámila to organizace Women in Exile, která pečuje o uprchlice v Německu. Vyzvala proto německé úřady, aby zajistily samostatné ubytování pro ženy a děti, které do země přicházejí.

„Neexistuje žena, která by neměla zkušenosti s dotěrnými pohledy, s nevhodnými komentáři, s nežádoucími dotyky nebo dokonce se znásilněním,“ uvedla mluvčí Women in Exile Elisabeth Ngariová. Podle ní je sexuální obtěžování v ubytovnách pro běžence na denním pořádku.

Organizace Women in Exile shromáždila řadu svědectví o ženách, které v ubytovnách pronásledovali muži. Některé oběti skončily dokonce v péči psychiatrů. Podle Ngariové se navíc mnoho žen nedočká pomoci od ostatních, protože v ubytovnách vládne strach a lidé mají obavu, že by se pokus o obranu slabších mohl obrátit proti nim.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ 26.11.15

---

Jak píšete, 25. listopad je dle OSN Mezinárodní den za odstranění násilí páchaného na ženách. No a vidíte, jak se to řeší v EU - pachatele násilí na ženách si tam Německo pěkně ponechá (ty nejhorší možná přidělí v rámci povinných kvót sousedním státům) a ženy uklidí, ať se bojí jinde. Kam se budou ženy klidit, až budou pachatelé z ubytoven propuštěni, to ví jen Aláh.

Na místě by přitom byl tvrdý trest plus deportace zločinců. Ale to by OSN nesměla být už desetiletí muslimskou platformou.

 


Nepřihlášený uživatel

#6038 Referendum za vystoupení z EU přitom léta prosazuje právě Okamura

2015-11-26 18:44

Babišovská iDnes si dala za úkol dokonale vymazat Okamuru a jeho hnutí Svoboda a přímá demokracie z povrchu zemského i paměti lidí. Už po x-té se v souvislosti s referendem za vystoupení z EU zmiňuje z parlamentních stran výlučně o Úsvitu (v pozadí s Vítem Bártou). Referendum za vystoupení z EU a demisi vlády přitom dlouhodobě a soustavně prosazuje právě Okamura - a jeho hnutí Svoboda a přímá demokracie je i autorem této petice.

Klaus prosazuje, aby se kvůli postoji vlády k uprchlickým kvótám konalo referendum nebo mimořádné volby. S tím ale ze sněmovních stran souhlasí jen opoziční Úsvit.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ 26.11.15

Nevím, jestli je SPD to pravé ořechové. Ale vím, že babišovské ignorování na hony smrdí.


Nepřihlášený uživatel

#6039

2015-11-26 19:18



Jak nás bude Angela Merkelová chránit před rostoucí islamizací v Evropě




 

vice-Jak nás bude Angela Merkelová chránit před rostoucí islamizací v Evropě

Martin Pospíšil
Brno

#6040 Je nejvyšší čas vystoupit z EU.

2015-11-26 19:29

Evropská Unie tu není na ochranu svých občanů, ale bohužel proti nim. Je to jeden velký business, kde zaprodávají naši bezpečnost a naše životy za smradlavé peníze od arabů. Politici zneužívají důvěry a pravomocí k vlastnímu obohacení i za cenu vlastizrady. Když se dívám, jak se tenhle kolos bezcílně utápí v imigrační vlně a není schopen jediného rozumného názoru a ještě kritizují Maďarsko, které jediné aktivně brání Schengen, k čemuž se zavázalo, či Slovensko a Polsko za to, že chtějí přijmout jen syrské křesťany, je mi na blití. Tato ostudná kritika zdravého rozumu je demonstrací zrůdnosti celého systému EU, který z původně hospodářského uskupení zmutoval na politickou instituci provozující nadnárodní diktát. Za tohle tu v 89 nikdo necinkal, že tu chce živit celou Afriku a ještě si je nastěhovat domů. jen letos přišlo jedna a půl milionu, na březích Afriky čekají další miliony. Kam až to chtějí nechat dojít? Kam budeme utíkat my, až nám budou řezat krky? Na tomto světě jsme jen přechodně a naší povinností je zachovat naši zemi i pro další generaci, naši další generaci, ne stádo divochů, co se sem ženou z Afriky. Buďto se lidi probudí a vypráskají všechny politiky od koryt, nebo nás tohle šílenství rychle zahubí. Dějiny se pořád opakují a nás bohužel čeká další válka v Evropě. 


Nepřihlášený uživatel

#6041 Re: Je nejvyšší čas vystoupit z EU - a vyhlasit predcasne volby

2015-11-26 19:47

#6040: Martin Pospíšil - Je nejvyšší čas vystoupit z EU. 

Německá tajná služba: Až 80 procent uprchlíků jsou mladí muži. Někteří bojovali za IS

Zhruba 70 až 80 procent migrantů přicházejících do Evropy jsou mladí muži ve věku od 16 do 35 let. Pocházejí převážně ze Sýrie a Iráku, kde přišli do styku s válkou. Část z nich má bojovou zkušenost, někteří pak válčili za Islámský stát, a někteří mají příkaz k boji, varoval ředitel německé kontrarozvědky Hans-Georg Maaßen.

A nas premier - za jednomyslne podpory cele vlady! - pritom tvrdi, ze migrace s terorismem nesouvisi. Co nevidet uz sem prijdou tisice migrantu a desetitisice dalsich uz s Nemeckem domlouva vladou nominovany Spidla. A je vic nez samozrejme, ze sem prijde z Nemecka ten nejhorsi odpad, ktery si Nemci preberou. 

Pryc z EU - a pryc s promigrantskou vladou!


Nepřihlášený uživatel

#6042 Urychleny vstup Turecka do EU

2015-11-26 20:21

EU rozšíří jednání o vstupu Turecka, oznámila Ankara

Evropská unie v rámci přístupových rozhovorů s Tureckem otevře další kapitolu týkající se ekonomiky a monetární politiky. Oznámil to nový turecký ministr pro Evropu Volkan Bozkir s tím, že EU s jednáním souhlasila, napsala ve čtvrtek BBC.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/

 

 EU chce zabranit vstupu nekolika milionu migrantu z Turecka do EU tak, ze vezme do EU cele Turecko - pres 80 milionu z normalniho evropskeho pohledu nijak zvlast umirnenych muslimu - vcetne tech migrantu. A jeste za to da Turecku miliardy eur. 

Tak z takoveho spolku co nejrychlejs pryc - v nem to pujde vsechno do kelu. Turecko se bude muset porad dotovat - i z nasich dani.

Martin Pospíšil
Brno

#6043 Re:

2015-11-26 21:33

#6018: -  

 Že budou zoufalá rusofobní média tak okatě stranit Erdoganovu islamistickému režimu, už dnes nikoho svobodně uvažujícího nemůže vůbec překvapí, když se mohou nestydatě paktovat s ropnými teokraciemi Perského zálivu v čele se Saúdskou Arábií, která IS vydatně podporuje, stejně tak jako skrze četné islámské nadace sponzoruje islamizaci Evropy a šíření wahábismu po celém světě. Ostatně celá IS vznikla za tiché podpory západního světa jako vabank hra na sesazení nenáviděného Asada. A to divadlo s podporou "umírněné" syrské opozice (tvořené al-kaidou, al-nusrou), z níž většina stejně dezertovala k IS, bylo výslovně trapné. Jenže pánové netuší, jakého džina vypustili z lahve. Zahrávat si s islámským fundamentalismem se nevyplácí a syrská válka je jen krůček k přerození v celosvětový konflikt, který se bude bohužel z valné části odehrávat zde v Evropě, jelikož naši milí multikulturalisté sem natahali statisíce mladých bojeschopných válečníků a mnohamilionová pátá kolona už zde dřímá z let minulých. Mít plnou hubu boje proti terorismu, ale hlavně kritizovat Rusko, které se jako jediné postavilo za Asadův sekulární syrský režim. Tomu říkám nebetyčné farizejství. Jak hluboko je naše mediální žumpa ještě ochotna klesnout?

Martin Pospíšil
Brno

#6044 Re: Re: Je nejvyšší čas vystoupit z EU - a vyhlasit predcasne volby

2015-11-26 21:46

#6041: - Re: Je nejvyšší čas vystoupit z EU - a vyhlasit predcasne volby 

 No jistě. Ty pečlivě naaranžované fotečky s pár ženami a dětmi, které soustavně předhazovali ovcím v médiích, byly navýsost trapné, když si dnes každý může vyhledat na internetu stovky fotografií člunů přetékajících samými dle mediálního žargonu "mladíky" Už jen fakt, že ti skutečně potřební na cestu do Evropy finančně nikdy nedosáhnou, tudíž nemůže být o žádných zubožených uprchlícíh ani řeč. A ty zoufalé snahy o rozlišování "těch hodných uprchlíků" a "těch zlých teroristů" vzaly za své, když dva ze strůjců pařížských atentátů byli prokazatelně zaregistrovaní letos v Řecku a neúspěšný střelec z francouzského vlaku se zase vylodil na Lampeduse. Hlavně chci vidět všechny ty Merkelové, Hollandy a Dienstbiery, jak budou třídit uprchlíky od teroristů, když pár stovek metrů od Evropského parlamentu vesele bují islámistická čtvrt Molenbeek a doteď jí nikdo nevěnoval větší pozornost. Inu, pod svícnem je největší tma.

Martin Pospíšil
Brno

#6045 Re: Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů

2015-11-26 22:21

#6011: - Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů 

 Když v posledních dnech po prezidentově projevu na Albertově slyším a čtu ze všech médií kolem sebe tu neuvěřitelnou smršť sluníčkové propagandy, jak je třeba bojovat se sílícími projevy nenávisti v naší společnosti a že Dienstbierova HateFree culture spouští projekt na boj proti projevům nenávisti na sociálních sítích a podobné naivně hloupoučké výšplechty, tak vážně pochybuji o duševním zdraví všech jejich aktérů.

Jak ukazuje praxe, tedy složení těch jejich průvodů lásky, tak na ty jejich hloupé fráze a slogany se chytají jen naivní studenti bez životních zkušeností, zato s durch vymytými mozky od svých neomarxistických profesorů. A pak smažky z antify, to je kapitola sama pro sebe. Ti tam chodí stejně pouze se záměrem se poprat, jejich fetováním zakrnělé mozečky nějaký smysluplný názor vygenerovat nedokáží. Líbí se mi to jejich heslo "Nenávist pramení z nevědomosti." :-D Chtěli spíše říci nezmanipulovanosti. Nevědomost šíří přece oni, tím že úspěšně cenzurují všechny známky přistěhovalecké kriminality. Ale v dnešní době (zatím) svobodného internetu si najde pravdu i malé dítě. Bohužel ještě stále žije dost lidí, kteří se spokojí jako s jediným informačním zdrojem s mainstreamovými médii a takoví žijí ve vleku multikulti propagandy, přežvýkané tak, aby jí průměrný konzument rozuměl a neměl tendenci dohledávat si nesrovnalosti na netu. Taky se mi líbí to jejich "neházejte muslimy/cikány/černochy apod. do jednoho pytle" On rozumný člověk dvakrát do stejné řeky nevstoupí a pokud se s nějakým etnikem pořádně spálí a je jasné, že v kontaktu s nbím hrozí mnohonásobně větší riziko, tak se mu zcela logicky vyhýbá jako celku. To je přirozená reakce pramenící ze zdravého pudu sebezáchovy, žádná xenofobie ani rasismus. Jestliže se ale někdo téhle své přirozené reakce vzdá a nechá si ve jménu indoktrinace falešnou solidaritou ubližovat a snášet útlak od jiných, tak je to pro mě nebetyčný hlupák. Dokud takový hlupák ubližuje jen sám sobě, řeknu si dobře, je to jen jeho věc, ale tihle hlupáci, kteří sídlí v nejvyšší politice, svým neuváženými rozhodnutími ohrožují celé národy, což už je problém značný.

A tihle naši samozvaní vědátoři s patentem na rozum vidí, že islám po tom všem, co v Evropě páchá, už obhájit nedokáží, tak se zaměřili opačným směrem, k perzekuci domácího obyvatelstva. Snaží se za každou cenu najít cokoliv, čím by nepohodlné vzpurné vlastence, kteří oponují bruselskému diktáru multikultury, zdiskreditovali, umlčeli. Proto se vyrojila aféra kolem Konvičky, z nějž udělali někteří levicoví extrémisté rovnou neonacistu. Zajímavé, že se tenhle uměle vykonstruovaný politický proces, v němž si našli několik let starý názor z vyhrocené diskuze, a dělají, jako by snad šlo o Konvičkou veřejně proklamovaný názor, vytáhl zrovna v době, kdy přizval na svou akci pana prezidenta. Jasný tah jednak zdiskreditovat Zemana, jednak celý BPI s konečnou snahou jej zrušit jako před pár lety Dělnickou stranu. A tyhle špinavosti vytáhnou zrovna v tak významný den boje za svobodu a demokracii. Inu, pěkně se nám ta demokracie vybarvila.

Bohužel na nemalou část českých švejkovských strašpytlů to skutečně zapůsobí. "Slyšeli jste to? Von ten Konvička je prej nácek." "Šmarjá, to jako fakt? Tak to už na ty jeho demonstrace chodit nebudem, přece nejsme henti extrémisti. A na toho Okamůru taky, von byl na těch táborech lidu s tím náckem Bartošem. To je ten, co si sepisuje ty židy." Holt stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Téhle propagandě by asi břídilský minulý režim záviděl. Tehdy to prokoukl kdekdo a jen díky absenci internetu se dařilo pravdu ututlat, dnes mají lidé přístup ke svobodným, nezkresleným informacím a přesto si tolik lidí myslí, že žijí v demokratické společnosti a že co je v médiích, to je pravda.

Kdyby bylo snahou našich hlavounů opravdu nastolení klidu, míru a demokracie v Evropě, tak neřeší následky, nýbrž příčiny. Místo, aby zakročili proti radikalizujícím se islamistům, viz. bruselský Molenbeek, z politické korektnosti raději dělají, že to nevidí a naposled to stálo 130 lidských životů. Místo, aby řešili vzedmutí islámského radikalismu, kriminalizují domácí obyvatelstvo, které se jen brání (viz. Konvička či šibenice na Táboru lidu). Místo, aby aktivně hájili demokratické principy, které islamisté soustavně napadají, raději ve jménu politické korektnosti zavádí cenzuru, berou lidem svobodu slova, kriminalizují je za jejich názory, snaží se rušit sociální sítě apod. Ve výsledku evropská pseudohumanistická a utopická multikulturní politika přinese mnohem více obětí, než racionální vlastenecká.

Takže si to shrňme - muslimové spáchají atentát, kde zabijí 130 lidí, ale přesto oni jsou ti hodní, my se této hrůze zcela orprávněně bráníme, jsme ti špatní, proti jejichž radikalizaci se musí bojovat všemi dostupnými způsoby (podle magora Pelikána pozavírat), třeby i na úkor potlačení svobody slova, základního stavebního pilíře demokratické společnosti. To je tedy logika. Tak teď nevím, jsme totální blbci my, nebo oni?

 

 

Co to, co to !?

#6046 Co to, co to, že by mainsream obracel, nebo nová taktika !?

2015-11-27 06:49

dnes v NOVINKY.CZ:  http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/387588

"Německá tajná služba: Až 80 procent uprchlíků jsou mladí muži. Někteří bojovali za IS"

no, to je zajímavé: ... tzv. "objevit Ameriku" ... když obyčejní lidé už to dávno tuší, vědí, a před tím varují !!!???

cituji:

"Zhruba 70 až 80 procent migrantů přicházejících do Evropy jsou mladí muži ve věku od 16 do 35 let. Pocházejí převážně ze Sýrie a Iráku, kde přišli do styku s válkou. Část z nich má bojovou zkušenost, někteří pak válčili za Islámský stát, a někteří mají příkaz k boji, varoval ředitel německé kontrarozvědky Hans-Georg Maaßen."

...

a dále cituji: Čelit integrací

"Maaßen během návštěvy Vídně také prohlásil, že jeho úřad ví o 7900 islamistických radikálech v Německu, kteří obhajují násilný džihád. Tito lidé prý cíleně oslovují i uprchlíky a pokoušejí se je získat pro svou věc. Nebezpečí nárůstu počtu islamistů je podle něj třeba čelit integrací.

„Německo a střední Evropa jsou v ohnisku zájmu IS,” citovala APA Maaßena.

Každý týden prý dostávají německé úřady jednu nebo dvě „poměrně konkrétní indicie” o možných plánovaných útocích."

A EU a naše politická GARNITURA BY JE TADY NATAHALA A OHROZILA NÁS VŠECHNY, TAHLE POLITICKÁ BANDA ZRÁDCů A TERORISTů

co to co to !?

#6047 co to co --- Turecko ?

2015-11-27 07:08

dnes v NOVINKY.CZ:

cituji:

"Erdogan couvá: Kdyby Turecko vědělo, že letadlo je ruské, jednalo by možná jinak" ... ZMETEK JEDEN !!!

nebo další článek: 

"Turecký premiér mírní emoce, chce s Ruskem spolupracovat"


Nepřihlášený uživatel

#6048 Další migranti přijdou brzy do Králíků - všechno jim zaplatíme, ale na místní nemáme

2015-11-27 08:48

V Králíkách vznikne domov pro běžence, kteří chtějí v ČR zůstat

http://pardubice.idnes.cz/  27. listopadu 2015  7:59
 
Žadatelé o azyl najdou příští rok útočiště v prostorách bývalého Výchovného ústavu a dětského domova v Králíkách. Vláda sem umístí migranty, kteří chtějí získat pobyt na území České republiky a splňují mezinárodní statut uprchlíka.

Účastníci jednání s ministerstvem se přitom netají tím, že z rozhodnutí nemají radost. „Chápu ovšem, že vláda má svoje problémy, které musí nějak řešit, a tahle budova patří státu,“ řekla starostka Ponocná.

Hejtman Netolický dodal, že azylový domov může přesto přinést městu komplikace například ve speciálních třídách nebo dostatečné lékařské péči.

„Zvedla se kolem toho debata na téma školství, má-li fungovat integrace, musí děti chodit do školy. Stejně tak je tu nedostatek lékařů, když nejsou ani pro běžné občany v dostatečném počtu, navíc budou problémy i s jazykovou bariérou,“ řekl hejtman.

Na rozhodnutí o udělení azylu čekají uprchlíci obvykle šest až dvanáct měsíců.

---

Z komentářů k článku:

A místních jste se už ptali? Zrušená fabrika na výrobu žárovek po zákazu EU, zrušené vlaky do Hanušovic a do Štítů. Zrušené Gymnázium, slibovaná silnice odložena na neurčito, nakonec i ta polepšovna byla zrušená. Není tu práce, není tu doprava, je to prostě naše bohem zapomenuté Králicko. Ještě že těm větrníkům jsme se zatím ubránili. A sem chcete nacpat lidem přes jejich protesty ty domnělé utečence? Tak to je milé. Moc milé... A ještě se to dozvědí z novin.

Co to co to !?

#6049 Tak už se objevují i v mainstreamu kritiky na politiky !?

2015-11-27 08:54

dnes na NOVINKY.CZ 

cituji:

"Politici svými výroky tvoří lidský štít z občanů, kteří se mají hrdinně postavit bez zbraní v ruce proti ozbrojeným teroristům"

Zcela rozhořčen je ze slov některých evropských politiků, kteří varují před propadáním strachu, protože to je podle těchto politiků přesně ten stav, kterého chtějí teroristé dosáhnout. Odmítá, že by podlehnutí strachu ze zla bylo špatným příkladem pro děti.

„My máme zodpovědnost za děti, a proto se nemůžeme zachovat jinak. Lidský život a obzvlášť život dítěte je tak zásadní hodnota, že jakákoli vyjádření politiků jsou přinejmenším neseriózní. Zvlášť proto, že právě tito politici nesou na současné situaci jasný podíl viny a teď si některými svými výroky tvoří lidský štít z občanů, kteří se mají hrdinně postavit bez zbraní v ruce proti ozbrojeným teroristům,“ nebere si servítky ředitel Gymnázia Matiční.

Jak dlouho se nám budou srát do života !?

#6050 Re: Re: Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů

2015-11-27 09:05

#6045: Martin Pospíšil - Re: Europarlament přijal usnesení o boji proti radikalizaci evropských občanů 

 ano, souhlas naprostej !!!

Jen bych dodal, že na to, jak se chovají naši a Evropští politici, s jakou "láskou a nenávistí" vystupují sluníčkáři, s jakou hloupostí se nechají zneužít akademici, ... na to není v jazyku lidí, ani elfů, ani hobbitů, ani entů dost silná kletba, a slova, která by vyjádřila ty sviňárny páchané na nás a na lidu Evropy !!!