Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5951

2015-11-23 11:01


Nepřihlášený uživatel

#5952 Re:

2015-11-23 13:02

#5950: Mirik - Zbláznili jste se snad????

Dobrý den, Miriku,

pokud odkazujete konkrétně na můj podpis této petice pro referendum za vystoupení z EU, pak svůj podpis považuji za už dávno nutný. Naopak mne nesmírně mrzí můj hlas pro vstup do EU v roce 2004. Omlouvá mne snad jen to, jaká proevropská propaganda kolem toho tehdy byla včetně zamlčování důležitých ekonomických údajů.

Bezprostředním motivem mého podpisu této petice byl neuvěřitelný podraz ze strany EU při vnucení povinných kvót. V otázkách národní bezpečnosti je zvykovým hlasování jednomyslné. EU ve snaze protlačit kvóty proti národní vůli i proti národní bezpečnosti svévolně prosadila hlasování většinové. To je akt plně srovnatelný s Mnichovem.

Hlavním motivem mého podpisu je pak dlouhodobá nefunkčnost EU ve všech možných aspektech. Hospodářskou nefunkčnost centralistického molocha s pěti - a v případě EU dokonce sedmi! - letým plánováním jsme si důkladně ověřili již za komunismu. Možná jste v té době ještě nežil, já ano a stačilo mi to na celý život.  

Přidejte k tomu nadměrnou regulaci bránící konkurenceschopnosti evropských firem na globálních trzích, ideologické vymývání mozků celých národů neuvěřitelnou propagandou, kdy na jedné straně rozumné návrhy na prevenci problémů dostávají v médiích nulový či zanedbatelný prostor, zatímco šílené sociální experimenty založené na mísení nemísitelných kultur dostávají téměř 100% prostor.

Z hlediska průměrné délky života mám před sebou ještě nějakých pár desítek let života. Nechci je prožít v bloku, který ve své hrůznosti zdaleka předčí to, proti čemu jsme v roce 1989 demonstrovali. Za bláznivé považuji v něm setrvat, ne podepsat tuto petici.


Nepřihlášený uživatel

#5953

2015-11-23 14:18

Kyjev společně s Kremlem odsoudily útok Pravého sektoru na sloupy elektrického vedení na Krym. Kyjev nemá dobrovolnické prapory pod kontrolou!

Neobvykle smířlivá reakce Kremlu přišla v odezvě na noční útok Pravého sektoru na jihu Ukrajiny v Kersonské oblasti na dálkové vedení vysokého napětí, které zásobuje Krym ukrajinskou elektřinou. Oddíly Pravého sektoru spolu se skupinou muslimských obyvatel Krymu, zejména etnických Tatarů, zničily několik stožárů s vedením vysokého napětí a po celý den bránily ukrajinským energetikům v jejich opravě [1]. Do celé věci se nakonec musel vložit Kyjev, který vyslal na místo vojáky národní gardy spolu s dobrovolníky z oddílů kersonské domobrany, která de facto nahradila rozpadlou ukrajinskou armádu, která přestala existovat a operuje pouze v klíčových oblastech na Ukrajině, mnohdy jen na papíře. Vojáci se dostali na místě samém do potyčky se členy Pravého sektoru a s několika Tatary, jak ukazuje video nahoře.

Tichá reakce Moskvy je způsobená tím, že Kremlu je zcela jasné, že útok na elektrické vedení je dílem Pravého sektoru, který není pod kontrolou ukrajinské vlády, ale amerického velvyslanectví v Kyjevě. To nadále podporuje Pravý sektor a financuje výplatní pásky jeho žoldáků. Kyjev ihned vyslal na místo skupiny energetiků, aby dodávku elektřiny obnovili, protože elektřina pro Krym je součástí dohody Ukrajiny a Ruské federace ohledně dodávek plynu pro Ukrajinu na nadcházející zimu. Smlouva uzavřená v září tohoto roku stanovuje, že Ukrajina zajistí smluvní dodávky elektřiny, pitné vody a bezpečnost komunikačních kabelů, včetně terestrického roamingu mobilních operátorů pro Krym. Na oplátku Moskva zajistí Ukrajině dodávky plynu za zvýhodněnou sazbu garantovanou Evropskou komisí, která se stala platebním garantem úhrad za ruský plyn pro Ukrajinu.

vice-Kyjev společně s Kremlem odsoudily útok Pravého sektoru na sloupy elektrického vedení na Krym. Kyjev nemá dobrovolnické prapory pod kontrolou!


Nepřihlášený uživatel

#5954

2015-11-23 14:20

Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!

Dostávám mnoho dotazů do redakce AE News, proč si myslím, že papež je kandidátem NWO a proč Vatikán je centrem antikrista a také centrem demolice křesťanství v Evropě. Podle ovoce poznáte je, říká se v  Bibli. A kdo se dobře dívá a pozoruje podivné sbližování se Vatikánu s Islámem, tak musí pochopit, že papež již dávno nechrání zájmy křesťanů, ale razí tvrdou agendu NWO s cílem demografického překreslení mapy Evropy islámem. Nyní se ukazuje, že nemusíme pro dříví chodit do lesa, protože nám křičí přímo před vlastním prahem.

Vláda ČR totiž tento pátek, ve světle teroristických útoků z Bartolomějské noci v Paříži minulý pátek, schválila poskytnutí 200 milionů korun [1], a to se podržte, římsko-katolické církvi skrze její neziskovou dceřinku Charita ČR[2], aby učila tisíce migrantů (které Německo chystá vrátit do ČR, mimochodem) tomu, co je to demokracie, aby jim zajistila byty a rekvalifikace. Kdyby bylo 1. Apríla, tak by si člověk řekl, že je to velmi nepovedený vtip, že by katolíci učili muslimy demokracii, což je dvojnásobný oxymoron. Jak by mohli muslimy učit jinověrci, které muslimové neuznávají jako výkladové autority, a už vůbec ne o demokracii, o které ani samotná římsko-katolická církev toho moc neví, viz. její skandální a nechutné církevní restituce na vrub českých daňových lopotníků, které prosadil právě Vatikán skrze svojí lobbistickou kliku v ČR známou pod krycím názvem „Česká biskupská konference“.

VICE-Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!


Nepřihlášený uživatel

#5955

2015-11-23 14:27

Během uplynulých dvou dnů vykonala letadla ruské letecké skupiny 141 vzlet a zasadila údery 472 objektům teroristů v Sýrii, prohlásil oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF, generál-major Igor Konašenkov.

 „Letadla VKS RF vykonala 141 vzlet a zasadila údery 472 objektům teroristů v provinciích Aleppo, Damašek, Idlib, Lázikíja, Hamá, Homs, Rakka a Dajr az-Zaur", řekl Konašenkov.

Podle jeho slov pokračovala ruská letecká skupina během uplynulých dvou dnů v aktivní dodatečné rozvědce cílů a dále útočila na jednotlivé objekty teroristických uskupení působících v Sýrii.

Více: VIDEO-Během uplynulých dvou dnů vykonala letadla ruské letecké skupiny 141 vzlet a zasadila údery 472 objektům

Putinův rozhovor s Chameneím, který se uskutečnil v Íránu, trval déle, než se původně plánovalo, a měl velice konstruktivní ráz, oznámil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Beseda s nejvyšším duchovním vůdcem Íránu Alím Chameneím trvala déle, než se plánovalo, přes půldruhé hodiny. Rozhovor měl velice konstruktivní ráz", řekl Peskov novinářům.

Více: Putinův rozhovor s Chameneím, který se uskutečnil v Íránu, trval déle, než se původně plánovalo, a měl velice konstruktivní ráz, oznámil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Rusko bude zvyšovat vývoz plynu na východním směru, práce s Čínou a Indií má kladný průběh, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin v Teheránu.

 Kromě toho ruský prezident zdůraznil, že Rusko splní všechny plány týkající se vývozu plynu, je schopno je realizovat.

Více: Rusko bude zvyšovat vývoz plynu na východním směru, práce s Čínou a Indií má kladný průběh, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin v Teheránu.


Nepřihlášený uživatel

#5956 Netolerance je součástí arabské kultury

2015-11-23 15:43

Omezte počet migrantů, žádají vládu němečtí Židé

Němečtí Židé žádají vládu o omezení počtu běženců přicházejících do země. Podle nich mnoho uprchlíků pochází z kultur, v nichž je pevně zakořeněna nenávist k Židům. Pokud se počty běženců nesníží, bude stále těžší obhájit ve společnosti německé hodnoty, řekl deníku Die Welt předseda německé Ústřední židovské rady Josef Schuster.

Mnoho běženců prchá před terorem Islámského státu a chce žít svobodně a v míru. Zároveň ale pocházejí z kultur, jejichž pevnou součástí jsou nenávist vůči Židům a netolerance,” řekl Schuster.

„Nemyslete přitom jen na Židy, myslete i na rovnoprávnost žen a mužů nebo na zacházení s homosexuály,” dodal.

Podle něj není netolerance svázaná s islámem jako takovým, ale je součástí arabské kultury. „Tady nejde o náboženský problém, ale o problém etnický,” řekl Schuster.

Stanovení horní hranice pro počet přicházejících uprchlíků ale v pátek znovu odmítla německá kancléřka Angela Merkelová. Podle ní je možné dosáhnout snížení počtu běženců jen na mezinárodní úrovni.

Merkelová prosazuje kvóty pro rozdělení běženců mezi země Evropské unie, posílení ochrany vnějších hranic Unie a jednání s Tureckem, přes jehož území nyní do EU většina uprchlíků přichází.

http://www.novinky.cz/ 23.11.15

===

To kdyby se náhodou někdo divil, k čemu je tahle petice nebo vystoupení z EU obecně. Mimo jiné proto, že nechci v zemi osoby, jejichž kulturou je netolerance vůči jiným kulturám, konkrétně té mé.

Až se sem za pár měsíců na pozvání naší vlády začnou houfně kvartýrovat, začnou si osobovat práva hostitelů. To už bude pozdě.

Může to být cílená provokace !!!

#5957 Zase Novinky vyblily špínu

2015-11-23 15:51

nadpis a článek: "Pravdoláskařská plesnivá špindíro. Nenávistné komentáře necílí jen na menšiny"

Stačí, aby pár sluníčkářských provokatérů (naoko) poslalo pár vyblitků několika dalším sluníčkářům a je tu vyšitá propaganda antixenofobní, antiislamofobní a antiextrémistická. Chytnou se toho média (možná je to vůbec celé objednané médií) a múže začít ve jménu ochrany svobod, demokracie a boje s xenofóbií, rasismem a fašismem TEROR A PRONÁSLEDOVÁNÍ !!!


Nepřihlášený uživatel

#5958 Vdát se v devíti a učit se víře

2015-11-23 16:03

Vdát se v devíti a učit se víře. Islamistky napsaly manuál správné ženy

6. února 2015  http://zpravy.idnes.cz/ - článek z doby, kdy se Babišem vlastněná iDnes ještě dala číst
 
Svatba v devíti letech, zbytek života uvnitř svého domu. Věda není potřeba, stačí studium náboženství. Z prostředí Islámského státu unikl manuál, jak se mají správné muslimky chovat.

Je legitimní, aby se dívka vdala v devíti letech. Většina čistých děvčat se vdá v šestnácti nebo sedmnácti, kdy jsou ještě mladé a aktivní. Mužům nebude více než dvacet. Žena nemá žádnou větší odpovědnost než být manželkou svému choti a smyslem ženiny existence je svatá povinnost mateřství.

Takové a mnohé další rady se objevují v manuálu Ženy islámského státu: manifest a případová studie, který vyšel na jednom z džihádistických webů. Do angličtiny ho přeložila a výkladem opatřila londýnská organizace Quilliam (dokument v angličtině si můžete přečíst zde). Dokument prý vytvořila skupina aktivistek Islámského státu - brigáda Al-Chansáa, která sídlí v syrském městě Rakká.

Žena by podle tohoto dokumentu měla žít sedavý, klidný a stabilní způsob života. Muž je jejím opakem. Jestliže se tyto role smíchají nebo přehodí, lidstvo bude uvrženo do nestability. Podstata společnosti se otřese, základy se rozpadnou a zdi se zhroutí.

Proč zkoumat vrány a zrnka písku?

Správná muslimka podle autorek textu nemůže plnit svou roli nevzdělaná a lhostejná. Vzdělávání dívek by mělo začít v sedmi a skončit v patnácti letech. Nejdříve by se měla vyučovat víra, matematika, arabština a přírodověda. Od desíti let by se dívky měly zabývat kromě víry hlavně tématy, které souvisí se svatbou a rozvodem.

Ty jsou však jen dodatkem k pletení, tkaní oděvů a vaření. Ve třinácti se výuka zaměří na právo šaría, výchovu dětí a nezbytné základy vědy. Z dějepisu je důležitá jen islámská historie, život proroka Mohameda a jeho následovníků. Na Západě totiž ženy studují zbytečné věci jako „mozkové buňky vran, zrnka písku a tepny ryb“ v nejvyšších horách a nejnižších údolích.

Věda je v dokumentu celkově zbytečným oborem, uznává se pouze to, co je užitečné pro každodenní život. „Jejich podivná studia trvají mnoho let a brání jim ve svatbě. Získané znalosti jim navíc přinášejí jen problémy. Žena by se vysokoškolskými tituly neměla pokoušet dokázat, že je chytřejší než muž,“ píše se v textu, který i s analýzou Quilliamu čítá přes čtyřicet stran.

Pro ženy je dále vždy vhodnější, aby zůstaly skryté a zahalené a udržovaly společnost zpoza svého závoje, radí islamistky. Ženu přirovnávají k režisérovi filmu, který je nejdůležitější osobou snímku, leč zůstává v pozadí. Dokument také uvádí, že odhalování částí těla, které by měly být zakryté oděvem, plastické operace nosu, náušnice v uších, depilace těla a lakování nehtů jsou dílem Satana, který k tomu ženy přemluvil.

Je svatým právem muže, aby mu žena padla k nohám

Žena by neměla opouštět dům ani kvůli modlitbě, jakkoliv je to důležitá součást dne. Jsou jen tři důvody, proč může správná muslimka vyrazit do víru ulice - džihád ve chvílích, kdy je mužů málo, studium víry a záležitosti denní potřeby a povolání lékařky či učitelky. I ženy těchto profesí však musí dodržovat pravidla práva šaría.

Když už žena musí pracovat, měla by to být práce přiměřená jejím schopnostem a neměla by jí zabírat příliš mnoho času - maximálně tři dny týdně. Velký zřetel je brán v tomto plánu na děti. Žena se musí postarat především o ně, práce je až druhá v pořadí.  Že by ženy měly i své zájmy a potřeby, o tom není v dokumentu ani zmínka. Podle islamistek nepřináší touha po rovnoprávnosti žen s muži „nic než trny“. Říkají, že je proti přírodě.

---

Loni už ministerstvo školství zaštítilo projekt Muslimové.cz propagující islám na středních školách. Vida, co financujeme ze svých daní. 


Nepřihlášený uživatel

#5959 Re: Zase Novinky vyblily špínu

2015-11-23 16:03

#5957: Může to být cílená provokace !!! - Zase Novinky vyblily špínu 

 ASI TEZKO MEDIA JEN KREJOU TERORIZMUS A JINAC JE TO NA OBJEDNAVKU USA A SAUDSKYCH EMIRATU A TURECKA!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#5960 Re: Zase Novinky vyblily špínu

2015-11-23 16:08

#5957: Může to být cílená provokace !!! - Zase Novinky vyblily špínu 

Tohle má neomarxistická HateFree iniciativa Proti projevům nenávisti na facebooku https://www.facebook.com/protinenavisti/ už od 5. listopadu. David Hála samozřejmě odkazuje na prezidenta České republiky v souvislosti s oznámením, že prezident přednese projev k občanům u příležitosti 17.11. Zatím to v mainstreamových médiích nebylo.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5961

2015-11-23 16:15

TAK TAK STATNIK A POLITIK KTEREHO MUZOU SECKY ZEME ZAVIDET RUSKU NENI V NATO NENI V EU 


Nepřihlášený uživatel

#5962

2015-11-23 16:25

Ruský prezident Vladimir Putin projednal v průběhu schůzky s turkmenským prezidentem Gurbangulym Berdymuchamedovem otázky bezpečnosti vzdušného prostoru nad Kaspickým mořem.

Kromě toho ruský státník prohlásil, že Rusko bude využívat vzdušný prostor nad Kaspickým mořem v boji s Islámským státem do té doby, dokud nebudou potrestáni viníci teroristických činů.

Více: Ruský prezident Vladimir Putin projednal v průběhu schůzky s turkmenským prezidentem Gurbangulym Berdymuchamedovem otázky bezpečnosti vzdušného prostoru nad Kaspickým mořem.


Nepřihlášený uživatel

#5963 Obama Slipy Up: "Jsme Training Isil"

2015-11-23 16:32

USA A IZRAEL MUZOU ZA UTOK NA PAŘÍŽ SAM TO DOZNAL OBAMA ZE SKOLEJ iS


VICE-Obama Slips Up: "We're Training ISIL"


Nepřihlášený uživatel

#5964

2015-11-23 16:54

Je Bible manuálem globálního prediktora na zotročení národů? Je kniha čistou předpovědí, anebo někdo jen řídí lidstvo podle jejího návodu?

Je bible knihou, která má stranit pouze a jedině jednomu národu? Knihou, která je návodem, jak zotročit ostatní národy? Proč v jejím textu nacházíme jen střípky Ježíšova dětství, ale i dospělosti, než začal kázat? Jaký námět je touto knihou protkán a proč byla vlastně napsána? Souvisí její správné pochopení nějak s tím, co se dnes kolem nás děje? Proč jsou mnozí astrologové přesvědčeni, že je to kniha, která předkládá jen částečné poznání? Toto jsou jen některé otázky, které jsem zaznamenal z diskuzí pod mými články.

V knize Zjevení se píše o současné technologii, podkožních RFID čipech, kterými dnes platíme bezkontaktně. V blízké době bude vhodné mít RFID čip místo na platební kartě rovnou pod kůží na ruce nebo i na čele… pozn. šéfredaktora.

               

VICE-Je Bible manuálem globálního prediktora na zotročení národů? Je kniha čistou předpovědí, anebo někdo jen řídí lidstvo podle jejího návodu?

Politici, sluníčkáři, jen tak dále, jen tak dále: ...

#5965 ... politici: jen tak dále, jen tak dále !!!

2015-11-23 17:12

Novinky.cz: 

"Praha v obavách z terorismu: Slavnostní rozsvícení vánočního stromu raději bez lidí"

a zde i jeden komentář k tomu článku: 

"Takze se vlastne bojime chodit na verejna prostranstvi, do obchodaku, do kin, na koncerty, na spolecenske akce, ci do restauraci. Ale slunicka a nasi politici nam tvrdi, ze jsme bezduvodni rasiste a xenofoby."

a jiný komentář:

"Vánoční stromy zakážem,pobuřují muslimské vědce a doktory přes výbušniny.Betlémy zakážem,pobuřují ostatní muslimy.Jsme tu doma my,nebo oni?Kam budem ještě ustupovat milí sluníčkáři??"

a jiný:

"Tak nějak tomu nerozumím, všichni tvrdí jak je tu bezpečno, jak nás migrující inteligence obohatí, kdo projeví obavy z uprchlíků tak je pomatený xenofob ( v tom lepším případě, v horším fašista)a najednou nelze ani dodržet letitou tradici z bezpečnostních důvodů."

a další a mnoho dalších "xenofobních" "islamofobních" názorů:

"Jsem ve své zemi omezován zejména kvůli islámským běžencům, kterým údajně musíme pomáhat. A já myslel, že ohled se má brát především na vlastní občany - nebýt migrace, nebyla by tady hrozba teroristického útoku ani třetinová... fakt dík vedení zúčastněných států za zničení Evropy! Jinak, na Staromáku budou stejně davy - ať už se to rozsvítí v 18 nebo v 19 hodin..."

Jen sluníčkáři a jiní pomatení politici a vítači s rozjasněnou tváří ... budou vítati migranty chlebem a solí!? ... (ale za to jim migranti kopnou do zadku, protože oni chtějí prachy, auta, domy, značkové věci a ne chleba a sůl!!!)

 podtrženo, shrnuto v dalším komentáři:

Svoboda á la EU:
- raději nevycházejte z domu
- raději zrušíme koncerty
- raději zrušíme fotbalové zápasy
- raději zastavíme metro
- raději zastavíme tramvaje
- raději nepovolíme rozsvěcování vánočního stromku
- raději se vyhýbejte nákupním střediskům
- raději se vyhýbejte letištím i vlakovým nádražím

Ale jinak je všechno krásné, mutlikulturalismus funguje, a kdo o tom pochybuje, je xenofob, rasista a fašista, který šíří strach a nenávist.

 

láska je láska ! ... když ji sluníčkář násilím šíří

#5966 Re: Re: Zase Novinky vyblily špínu

2015-11-23 17:16

#5960: - Re: Zase Novinky vyblily špínu 

a všechno ve jménu sluníčkovské lásky: ... nechme se oslnit láskou, obejmout, políbit, oslovit, zasáhnout a ... spálit! :-)

(Dnes by i Krista znovu ukřižovali, protože by neměl tu správnou sluníčkovou lásku!)


Nepřihlášený uživatel

#5967 Pražský magistrát připravuje pro občany multikulturní vánoční obohacení

2015-11-23 17:23

Praha v pondělí zrušila slavnostní rozsvěcení vánočního stromu, které se mělo konat v sobotu 28. listopadu večer na Staroměstském náměstí. Vedení města tak učinilo z bezpečnostních důvodů po událostech ve Francii, kdy po teroristickém útoku zahynulo 130 lidí.

Abychom občanům vyšli vstříc, plánujeme, že by se v sobotu od pozdního odpoledne rozsvěcel strom každou hodinu strom za rytmu hudby,“ sdělil pro iDNES.cz mluvčí magistrátu Vít Hofman.

----------------

V rámci multikulturního obohacení občanů zvolil magistrát pro tyto účely arabskou populární dechovku

Ježíška v jesličkách letos nahradí instruktorka orientálních tanců. Pro případné zájemce magistrát zvažuje na náměstí půjčovnu penízkových šátků a korálkových podprsenek za dobrovolný příspěvek, který je určen na vytápěné velkokapacitní stany pro uprchlíky na hranicích Makedonie.

V příštích letech pražský magistrát rozsvěcení vánočního stromu neplánuje, neboť by akce mohla nepříznivě ovlivnit průběh programu na integraci migrantů. Magistrát tím chce zároveň předejít žalobám muslimské obce u Evropského soudu pro lidská práva.

 

(Poznámka: jak dlouho bude ještě část pod čarou pouhou ironií?)

 

 

Můžeme na druhé vyblít lásku !?

#5968 Re: Re: Zase Novinky vyblily špínu

2015-11-23 17:46

#5960: - Re: Zase Novinky vyblily špínu 

Davide Hálo: ... a aby to nebylo málo: ... vytáhl bych ze sebe (až kdesi z paty) veškerou lásku, ba i poslední zbytky, a tak Tě celého zulíbal, jéjdanky: ... až k smrti!!!

Zemřel byste na následek projevené lásky!!! ... Už teď Vám posílám vřelý polibek (samozřejmě z lásky!!!)

Ach, mé drahé Česko !

#5969 Ach, má vlasti, vlasti milená ! ... zůstaň svá, a nebuď šílená !"

2015-11-23 18:16

Co se to stalo !? ... že se cosi nedobrého ve statisících do pohybu dalo !? ... a kde se vzalo, tu se vzalo:

co bylo dosud krásné, za své vzalo !!!

Nadáváme si navzájem, ... politici si troufají nadávat na prezidenta, ... všichni všemu dnes rozumí, ... láskou by nás snědli, ... nejraději by nám svobody vnutili !?

Už tady není bezpečno !? ... přestože nám denně říkají, že se není čeho bát !?

Ohlížíme se na ty, kteří se na nás nechtějí ohlížet !!! ... a na nás budou složky represivní dohlížet, jak na póvl pohlížet !?

Za pravdu je prohlašována lež, ... zatímco pravda ve jménu pravdy je umlčována !?

Ve jménu ochrany lidských práv se práva vytrácejí, ... spravedlnost dostává na frak !? ... no, není to snad tak ??

Ti, kteří by se měli stydět hrdě vykřikují: ... slova humanismu, lásky plná, avšak o pustém obsahu, splasknou jako bublina !?

Vlastenci údajně svoji vlast zrazují, ... a zrádci svoji vlast nade vše milují !?

Budeme si nadávat, ... budeme se udávat !? ... věřící budou si ztěžovat na kardinála, že se modlí !?

Křesťané (někteří) podpoří islamizaci !? ... přivítáme alláha, ... a pravého Boha a Krista ve jménu víry: pošleme do důchodu a do díry !? ...

Výrobci nálepek prožijí si ráj na zemi, v sedmém nebi, neb nálepky poletí, nálepky dnes frčí, jsou prostě in !? Rotačky zvýší jen otáčky, tisknout je budou !? ... že nálepka lže, jak tiskne, to nevadí, olepíme, polepíme tím všechno a všechny, i celý svět !?

Bude se žvaniti páté až přes deváté !? ... sliby, vlastně nic neslibující, a dané slovo, nic neznamenající !?

Půjde nám o život, o holý, hodnoty základní, budoucnost naší, že oholí, ... a hned pod tím na stánkách slot, anebo reklama na plavky či snad rádo-li ovčanské stádo: ... vlasový gel??

Vsaď si a posaď se: ... miliardy se nabízí, ... za život mamon se rád Ti tu podbízí !?

Ve videu s utrpením a násilím, se smrtí a s pláčem: ... vyskočí na Tebe cynicky reklama na žvýkačky, nechutnost banality zakrývá podstatné !?

Ve své zemi až budeme cizinci, ... platiti daně na ně: hrubými, i mincí !? ... budeme už cizinci !?

Násilníkovi dejme, ba dáme i veškeré všemožné výhody, práva, ... a na oběť z vysoka kašleme !?

Chudinky z oblasti pet lahví vršků, ... dostanou houby, neb vše je tu pro jiné, dávno již předem schystané, copak jim zůstane !?

Co máme, prodáme, ... běžencům z křišťálově čiré lásky to dáme,  dodáme, podáme, ... a pak už jen z vlasti ven padáme !?

Politik, před volbami dostal tik: ... většinou vyvolen, většinou byv zvolen, na lidi sere, ... kariérně: na vrchol, do předu se dere !?

Integrujme hlavně ty neintegrovatelné, ... ať rasy se promísí v multikulti kotli ... vyroste nadčlověk, evropský průměr, evropská šeď vyteče z tohoto mixeru !?

Ovšem, na takovou budoucnost: ... rád se Vám ... vyseru !!!

Z TOHO MÁ RADOST AKORÁT ĎÁBEL: ... že je tu bordel, a chystá se i větší, neboli: ... BABYLON, BÁBEL !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#5970 EU vyresila migracni krizi!

2015-11-23 20:36

V neděli se uskuteční summit EU-Turecko, oznámil na twitteru šéf schůzek osmadvacítky Donald Tusk. Pro EU je Turecko klíčovou zemí při řešení migrační krize.

Jamalalicha? Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, e chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbrluch!  

A je po krizi.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-23 20:47



Nepřihlášený uživatel

#5972 Re: Co když je to tak !?

2015-11-23 21:11

#5948: Mohlo by to tak být, dejme si proto POZOR!!! - Co když je to tak !? 

 Tak to skutečně je. Já jen doufám, že vyvinema na sluníčkový establishment takový tlak, že to do bodu 6 nikdy nedojde. Ale to bychom se museli jináč snažit a ty náměstí zaplnit konečně celé!


Nepřihlášený uživatel

#5973 Re: Netolerance je součástí arabské kultury

2015-11-23 22:18

#5956: - Netolerance je součástí arabské kultury 

 Podle některých pravdoláskařských intelektuálů jsou tito židé neonacisté, jelikož omezují lidská práva muslimů. Stejně tak iráčtí křesťané, kteří do Evropy utekli před muslimy páchanou brutální genocidou a nyní se necítí ani v Evropě bezpečně. O konvertitech, kterým hrozí za odpadlictví smrt, ani nemluvě. EU má plnou hubu práv pro islamisty, ale skutečně ohrožená etnika jsou jí totálně putna a klidně je nechají jejich muslimskými miláčky pobíjet a myslí, že svíčkama na jejich náhrobcích a minutou ticha vše odčiní. Nechci nadále setrvávat v tomhle sebevražedném masochistickém iokofobním svazku! Pryč z EU!

Realista

#5974 Re: Pražský magistrát připravuje pro občany multikulturní vánoční obohacení

2015-11-23 22:33

#5967: - Pražský magistrát připravuje pro občany multikulturní vánoční obohacení 

 Bohužel se ta čára bude krůček po krůčku nenápadně posouvat dolů. To, co bylo ještě před pár lety nemyslitelné, je již dnes realitou. Co je nemyslitelné dnes, bude za pár let realitou také. Jen se nic nesmí uspěchat. Proto je třeba poukazovat na každičký sebemenší detail, protože i ten je jedním s noha mezičlánků na cestě k plánovalé trvalé islamizaci.

Zato přehnaná tolerance je součástí naší kultury !

#5975 Re: Re: Netolerance je součástí arabské kultury

2015-11-24 00:32

#5973: - Re: Netolerance je součástí arabské kultury 

... mě ta realita bordelu, který se děje a je podporován politiky, a ze zahraničí silami zla ... tak neskutečně sere !!!

Lidi, kteří mají trochu vhled do budoucnosti, nazvěme to třeba oprávněnou obavou, strachem z islámské budoucnosti, kteří chtějí tento národ zachránit: ... musí stále čelit hlouposti, krátkozrakosti, a naivitě těch druhých, sluníčkářů a všelijakých zrádců, ať už vlastizrádců, kavárenských povalečů a vyžírek, nebo zrádců křesťanské víry, nálepkám a pohrdání ...

... "a stane, li se ... multikulturní multimůra realitou, ve slepenec slitou ... zde uhnízdil se islám ... časy na to jsou právě tak zralé: ...

... fantasmagorie si najdou své fantazírující magory, ... zavlají nad zemí islámské prapory ... násilím potlačí případné spory ... mešity zvednou se nad města jak věže, či hory ...

... začal snad již pro Česko odvíjet se příběh bez konce, ... Never Ending Story !?

Politici i s bankovek balíky, s penězi stohy: ... odlétnou v Bahamy, Tahiti, Sejšely, v daňové ráje ... a budou v pohodě za vodou, dají nám vale, ... užívat života plnými doušky, ... ovoce zrady ... !?

(Evropu řídí jak Titanik, ... s bezpečím neví si nikterak rady, ... netuší ani, že ledy nad vody čouhají, číhají všady !?) ... 

... Co lidi, ... co národ, a ... co my ... asi dělati budeme tady !?

... zůstanem sami ... a cizí prvek tu v soužíti setrvá s námi ... !?

I sluníčka snad prozří až, ... jednou se omluví, ... ... ... ... leč nyní odpovědnost za vlast jim poněkud uniká, výmluvy na lidskost, že mají, ... na skladě humánnost ... křičí je denně, často a stále, ...

budík nám, i jim už tiká !!!

(lépe bylo by ale: ... míti i v nich bratry své, reality více, a sice důkladně znalé !)

... asi budeme zakoušet: ... šáriu, islámskou "lásku"!? ... jen proto, že mají v uších 2 špunty a na očích pásku ... !?

Jak štve mě, že hrách na stěnu lépe je házet, ... než-li na soudnost a selský rozum bych si mohl tu sázet ... !?

... marně pak, až bude pozdě však, ... ta pravá svoboda bude nám scházet !!!

Na mysli tanou mi obavy, na čele mám vrásku ... k vlasti své. k lidem v ní, nosívám v srdci i ... zraněnou lásku !

Snad přeci jen svitne nám naděje: ...

... že rozum zvítězí, a národ se spojí,

ať nic z toho zlého, co hrozí, se neděje ...

... a zachová lid pro děti krásný a svobodný Domov, tu vlast Českou, Domovinu svoji !?!"

... ??? ... !!! ...

... ??? ... !!! ... jinak: ...

(Počkejte, až to tu všecičko krachne: ... puchem pronásledování cosi hnusně již páchne: ...

že by seznamy potichu, ... o těch všech kriticích pečlivě skládaj, se ukládaj pro islám, ... ... ... str_ach, ne !? ...

... každičký rozumný před ním rád zavčasu: ... do Ruska pláchne !

Někdo na seznamech ještě i vydělá: ... prodá je IS, či ISIL, ... když se to tu podělá !?!)