Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#5901

2015-11-21 18:30

Hackerská skupina KyberBerkut uveřejnila na svém webu materiály svědčící o tom, že koncern Ukroboronprom jednal o dodávce protivzdušných raketových komplexů S-125-2D Pečora-2D Kataru.

Jednání o dodávce raketových systémů Kataru, který hackeři označili za hlavního dárce Islámského státu, se časově shodla s nasazením v Sýrii ruských letadel za účelem zasazení úderů na pozice teroristů, praví se v komentáři KyberBerkutu.

V dopise z 21. září, který objevila hackerská skupina, sděluje ředitel společnosti Spectechnoexport (jednotka Ukroboronpromu) Pavel Barbul, že organizace má zájem o dodávku ozbrojeným silám Kataru protivzdušných raketových komplexů, a nenamítá proti uzavření příslušných smluv.

Více: skupina KyberBerkut uveřejnila na svém webu materiály svědčící o tom, že koncern Ukroboronprom jednal o dodávce protivzdušných raketových komplexů S-125-2D Pečora-2D Kataru.


Nepřihlášený uživatel

#5902

2015-11-21 18:58

Merkel do plynu. Sama to chtěla.

 


Nepřihlášený uživatel

#5903

2015-11-21 19:00

Bude to ještě naše vlajka ???

 


Nepřihlášený uživatel

#5904 DULEŽITÉÉ EVROPO

2015-11-21 19:00

Západní demokracie. Ona existuje i východní, severní nebo jižní?

     Je běžné, že geodeticky Evropu rozdělujeme např. na západní a východní, stejně tak známe politickou mapu, která zná pojem západní a východní, z pohledu meteorologů vane východní nebo západní vítr, připustím, že existuje politika západu a východu, ale že i demokracie má svou speciální „západní“ alternativu, je opravdu překvapující. Už třeba jen proto, že jsem nepostřehl, že by jako druhý příměr alternativě západní demokracie, existovala demokracie východní. Vždy jsem se domníval, že demokracie je univerzální pro všechny světadíly, pro všechny státy a národy i když chápu, že charakter západní demokracie a především její reálné uplatňování v praxi je více než nestandardní. Pracovat s termínem „západní“ demokracie, jako samostatný ideologický útvar, mi přijde nepatřičné.

     Nicméně charakter či pojem demokracie západní politiky by asi, podle některých, mělo vyjadřovat její specifikum v odlišnosti (od politiky východní) a tím tomu dát praktický význam jako vzor „demokratické“ politiky USA, NATO, případně EU vůči politice států východního bloku, tedy postkomunistických států, Ruska (a bývalých států SSSR), Číny atd., na kterém se vazalsky (tj. loajálně a jistě ne jen za zaplaťpánbůh) podílejí zkorumpovaní evropští politici v Bruselu i všech členských (i nečlenských) zemí EU

  To, že je některými lidmi nebo kruhy praktikována terminologie „západní demokracie“ (rozuměj americká) jen dokazuje, že charakter takové demokracie má své výrazné zvláštnosti a specifika, která se mohou lišit (a také se výrazně liší) od jiného, řekněme klasického pojetí demokracie. Tím chtějí západní politici, případně politici zemí EU a lidé jim lezoucí do zadele zdůraznit, že je třeba tento západní model demokracie respektovat a akceptovat jako ten správný, pravý vzor demokracie, která by se měla občanům vtloukat do hlavy k pochopení, co a jaká je vlastně „demokracie“. A pro jistotu o „východní“ demokracii se nemluví, protože ona vlastně ani neexistuje, vše je podřízeno té západní (tedy až na RF).

VICE-Západní demokracie. Ona existuje i východní, severní nebo jižní?


Nepřihlášený uživatel

#5905

2015-11-21 19:02

Nebo bude naše vlajka toto ???   Sobotkovi se moc líbí.


Nepřihlášený uživatel

#5906 Re:

2015-11-21 19:06

#5905: -  

 PROC SEM CPES TAKOVE H..... CO NIKOHO NEZAJIMAJ NEMAJ HLAVU ANI PATU JEN SPAMUJES ............


Nepřihlášený uživatel

#5907 Re: Re: Re:

2015-11-21 19:42

#5892: - Re: Re:  

 já ho budu volit taky !!! ...

ovšem problém je ten, že poslance nevolíme celorepublikově = tzn. na moravské kandidátce figurovat asi nebude. ... ale kdyby kandidoval na prezidenta, a byly volby celorepublikově ... (ovšem Zeman mi taky vyhovuje, zvl. teď = hájí naše (i moje zájmy a mluví mi z duše)


Nepřihlášený uživatel

#5908

2015-11-21 20:01

Nejde až natolik o nějáké migranty,ale o to jak se k nám vyjadřuje EU.Mám za to ,že stejně jsme pro ní jen kolonie o které rádoby si říkající vyspělé země EU udělali náhražku za své bývalé kolonie.Nikdy se nedostaneme na úroveň západoevrovpských zemí,protože to oni nechtějí.Měli bychom se raději zajímat o to jak s tohoto neůspěšného spolku vystoupit.
Neobviňujte Boha, ale člověka !!!

#5909 Re: Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru

2015-11-21 20:06

#5893: - Žaloba na Evropskou unii u Evropského soudního dvoru 

... asi se taky připojím. A teď k jiné aktivitě, zde zmíněné:

Je moje reakce na jinou tzv. "Žalobu na Boha, který ovšem nemá adresu" (taková žaloba je kontraproduktivní žvást a dráždění věřících). Anebo si myslíte, že za tu špínu může Bůh!? NE - Bůh nedělá hříchy, války, ... to všechno lidé!!! ... A, že lidé mohou být zlí, nenávistní, zvrhlí, vidíme dnes a denně ve světě a světové politice, a bohužel i u nás mezi politiky, štváči a pod. NE BůH!!! ... ALE ČLOVĚK A LIDÉ JSOU (a mohou být) ZRůDY!!!

My jsme si ty kretény navolili (resp. do Evropy, oni si tam navolili další voly), a ti, co organizují šílenosti ve světě nejsou Bůh, ale lidi, resp. působí to zlý duch, síly zla. Ne Bůh!!!

Je pravda, že by mohl Bůh zasáhnout, ale proč by to dělal, když:

nebudeme v Něho věřit,

nebudeme Ho o to prosit a žádat,

a budeme na Boha nadávat a budeme Ho obviňovat!?

Pozn. Bůh není Alláh!!! a ... Alláh není Bůh!!!

a možná, že je to všechno tak celosvětově zlé, a zlem už prošpikované, že nám opravdu nakonec pomůže až jen samotný Bůh!?

Nezavrhujme proto Boha!!! ... Pro někoho je to snadné na Boha hodit zodpovědnost, jako bychom my neměli zodpovědnost za sebe, za své jednání, slova a skutky!?

ALE JINAK NIC PROTI TÉ INICIATIVĚ ŽALOBY NA EU !!!


Nepřihlášený uživatel

#5910 Re: Re: Re: Re:

2015-11-21 20:16

#5907: - Re: Re: Re:  kdyby Okamura kandidoval na prezidenta

 Podle nasi ustavy ma prezident temer nulove pravomoci - sem tam muze pronest projev, ktery media okamzite ulozi k ledu jako ten z Albertova. Okamura muze prospet vic ve snemovne.

Je to na nas, kolik hlasu dostane.

Kazdopadne ucasti na jeho demonstracich mu muzeme pomoci k vetsi publicite. Ten dzihad, co proti nemu ceska media vedou, je k nevire. Pritom program ma silny a zdravy.


Nepřihlášený uživatel

#5911 Re:

2015-11-21 20:30

#5908: -  Měli bychom se raději zajímat o to jak s tohoto neůspěšného spolku vystoupit.

 Proto jsme podepsali tuhle petici. Druhy krok jsou volby. Pomoci mohou demonstrace a demonstrace a demonstrace - pri masove ucasti by se dalo delat vic - predcasne volby, referendum.

Jen stranou k tomu, ze migrace je sekundarni - vyjimecny stav ci stav jemu rovnocenny vyvolany migranty minulymi ci soucasnymi je dnes ve Francii, Belgii, Britanii, Italii, Nemecku. Abnormalni aktivita policie - financovana z dani - je ve vsech statech EU. A to je zacatek. Denne sem proudi kolem 5-6 tisic dalsich migrantu vcetne dalsich teroristu, kontroly nefunguji. Ve skolach se dalsi generaci systematicky vymyvaji mozky, aby dobrovolne migraci ustoupila. Medialni a politicka propaganda je neuveritelna - minimum ci nula prostoru pro rozumne nazory, veskery prostor pro extremisticke nazory par tisicovek islamofilu manipulativne vyvolavajici ve zbytku populace pocit viny. Vlada vyhrazujici 4 miliardy korun na pristi rok v souvislosti s migraci. Pritom mame zavratny narodni dluh.

Migrace neni sekundarni - jen se bojite sundat si ruzove bryle.


Nepřihlášený uživatel

#5912

2015-11-21 20:36

V odhodlání Západu zachovávat sankce vůči Rusku se vždy skrývaly rozpory, které vycházejí najevo s posílením pozic Moskvy v Sýrii, píše The Fiscal Times.

Západním zemím se stává zvláště těžko držet Rusko pod ekonomickými sankcemi v době, kdy armáda Vladimira Putina hraje stále významnější roli v boji s IS", soudí pozorovatel vydání.

Dvojsmyslnost Západu ohledně sankcí se neprojevuje nikde tak jasně, jako ve Francii, která rozdělila s Ruskem smutný osud oběti útoků Islámského státu, podotýká publicista. Ruský prezident osobně rozkázal jednotkám Vojenského námořnictva ve Středozemním moři, aby koordinovaly své akce s novým spojencem — francouzskou bojovou skupinou.

Více: Západu zachovávat sankce vůči Rusku se vždy skrývaly rozpory, které vycházejí najevo s posílením pozic Moskvy v Sýrii, píše The Fiscal Times.

Ozbrojené síly Iráku zabránily útoku na muslimy-šiity, kteří vykonávají tradiční pouť z Bagdádu do Kerbely. Bojovníci Islámského státu plánovali položit podél cesty poutníků zaminované dětské panenky.

 Jak oznámily webové stránky RT v angličtině, 18 panenek v pestrobarevných šatech bylo nalezeno v Husejnii, kam se ročně schází na pietní akty přes 15 milionů šiitů. Obyvatelé Iráku se vyzývají, aby bděli a hlásili všechny podezřelé předměty.

Více: IS PODMINOVANE PANENKY


Nepřihlášený uživatel

#5913

2015-11-21 20:46

NEJES TY H...... S ČT A TV VZDIT TAM DAVAJ UZ SAME LŽI BRYLE SUNDAT A CHRANIT SVE RODINY DOMOVI MIGRACE JE PLANOVANA TURECKEM,ARABIOU EMIRATY,USA,ATD!!!!NIC MIGRANTUM NESCHAZI VSEHO MAJ DOST!!!NIKE,JORADN BOTY A CEPKY,BATOHY PUMA,ATD 

FURT PROPAGANDU UKRAJINSKOU A PROAMERICKOU PROTI RUSKU KTEROU ZACLO USA NA UKRAJINE PRAVYM SEKTOREM A KYJEVSKOU JUNTOU AZ JE TO HNUS A OSTUDA VLASTIZRADA OD VLADY ČR K NARODU!!!!!

DEMISI DEMISI DEMISI DEMISI VLADY!!! 


Nepřihlášený uživatel

#5914 Re:

2015-11-21 20:55

#5909: Neobviňujte Boha, ale člověka !!! 

 Do haje, dejte uz s tim pokoj!!! Vzdycky par dni pockate, kdyz Vas nekdo usadi, a pak zase jste tu se svym pambickem a krestany. Prestante to sem porad tahat.

Boha mate jednoho uz z definice Boha, sdilite ho vsichni verici dohromady, tak si to vsichni verici nejdriv dejte mezi sebou dohromady, a pak to teprve tahejte na verejnost. Normalni lidi ty vase rvacky o to, kterej verici je ten spravnej verici a kterej pambu je ten spravnej pambu, vubec nezajimaji. Urcite ne na strankach petice za referendum o vystoupeni z EU. 

 


Nepřihlášený uživatel

#5915 Re: Re:

2015-11-21 22:56

#5906: - Re:  

 Blbečku s chytrým mobilem. To ti inteligenci nepřidá. I když jsi koupíš novinku za 40 tisíc. Nejdřív se na tom musíš naučít psát. 

Bez háčku to umí i můj pětiletý  syn.


Nepřihlášený uživatel

#5916

2015-11-21 22:58


Nepřihlášený uživatel

#5917

2015-11-21 23:02

Do boje!!! Vás se nebojíme!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#5918

2015-11-21 23:04


Nepřihlášený uživatel

#5919 Čeho se to zastávají demokraté Dienstbier, Šláfnberg, Pelikán aspol?

2015-11-21 23:39

Pochod lásky Tato země patří všem - Refugees welcome, byl organizovaný pro sluníčkové naivky levicovými extremisty za účelem vyvolat bitku s demonstrací na Albertově. Policie jej zastavila dříve než soudruzi plánovali a krátkozraký magistrát povolil. Fascinuje mě neuvěřitelná drzost, s jakou to, že nemohli dělat bordel, berou jako újmu na svých právech a hodlají podávat TO na policii. V mozku těchto nadlidí je zřejmě agrese vůči podlidem s jiným názorem bohulibým činem... Věděli Fischerová, Štampach a Dienstbier, koho podporují? Mám pocit, že tihle lidé jsou tak zaslepení honem na "nácky", že nevidí jak padají do náruče extrémní levici typu Antifa. Někteří účastníci pochodu byli agresivním a ultralevičáckým přístupem také zklamáni a vyděšeni, stěžovali si na stránkách události. Zde je video z momentu, kdy jeden z vyslanců Dobra byl drze zadržen fašistickou policií za nevinné házení pyrotechniky a maskovaný obličej. Naporoti tomu bezproblémový dav u úřadu vlády byl napaden těžkooděnci, slzným plynem a obušky, několik lidí bezdůvodně pozatýkáno. Takhle vy si představujete demokracii???

pokrytectví islamistů

#5920 pokrytectví islámu

2015-11-21 23:44

cituji komentář:

... "A co na to řekl saúdskoarabský ambasador Faisal bin Hassan Trad, předseda Rady OSN pro lidská práva?

Asi nic, vždyť jeho přátelé z nejvýznamnější islámské univerzity al Azhar v Káhiře už prokázali svoji umírněnost, třeba tím, že vydali náboženský edikt, jímž odmítli označit Islámský stát v Sýrii a Iráku za neislámský. Jejich podrobné zhodnocení ideologie a činů Islámského státu vedlo k závěru, že sice některé z činů jsou mimo tradiční výklad islámu, ale konání Islámského státu jako celku JE V SOULADU S ISLÁMEM."


Nepřihlášený uživatel

#5921 Re: Re:

2015-11-21 23:48

#5914: - Re: 

... škoda reagovat, asi si padlý na hlavu, když nerozlišuješ mezi bohem a Bohem. Podle Tebe jsou všichni bohové 1 a ten samý bůh? Prober se a nekal tady zase svou hloupostí vody!

... asi jsi fakt padlý na hlavu, když házíš všechny věřící a "věřící" do jednoho pytle! Podle textu Tvé reakce vyplývá, že si všeci "věřící mají to nejdříve srovnat"!? ... Ty mášasi  jasno, myslíš, že by si to křesťané a muslimové měli srovnat!? (a snad i jiné víry a náboženství ve světě?) Nejdříve si to srovnej Ty! ... Tak to seš fakt dost mimo mísu!

(A pokud Ti vadí, že tu přispívají i věřící, tak si můžeš víš co ... !)


Nepřihlášený uživatel

#5922 Re: Re:

2015-11-21 23:59

#5914: - Re: 

PROVOKATÉR SE OZVAL, asi nějakéj sluníčkář!? ... ale spíše bych řekl, že nějaký "KŘESŤANOFOB"?

... v tom případě Ti, jako křesťan rád hnu žlučí a polezu na nervy, čao! ... křesťanofobe!!!


Nepřihlášený uživatel

#5924

2015-11-22 07:53

Je evidentní, že EU již v žádném případě nezastává zájmy občanů Evropy a jejich členských, suverénních států a že se naprosto změnila v karikaturu sebe sama.
Jarek

#5925 http://www.nwoo.org/

2015-11-22 08:54

Toto tady bude ...............a rychle!!!   otevřete si : české titulky  

Otevřenými branami: Nucená kolektivní sebevražda evropských národů -  

20ti minutové video naplněné záběry agresivní vlny přistěhovalců, informacemi o růstu přistěhovaleckých komunit v západní Evropě společně s růstem kriminality, prohlášení muslimů o chystané nadvládě nad Evropou a úsilí multikulturalistů o trestání protestujících Evropanů.