Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jarek

#5851 POTKAN Z USA - LIKVIDOVAT, nebo se přemnoží !- a hrozí přemnožení dalších potkanů Sobotka-Babiš atd

2015-11-20 16:14

Neuvěřitelná jistota VLASTIZRÁDCŮ, že můžou cokoli..... PROSÍM Okamuru, Konvičku, Černocha a další..... ihned svolejte DEMONSTRACI , jinak nás ta LŮZA NÁRODA - VLÁDA A POSLANCI I SENÁTOŘI bez problémů nechá CHCÍPNOUT  a pozabíjet vlastní armádou a policií jen, aby vlezli do prdele USA a všem idiotům, kteří ani netuší, že budou zlikvidováni jako první!!!!!

POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tahle BANDA v čele se Sobotkou a Babišem jdou po Zemanovi  a chtějí ho odstranit, mají ale smůlu, my , celý národ ČR se jim postavíme a nakopeme je .......tento čas nastane a nebude to dlouho trvat!!!!!!!!! Babiš je jeden z největších slizounů a nenažranců, svině která jde pouze za svým cílem- chce být - PREZIDENTEM- a prodat celý národ USA. Byl jsem jeho velkým obdivovatelem, ale zase jsem se spletl, jako VŽDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toto už nikdy nezopakuji a budu ty svině usvědčovat o jejich nízkých pudech!!!!!!! Jirku Černohorského zavřeli v 18,45, ale demonstrace byla povolena do 20,00 hod. Co na to ty debile - PELIKÁNE, jsi normální? co jsi zač? Máš určitě titul z PLZNĚ - BUDEŠ ZAVŘENÝ!!!!!!!!!

Skupina gaunerů si myslí, že budeme v klidu? V 1989 roce byl konec bývalím zrůdám a vládli další zrůdy - TEĎ to ukončíme!!!!! Sobotka - řiťovlez a spol bude utíkat i s Babišem, sice nevím kam, ale MUSLIMÁCI si je najdou. Větší ubožáky jsem neviděl!!!!!! PROTO PROSÍM NEDEJME SE !


Nepřihlášený uživatel

#5852

2015-11-20 16:21

Jarek

#5853 NASRANEJ SOBOTKA a všichni zrádci národa ČR

2015-11-20 16:32

Tento lidský póvl společnosti, si dovoluje napadat našeho prezidenta. Prosím a moc prosím, zajistěte dle ústavy a zákonů ČR odvolání této vlastizrádné vlády. Dle Ústavy ČR a práva prezidenta to JDE.  Pane Okamuro a další představitelé ostatních spřízněných stran ZAPRACUJTE!!! Než bude pozdě!!! Tyto svině jsou ochotni zajistit jeho nepříčetnost a nebo cokoliv jiného, jen aby těmto sviním nepřekážel. Prosím - RYCHLE, RYCHLE!!!


Nepřihlášený uživatel

#5854

2015-11-20 16:41

Nepotrebujeme evropskou unii, ktera nas jen nuti delat veci ktere chce. Jinak jsme spatni.
Jediny dobry je ze nam nevnutila nejaky s prominutim pojebany euro! A zustaly jsme u nasi koruny. Pryc z te unie ktera chce byt jak USA. Trapaci. Nic takovyho nechci.
A jeste mimochodem kdyby jsme se opet spojily se slovenskem, tak by se mi to libylo. ;-)
Miir s vami Slouka

Nepřihlášený uživatel

#5855

2015-11-20 17:18

Prosím,pokud chcete vědět vše o historii a nekonečné agresi Islámu a snaze o ovládnutí světa..přednáška Dr.Billi Warmera...budete zhrzeni co nám hrozí a co se na nás valí....https://www.youtube.com/watch?v=Im0IisZ77QI


Nepřihlášený uživatel

#5856

2015-11-20 17:42

Uprchlík na lodi z ostrova Lesbos do Atén.  LEPRA na ruce ??

https://www.youtube.com/watch?v=TiTJ1bZVreE


Nepřihlášený uživatel

#5857

2015-11-20 18:02

Vystoupení z debilní unie jenom a jenom vítám!!!

Sám jsem se stal obětí agresivního psychopata ? z Afghanistánu ( Hamoon M. ) ,který mě 4 měsíce terorizoval neustálým prozváněním.

Úřad měst.části Praha 2 se mě nezastal,a ani Magistrát ( odbor správních agend ).

Nakonec bylo zjištěno ( jiným orgánem ), že ÚMČ PRAHA 2 + MAGISTRÁT pochybily a spousty dalšího negativního.

Dnes to vypadá,jako-by se tohoto vlastně zastával.

založil jsem petici proti těmto úřadům,ale......POZOR ! , petice záhadně zmizela,a to i když jsem jí sám ze své vůle neukončil.

Tady je vidět,jak jsme všichni stále pod cenzurovaným dohledem.

Vilém 

Jarek

#5858 Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!!

2015-11-20 18:24

17. 11. 2015: Premiér Bohuslav Sobotka přijal v Kramářově vile dobrovolníky z „českých“ neziskových organizací, kteří v uplynulých měsících pomáhali ilegálním migrantům na hranicích Srbska a Chorvatska. Dobrovolníci Sobotkovi odevzdali dopis, ve kterém argumentovali pro přijetí více uprchlíků, než kolik České republice přikazují evropské kvóty. Setkání se zúčastnily i církevní organizace. Sobotka ocenil jejich obětavou práci a dohodl se s nimi na intenzivnější vzájemné komunikaci, především při realizaci státní integrační politiky, kterou bude v blízké době projednávat na svém zasedání vláda ČR.Seznam organizací přítomných na setkání s předsedou vlády:

* Člověk v tísni

* Konsorcium nevládních organizací pracujících s migranty

* Multikulturní centrum Praha

* Organizace pro pomoc uprchlíkům

* Sdružení pro integraci a migraci

* Czech Team

* Charita Česká republika

* ADRA Česká republika

* Diakonie ČCE

* Iniciativa Hlavák

* Český Červený Kříž

* Program Medevac

Dodatek:Občané z veřejných prostředků platí nevolené subjekty tzv. neziskové organizace, které prosazují politickou agendu, aniž by musely projít volbami. Neziskové organizace získávají peníze nejen ze státního rozpočtu (od českých daňových poplatníků), ale i ze zahraničí (například z USA a EU) na to, aby ovlivňovaly politická rozhodnutí, zákony a samu budoucnost naší země. Neziskový sektor vyrostl na tvrzeních o údajně charitativních projektech a projektech sociální pomoci, avšak ve skutečnosti představuje paralelní vládu. Neziskovky nepovažují občany, z jejichž daní žijí, za dárce, ale za neprivilegovanou vrstvu společnosti, která nemá právo rozhodovat o své zemi.A potom se divte, že Putin vykopal ze své země zahraniční neziskovky a neziskovky napojené na cizí zdroje. Pod pláštíkem charity sloužily neziskovky na území Ruska jako centra pro špionáž a záškodnickou činnost tajných služeb západu proti Rusku. Plno zaměstnanců těch neziskovek byli prostě agenti západních tajných služeb a charitu měli jako takový vedlejšák.

 
zase si troufají političtí debilové kritizovat prezidenta

#5859 Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 19:04

... tak před chvílí na zprávách na NOVĚ se vyjadřovali samí političtí moulové jednostranně a kritizovali zase účast pana prezidenta 17.11. na Albertově po boku (údajně extrémistů)

(Jinak NOvu zprávy nesleduji, ... zase se vyznamenala, že je poplatná těm sráčům, kteří ji financují)

Kdyby se sečetly hlasy voličů všech těchto blbů, ani by nedosáhly počtu hlasů, kterými byl zvlolen prezident Zeman v přímých volbách!

Když kálejí svá slovní hovna po prezidentovi, kálejí je i po nás, sráči!

Obušku z pytle ven ...

#5860 Re: ... a vyprášit těm pytlům kožichy !

2015-11-20 19:17

#5840: -  

 připomíná to pohádku ... "Obušku, z pytle ven!" ... s malou obměnou: ... "Obušku, vyprášit těm anonymním pytlům kožich!"


Nepřihlášený uživatel

#5861 Re: Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!!

2015-11-20 19:51

#5858: Jarek - Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!! 

Kdyby jen soucasnm obcanum - ale ten bezectny bezpaterni odpad to udelal v den vyroci smrti ceskych studentu, kteri polozili zivot za vlast. Premier svym cinem jejich smrt zneuctil - kolaboruje s temi, kteri se podileji na nove okupaci a vedome tim poskozuji vlast.

Chapu, ze ma slibene kreslo v Bruselu za to, co tady predvadi - ale takhle zneuctit smrt studentu je odporne.


Nepřihlášený uživatel

#5862 Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 19:54

#5859: zase si troufají političtí debilové kritizovat prezidenta - Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

 Propaganda se plne vyrovna komunismu. Zato realna politika komunismus predci. 17.11. navic uz zase tezkoodenci rozhaneli obcany. To jsme si v te EU pomohli. Hlavne kdyz budeme mit spravne zakrivene banany.

Pryc z EU - driv, nez nas zlikviduje!


Nepřihlášený uživatel

#5863 Nejmene dva ubozi valecni syrsti uprchlici vrazdili v Parizi

2015-11-20 20:09

I druhý pařížský vrah připlul přes Řecko

20. listopadu 2015  19:33   http://zpravy.idnes.cz
 
Podle prokurátora se přes Recko, kudy v posledních měsících proudí velké množství migrantů, do Evropy dostal i druhý z celkem tří sebevražedných atentátníků, kteří se před týdnem odpálili u pařížského stadionu Stade de France.

Na stadionu Stade de France útočili celkem tři muži. U vstupní brány D se jako první odpálil muž, kterého policie později identifikovala jako Ahmada al-Mohammada. Útočníka vyšetřovatelé spojili se syrským pasem, který se našel u jeho těla. Pětadvacetiletý Al-Mohammad původem ze Syrie se jako migrant dostal na začátku října na recky ostrov Leros. Poté, co prošel přes Řecko, Makedonii a Srbsko, se však jeho stopa ztratila. Nalezený pas byl však podle vyšetřovatelů falešný, a tak identita útočníka zůstává nejistá. Podle webu The Washington Post mohou v Evropě být další migranti s pasem na stejné jméno. Domněnku potvrzuje i fakt, že na jihu Evropy bují černý trh se syrskými pasy.

Útočník, kterého francouzské úřady identifikovaly v pátek, mohl být prý na lodi s ním, neboť i jemu Řecko 3. října při registraci odebralo otisky prstů. Tento muž se odpálil ve 21:30 v ulici Rue Rimet, poblíž vstupu do sektoru H stadionu Stade de France.

----

Tyden to trvalo, nez to nase lziva media priznala. Daily Mail o tom pise od 14.11. Samozrejme to zase hooodne rychle zmizi v archivu - na rozdil od propagandy, vyzyvajici nas k pomoci dalsimu ubohym syrskym migrantskym teroristum. A premier se sirokym sklebem bude dal vyznamenavat kolaboranty, kteri jim v tom pomahaji.

Pryc s vladou, ktera podporuje priliv ubohych syrskych valecnych uprchliku, kteri mezi sebou kryji teroristy!

Pryc z EU, ktera sem takove teroristy zve, dava jim azyl a financuje je z nasich dani!


Nepřihlášený uživatel

#5864 Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 20:16

#5859: zase si troufají političtí debilové kritizovat prezidenta - Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

Co chcete - Zeman se trefil do cerneho, proto se vztekaji a rvou jak paviani - tahle slova tesat do kamene:

Dnes žijeme ve svobodné spolecnosti, kde vymývání mozků je obtížnější, než bylo v minulosti, ale to neznamená, že neexistuje.

Existuje manipulace, která má spoustu krásných názvů. Řeknu Vám jenom tři.

Někdo se prohlašuje za „value leaders“, čili hodnotové vůdce, a prohlašuje o sobě, že právě on je oprávněn říkat nám, jaké hodnoty máme, a tedy i jaké nemáme, sdílet.

Jiný se prohlašuje za takzvaný „opinion leader“, tedy za vůdce veřejného mínění. A zpravidla jsou to rádoby elity, které se tímto způsobem snaží pouze zviditelnit, aniž by je kdokoli zvolil, a tedy oprávnil k takovému postoji.

A to úplně nejstrašnější označení se jmenuje „opinion makers“, tedy tvůrci veřejného mínění. Lidé, kteří se takto nazývají, pohrdají občany, domnívají se, že občané jsou něco jako plastelína nebo něco jako těsto, které je možné hníst do tvaru, který vyhovuje manipulujícímu.

A my nejsme těsto, my nejsme plastelína. My všichni, kteří jsme se tady sešli, se snažíme myslet samostatně.

Realista

#5865 Re: Tenhle zmrd půjde taky brzo od válu!!!

2015-11-20 20:21

#5813: - Tenhle zmrd půjde taky brzo od válu!!! 

 Koukám, že vyšinuté individuum Pelikán se pasoval do role islámského inkvizitora, tak se opět vracíme do doby tvrdé totality, kdy se budou názoroví oponenti likvidovat? A tohle totalitářské prase je ministrem spravedlnosti? Horší než kozel zahradníkem.

Realista

#5866 Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 20:26

#5864: - Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

 Ano, se Zemanovými názory stále více souhlasím. A čím hysteričtější reakci to vzbudí u špinavé kavárny, tím více je vidět, že se trefil přímo do černého. Díky Bohu za takového prezidenta, lepšího jsme si nemohli přát. Představa, že by tam místo něj seděli ti slizáci Khárl nebo Dinstovač, se rovná těm nejhrůznějším nočním můrám.


Nepřihlášený uživatel

#5867 Z toho mrazi

2015-11-20 20:35

Dva atentátníci od pařížského stadionu přišli s běženci přes Řecko

Dva z útočníků v Paříži, kteří se minulý pátek odpálili před stadionem Stade de France, přišli do Evropy teprve před pár týdny. V Řecku se registrovali mezi běženci. 

Oba džihádisté přišli do Řecka ve stejný den, jelikož jim Řekové 3. října odebrali otisky prstů. Podle těch byli nyní oba muži identifikováni.

Vyšetřovatelé už v pondělí oznámili, že jeden z atentátníků přišel z Řecka. Prokázal se syrským pasem na jméno Ahmad Muhammad. Podle dokladu se narodil 10. září 1990 v Idlíbu. Tento pas byl ale pravděpodobně padělaný, neboť Srbové tento týden zadrželi muže, který se hlásil s naprosto stejným pasem, pouze fotografie byla jiná.

Jméno druhého muže, který byl nově identifikován, úřady nesdělily.

Také třetí atentátník ovšem údajně pobýval v Sýrii a bojoval tam za Islámský stát. Jedná se o dvacetiletého Francouze Bilala Hadfiho.

Média už dříve informovala, že první atentátník Muhammad prošel v rychlém sledu osmi zeměmi přes Srbsko, Maďarsko a Německo.

Cestu přes Řecko využíval i strůjce teroru v Paříži Abdelhamíd Abaaoud. 

Řecko je evropskou vstupní branou pro migranty z Blízkého východu.

http://www.novinky.cz/zahranicni

 


Nepřihlášený uživatel

#5868 Re: Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 20:41

#5866: Realista - Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

Nejvic se mi od Zemana libilo tohle - za tohle jsem pred 26 lety demonstrovala:

Tento národ si zaslouží, aby si vládnul sám a aby mu nikdo, opakuji nikdo, z vnějšku nediktoval, co má a co nemá dělat.


Nepřihlášený uživatel

#5869 Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 20:45

#5862: - Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

 To je pravda, jak se ti blbouni předháněli, kdo vyblije největší "moudro". Nechápu, proč těm šaškům musí dávat mainstream tolik pozornosti. Pro ně jsou i veřejné záchodky v cikánským ghettu publikem, které si ta politická žumpa nezaslouží. Hlavně bezpáteřní slizoun Dienstbier jak dštil špínu. Z toho zakomplexovaného ubožáka pořád čiší veliká zášť a frustrace z prohrané prezidentské volby. Ten zoufalec nevynechá jedinou příležitost si do demokraticky zvoleného prezidenta kopnout. Můžeme děkovat všem svatým, že ta kolaborantská zrůda není prezidentem, protože to už bysme tady měli 100 000 imigrantů a povinně se učili arabsky. Před takovými dvěma třema rokama bych to neřekl, ale Miloš Zeman je ve vrcholné politice jediný rozumný člověk s konzistentními a státotvornými názory, ta zbylá probruselská eurohujerská žumpa je tak prohnilá, že i na pohnojení pole se nehodí.


Nepřihlášený uživatel

#5870 Vlada schvalila finance na ekonomicke migranty - misto na nemocne a duchodce

2015-11-20 20:54

http://www.novinky.cz/domaci 20.11.

Ministři v pátek podpořili integrační plán, který má pomoci se začleňováním uprchlíků. Program zahrnuje výuku češtiny, seznamování s kulturou a demokracií nebo pomoc s bydlením.

Integrace má mít podle vnitra dvě základní fáze. První je pobyt v integračních azylových střediscích po dobu většinou 12 a maximálně 18 měsíců s intenzivní výukou českého jazyka a s přípravou na budoucí život v Česku.

Druhou fází je samotná integrace počítající s ubytováním a zajištěním práce. Na ní by se podílely i neziskové subjekty a církve.

Materiál navrhuje, aby se pro rok 2016 generálním poskytovatelem integračních služeb stala Charita ČR. Smlouva s ní by i z časových důvodů měla být uzavřena bez výběrového řízení.

Příští rok na program půjde zhruba 200 miliónů korun. Ze státního rozpočtu má jít 73 miliónů, 127 miliónů pak z unijních zdrojů jako příspěvek za přesídlené a relokované osoby.

Čeština nebude úředním jazykem

Návrh zákona, který by výslovně stanovil, že čeština je úředním jazykem České republiky, naopak vláda v pátek odmítla.

----

Na co porad cekame? Tahle vlada babisovcu, socdemaku, lidovcu tu ekonomicke migranty vyslovene chce! Uz se dohodla s cirkvemi a neziskovkami, ktere si na tom namasti kapsu - 200 milionu, aby mohly jit lovit dalsi ekonomicke ubozaky z more.

Demonstrace a nove volby!

Realista

#5871 Re: Re: Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 20:57

#5868: - Re: Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

 Ano, za tohle demonstrovali všichni. Největší podraz je, že všichni ti chartisté, kteří tehdy více či méně bojovali proti totalitě, nyní do nové totality skáčou po hlavě, čímž úplně pošlapali všechny ideály, za které bojovali. Lidi, kteří byli mými klukovskými vzory demokracie, nyní obrátili a nejraději by nám zde zaváděli novou totalitu, cenzuru a za nepohodlné názory by zavírali. Co z lidí může vzniknout za zrůdy, když přičichnou k moci. Fuj, hnus.


Nepřihlášený uživatel

#5872 Re: Malé připomenutí ... byznys spojený s migrací = BYZNYS

2015-11-20 21:15

#5683: NN = Některé Neziskovky - Malé připomenutí ... byznys spojený s migrací = BYZNYS 

#5858: Jarek - Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!! 

 

 Neziskovky jsou nehorázné hyeny, které vydělávají na neštěstí druhých. Jo někdo na to holt má žaludek, já bych teda neměl. Tihle bezpáteřní amorální slizouni by pro pár kaček klidně svoji rodinu prodali. To se jim to přerozděluje z cizího, ale z vlastní kapsy by nedali ani korunu.


Nepřihlášený uživatel

#5873 Re: Re: Re: Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ

2015-11-20 21:37

#5871: Realista - Re: Re: Re: Re: Tak zase jednostranně citovali na NOVĚ 

 100% souhlas. Zive pamatuji hlavne Letnou, byla desna zima, delali jsme vlny, jak jsme poskakovali. Mluvil tam krome rady dalsich Havel, Klaus, Zeman - jako prognostik. Je to jako vcera - tehdy jsem citila podstatne vic bezpeci, duvery, nadeje. Dnes citim spravedlivy hnev vuci nasim vladcum a hruzu z veci pristich. A srdce mi trha predstava, ze prave moje generace zaprodala tuto zemi. Co rekne muslimovi z Blizkeho Vychodu, Afriky, Asie narodni obrozeni? Bozena Nemcova, Karel Havlicek Borovsky, Frantisek Celakovsky, Josef Kajetan Tyl, Alois Jirasek, Jaroslav Vrchlicky. Oba bratri Capkovi, Jaroslav Hasek, Voskovec a Werich, Semafor. Josef Lada. Jiri Trnka. Adolf Born. Kulturni bohatstvi sdilene generacemi. Odboj vuci Rakousku-Uhersku, nacismu, komunismu. Sekularni spolecnost tolerantni vuci tem migrantum, kteri byli ochotni se integrovat - Ukrajinci, Vietnamci, Cinani, rada Slovaku, Polaku, jiznich Slovanu. 

Urcite doplnite dalsi hodnoty. Ja se tech svych vzdat nemuzu. Prece nas zase nekdo nebude dusit, nutit nas lhat, bat se o praci, nyni dokonce i o zivot.

Pojdme vic demonstrovat za predcasne volby - dokud je jeste trochu cas.


Nepřihlášený uživatel

#5874 Dobry komentar na iDnes

2015-11-20 21:47

A nemohlo by Německo v rámci "evropského, mezinárodního řešení" odkoupit od Řecka ostrov Lesbos a přesunout na něj úřad spolkového kancléře? Řecko by to finančně nakoplo, uprchlíci by se nemuseli trmácet přes celou Evropu do Německa a Andělka by mohla žít mezi svými uprchlíky.


Anonymous

#5875 Re: Re: Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!!

2015-11-20 22:13

#5861: - Re: Premiér včera plivl do tváře vlastním občanům - no premier? ŘIŤOVLEZ UBOHÝ !!!!!!!!!!!! 

 Za napomahani s nelegalnim prekracovanim hranic Schengenu oceneni a vlastni obcany za jejich nesouhlasny nazory mlatit a kriminalizovat? Byla jsem 17. pred uradem vlady, kde zasahli tezkoodenci. Jeste ted mi pri pomysleni pali oci. Videla jsem, jak ty prasata povalili jednu asi osmiletou holcicku na zem, jednomu klukovi snad 12 let dali pesti, a jedna asi 80 leta pani skoncila se zakrvacenym oblicejem. Mezi lidmi byl jenom jeden silnejsi chlap, toho ctyri tezkodenci tahli zakrvacenyho po zemi nekam stranou. Vsude se mluvi o tom, ze nevpustili studentsky aktivisty, kteri loni hazeli po hlave statu vajicka do jeho blizkosti, protoze chteli provokovat, ale o tomhle ani zminka.Tak se nam opet vraci 89.