Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5908

2015-11-21 20:01

Nejde až natolik o nějáké migranty,ale o to jak se k nám vyjadřuje EU.Mám za to ,že stejně jsme pro ní jen kolonie o které rádoby si říkající vyspělé země EU udělali náhražku za své bývalé kolonie.Nikdy se nedostaneme na úroveň západoevrovpských zemí,protože to oni nechtějí.Měli bychom se raději zajímat o to jak s tohoto neůspěšného spolku vystoupit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5911 Re:

2015-11-21 20:30:59

#5908: -  Měli bychom se raději zajímat o to jak s tohoto neůspěšného spolku vystoupit.

 Proto jsme podepsali tuhle petici. Druhy krok jsou volby. Pomoci mohou demonstrace a demonstrace a demonstrace - pri masove ucasti by se dalo delat vic - predcasne volby, referendum.

Jen stranou k tomu, ze migrace je sekundarni - vyjimecny stav ci stav jemu rovnocenny vyvolany migranty minulymi ci soucasnymi je dnes ve Francii, Belgii, Britanii, Italii, Nemecku. Abnormalni aktivita policie - financovana z dani - je ve vsech statech EU. A to je zacatek. Denne sem proudi kolem 5-6 tisic dalsich migrantu vcetne dalsich teroristu, kontroly nefunguji. Ve skolach se dalsi generaci systematicky vymyvaji mozky, aby dobrovolne migraci ustoupila. Medialni a politicka propaganda je neuveritelna - minimum ci nula prostoru pro rozumne nazory, veskery prostor pro extremisticke nazory par tisicovek islamofilu manipulativne vyvolavajici ve zbytku populace pocit viny. Vlada vyhrazujici 4 miliardy korun na pristi rok v souvislosti s migraci. Pritom mame zavratny narodni dluh.

Migrace neni sekundarni - jen se bojite sundat si ruzove bryle.