Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kuře

#5976

2015-11-24 04:25

Ještě bych doporučil obnovit trest smrti a železnou oponu. Proč mám živit z mých daní nějakého vraha ve fešáckém kriminálu do konce jeho života ? Kde se má lépe, než kdejaký důchodce, který celý život dřel a dnes žije na hranici chudoby ! Uzavřít hranice jako za socíka, ale s obráceným režimem, střílet bez vyzvání všechny ilegály co použijí nezákoný přechod hranic. Ostatní by si potom už dali velkýho majzla překročit hranici jinde než na přechodu. Samozřejmě vstup jen na pozvání a kdyby pozvaný udělal trestnou činost, tak potrestat toho, kdo si ho pozval. 


Nepřihlášený uživatel

#5977 Re: Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém

2015-11-24 07:00

#5939: - Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém 

 On to vyresi Putin s iranskym ajatolahem, v otazce $$$$ jsou zajedno...a az zaveli veliky Putin, prazska putyka jako obvykle srazi paty a Milos je privita chlebem a soli.

Myloš Jakeš

#5978 Re: Re: Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém

2015-11-24 08:24

#5977: - Re: Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém 

 70 tisíc podpisů za měsíc ??? To je fakt dost slabí souzy musíme přidat  já chci spátky ervéhápé !!!

POZOR - přemýšlejme I

#5979 POZOR - přemýšlejme I

2015-11-24 09:30

http://svobodnenoviny.eu/role-cirkve-v-soucasne-psychologicke-valce/

kousek, citát zde:

"V současné době USA vyvíjí mimořádně velký tlak na Rusko s cílem jeho globalizace. Jde o psychologickou válku, v níž má klíčovou roli církev. Příkladem je Ukrajina a kard. Huzar. V ČR je to kněz T. Halík, který globalizaci prosazuje psychologicky i ideologicky.

Nový světový řád (NWO) má ve svém kořeni satanismus. Proto jeho prvořadým úkolem je likvidace pravověrné církve v národě. Jak? Herezemi a otevřeností vůči pohanství prostřednictvím tzv. mezináboženských setkání (Assisi, Astana). Pro toto dopadá na církev i národ prokletí. Následuje prosazování amorálnosti skrze tzv. toleranci k LGBT.

V současném způsobu novodobé války nejde o získání území, ale jde o vnitřní likvidaci národa až k jeho úplné duchovní a fyzické genocidě, kterou si má každý národ vykonat sám. Tato novodobá satanizace se neprosadí, pokud je v národě silná církev, která je čistá od herezí, od pohanské démonizace a od amorálnosti. Proto nejsilnější ideologickou zbraní amerických globalizátorů je zrádná církev.

 

 

POZOR - přemýšlejme II

#5980 POZOR - přemýšlejme II

2015-11-24 09:35

http://svobodnenoviny.eu/co-se-jeste-musi-stat-abyste

citát zde:

... "Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smísením ras s cílem vzniku světle hnědé rasy v Evropě. Proto musí být Evropa donucena přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců ze zemí třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby mohli pracovat.

Dosažení cíle „ jediného státu“ má být realizováno čtyřmi kroky, které jsou:

1, krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozkladu usazených národů a zničení jejich kultur.

Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy. Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí být odstraněni ze scény.

2, krok: Neomezený tok ropy, plynu a dalších surovin.

Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.

3, krok: Ničím neomezené finanční toky do USA

Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly samostatně samy o sobě existovat. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett suše konstatuje: „Kritiky zabijeme“

4, krok: Žádný stát se nesmí postavit na odpor tzv. „ mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „ trhy“.

Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „VÁLKU PROTI TERORISMU“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vstoupila noha amerického vojáka. Strategický plán je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace.

 

POZOR - přemýšlejme III

#5981 POZOR - přemýšlejme III

2015-11-24 09:47

s jistými výhradami, ale co když !? !!! ??? MOŽNÁ ANI NEVÍME, KDY JSME OVLÁDÁNI !!! ???

http://svobodnenoviny.eu/o-cem-je-new-world-order-nwo-ale-skutecne/

aspoň kousek, citát:

... 

"Předně: současný stav je ten, že jsou to média, která určují poptávku. Ona vám denodenně diktují, co potřebujete, na co naopak se máte vykašlat. Ona vám ale zrovna tak určují, koho máte milovat, koho nenávidět, komu fandit, koho vypískat. Jak chcete pak rozpoznat, že politik jedná či nejedná ve vašem zájmu? Když tím, kdo vám ty informace zprostředkuje, jsou a budou zase jen média. Která mají již nyní zahraniční neprůhledné vlastníky – a Bakalu. (A bude ještě hůř. Nezávislá alternativní média, až se globalisté chopí moci, budou zlikvidována úplně. K tomu jsou už tito nastartováni.) On se totiž politik ovládá přece jen o něco hůř, když mezi tím, kdo platí, tedy globalistickým loutkářem, a tím, kdo jedná, tedy politikem, stojí ještě politická strana. Až ta se odstraní, jéjej, pro globalistu pravý to ráj. Jednak se mu výdaje na politika sníží a celý proces manipulace značně zjednoduší. A co víc! Volič pranic nepozná! Protože vlastníkova média budou vám pět chvalozpěvy, jak politik krásně hájí občanovy zájmy.

(Běda však takovému, co by neplnil zadavatelovy kvóty. Ten musí z kola ven. Takže to budou zase a jen zaplacená média, která vychrlí kbelíky špíny, třeba i vymyšlené, jen aby dotyčného politika budoucnosti znemožnily a rozlobený občan jej ve vyhlášeném referendu ještě rád a s chutí odvolá. Tu máš, ty nezbedo, neplnit loutkářova přání.) Říká se tomu mediokracie. (Jeden ze stěžejních nástrojů globalisty.)" ...

POZOR - přemýšlejme IV

#5982 POZOR - přemýšlejme IV

2015-11-24 10:01

http://svobodnenoviny.eu/strategicke-vykroceni-na-ceste-k-jedne-svetove-mene

a opět malý citát:

... "Jedna měna, jeden světový lid, tak to formuloval nejvyšší reprezentant OSN pro uprchlíky a bývalý spekulant u Goldman Sachs Peter Sutherland. A také jedna „global governance“ – jedna globální nadnárodní vláda – dodávám. V duchu Agendy 2030, o které jsme psali v článku „Cíle Agendy 2030 s velkým otazníkem“ a pod zástěrkou záchrany světa před oteplováním planety, způsobeným prý člověkem. Summit v Paříži se blíží. Zde mají být přijata další drakonická opatření v podobě uhlíkové daně uvalené na obyvatelstvo všech zemí. Z této daně ovšem pak budou profitovat velkobanky, investoři a korporace při budování zelené planety a „smart – cities“ budoucnosti. Příliš lidí k tomuto budování zářných zítřků potřebovat nebudou." ... 

Názor na věc, asi ne daleko od pravdy:

#5983 jeden ocitovaný = komentář, názor

2015-11-24 10:10

"Víte proč táhne Islám vítězně Evropou? ... protože Brusel většině lidí tady v EU vzal postupně veškeré naděje, že bude lépe!  ... Nahradilo to spotřební šílenství, drtivá většina evropanů vymění svobodu za nový mobil, mládež to je masa analfabetů historie, ... co není v TV není pravda, média z národů evropy udělala přiopilé stádo ovcí, ... když hořel Řím, jeho zlatá mládež tančila opilá na střechách paláců a historie se opakuje."


Nepřihlášený uživatel

#5984 Re: Re: Re: Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém

2015-11-24 10:15

#5978: Myloš Jakeš - Re: Re: Re: Chovanec: Muslimové u nás nejsou problém 

 Druhá nejúspěšnější petice na tomhle serveru, a to bez jakékoliv mediální propagace. To je zatraceně úspěch, ale důležitá není elektronická petice, nýbrž papírová a v té už je, jak jsem se doslechl, 20 000 podpisů.

POZOR - přemýšlejme V

#5985 POZOR - přemýšlejme V

2015-11-24 10:25

http://svobodnenoviny.eu/varovani-pro-lidstvo

 

opět malý citát: 

"Věděli jste, že OSN plánuje v září 2015 spustit „nový univerzální plán“ pro lidstvo? Tato fráze nepochází ode mne, ale je uvedena hned v prvním odstavci oficiálního dokumentu, který formálně schválí každý člen OSN na konferenci, která se bude konat na konci tohoto měsíce. Celá planeta bude muset pracovat na 17 rozvojových cílech a 169 specifických cílech udržitelného rozvoje, a přesto je tato informace úplně ignorována v médiích. Dokument OSN slibuje, že tento plán „transformuje náš svět k lepšímu do roku 2030“, a přesto o Agendě 2030 slyšelo jen velmi málo lidí. Místo toho, většina z nás se zdá být posedlá nejnovějšími drby o celebritách, nebo o nejnovějších urážkách, které naše politické loutky trousí kolem sebe. Naprosto mne udivuje, že více lidí nemůže pochopit, že Agenda 2030 je opravdu, ale opravdu velkým problémem. Kdy se lidé konečně začnou probouzet?

Jak jsem se již zmínil v mém předchozím článku, Agenda 2030 mění zásady a cíle stanovené v Agendě 21 na zcela novou úroveň. Agenda 21 byla zaměřena především na životní prostředí, ale Agenda 2030 řeší prakticky všechny oblasti lidské činnosti. Jedná se opravdu o plán globálního vládnutí." ...


Nepřihlášený uživatel

#5986

2015-11-24 11:28

#5984: - důležitá není elektronická petice, nýbrž papírová a v té už je, jak jsem se doslechl, 20 000 podpisů

Toto číslo má Tomio Okamura na svém facebooku - přes 20 000 podpisů na papíře. Je to ale nepoměr se 70 tisíci zde na webu.

Důležitý je podpis této petice na papíře! Pokyny včetně adresy k zaslání jsou na titulní stránce petice.

 


Nepřihlášený uživatel

#5987

2015-11-24 11:29

Tak jsem se dozvěděl, že na Staromáku přece jenom zrušili tradiční rozsvěcení vánočního stromu kvůli riziku terorismu. Ještě aby nám kvůli vypatlaným muslimoislamistoteroristům zrušili Vánoce po vzoru okolních zemí,kde už dnes se bojí slavit veřejně vánoce aby neurazili muslimy.to by přesně chtěli,vyvolat v lidech takový strach,aby bylo všude prázdno nikdo nikam nechil,každý každého podezříval.Ani náhodiu,češi už si zažili okupantl dost a to málo jako Vánoce,pivo a vepřový, prostě nedáme kvůli kultuře která je právě ve středověku!


Nepřihlášený uživatel

#5988 Nenaplnila se očekávání, že chladné počasí omezí příliv migrantů do Německa

2015-11-24 11:43

Podle německé policie se od začátku listopadu zaregistrovalo v Německu 180 tisíc migrantů.

V posledních 2 týdnech se každý den registruje 7 až 8 tisíc migrantů.

Nenaplnila se tak očekávání, že chladné počasí omezí příliv migrantů do Německa, příliv se naopak zvýší.

Od počátku roku se v Německu registrovalo přes 900 tisíc migrantů.

Dodávám, že podle zpráv v našich mainstreamových médiích (a to už něco znamená) se v Německu většina (až 2/3) migrantů po přívozu do registračních center ještě před registrací rozprchne, tedy skutečný počet nelegálních migrantů v Německu za letošní rok může být ke 2 milionům. Němců je cca 80 milionů, z toho již v roce 2008 (wikipedie) byla 4% muslimského vyznání. Přidejte k tomu miliony muslimů, které migrovaly do Německa od roku 2008.

Co se stane, až Německo zavře migrantům hranice? A ještě hůře - kam asi navíc vylifruje "nevhodné" migranty, jestliže země původu (Afrika, Blízký Východ, Pakistán, Afghanistán) migranty během sumitu ve Valletě odmítly přijmout zpět?

 

Zdroj: ČTK 24.11.15 http://www.ceskenoviny.cz/

Od začátku listopadu přišlo do Německa 180.000 běženců

Berlín - Od začátku listopadu přišlo do Německa 180.000 běženců a jejich počet tak už nyní vyrovnal dosud rekordní měsíční hodnotu z října. Informovala o tom německá policie, podle níž se nenaplňují předpoklady, že se v chladném období roku množství přicházejících uprchlíků sníží. Celkem se letos v Německu zaregistrovalo už více než 900.000 běženců.

Podle policie jsou denní počty příchozích dlouhodobě stabilní, v posledních dvou týdnech dorazilo do Německa každý den 7000 až 8000 lidí. Přes 10.000 běženců v jednom dni zaznamenali policisté naposledy 5. listopadu. S příchodem zimy se podle policie imigrační příliv nezmenší, úřady spíše počítají s mírným nárůstem žadatelů o azyl.

Podle vicekancléře Sigmara Gabriela přitom Německo "absolutně nezbytně" potřebuje, aby se snížila zátěž, které v souvislosti s uprchlickou krizí čelí.


Nepřihlášený uživatel

#5989 Re:

2015-11-24 11:47

#5987: - dozvěděl, že na Staromáku přece jenom zrušili tradiční rozsvěcení vánočního stromu kvůli riziku terorismu  

nooo - oni to řekli (mluvčí trhu) kulantně - není to kvůli terorismu, ale kvůli tomu, že by mohla nastat panika mezi lidmi, kteří by si mysleli třeba po petardě, že nastal teroristický útok :)

Tak nevím, jestli nás mají za až TAKOVÉ blbce? - ať už kvůli tomu, že bychom nerozpoznali petardu od kalašnikova, anebo kvůli tomu, že tak jako tak je to kvůli terorismu, ať už přímo, nebo nepřímo.

Tohle zacházení s námi je horší než za komančů - PRYČ S VLÁDOU!!! PRYČ Z EU!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#5990 Nebezpečí se přiblížilo k našim hranicím, varoval prezident

2015-11-24 11:53

Prezident Miloš Zeman v úterý na velitelském shromáždění armády varoval před rizikem, které mohou představovat nelegální migranti. Potenciálně podle něj hrozí, že pokud Německo a Rakouskem uzavřou hranice, případně začnou vracet ekonomické uprchlíky, bude to znamenat problém i pro ČR.

Je naivní se domnívat, že neexistuje žádná souvislost mezi migrační vlnou a terorismem,” uvedl prezident, podle něhož se „nebezpečí přiblížilo k našim hranicím”.

Zeman zdůraznil, že uprchlíci, kteří míří nejčastěji do Německa, jsou součástí nelegální migrace, což je trestný čin.

Úkolem armády je zabránit specifickému páchání trestných činů, což může být významné zejména v okamžiku, kdy případně budou uzavřeny rakousko-německé hranice a kdy se migrační vlna, jako do tranzitní země, přesune do České republiky,” uvedl Zeman.

http://www.novinky.cz/ 24.11.


Nepřihlášený uživatel

#5991 Muslimská obec se bez problémů zapojila do naší společnosti a nyní může úspěšně šířit salafismus

2015-11-24 12:51

http://www.novinky.cz/ 24.11.

Policie navrhla opět obžalovat expředsedu muslimské obce kvůli radikální knize

Policie navrhla podruhé obžalobu kvůli šíření radikální islámské knihy. Informoval o tom šéf Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 1 Jan Lelek. Případ souvisí s loňským zásahem v pražských muslimských centrech, po němž byl z vydání knihy šířící rasismus obviněn bývalý předseda pražské muslimské obce Vladimír Sáňka. Hrozí mu až deset let vězení.

Podle tuzemské aktuální výroční zprávy o extremismu kniha propaguje salafijský směr islámu, který hlásá netoleranci a nenávist k jiným náboženstvím.

Sáňka byl po loňské kontroverzní razii v pražských muslimských centrech obviněn ze zločinu založení podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Toho se podle policie dopustil tím, že zajistil překlad, vydání a distribuci knihy.

---

Ministr vnitra ovšem považuje muslimskou obec za bezpečnou

22.11. http://www.novinky.cz

U nás je asi dvacet tisíc muslimů. Mají je naše bezpečnostní složky pod kontrolou?

Muslimská komunita v ČR vznikala úplně jinak, než například v Itálii nebo v Německu. Vznikala za minulého režimu a dnes tu máme už druhou, třetí generaci, která se bez problémů zapojila do společnosti a o které skoro není v tom negativním smyslu slyšet. Muslimskou komunitu máme po bezpečnostní stránce zmapovanou velice dobře a zprávy z našich bezpečnostních složek za poslední dny, i po útocích v Paříži, nezaznamenaly žádnou radikalizaci, žádné schvalování toho, co se tam stalo, spíš naopak. Čili dnešní muslimská komunita v ČR nepředstavuje problém, ale obávám se, že to může výrazně změnit migrační vlna. Zatím není důvod se obávat.

---

Vnitro považuje za bezpečnou komunitu, jejíž předseda podle policie šíří salafismus, jeden z myšlenkových pilířů Islámského státu.

Jestli tohle není na demisi vlády, tak co?


Nepřihlášený uživatel

#5992 DALŠÍ PROVOKACE RUSKA TED ALE ZAČALO TURECKO

2015-11-24 14:14

V Sýrii, na hranici s Tureckem, havarovalo ruské letadlo Su-24, podle předpokladu k tomu došlo v důsledku jeho ostřelování ze země, informovalo ruské ministerstvo obrany.

„Na území Sýrie dnes havarovalo, podle předpokladu v důsledku ostřelování ze země, letadlo ruské letecké skupiny v Syrské arabské republice Su-24", informuje ruské ministerstvo obrany.

Podle předběžných údajů se pilotům podařilo katapultovat.

Více: V Sýrii, na hranici s Tureckem, havarovalo ruské letadlo Su-24, podle předpokladu k tomu došlo v důsledku jeho ostřelování ze země

Rozbor dat objektivní kontroly jednoznačně ukázal, že ruské letadlo Su-24 sestřelené tureckou stíhačkou F-16 nenarušilo vzdušný prostor Turecka, informovalo ministerstvo obrany RF.

 „Ruské vojenské letadlo Su-24 bylo při návratu na leteckou základnu Hmeimim sestřeleno tureckou stíhačkou F-16 na území Syrské Arabské republiky. Rozbor dat objektivní kontroly jednoznačně ukázal, že k narušení tureckého vzdušného prostoru nedošlo," zdůraznilo ruské MO.

Turecká strana zase prohlásila, že Su-24 narušilo vzdušný prostor Turecka a bylo sestřeleno letadly F-16.

Více: Rozbor dat objektivní kontroly jednoznačně ukázal, že ruské letadlo Su-24 sestřelené tureckou stíhačkou F-16 nenarušilo vzdušný prostor Turecka

„Tato událost přesahuje rámec obyčejného boje s terorismem. Naši vojáci samozřejmě hrdinně bojují s terorem, nelitují sebe, nelitují svých životů. Dnešní ztráta je ale spojena s ranou, kterou nám zasadili do zad přisluhovači teroristů. Jinak prostě nemohu kvalifikovat to, co se dnes stalo", řekl Putin v průběhu schůzky s jordánským králem Abdalláhem II.

Záběry pádu ruského Su-24 na hranici s Tureckem. VIDEO
 
Ruské letadlo, které havarovalo v Sýrii, se nacházelo výhradně nad územím Syrské arabské republiky", oznámili na ruském ministerstvu obrany.

Ruští letci ani letadlo Turecko nijak neohrožovali, to je naprosto jasné, řekl Putin.

 Putin také prohlásil, že Rusko se chovalo k Turecku nejen jako k sousedovi, ale i jako ke spřátelené zemi, takže nevím, kdo to potřeboval, my jsme to nebyli.

Více: Ruští letci ani letadlo Turecko nijak neohrožovali, to je naprosto jasné, řekl Putin.


Nepřihlášený uživatel

#5993 Útoky v Paříži – další krok GP ke změně světového hřiště a ke třetí světové válce

2015-11-24 14:20

Útoky v Paříži – další krok GP ke změně světového hřiště a ke třetí světové válce

Tématu útoku v Paříži jsem  se věnovala v krátkém k článku zde a vkládám slibované doplnění. Ač se mezitím objevila spousta informací, na mém pohledu, že šlo o vzkaz GP, to nic nemění. V kontextu historie naší biblické kultury, sahající do dob Sumeru, Babylonu a Egypta, kde má GP kořeny, jsou teroristické útoky už od dob 11/9 pouze kamínky v mozaice.

Pro naši současnost je pro mě základním vodítkem fakt, že 3. světová válka má proběhnout mezi křesťanstvím a islámem. Já tomu od doby, kdy jsem se seznámila s názory prezentovanými V.V.Pjakinem, říkám, že finální boj na světovém hřišti proti sobě svedou dva týmy – dvě náboženství. Což dokonale symbolizuje právě fotbal s jeho dvěma stranami, dvěma barvami dresů a jedním míčem. Přičemž tomu, který týmy vybudoval, nejde o vítězství jednoho či druhého, ale o hřiště jako celek a s ním o ten míč, o který se hraje.

Svět po první světové válce

Monarchie jsou ty tam a svět je řízen republikami. Na americkém kontinentu je to Unie států Ameriky, na euroasijském kontinentu ruský Svaz sovětských socialistických republik, v Evropě vznik zcela nových republik. Co je významné, v té době je islám zcela potlačen – z Osmanské říše zůstává v roce 1920 jen Turecko a jeho hlavní město Istanbul, kdysi centrum křesťanství. A co je ještě podstatnější, všude už jsou pouze republiky a v nich občané. Pryč je poddanost či otroctví a stále více už lidé nejsou ani tvrdě věřícími křesťany, protože je pro ně zavedena nová „víra“ – kapitalismus a komunismus. Na světě jsou dvě nové strany hřiště, které je nutné sjednotit. Než se tak stane, budou na fotbalový způsob udržovány ve stavu soupeření.

Druhá světová válka

Sjednocení obou stran není možné, nebude-li do procesu zahrnuta Evropa. A jako za Napoleona, je nutné najít druhou postavu, které bude tento úkol svěřen. Takovou postavou se stal Hitler. A opět zde máme stejné tažení Evropou, jako za Napoleona, stejnou snahu připojit Rusko k Evropě, jako za Napoleona a stejný neúspěch v Rusku, jako za Napoleona.

GP ve svém stylu i tentokrát podporoval obě strany hřiště, tzn. Hitlera i Stalina, a čekal, jestli vítězným sjednocujícím „náboženstvím“ bude Západ a jeho kapitalismus anebo Východ a jeho komunismus. Kdo zvítězí, mu bylo celkem jedno – nikdy mu nešlo o vítězství jedné strany, ale o sjednocení dvou stran do většího celku. Z jednání Polska, jehož vlajka je červenobílá stejně jako egyptská koruna a koruna papeže, čímž mu GP přisoudil velmi globalizační roli, Hitler i Stalin „přečetli“ o co jde, a v první fázi našli proti Polsku společnou řeč, což pro GP musel být šok.

Dále ale především Hitler pokračoval tak, jak byl Globálním prediktorem manipulován – plnil sjednocující úkol, jehož výsledkem mělo být území, zabírající USA, Evropu a Ruska. Jinak řečeno – sjednocoval národy na těchto územích do příští nové „fotbalové jedenáctky“. Ale jako Napoleon, i Hitler v Rusku narazil a dílo se opět nezdařilo.

VICE-Útoky v Paříži – další krok GP ke změně světového hřiště a ke třetí světové válce


Nepřihlášený uživatel

#5994

2015-11-24 15:12

PROVOKACE TURECKA KE KONFLIKTU S RUSKEM HNED REKNU DOVOD MA NEJVECI NATO ZAKLADNU V ZEMI TURECKO SKORO PULKA TURECKA PATRI NATO PLUS SE V TURECKU NACHAZEJI AJI IS A TURECKO JE KREJE 

Tragédie s ruským letadlem SU-24, sestřeleným tureckými ozbrojenými silami, bude mít vážné následky pro vztahy Moskvy a Ankary, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

„Tato tragická událost bude mít vážné následky pro rusko-turecké vztahy. My jsme se vždy chovali k Turecku nejen jako k blízkému sousedovi, ale jako k přátelskému státu. Nevím, komu bylo zapotřebí to, co je teď, v žádném případě ne nám", řekl Putin na setkání s králem Jordánska Abdalláhem II.

Více: Tragédie s ruským letadlem SU-24, sestřeleným tureckými ozbrojenými silami, bude mít vážné následky pro vztahy Moskvy a Ankary, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

Hlava MZV RF Sergej Lavrov prohlásil, ža po incidentu s ruským Su-24 ruší návštěvu Turecka.

 „Prezident přímo řekl, že se to nemůže nedotknout rusko-tureckých vztahů. V souvislosti s tím bylo přijato rozhodnutí o zrušení schůzky naplánované na zítřek v Istanbulu na úrovni tak zvané společné rady strategického plánování," prohlásil Lavrov novinářům.

Více: Hlava MZV RF Sergej Lavrov prohlásil, ža po incidentu s ruským Su-24 ruší návštěvu Turecka.

Rusko už dávno zaznamenávalo, že na území Turecka je mnoho ropy z ložisek kontrolovaných Islámským státem, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

„Dávno jsme si všímali toho, že na území Turecka je dopravováno velké množství ropy a ropných výrobků z obsazených území. A právě to je zdrojem značných peněžních prostředků pro banditské útvary", řekl Putin.

V úterý havarovalo ruské letadlo Su-24 v Sýrii.

Více: Rusko už dávno zaznamenávalo, že na území Turecka je mnoho ropy z ložisek kontrolovaných Islámským státem, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

Realista

#5995 Re: Re:

2015-11-24 15:25

#5989: - Re:  

 Onehda jsem viděl spot s moderátorkou, co nalila v -10°C vodu do PET lahve a když se vrátila po asi hodině, se zaujetím ukazovala divákům, že ta voda fakt zamrzla. Oni si asi vážně myslí, že jsme úplní idioti, proto nás krmí tak průhlednou propagandou, průhlednější než Grossův křišálově čistý majetek.


Nepřihlášený uživatel

#5996

2015-11-24 16:03

Kyperské pravoslavné lidskoprávní centrum požádalo prezidenta republiky Níkose Anastasiádise, aby projednal možnost rozmístění na ostrově ruské vojenské základny, informuje list Izvestija.

Jak zdůrazňuje vedoucí centra Marius Fotiu, je Kypr, který je členem Evropské unie, nejblíž Sýrie. Takže je tu nejvyšší pravděpodobnost teroristických útoků.

Aktivisté žádají, aby byly „na území Kypru pozvány jednotlivé vojenské útvary ruského vojenského námořnictva a vojenského letectva".

Podle mínění obránců práv nezajišťuje úsilí NATO dostatečné výsledky v boji s terorismem a Rusko mnohokrát manifestovalo, že je věrné zásadám mírové činnosti a brání spravedlnost a svobodu v Evropě.

Více: Kyperské pravoslavné lidskoprávní centrum požádalo prezidenta republiky Níkose Anastasiádise, aby projednal možnost rozmístění na ostrově ruské vojenské základny, informuje list Izvestija.

NATO NENI SCHOPNÉ POSTAVIT SE PROTI TERORISMU TAK CO JE TO ZA VOJSKA AJO JA ZAPOMEL SOU TO TERORISTE CO JEN ROZVRACI ZEME A NICI FUJ DO KOSE S NATO 


Nepřihlášený uživatel

#5997 SU-24 SE NACHAZELO NA SYRSKEM UZEMI TURECKO A PENTAGON ZAS LZOU

2015-11-24 17:17

V Sýrii, na hranici s Tureckem, havarovalo ruské letadlo Su-24, podle předpokladu k tomu došlo v důsledku jeho ostřelování ze země, informovalo ruské ministerstvo obrany.

„Letadlo se nacházelo ve výšce 6 tisíc metrů. Osud letců upřesňujeme. Podle předběžných údajů se pilotům podařilo katapultovat. Zjišťují se rovněž okolnosti pádu ruského letadla. Ministerstvo obrany zdůrazňuje, že po celou dobu letu se letadlo nacházelo výhradně nad územím Sýrie. Bylo to zaznamenáno objektivními kontrolními prostředky", prohlásili na ministerstvu obrany.

Více: V Sýrii, na hranici s Tureckem, havarovalo ruské letadlo Su-24, podle předpokladu k tomu došlo v důsledku jeho ostřelování ze země, informovalo ruské ministerstvo obrany.

Svědkové pádu bombardéru Su-24 v Sýrii natočili na video padající letoun a rovněž dva klesající padáky patřící, jak se předpokládá, ruským pilotům. Podívejte se na záběry z místa činu.

Více: VIDEO SU-24 NENI NA TURECKEM UZEMI BYLO NA SYRSKEM


Nepřihlášený uživatel

#5998

2015-11-24 17:25

Ministerstvo obrany Ruska se pokoušelo, ale nedokázalo navázat naléhavé spojení s tureckou stranou po incidentu se sestřelením nad Sýrií Su-24, informovala v úterý tisková a informační služba ruského MO.

„Pokusy odborníků ministerstva obrany Ruska navázat spojení s tureckou stranou přes mimořádnou linku nebyly korunovány úspěchem," praví se v zprávě.

Ruské letadlo Su-24 bylo sestřeleno tureckou stíhačkou F-16 kilometr od turecké hranice v Sýrii. Ruský prezident Vladimir Putin označil incident za ránu do zad.

Více: LEŽ TURECKA VŮČI RUSKU O POKUS VYVOLAT KONFLIKT S RF


Nepřihlášený uživatel

#5999 FAKTA O SU-24

2015-11-24 17:31

Putin k sestřelení ruského letadla: „Je to nůž do zad“. Video

Turecká armáda v úterý sestřelila na hranici se Sýrií ruské vojenské letadlo Su-24. Podle turecké tiskové agentury Anadolu se oba piloti katapultovali a trosky dopadly na pohraniční vesnici na syrské straně hranice. Kreml hovoří o vážném incidentu a trvá na tom, že stroj se nacházel mimo turecký vzdušný prostor.

V Londýně sídlící organizace Syrská observatoř pro lidská práva (SOHR) navíc oznámila, že v Sýrii byla sestřelena ruská helikoptéra pátrající po pilotech sestřeleného letounu. Podle agentury Reuters se k útoku přihlásila jedna z povstaleckých skupin, helikoptéru prý zasáhla protitankovou střelou.

V provincii Latákíja, kam stroj dopadl, operuje ruská a syrská armáda. Letadlo se zřítilo na vesnici, kde žije turkmenská menšina. Jeden z pilotů je podle turecké redakce televize CNN v rukou Turkmenů. Trosky dopadly na stany, v nichž Turkmeni bydlí. Ruská armáda vyslala nad oblast své vrtulníky, které po pilotech pátrají. Na turecké straně hranice úlomky padajícího letadla zranily dva civilisty.

Naposledy bylo ruské letadlo sestřeleno Severoatlantickou aliancí v roce 1953.

Turci ráno vyslali k hranici své stíhačky, protože se přiblížily údajně dva cizí stroje. Podle Ankary navzdory deseti varováním se jeden z letounů dostal do tureckého vzdušného prostoru a byl sestřelen. Incident se stal v 09:20 středoevropského času a generální štáb turecké armády ani po několika hodinách nepotvrdil, že sestřelen byl ruský stroj. V oblasti operovala kromě ruských také syrská letadla.

VICE-Putin k sestřelení ruského letadla: „Je to nůž do zad“. Video


Nepřihlášený uživatel

#6000 FAKTA O SU-24

2015-11-24 17:38

VIDEO: Turkmenští povstalci v Sýrii střílí na dva ruské piloty na padácích! Sestřel letadla je snahou amerických elit zhatit vytvoření evropsko-ruské koalice v Sýrii!

Sestřelení ruského Su-24 nad syrsko-tureckou hranicí je otevřené vyhlášení války Rusku, které má zvednout rukavici a začít útočit na Turecko, a tím pádem vyvolat konflikt mezi Ruskem a NATO. Vášně budou obrovské, v Rusku se v těchto chvílích uvažuje o odvetě, zazněly dokonce od ruské levice návrhy na bombardování tureckých pozic na hranicích se Sýrií z důvodného podezření, že aktivně podporují teroristické povstalce v Sýrii. Situace je velmi vážná, protože vůbec nejde o Su-24. Video nahoře ilustruje chování tzv. „umírněné opozice“, to jsou ti „hodní povstalci“, které podporuje i česká vláda! Pošlete jim tento článek, ať vidí tu umírněnost na vlastní oči! Povstalci střílí na ruské piloty na padácích hned poté, co se katapultovali ze svého sestřeleného Su-24.

Pamatujete si možná ještě na jeden můj výrok na SVCS, kde jsem uváděl, že západ se bude snažit destabilizovat Rusko zevnitř, protože zvenčí to evidentně nejde, a že mám obavy, že Putin by mohl být odstaven ruskou generalitou od moci, pokud nastane situace, že bude muset začít jednat rázně, tvrdě a jako válečník, a nikoliv jen jako dosud diplomat a stratég. Obávám se, že ta situace právě teď nastala.

Turecká verze události… Su-24 narušilo asi na 1 minutu vzdušný prostor Turecka, Moskva to odmítá a tvrdí, že letadlo v tureckém vzdušném prostoru nikdy nebylo.

Rusko je na nohou. Moskevská ulice žádá vojenskou odvetu proti turecké armádě, ale to by znamenalo otevřený útok proti členovi NATO. Pokud Putin neprovede tvrdý zásah a velkou odvetu, může začít ztrácet gloriolu silného vůdce. Útok proti ruskému Airbusu na Sinaji ukázal, že Putin a Kreml do poslední chvíle nechtěli připustit, že se jednalo o teroristický útok. Zranitelnost ruských civilistů ve vztahu k zahraniční politice Kremlu je velmi divoká karta a Kreml se jí úzkostlivě vyhýbá. Ruský člověk vydrží mnoho. Vydrží strádání, vydrží nepohodlí, ale nevydrží slabého vůdce v Kremlu.

Vladimir Putin jako bývalý operativec KGB není typický voják. Nemá myšlení vojáka, důstojníka, je to pragmatik a diplomat. Tato výhoda pro řízení země v době míru je nepochybná, ale není zcela jasné, jestli by Putin byl schopen učinit taková rozhodnutí, která by znamenala velké oběti. Myšleno nejen lidské a materiální, ale především politické. To znamená ochotu Kremlu dělit se o moc s generály při vedení otevřené války s velkým nepřítelem typu Turecka nebo dokonce NATO. Sestřelení ruského Su-24, které operovalo proti teroristům v Sýrii, je politicky velmi nebezpečně na hranici mezi ještě provokací a už tzv. aktem války. Turecko muselo vědět, že Su-24 ruského letectva nijak neohrožuje turecké území, a že operuje v Sýrii. V Rusku se nyní v podvečer začalo mluvit o novém „Tonkinském zálivu“, provokaci, která ovšem nemá ospravedlnit válku, ale má zatáhnout Rusko do války s Tureckem, a tím pádem s NATO

VICE-VIDEO: Turkmenští povstalci v Sýrii střílí na dva ruské piloty na padácích! Sestřel letadla je snahou amerických elit zhatit vytvoření evropsko-ruské koalice v Sýrii!