Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6032

2015-11-26 15:21

Moskva se dívá na výzvu Polska zrušit Ustavující akt Rusko-NATO jako na nebezpečnou provokaci krátce před summitem Aliance, prohlásila oficiální mluvčí MZV RF Maria Zacharovová.

 „Díváme se na takové výroky jako na součást začínajícího ideologického působení na veřejné mínění před dalším summitem NATO ve Varšavě v červenci příštího roku. Díváme se na ně jako na mimořádně nebezpečné a výjimečně provokativní", řekla.

Více: NATO V EVROPE JE SOUČASTÍ PROVOKACE

 Ministerstvo zahraničí USA přiznává, že čerpá ze sociálních sítí „údaje“ o akcích ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii, prohlásila na briefingu oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

 „Často nám říkají, když se ptáme, odkud čerpáte informace, které neustále předhazujete jako výtku Rusku, mimo jiné i od ministerstva zahraničí, „že to všechno se dá najít na internetu, na sociálních sítích", řekla Zacharovová.

Když to tedy všechno je na sociálních sítích, pak bych chtěla ministerstvo zahraničí USA, stejně jako naše turecké kolegy upozornit na to, že teď se dá najít na sociálních sítích velké množství příspěvků z médií, svědčících o tom, že Erdoganova rodina (tureckého prezidenta) je zapojena do ropného byznysu s teroristy.

Více: USA přiznává, že čerpá ze sociálních sítí „údaje“ o akcích ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii, prohlásila na briefingu oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

USA přesně vědí, kdo střílel na katapultovaného pilota Su-24, a Rusko počítá s tím, že mu budou tyto údaje předány, prohlásila oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

 „Chtěla bych upozornit tiskové služby ministerstva zahraničí USA, že na sociálních sítích mohou najít veškeré údaje a také fotografie těch lidí, kteří ze země stříleli na ruského letce. A nejen to, máme veškeré důvody k vyslovení předpokladu, že Spojené státy americké mají rovněž přesné informace o tom, kdo jsou tito lidé", řekla Zacharovová na čtvrtečním briefingu.

Podle jejich slov Rusko očekává od ministerstva zahraničí USA příslušná prohlášení ohledně toho, „kdo přece jen „tancoval" kolem těla ruského letce".

Více: USA A TURECKO PLAN S UMIRNENOU OPOZICI IS O SESTRELU SU-24