Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Jarek

#6034 Urychleně sesadit tuto GARNITURU VLASTIZRÁDCŮ!!!!!!!

2015-11-26 16:26

Prosím všechny představitele X hnutí, aby se urychleně spojily a domluvily demonstraci na sesazení vlastizrádné vlády a dalších řiťovlezů, kteří škodí celému národu. ( TV, tzv.novináři, ostatní politici, umělci....pamatujte si jejich jména!!!) Pokud urychleně nezakročíme, Sobotka a spol. nás prodá USA.( EU+NATO). Za několik měsíců bude pozdě. Pelikán a jeho muslimský bratr nás začne zavírat, možná to bude ještě dříve. No a potom, nás kamarádi ( a zejména co jsou u nás ) začnou učit móresům jejich Alláha!!! Moc mi je líto, že naši mladí jsou slepý, hluší..........doufám, že pochopí a začnou bojovat o svá práva a svůj život. Zejména život vlastních dětí. Chci poděkovat panu prezidentovi Zemanovi i panu Ovčáčkovi, který ho chrání před hyenami našeho státu (akademická obec, prolhaní novináři, atd.) -JSI JEDINÝ " NORMÁLNÍ POLITIK" V ČR, KTERÝ JSI ČESTNÝ, ROVNÝ A CHCEŠ OCHRÁNIT OBČANY ČR. MOC TI DĚKUJI!!!!!!!! pane prezidente.

Co dále? VYHNAT ZAPRODANOU VLÁDU A ZLOČINNÉ POSLANCE JAK V PARLAMENTU, TAK V EU ( tam zejména). Vše provést dle zákonů našeho státu i když je mají řiťovlezové uzpůsobeny pro sebe.

Jak nám zpíval PEPA NOS - občané do zbraně!!!

MUSÍ SE BÁT !!! VĚDÍ PROČ!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6216 Re: Urychleně sesadit tuto GARNITURU VLASTIZRÁDCŮ!!!!!!!

2015-12-03 21:22:40

#6034: Jarek - Urychleně sesadit tuto GARNITURU VLASTIZRÁDCŮ!!!!!!! 

 Sjednocení sil, to bych si přál, jednu obří demonstraci jako třeba polský Pochod nezávislosti nebo německá Pegida, ale to by se všichni ti lídři museli přenést přes svůj egoismus a táhnout zcela nezištně za jeden provaz, což neudělají. Je tohle v české kotlině, kde je člověk člověku vlkem a všichni si jdou vzájemně po krku, vůbec možné?