Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6028

2015-11-26 13:52

Všechna tvrzení o obětech mezi civilním obyvatelstvem v Sýrii následkem útoků ruského letectva jsou pomluvy, prohlásila oficiální mluvčí MZV RF Maria Zacharova.

„Už jsme nejednou odpovídali na podobné výmysly, týkající se údajných obětí následkem akcí ruského letectva. Mohu říci ještě jednou, že všechna podobná nepodložená tvrzení nemají nic společného s realitou", řekla ve čtvrtek na briefingu.

Podle slov Zacharovové "ruské letectvo přistupuje s maximální pečlivostí k výběru cílů náletů".

Více: Všechna tvrzení o obětech mezi civilním obyvatelstvem v Sýrii následkem útoků ruského letectva jsou pomluvy, prohlásila oficiální mluvčí MZV RF Maria Zacharova.

Někdo podporuje nezákonný obchod Islámského státu s ropou a lidmi a vydělává na tom miliony a miliardy dolarů, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

„Teroristy, jejich nezákonný obchod s ropou, lidmi, drogami, uměleckými předměty a zbraněmi nejen kryli a kryjí, ale leckdo na tom i nadále vydělává, přičemž vydělává miliony a miliardy dolarů", řekl Putin po tom, co přijal pověřovací listiny od velvyslanců 15 států.

Ruský prezident zdůraznil, že vznik Islámského státu je důsledkem pasivity řady zemí a podporování teroristů.

Více: Někdo podporuje nezákonný obchod Islámského státu s ropou a lidmi a vydělává na tom miliony a miliardy dolarů, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

Moskva i nadále očekává od Ankary vysvětlení ohledně sestřeleného ruského bombardéru Su-24, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Samozřejmě, že stále čekáme od turecké strany vysvětlení, realistické vysvětlení“, řekl Peskov novinářům.Podle jeho slov se dá „bezesporu taková dost drtivá škoda, způsobená dvoustranným vztahům, jen velice komplikovaně, velice těžko napravit".

Byl to příliš závažný incident, s velice vážnými, nevyhnutelnými následky. Současně jsme si ale samozřejmě velice vážili našich dvoustranných vztahů, vztahů skutečně partnerských, vztahů vzájemně výhodných, vztahů velice perspektivních", zdůraznil tiskový tajemník ruského prezidenta.

Více: Moskva i nadále očekává od Ankary vysvětlení ohledně sestřeleného ruského bombardéru Su-24, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.