Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6041 Re: Je nejvyšší čas vystoupit z EU - a vyhlasit predcasne volby

2015-11-26 19:47

#6040: Martin Pospíšil - Je nejvyšší čas vystoupit z EU. 

Německá tajná služba: Až 80 procent uprchlíků jsou mladí muži. Někteří bojovali za IS

Zhruba 70 až 80 procent migrantů přicházejících do Evropy jsou mladí muži ve věku od 16 do 35 let. Pocházejí převážně ze Sýrie a Iráku, kde přišli do styku s válkou. Část z nich má bojovou zkušenost, někteří pak válčili za Islámský stát, a někteří mají příkaz k boji, varoval ředitel německé kontrarozvědky Hans-Georg Maaßen.

A nas premier - za jednomyslne podpory cele vlady! - pritom tvrdi, ze migrace s terorismem nesouvisi. Co nevidet uz sem prijdou tisice migrantu a desetitisice dalsich uz s Nemeckem domlouva vladou nominovany Spidla. A je vic nez samozrejme, ze sem prijde z Nemecka ten nejhorsi odpad, ktery si Nemci preberou. 

Pryc z EU - a pryc s promigrantskou vladou!

Odpovědi

Martin Pospíšil
Brno

#6044 Re: Re: Je nejvyšší čas vystoupit z EU - a vyhlasit predcasne volby

2015-11-26 21:46:33

#6041: - Re: Je nejvyšší čas vystoupit z EU - a vyhlasit predcasne volby 

 No jistě. Ty pečlivě naaranžované fotečky s pár ženami a dětmi, které soustavně předhazovali ovcím v médiích, byly navýsost trapné, když si dnes každý může vyhledat na internetu stovky fotografií člunů přetékajících samými dle mediálního žargonu "mladíky" Už jen fakt, že ti skutečně potřební na cestu do Evropy finančně nikdy nedosáhnou, tudíž nemůže být o žádných zubožených uprchlícíh ani řeč. A ty zoufalé snahy o rozlišování "těch hodných uprchlíků" a "těch zlých teroristů" vzaly za své, když dva ze strůjců pařížských atentátů byli prokazatelně zaregistrovaní letos v Řecku a neúspěšný střelec z francouzského vlaku se zase vylodil na Lampeduse. Hlavně chci vidět všechny ty Merkelové, Hollandy a Dienstbiery, jak budou třídit uprchlíky od teroristů, když pár stovek metrů od Evropského parlamentu vesele bují islámistická čtvrt Molenbeek a doteď jí nikdo nevěnoval větší pozornost. Inu, pod svícnem je největší tma.